|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Ale jest to skrzyżowanie, następuje zmiana kierunku jazdy
Jeżeli nie włączasz kierunkowskazu, to domyślnie jedziesz prosto ![]() Art. 22, ust. 5. Kierujący pojazdem jest obowiązany zawczasu i wyraźnie sygnalizować zamiar zmiany kierunku jazdy (...) Ty kierunek zmieniasz, bo jedziesz w lewo/w prawo, a nie prosto. Więc ten kierunkowskaz włączyć powinnaś ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- http://www.info-car.pl/infocar/artyk...e-lamanym.html |
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
hej moje zamowienie w zalaczniku.
Dziewczyny jak robi sie z tym kikutem - jak popsika sie octeniseptem to potem rozprowadza sie wokol ? czy zostawia do wyschniecia? a jak sie wyciera/ rozprowadza to patyczkami, gazikami czy platkami kosm? Bo ja wlasnie zorientowalam sie ze nie kupilam gazikow jalowych, tylko nie wiem po co one sa? |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
A no dobra
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Ale nie ważne i tak sobie nagrabil rano
|
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
Magda bo na elce różnie uczą, ja spotkałam się z dwoma teoriami. Czasem uczą nawet, że jak jesteś już na rondzie to masz dawać kierunek w lewo i przed zjazdem w prawo.
Czarnula brawo za wizytę, malutka szybko rośnie. Byle szyjka długo trzymała ![]() Znowu wiercą i mnie obudzili.... ;(
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, no właśnie, miałam pisać to, co pietrusiowata, że na eLkach to przeróżnych rzeczy uczą i jak np. dojeżdżam do ronda to widzę wszelkie mozliwe kombinacje
![]() Ale no, TŻtowi odpuść, bo tu miał rację, natomiast co do reszty, to był po prostu okropna marudą
|
|
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula super że z córcia wszystko w porządku. Duuuza dziewczynka juz
dacie radę wytrzymać do końca. Trzymam kciuki:-*
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mu odpuszczę, ale resztę
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
pietrusiowata rozumiem Cię z tym remontem.. u mnie za oknami od sierpnia trwa budowa i naprawde mam już dość. Tłuką się nieziemsko od 7 rano do 17, czasem dłużej. Rano już odpuszczam i jak słyszę, że wiercą, tłuką, kopią, drą się to już wstaje bo szkoda mi się denerwować w łóżku próbując zasnąć...
czarnula jaka słodka kluseczka! waga już sluszna wytrwajcie w tym dwupaczku jak najdłużej ![]() magda o masakra jaki marudny TŻ Mam nadzieję, że on tak jednorazowo, a nie zawsze Ja zaraz lecę do kosmetyczki na paznokcie
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też pełnia źle wpływa na tż
zadzwoniłam żeby zapytać jak mu droga idzie, to się wydarł że źle zjechał bo jak dzwoniłam to mu się GPS w tel wyłączył. Faceci i pełnia, chyba są wilkołakami
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Czarnula, fajnie, ze z malutka jest ok i za jak najdluzsze wytrwanie w dwupaku ![]() Joanna dalej sie nie odezwala? Dzis chyba ktos ma urodziny ![]() Ja od rana malo nie od tego kaszlu :| masakra jakas.....Milego dnia dziewczyny ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech spadają na drzewo o |
|
|
|
|
#1662 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspolczuje tego remontu, ale rzeczywiscie lepiej teraz niz jak malutki sie urodzi ![]() Cytat:
Ale wczesna i mordercza godzina! Cytat:
Mnie moj maz wczoraj tez wkurzyl i aktualnie sie do niego nie odzywam :P Cytat:
Gratuluję wizyty! oby szyjka trzymala! Cytat:
Cytat:
To chyba okres jak u mojego ![]() Dzien dobry! Ja dzis nocka z glowy: jak obudze sie na siku kolo 3 w nocy to potem do 5 przewracam sie z boku na bok i tak codziennie.. Maly wtedy daje tez czadu i jak wtedy spac? ![]() Dziś wizyta na 18.15. Az mnie brzuch boli, bo sie stresuje, jak przed kazda wizyta.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. No nie ma najgorzej, bo na tą chwilę trzyma, ale strach jest, bo jednak coś tam się zaczyna dziać. Ale na tą chwilę nie pozostaje mi nic innego, jak dalej odpoczywać i kontrolować.
