|
|
#2671 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
Ja nie mam zasad, robie to na co mam ochotę w danej chwili. Moze zle, moze dobrze. Cieszę sie, ze szybko wyszło szydło z worka. Skoro wyszło jak wyszło, widać ze nie jest nam podrodze. Jesli nie spodobało mu sie, ze sie z nim bzyknelam to trudno... Ja sama nie wiem czego chce, czy zwiazku czy FF czy co tam jeszcze bywa... Cytat:
Nauczke? Ale ze jaka? Zeby nie chodzić do lozka na pierwszej randce? Nie sadze zeby to była nauczka. Jak koles chce to bedzie sie odzywał i tyle, nadal tak uważam i mam przykłady ze swojego życia i moich przyjaciół. Hej, naprawde jest ok nie ma co rozpaczać dzieki za słowa otuchy!
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Cześć singielki
![]() Postanowiłam się odezwać w tym temacie, bo chyba mam potrzebę wygadania się, a bliskim nie chcę się ujawniać, jak strasznie mi źle . No wiec tez jestem singielką, prawie 30 letnią. Ostatni raz byłam w związku na początku studiów i nie było to nic poważnego.. Potem było tylko gorzej, znajomości miesięczne, potem dwutygodniowe, a teraz moje znajomości kończą się zanim zaczną , albo max po dwóch spotkaniach . Dawno nawet z nikim nie spałam, bo odechciało mi się wyskakiwać z majtek dla kogoś, kto nie zostanie nawet na śniadanie. Wyrosłam trochę z traktowania seksu na sportowo, potrzebuję teraz czegoś więcej.. Ogólnie nie narzekam na swoje życie, zawsze byłam sama, więc nie wiem za czym tęsknie chcąc mieć faceta, ale jednak bym chciała. Przydałoby się zacząć z kimś dzielić życie.. Jestem samodzielna, mam swoje mieszkanie, pracę, pasję, zdanie na każdy temat, lubię sport, bardzo dbam o siebie, jestem uważana za bardzo atrakcyjną.. I nijak się to nie przekłada na moje relacje damsko - męskie . Fakt, przyznaje, trochę wybrzydzam, ale jestem też na takim etapie, że potwornie boję się łatki desperatki, więc jeśli coś mi w facecie nie pasuje, to rezygnuje, a nie na siłę go wybielam..Mam dużą trudność z poznawaniem nowych facetów. Jestem troche dzikusem, mam mało znajomych, nie chodzę na imprezy, nie bardzo mam gdzie poznać kogoś nowego. Do tego jestem na tyle nieśmiała, że jak ktoś mnie zaczepia, to się zacinam. W pracy mam łatkę dumnej i niedostępnej. Ale to tylko maska, którą zakładam, bo jestem speszona zwracaniem na siebie uwagi.. Oczywiście uskuteczniałam randki internetowe, ale bez spektakularnych sukcesów. Zdarzyło mi się ostatnio dwa razy wyjść z inicjatywą do "znajomych" z widzenia facetów. Obaj uciekli z krzykiem No cóż, nie idzie mi temat związków kompletnie . Chyba jak się od liceum dobrze nie zacznie, to potem jest już tylko gorzej.. A teraz jak dzika nastolatka przeżywam pewną historię z kolegą, którego znam od lat i z którym nigdy nic nam nie trybiło. Mi wydawało się, że on nie jest zainteresowany, jemu, że ja nie jestem. W żartobliwym tonie z nim flirtowałam i wyszło, że wymieniliśmy się numerami, przenieśliśmy flirt na smsy, potrwało to kilka dni, padło mnóstwo ciepłych słów, których się nie spodziewałam, a potem zamilkł. Jak się dopytywałam, co się stało, to stwierdził, że ma jakieś problemy, o których chce mi opowiedzieć osobiście i cisza.. czekam na spotkanie od trzech tygodni jak jakaś rąbnięta, widzieliśmy się w międzyczasie, ale nie było warunków, żeby pogadać na spokojnie i omówić sytuację, mamy iść w tym tyg na "randkę".. Gdyby nie chodziło o kolegę, którego widuję dość regularnie, to bym go dawno posłała na szczaw, a tak się nakręciłam, że już chyba nie ma szans, żeby wyszło z tego coś pozytywnego ![]() Pozdrawiam ciepło i dziękuje, że mogłam z siebie to wyrzucić |
|
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
Wszystkie moje związki, które zaczęły się od seksu na pierwszej randce, były najbardziej udanymi.
