|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
![]() ![]() Ja tez spokojnie zdazylam na porodowke, zdazylabym nawet na krotkie wakacje jechac - wszak od odejscia wod do narodzin minela prawie doba ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i sie odmóżdżyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo ciekawostka,że naprotechnologia radzi sobie z naukami KK tak: facet nie może sam z siebie do kubeczka oddać nasienia, więc podczas stosunku ma założyć przedziurawioną prezerwatywę, żeby z niej pobrać nasienie do badania ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Aaaa ![]() ![]() Mojej jednej koleżance z wizażu odeszły akurat jak w sklepie meblowym przymierzała się do łóżka ![]()
![]() |
#935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak przyjechaliśmy na porodówkę to pielęgniarki gratulowały mojemu mężowi takiego spokoju ducha, bo większość ojców taką panikę siała, jakby dziecko miało zaraz wyskoczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Wtajemniczenie
|
To już wiem, po co mogą się przydać te podkłady
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Mam traumę po tym ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
I jestem... Po śniadanku i kawce ale we wrednym nastroju
![]() ![]() Moje dziecię po 3 dniach jakiegoś focha wczoraj wreszcie skopało M po rękach. Może dlatego że byłam na niego wkurzona nie wiadomo właściwie o co ![]() Później w nocy wracając ze standardowego spaceru do kibelka, próbowałam wleźć na łóżko, potknęłam się o nogi mojego M i obiłam sobie brodę o jego kolano ![]() ![]() Dzisiaj muszę przyhamować z humorami bo miał mi wczoraj zdjęcie zrobić i oczywiście nic z tego nie wyszło. Wykalacka gratki ![]() ![]() ![]() Ja w pierwszej ciąży miałam schizy, że wody odejdą mi w łóżku. Nic mnie tak nie martwiło jak to że łóżko będzie zalane ![]() ![]() ![]() O błyskawicznym porodzie też gdzieś czytałam na wizażu. Dziewczyna urodziła na izbie przyjęć, w aucie odeszły jej wody a przy rejestracji nawet nie zdążyła wypełnić papierów- tyle co zdążyli ja na łóżku położyć. A jechała do szpitala mając skurcze co 5 minut.... Esor gratuluje to na pewno kopniaczki ![]() Dzisiaj zaczynam 24 tydzień ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środkowym rzucie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
O moj to jest oaza spokoju. Zawsze ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Spróbuj czosnek moja na to idzie ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
Zjadłam banana i mam potworną zgagę
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dzieć od wczoraj wieczora mało ruchliwy, aż poszlam po detektor, bo mnie w nocy nie obudził. I powiem Wam, że trudniej mi teraz nasłuchać, bo zwiewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
Zawsze mogę sobie spaghetti zafundować w poczekalni. Bo tym razem pewnie trochę zejdzie, a nie jak ostatnio- 5 minut czekania i do gabinetu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Wam ze przy Poli to takie przerwy mnie nie ruszaly bo ona do konca to ruszala sie od wielkiego dzwonu raz na 1-2 dni, a Lilka tak napiernicza ze jak sie 2h nie rusza to juz mam stresa ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Dobry pomysł z ta maseczka. W końcu do ust nie będzie mi zaglądał
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, czuje sie sto razy lepiej niz wczoraj! Co prawda dalej chora, ale widac poprawe wiec jest swietelko w tunelu ze choroba odejdzie
![]() ALe groby w tym roku chyba sobie odpuszcze.. A najgorsze ze w tym zasmrodzonym krk jak jest piekna pogoda to najgorsze powietrze. Dzisiaj jest 163 poziom zmogu przy normie dla zwykluch ludzi 50 a dla dzieci i kobiet ciezarnych norma to 35.. Jak żyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem Ci, że ten smog to jakaś masakra... u mnie niby wieś, a też widzę różnice:/ Dużo ludzi się buduje i potem aż siwo w powietrzu :/
Poszłam po ostre, wróciłam z cytryną.... Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2015-10-28 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
Ja część grobów na pewno odpuszczam. Jak sobie pomyśle o wycieczce zatłoczonym autobusem na Batowice to wymiękam, kto to widział cmentarz większy od lotniska
![]() Od nas z góry widać jak przydymiony jest Kraków, teraz się cieszę że jednak poza mieszkam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No smog jest okropny, po prostu cos strasznego. Ja zainwestowalam w filtr powietrza do mieszkania, na zewnatrz wychodze w specjalnej masce z filtrem jak juz ponad 100 sięga (choc patrza na mnie jak na ufoludka), ale przeciez tak sie nie da zyc ;/ A moja córa biedna - maski jej nei zaloze.. Juz nie moge sie doczekac az sie wyprowadze stąd. Niby cale wojewodztwo jest zasmogowane, ale jednak w krk jest najgorzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() Ja mam aplikacje na telefonie, monitoruje to non stop, mam manie ![]() Są strony na pewno nawet takie ze z calego swiata maja wyniki ale to musialabys poszukac bo nie mam nigdzie w historii.. O znalazlam: http://aqicn.org/city/beijing/ tutaj taka z calego swiata Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2015-10-28 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elena ale suchary walisz dzis :-D Mpwilam wam kiedyś ze kolezanka w konkursie stokke grala dla mnie o wozek i wygrala kocyk. Oto on ![]()
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm.... też bym na Ciebie patrzyła jak na ufoludka ;-) A serio to nie chciałabym tam mieszkać, dawno temu jeszcze mi się marzyło... a teraz dziwie się ludziom, którzy nie muszą, są dopiero na etapie wyboru i zakładają rodzine w krk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie 106 czyli faktycznie lepiej niż u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odmóżdżam się dzisiaj ![]() Kocyk śliczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no popatrz, a mi teraz jest o wiele łatwiej ![]() Jejuuuuuuu.... Nie mam totalnie pomysłu na obiad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
U nie już się zaczął sezon na mandarynki
![]() aha!!!!!!!!!!!! Wczoraj w sklepie widziałam, jak panie wypakowywały już dekoracje świąteczne- od razu usłyszałam w myślach "Last christmas" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas 29 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.