Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-27, 18:02   #3301
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

Kaja postaraj się nie stresować tymi innymi rzeczami, normy dla maluszków mogą być troszkę inne a poza tym od anemii mogły spaść/ wzrosnąć inne rzeczy. dostanie żelazo i Będzie dobrze.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 18:10   #3302
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Na pewno ma obniżone żelazo.. I jeszcze inne.. Podwyższone ma płytki krwi, i kreatonine czy coś takiego.. Ale może niemowlece,normy są inne .

Całkiem możliwe ze normy dla niemowląt sa inne. Często przy niedoborze żelaza płytki krwi sa podwyższone, wiec te płytki mogą byc związane z żelazem.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 18:17   #3303
k a j a
Zakorzenienie

Wiem wiem.. Ale mam jakoś tak stresa zawsze przy morfologii..

Z dwojga złego chyba wolałabym żeby po prostu miala niedobory żelaza i to byłoby przyczyną małego przyrostu wagi niż takie niewiadomo co..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 18:28   #3304
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Haha jakby zawierała wyciąg z końskich placków
Taaaa albo z konia..białe złoto

Cytat:
Odebrałam wyniki. Kiepsko to wygląda na moje oko.. Cała masa obniżonych rzeczy.. Jutro rano jadę do ped..
O kurcze, trzymam kciuki za Leninka ale moze tak jak piszą dziewczyny- trzebabbrac pod uwage inne normy i nie jest źle...

Wcisnelam mała tz-towi i od pol godziny myje wlosy :P
Stary 2015-10-27, 18:33   #3305
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Spoko, tylko poczekam aż trochę dolar odpuści

Ale jak szybko poprawiła

Tu z nami inaczej nie będzie
Ja kiedyś ściągałam perfumy różnych miejsc, akurat był krach i dolar stał za 2,60 a potem 2,10 zamiast 3,50. Plus promocje w sklepach internetowych - flacha była połowę tańsza niż w pl. Teraz jestem obkupiona i nawet na truskawę nie zaglądam. A na lotnisku tylko meteoryty nowe kupiłam, bo sknera się ze mnie robi chyba zarażam się od tz
Stary 2015-10-27, 18:54   #3306
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś handelek ?
Sie wie haha
Stary 2015-10-27, 19:05   #3307
kejtiCe
Zakorzenienie

Tz kupił mi czekoladę (żeby bardziej dupa mi urosła), zabrał nowym samochodem na zakupy spożywcze do Lidla (a to przecież szczyt mojej rozrywki) i kupił wino na wieczór. A ja mam nieogolone nogi
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 19:10   #3308
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Tz kupił mi czekoladę (żeby bardziej dupa mi urosła), zabrał nowym samochodem na zakupy spożywcze do Lidla (a to przecież szczyt mojej rozrywki) i kupił wino na wieczór. A ja mam nieogolone nogi
Znów nowe auto ?
O kurde.. Ja miałam rozrywke w sobotę, rajd lidl, biedra, inter marche

Aa w inter są te chusteczki velvet baby

Lena
Stary 2015-10-27, 19:14   #3309
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Znów nowe auto ?

My co chwilę innym jeździmy one nie są dla nas, ale zawsze około dwóch tygodni się nimi poruszamy. Dla mnie to jak nowe

Hahaha, jak nam mało do szczęścia potrzeba
22.06.2015
Stary 2015-10-27, 19:16   #3310
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

Wcisnelam mała tz-towi i od pol godziny myje wlosy :P
W końcu będą domyte

Cytat:

Noo czyli już lepiej miedzy wami

Cytat:
Na pewno ma obniżone żelazo.. I jeszcze inne.. Podwyższone ma płytki krwi, i kreatonine czy coś takiego.. Ale może niemowlece,normy są inne .

Kurde .. oby to nie było nic c złego

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Widzę że dzień narzekania... Ja już nie narzekam bo brak mi słów i szkoda guzików w tel.. eh

co jest ?

Cytat:
Ale sie dzis dzien narzekania zrobil .... laski mam prawo narzekac. Macierzynstwo to nie same kolorowe dni. Mozemy byc zmeczone, niewyspane, w☠☠☠☠ione, sfrustrowane. Nie musimy byc wiecznie usmiechniete, idealnie wygladac i tryskac humorem. I to wszystko nie umniejsza milosci do naszych dzieci
To jest banal ale zrozumie to tylko druga mama....