|
|
|
|
#2674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki się w kimś przynajmniej nie zauroczę, ów ktoś ani trochę mnie nie pociąga fizycznie, nie mam najmniejszej ochoty z nim sypiać. Nigdy nie zdarzyło mi się, bym poczuła pociąg fizyczny do jakiegoś zupełnie obcego faceta. Zaś emocjonalnie otwieram się na mężczyznę bardzo powoli, muszę go poznać ze wszystkich stron, bo zwyczajnie boję się pomyłki, boję się zranienia. Wstyd się przyznać, ale najszybciej poszłam do łóżka po półtorej roku poznawania się. Po takim czasie ludzie potrafią ze sobą ślub wziąć. W zamian za to nigdy nie miałam złamanego serca. |
|
|
|
|
#2675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja serio juz przeszłam swoje jeśli chodzi o facetów i ich obietnice, kłamstwa i słodkie gadki. juz nawet mi się nie chce z żadnym gadać jak się odezwie. ciesze się ze się trzymasz ![]() Cytat:
nie powinnaś tyle energii inwestować w tego jednego faceta, bo możesz się bardzo rozczarować niestety. dlaczego on tak ci się spodobał ?
|
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Znowu dostalam propozycje kawy albo lunchu. Ciezkie to zycie ladnej praktykantki
|
|
|
|
#2677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Może dlatego, że mnie nakręcił i zgasił, nic tak mnie nie kręci, jak facet, który robi jakieś problemy . A tak serio, to po prostu fajny facet, ciekawy człowiek z interesującą historią, do tego bardzo przystojny. No mogłabym się zakochać , a szczególnie kochliwa nie jestem ![]() Wiem, że się rozczaruje. W zasadzie już jestem rozczarowana, bo nie poszło po mojej myśli, nie tak sobie wyobrażałam rozwój sytuacji. Trudno. Rozsądek mi podpowiada, żebym się z nim już nie spotykała, bo i tak nic dobrego z tego nie będzie, ale jestem ciekawa jaką historie mi zafunduje
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam dzisiaj znowu randkę lalalala
ale seksu nie bedzie, obiecuje!
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Ale szalejecie z randkami , u mnie to mega posucha w temacie :P
|
|
|
|
#2680 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja żadnych randek w planie nie mam ale powiem wam ze potwornie mnie kusi żeby wrócić na jakiś portal, ot tak żeby zabić nudę ale wiem ze nie warto, wiec trzymam się z daleka.
Nie tak dawno zalogowałam się na portalu dla kobiet XXL nie dawałam zdjęcia chciałam poprzegladac, nie znalazłam ani jednego faceta w moim typie
|
|
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam identycznie!I w ogóle fajnie tak troche ''poodwlekać'' ten pierwszy seks,wtedy rośnie taka ekscytacja,motylki i w ogóle fajnie ![]() Co do randek mi sie kilka szykuje(a raczej nazwijmy to póki co spotkaniami)
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kurcze jak nie randkowałam wcale tak teraz mi się posypało propozycji
I w sumie troche dziwnie się czuje bo ja to zawsze się skupiam na 1 znajomości. Nie umiem tak o iść, spotkać się z kilkoma facetami i potem sobie wybrać
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet przeszlo mi ze zazdroszcze kolejnej nowej randki. Ale przypomnialo mi się ze jestem w fazie budowania relacji tak długo byłam sama ze nawet ciężko mi przestawić myślenie na to że ktoś się pojawił . Czuje się strasznie obco w tej sytuacji i często łapę się na tym że myślę jak reaguje się " normalnie " na pewne sytuacje. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ale związek z kimś stał mi się czymś zupełnie obcym ...