Jak usłyszałam już siedząc na fotelu, że coś się z tą szyjką dzieje, to już zaczęłam się zastanawiać gdzie w razie czego mam wszystkie potrzebne rzeczy do szpitala Chyba trzeba to w końcu ogarnąć do końca.A potem nas chciał lekarz wkręcić, że jednak chłopak będzie
|
|
|
|
#1664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczności Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przeżywam moje 100 cm.. Mam metr na metr i muszę kupić nowy
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Ej czym malować taki brzuszek ciązowy do sesji? Kredka do oczu? Czy mazakami? Farbami może?
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ci wasi Tżci mają humorki coś, na pewno hormony ciążowe
![]() Casa dalej Cię męczy? Nic nie przeszło? Jerzyczka powodzenia na wizycie
|
|
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
Czarnula ale cora juz duża, chyba Ci termin z USG troche wyprzedza ten z OM? Bo jestem tydzien za Toba a moja tydzien temu dopiero 1200 g i sprzet twierdził ze wyprzedzamy o 1 dzien OM
trzymam kciuki za dobry rozwoj sytuacji.Magda TZ chyba na dzisiaj rzeczywiście gorszy dzień, w naszym zwiazku to ja mam zawsze gorsze dni, mój mąż to oaza spokoju ![]() Ja wczoraj w koncu fryzjera odwiedziłam, odcięłam grzywke, teraz sie moge ludziom pokazać. A tak poza tym to jutro jeszcze jade w delegację, piatek, piateczek, piatunio i żegnaj praco
|
|
|
|
#1668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może szminką? Tak jakos najwygodniej chyba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() czarnulax Super, że wszystko z małą dobrze a szyjka na pewno wytrzyma ![]() pietrusiowata Współczuje tych remontów ![]() magda1706 A niby to kobiety ciężko zrozumieć Cytat:
U mnie kazali nie moczyć i nie ruszać. Dopiero gdybym widziała, że źle zasycha to spryskiwać i zostawić. Akurat u syna kikut zasechł już w szpitalu i odpadł w ciągu tygodnia, więc go od początku nie ruszałam.
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
Sa takie specjalne farby do ciała, czesto dzieciom buzki maluja tym. To sie nawet fajnie zmywa.
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zauważyłam że miałam humorki na początku ciąży, że potrafiłam się z głupoty poplakac.. Ale teraz to odpuszczam i mam więcej cierpliwości do wielu rzeczy. No ale jak ktoś z samego rana mnie wyprowadza specjalnie z równowagi no to ja też mam swoje granice
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, zaraz po inhalacji jest w miare ok ale to co sie po nocy dzieje to dramat :|
Dzieki dziewczyny za wsparcie Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam 100 cm
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale na czerwono to tak brzydko będzie wyglądać Cytat:
No właśnie i mazakami nie będzie tak intensywnych kolorów, a po farbach może być uczulenie.. Cytat:
|
||
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a 77przed w południe idę do gina skontrolować co i jak... mam nadzieję że serduszko nadal stabilnie... Ciekawa jestem ile mi AFI wyliczy... bo czuję po brzuchu że będzie przekroczone no i to co mnie interesuje- ile sama ważę:P bo wagi w domu nie mam:P |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
kogiel a powiem szczerze, że nie wiem
Nie zapytałam, gin powiedział, że wymiary ok, więc na tym się zatrzymałam. Ale do tej pory najczęściej wyprzedzał, więc możliwe. To sobie teraz odpoczniesz
|
|
|
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jerzyczka Powodzenia na wizycie kamilka Tobie również Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-10-28 o 09:32 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam malo cierpliwości i niestety przed ciążą tez tak było, czasami jestem na siebie zla ze tak mezowi daje w kość, ale to niestety przychodzi poniewczasie.
![]() Staram się panowac nad soba ale wlasnie poprawiamy podloge, mamy syf w calym domu a mój poziom irytacji siega zenitu |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Jeżeli nie włączasz kierunkowskazu, to domyślnie jedziesz prosto 

wytrwajcie w tym dwupaczku jak najdłużej 
Mam nadzieję, że on tak jednorazowo, a nie zawsze
zadzwoniłam żeby zapytać jak mu droga idzie, to się wydarł że źle zjechał bo jak dzwoniłam to mu się GPS w tel wyłączył.
od tego kaszlu :| masakra jakas.....

w cm wychodziło podobnie ale on jest wyższy więc kości w biodrach też ma szerzej niż ja
oby szyjka trzymala!