Pomimo ze ja ostatnio nie narzekalam to sciskam mocno wszystkie i cholernie dobrze was rozumiem

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Aaaaa, nieee, tez se ponarzekam :P
Tak mnie od dluzszego czasu kregoslup napierdala ze ledwo chodze.... czasem po caly dniu przy schylaniu az mi lzy z bólu lecą
Tak to jest nam sexi mamy z tv wyskakują)

Kurde Lena poszła spać juz chyba na noc. Śpi od 18, obudziła się i zjadła w pół śnie czyli tj.je w nocy.
No to czuje ze ok północy będzie impreza

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-10-27 o 19:23
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 19:36   #3311
kejtiCe
Zakorzenienie

Masija, wygląda na to, że chce się pogodzić albo chce mu się coś innego

Ja około 18 dałam Wojtkowi kaszke łyżeczka, pięknie zjadł teraz już pije mleko na noc i usypia

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

W ogóle skok mija i dziecko w dzień zupełnie inne. Nadal trochę chce na ręce, ale właśnie po kaszce aż do czasu kąpieli leżał z nami na kanapie i się bawił, a dawno tak nie było
22.06.2015
Stary 2015-10-27, 19:50   #3312
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Mój wraca z pracy po 16:00 i wtedy idzie, biega po 15-20 km, nieraz interwały, nieraz z 15 kg obciążeniem. Jak on wraca to jest koło 18:00 a wtedy to wiadomo kapanie, usypianie i ja juz nie mam czasu. Pewnie mogłabym iść po 19:00 ale po pierwsze to mi sie nie chce po całym dniu a po drugie jest juz ciemno.
Ka też chcę biegać znowu, ale boję się, że przy tej wadze (25kg więcej niż jak wcześniej biegałam) zbyt obciążę stawy i chyba zacznę nordic walking znowu. A tak mi się juz chce biegać... na orbitrku na siłowni, ale to żadne prawdziwe bieganie, tyle dobrze że się spoce.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
A co mnie jeszcze w☠☠☠☠ia to to ze Tz kompletnie tego nierozumnie ze czasami mam dość. I zaczyna te swoje wykłady żebym doceniła co mam bo pewnego dnia mogę to stracić. Ja bym go chętnie zostawiła z Amy na tydzień, zobaczył by jak to jest. On by chciał ze jak on wraca z pracy to ja mam byc szczęśliwa, zadowolona i srac tęcza. Nosz ☠☠☠☠a tak sie nie da
Zjedz buraczki, będziesz srała na różowo, może mu wystarczy.

A tak poważnie, to ostatnio też miałam dość, bo dwa tygodnie siedziałam z małym non stop. Nigdzie nie wychodziłam sama itd. Muszę choć raz w tygodniu gdzieś wyjść. Na szczęście tz zrozumiał. O dziwo.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Zostaw go na dzień chociażala:

pół h sama?! zazdroooooo

Mój tż wraca późno, ok.19 . On i tak z małą później siedzi to ja wtedy ogarniam dom, kąpię się itp. On się drze na mnie żebym to zostawiła i gdzieś wyszła no ale kto i kiedy to ogarnie?
Teraz może się zmieni i będzie wcześniej w domu to chcę iść na siłownie.
Ja już olewam bałagan. Prasowanie nieraz parę dni czeka. No trudno.
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Masakra. To jest najgorsze gadanie. Czy Ty kiedys mowisz, ze masz dosc dziecka? ?? Masz dosc sytuacji. 1 dzien bylby sam z dzieckiem i by ☠☠☠☠a zrozumial
O to to.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Kazda ma prawo do kryzysu. W naszym życiu zmienilo sie wszystko. Kazda ma czasem czegos dosc. Ja generalnie nie mam prawa narzekac na swoje dziecko bo to zloty maluch ale nieraz mam mega dość, ze jestem sama bez rodziny 350 km od wszystkich. I nie moge liczyc na nikogo bo nikogo nie ma. Ja teraz nie mowie o Tz. Tylko właśnie nawet o tym, ze na 30 minut nie możemy wyjsc sami bo nie ma kto zostac z Mala. Brak mi rodzicow i siostry, spotkan z moimi znajomymi. I to takie bez sensu, Tz jak ostatnio wyszedl z kumplem pierwszy raz od narodzin Laurki to az mnie przepraszal za to. To chore. Obojgu nam brakuje czasu tylko dla siebie
Rozumiem cię, u nas to samo.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Alkamor mi też!!! Ja go właśnie chciałam kupić i poszłam oglądać do sklepu, ale jednak moje serce skradł rapid.
A mi się podobają szsedzkie stroller czy jakoś tak. Mają wzór czarno -białe romby. I... dzisiaj widziałam identyczny w centrum.
Stary 2015-10-27, 19:54   #3313
k a j a
Zakorzenienie