|
||
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze. Ja uwazam, ze lapczywy dwa razy traci. Oczywiscie wszystko zalezy od podejscia i od tego jakie ktos ma nastawienie. Ale jezeli trafilo sie na interesujaca osobe z ktora mozna by cos pomyslec na powaznie to ja nie wierze w takie rozczlonkowanie uwagi na kilka osob. Moim zdaniem nie przejdzie , nie wspominajac juz o dodatowych dylematach, kogo wybrac
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje się taka troche dzika właśnie. Bardzo zdystanowana. Z jednej strony mam radoche a z drugiej im później będzie coś poważnie tym dla mnie lepiej żebym się w ogóle z tym oswoiła.
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz, ten facet którego poznałam to dobry facet. Pod wieloma względami mi odpowiada, dobrze nam się rozmawia. Fakt nie uginają mi się nogi na jego widok itd ale chce dać szanse tej relacji. No i podle bym się czuła sama ze sobą jakbym sobie tak teraz poszła na randke z kim innym chyba Niby jestem wolna, mogę robić co chce, ale jakoś tak. Eee, nie ![]() A dylemat kogo wybrać to już by w ogóle była tragedia
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym uwazam, ze ludzie na wlasne zyczenie komplikuja sobie zycie :P I dziwi mnie , ze glownie kobiety maja takie dylematy, natomiast mezczyzni bez problemu moga spotykac z kiloma pannami i jakos im nie wadzi z jednego spotkania przeskoczyc na drugie Sama mialam jakis czas temu podobna sytuacje. Poznalam naprawde fajnego faceta wszystko, pieknie, ladnie no i on po jakims czasie przyznal mi sie, ze spotyka sie rowniez z inna kobieta i ze nas obie poznal niemal w rownoczesnym momencie. Lubi nas obie i ze chcial abym o tym wiedziala. Plus za szczerosc, ale ostatecznie podziekowalam mu. On zapytal dlaczego, myslal, ze docenie szczerosc i ze nie myslal, ze w ten sposob to odbiore, a ja ze bardzo doceniam szczerosc, ale tez dzieki temu mam prawo wyboru i mu dziekuje, bo nie chce tracic swojego czasu. I tak mysle, ze niby nie ma sie z taka osoba zadnych zobowiazan , jest etap poznawania i teoretycznie mozna sobie robic co sie chce, ale dla mnie takie podejscie nigdy nie wrozy czegos dobrego. Tu sie skubnie troche czasu z jedna, tam z druga i jakos leci. A wydaje mi sie, ze to ludzie powinni wiedziec czego sie chce, a nie tak kilka srok za ogon ciagnac.
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Pechowianka, u mnie też posucha z randkami... Nic i zero
![]() Czekoladowoo, też bym nie umiała kręcic na dwa fronty. Niby wolna jestem, ale to jakoś wbrew mojej moralności. Człowiek za porządny jest jak to mawia moja koleżanka ![]() Co do dylematu między dwoma, to mi rok temu pewna wróżka powiedziała, że będę wybierać miedzy dwoma mężczyznami i ostatnio znajoma znajomej również w temacie facetów powiedziała to samo. Obie panie wróżyly z dwóch różnych typów kart, nie znają sie wzajemnie. Jestem ciekawa, ile w tym prawdy
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Pechowianka, ogólnie to wróżki mówią wiele rzeczy ciężko spamiętać, ale akurat te dwie powiedzialy to samo odnośnie facetów, co już mnie zaintrygowało
Niestety żadna nie powiedziała, kiedy to nastąpi, także może i za 20 lat pamiętam, że mówiła też, że teraz jestem sama, ale jak się zakocham to do szaleństwa. Szczerze mówiac, to nie wyobrażam sobie ani 1 ani 2 sytuacji - nie jestem rozchwytywana, a tym bardziej kochliwa.