Ochhh dzieci śpią.. Cudnieee

Lena
Stary 2015-10-27, 19:59   #3314
kejtiCe
Zakorzenienie

Marei, wiem które U mnie w mieście takie nie jeżdżą, ale w Poznaniu widuje bardzo ładne
22.06.2015
Stary 2015-10-27, 20:11   #3315
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ka też chcę biegać znowu, ale boję się, że przy tej wadze (25kg więcej niż jak wcześniej biegałam) zbyt obciążę stawy i chyba zacznę nordic walking znowu. A tak mi się juz chce biegać... na orbitrku na siłowni, ale to żadne prawdziwe bieganie, tyle dobrze że się spoce.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Zjedz buraczki, będziesz srała na różowo, może mu wystarczy.

A tak poważnie, to ostatnio też miałam dość, bo dwa tygodnie siedziałam z małym non stop. Nigdzie nie wychodziłam sama itd. Muszę choć raz w tygodniu gdzieś wyjść. Na szczęście tz zrozumiał. O dziwo.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Ja już olewam bałagan. Prasowanie nieraz parę dni czeka. No trudno.

O to to.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Rozumiem cię, u nas to samo.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A mi się podobają szsedzkie stroller czy jakoś tak. Mają wzór czarno -białe romby. I... dzisiaj widziałam identyczny w centrum.

Jak biegałam to miałam problem z prawym kolanem, teraz jak dużo dźwigam (mała w foteliku, 3 siaty zakupów na 2 piętro) to tez czuje to kolano, tak ze nie wiem jak to będzie z tym kolanem.

Mój Tz mi mówi żebym sobie gdzieś poszła, on zostanie z Amy ale znając jego metody wychowawcze to juz wole zostać w domu.

Jak w Polsce?
Stary 2015-10-27, 20:17   #3316
Charlotta83
Rozeznanie

Hej lasencje! Jestem, żyję, co widać na fejsie U nas ok, rozszerzanie diety trwa, Jaś to straszny żarłok, nie wiem, czy za dużo nie je, waży już 8300 I mdłe zupki mu nie przeszkadzają Mąż na pępkowym u sąsiada, jaś śpi, a ja mam chwilę dla siebie, więc wpierdzielam ciastka
A jeśli nie odmieni ich serca,
To niech im skręci kostkę,
Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie"

Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków")
Charlotta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:20   #3317
mehja
Zakorzenienie

Marei na ile przyleciałas? TŻ jest z wami? Jak nie to też dobrze, zateskni porządnie
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:20   #3318
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Jak biegałam to miałam problem z prawym kolanem, teraz jak dużo dźwigam (mała w foteliku, 3 siaty zakupów na 2 piętro) to tez czuje to kolano, tak ze nie wiem jak to będzie z tym kolanem.

Mój Tz mi mówi żebym sobie gdzieś poszła, on zostanie z Amy ale znając jego metody wychowawcze to juz wole zostać w domu.

Jak w Polsce?
Jak w odwiedzinach u rodziny. Fajnie, ale oboje jesteśmy zmęczeni.

Uuu a jakie to metody?
Stary 2015-10-27, 20:25   #3319
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
A co mnie jeszcze w☠☠☠☠ia to to ze Tz kompletnie tego nierozumnie ze czasami mam dość. I zaczyna te swoje wykłady żebym doceniła co mam bo pewnego dnia mogę to stracić. Ja bym go chętnie zostawiła z Amy na tydzień, zobaczył by jak to jest. On by chciał ze jak on wraca z pracy to ja mam byc szczęśliwa, zadowolona i srac tęcza. Nosz ☠☠☠☠a tak sie nie da
Zostaw mu malutką na weekend, umów się, żeby to on ja ogarniał dwa dni, a ty sobie kukaj z kanapy

Zaraz w☠☠☠☠☠☠☠e mojemu kotu, pufa i zaczepia małego jak ten w końcu padł od ryku Jak go obudzi to kopne go w dupe[/QUOTE]

Mój tupacz swoim tupaniem obudził dzisiaj małego!!!! Moja cierpliwość się kończy..