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Pechowianka, też panowie na mnie zerkają, niestety przez dość niską samoocenę myśle dokladnie to samo.
|
#2695 | |
|
Raczkowanie
|
Też mam jutro spotkanie z facetem z portalu. Nie nastawiam się na nic, ot takie spotkanie towarzyskie.
Cytat:
Edytowane przez kate1222 Czas edycji: 2015-10-27 o 20:57 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
No a ja już po randce... I niby fajnie, ale taki trochę plastuś, nie porwał mnie. A z drugiej strony, mój ex tez mnie nie porwal nic a nic na pierwszym spotkaniu i z mojej strony wielka milos z tego byla....
Juz pisal, ze chce się spotkać znowu. Ale czy ja chce?
|
#2697 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tylko bedziesz tracic czas i energie na jakies dziwne znajomosci ![]() Pospotykac sie mozesz, jak Ci ostatecznie nie przypasuje to sie wymiksujesz
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy jak dla was to jest normalne że facet zamiast zaprosić na normalną randkę pyta się kobiety czy nie chce iść na spacer wieczorem?
Zimno, kropi deszcz, wieczór, do tego jeszcze spacer odbywa się daleko od domu bo obydwoje nie mieszkają blisko siebie. Jakiś czas temu miałam małe nieporozumienie z facetem bo odmówiłam, powiedziałam ze jestem dorosła i nie będę chodzić na spacery w deszczu bo stać mnie na kawiarenie albo pub a on odpisał ze mu szkoda kasy bo nie jest pewien czy się dogadamy. I temat się skończył a teraz napisał i znowu mnie męczy żebym mu dala szanse ale dalej nie widzi nic złego w tym żeby iść na spacer o 20.
|
|
|
#2700 | ||
|
Rozeznanie
|
Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------
[/COLOR] Cytat:
Nie miałabym nic przeciwko spacerowi wieczorem, ale nie z kolesiem któremu szkoda £4 na piwo albo £1,5 na herbatę, bo nie wie czy mu moje towarzystwo podpasuje. Bez przesady! Jakiś burak, olej go! Cytat:
No ale ja już wcześniej wspomniałam (chyba), ze nie jestem pewna czy chce związku. Na tego ostatniego kolesia tak się napaliłam, bo był super przystojny i chciałam żebyśmy się jeszcze przynajmniej raz sprokali w wiadomym celu... Ale jakby coś z tego wyszło poza seksem, to super! Dlatego nie rozumiem tego kolesia, bo stwierdził ze ja wg niego szukam związku podczas kiedy mu wyraźnie powiedziałam i napisałem pare razy, ze jestem otwarta i związek może kiedyś, ale teraz chce spotykać się z ludźmi. Może się pospotykam z tym nowym, zobaczę co z tego będzie.... I popłakałam się. Bo tak naprawdę, nie tęsknie za exem, jego miłości czy czym kolejek... Ale wraz z nim straciłam świetnego kochanka i brakuje mi dobrego seksu najzwyczajniej w świecie....
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

nie ma co rozpaczać 
.
. Chyba jak się od liceum dobrze nie zacznie, to potem jest już tylko gorzej..
Póki się w kimś przynajmniej nie zauroczę, ów ktoś ani trochę mnie nie pociąga fizycznie, nie mam najmniejszej ochoty z nim sypiać. Nigdy nie zdarzyło mi się, bym poczuła pociąg fizyczny do jakiegoś zupełnie obcego faceta. 
. A tak serio, to po prostu fajny facet, ciekawy człowiek z interesującą historią, do tego bardzo przystojny. No mogłabym się zakochać 

I w sumie troche dziwnie się czuje bo ja to zawsze się skupiam na 1 znajomości. Nie umiem tak o iść, spotkać się z kilkoma facetami i potem sobie wybrać