Odebrałam wyniki. Kiepsko to wygląda na moje oko.. Cała masa obniżonych rzeczy.. Jutro rano jadę do ped..[/QUOTE]

My dzisiaj bylismy na kontroli u lekarza, mały waży mniej niż myślałam 5700, kazała mi zrobić badanie krwi (sobie) żeby sprawdzić czy nie mam niedoborów, i suplementować wit D. Ale małemu chyba też pobiore (sąsiad jest kierownikiem w laboratorium, poprosze go żeby zrobił nam w domu). Ale też stwierdziła, że my obydwoje jesteśmy szczupli więc i on grubaskiem nie będzie. Blanka też tak mało przybierała czy w normie?

Cytat:
My co chwilę innym jeździmy one nie są dla nas, ale zawsze około dwóch tygodni się nimi poruszamy. Dla mnie to jak nowe

Hahaha, jak nam mało do szczęścia potrzeba
Mój TŻ od kilku dni poszukuje namiętnie samochodu, chce przewalić wszystkie nasze oszczędności, zabije gnoja. Może trafimy do was
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:25   #3320
industria
Zakorzenienie

Cytat:
polisz romantik

Cytat:
W końcu będą domyte

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej lasencje! Jestem, żyję, co widać na fejsie U nas ok, rozszerzanie diety trwa, Jaś to straszny żarłok, nie wiem, czy za dużo nie je, waży już 8300 I mdłe zupki mu nie przeszkadzają Mąż na pępkowym u sąsiada, jaś śpi, a ja mam chwilę dla siebie, więc wpierdzielam ciastka
heej super że u was dobrze
Jaś pięknie waży, ale Majki alkamorowej nie przebije
pięknie nam młodzież rośnie
Stary 2015-10-27, 20:27   #3321
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Szuuu jak dzis konradek?
3 razy puścił małego bełta ale nie chlustał, czekam na wiadomość od mojego gastro co robimy.

Ale dziś dość wesoły jak na niego

Tylko mi pokarm zniknął Tak z dnia na dzień

Cytat:

Cytat:
To je masc z końskiej pyty :p

Odebrałam wyniki. Kiepsko to wygląda na moje oko.. Cała masa obniżonych rzeczy.. Jutro rano jadę do ped..

O kurcze, oby to normy były inne

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ja kiedyś ściągałam perfumy różnych miejsc, akurat był krach i dolar stał za 2,60 a potem 2,10 zamiast 3,50. Plus promocje w sklepach internetowych - flacha była połowę tańsza niż w pl. Teraz jestem obkupiona i nawet na truskawę nie zaglądam. A na lotnisku tylko meteoryty nowe kupiłam, bo sknera się ze mnie robi chyba zarażam się od tz
Jakby po tyle stał to bym si e skichała z radości

Cytat:
Ja chciałam jechać do lidla a w momencie jak miałam ubieraĆ małego to ten zasnal na macie z papą w zabawkach i dupa, Stu jechał sam...

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:30   #3322
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
3 razy puścił małego bełta ale nie chlustał, czekam na wiadomość od mojego gastro co robimy.

O kurcze, oby to normy były inne

Jakby po tyle stał to bym si e skichała z radości

Ja chciałam jechać do lidla a w momencie jak miałam ubieraĆ małego to ten zasnal na macie z papą w zabawkach i dupa, Stu jechał sam...

Mleko- to stres pewnie. Ja też wtedy tracę, a miałaś go sporo.

Jak dolar był po 2,10 to prawie giełdę rozp.oliło już za 2,60 było super.
Stary 2015-10-27, 20:30   #3323
industria
Zakorzenienie

Cytat:

no to uper ze lepiej

a pokarm to może ze stresu ci zaniknął co?
i co K dzisiaj mm? czy miałas swój pomrożony?
Stary 2015-10-27, 20:32   #3324
barbaritka84
Rozeznanie

A ja dzisiaj cały dzień poza domem.
Rano miałam spotkanie-pokaz u koleżanki z Oriflame.

Potem 2h spacerku z małą...tyle ze ja na spacerze się relaksuje. Młoda jak tylko poczuje swierze powietrze to od razu zasypia a budzi się dopiero jak wyciągam ją z wózka.
W domu znowu prawie cały czas marudzi, zęby dają się we znaki.

Potem zakupy i po Oliwke do szkoły bo dziś miała bal jesieni.

Szuuu mam nadzieję ze Konradek dziś lepiej��

Kaja- na pewno normy wyników są inne dla dzieciaczkow. Będzie dobrze!!

A odnośnie dzieci to każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień.
Mi się czasem wydaje ze pepowina jest nie odcięta bo wszędzie i zawsze Julka jest ze mną.
Wczoraj już byłam zmeczona...Julka marudzila. Kuba męczył żebym z nim po gierkę pojechała a Oliwka nie chciała z nami jechać i wszystko na raz.
Aż wkoncu się wydarłam "no cholera jasna" to Kuba staną w szoku, Oliwka w płacz, Julka to samo bo się przestraszyla i na to wszystko jeszcze siostra przyleciała bo nie wiedziała co się dzieje, jak schodzila do siebie to tylko szwagra usłyszałam jak się pytał co się stało...a moja siostra na to "chuj Baśke strzelił" także ten..każdy ma prawo do gorszego dnia.

Edytowane przez barbaritka84
Czas edycji: 2015-10-27 o 20:37
barbaritka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:34   #3325
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Pół biedy jak z plackow

Cytat:
O rzesz ty...
Cytat:
Znów nowe auto ?

Proszę jaka rozrywkowa!

Jak dla mnie Szału nie ma z tymi chusteczkami velvet
Cytat:

Jak w Polsce?
Tzn jakie metody??

Cytat:
polisz romantik

heej super że u was dobrze
Jaś pięknie waży, ale Majki alkamorowej nie przebije
pięknie nam młodzież rośnie

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 20:36   #3326
gapulinka
Wtajemniczenie

Miała któraś styczność z poduszką head care? zastanawiam sie nad kupnem.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 21:07   #3327
country111
Zakorzenienie

Cytat:
W domu. Ale ogólnie przez 20 minut jest ok. Bo drzewa, bo nowość itp. Ale za chwile się pręży itp.

W domu w wózku próbowaliśmy Jest gorzej niż na spacerze.

Wychodzę z nią na rękach, żeby tylko powietrza złapała świeżego. Ale coś ty, 10 minut i źle. Ręce są złe. Wszystko jest złe

Narzekaj, Ty to naprawdę możesz
Dziewczyny a probowałyście obrócić maluchy na brzuch podczas smaceru? u mnie się to sprawdza Mała wszystko widzi i ćwiczy przy okazji przy okazji robimy furore

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Szuu a co z dzieckiem tych znajomych co dostało 0punktów przy porodzie?
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 21:07   #3328
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a probowałyście obrócić maluchy na brzuch podczas smaceru? u mnie się to sprawdza Mała wszystko widzi i ćwiczy przy okazji przy okazji robimy furore
W spacerówce??

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 21:08   #3329
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Zostaw mu malutką na weekend, umów się, żeby to on ja ogarniał dwa dni, a ty sobie kukaj z kanapy

Zaraz w☠☠☠☠☠☠☠e mojemu kotu, pufa i zaczepia małego jak ten w końcu padł od ryku Jak go obudzi to kopne go w dupe
Mój tupacz swoim tupaniem obudził dzisiaj małego!!!! Moja cierpliwość się kończy..

Odebrałam wyniki. Kiepsko to wygląda na moje oko.. Cała masa obniżonych rzeczy.. Jutro rano jadę do ped..[/QUOTE]

My dzisiaj bylismy na kontroli u lekarza, mały waży mniej niż myślałam 5700, kazała mi zrobić badanie krwi (sobie) żeby sprawdzić czy nie mam niedoborów, i suplementować wit D. Ale małemu chyba też pobiore (sąsiad jest kierownikiem w laboratorium, poprosze go żeby zrobił nam w domu). Ale też stwierdziła, że my obydwoje jesteśmy szczupli więc i on grubaskiem nie będzie. Blanka też tak mało przybierała czy w normie?

Mój TŻ od kilku dni poszukuje namiętnie samochodu, chce przewalić wszystkie nasze oszczędności, zabije gnoja. Może trafimy do was [/QUOTE]

U nas też pediatra mowi ze my szczupli więc lena nie będzie gruba ale zaniepokoił ją spadek z centylil.
Blanka była na mm i była ciezsza niż lena o 1,5 kg.. Dalej jest suchota ale równo cały czas idzie..

Lena
Stary 2015-10-27, 21:11   #3330
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Miała któraś styczność z poduszką head care? zastanawiam sie nad kupnem.

Macie problem z kształtem główki?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości