|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Rejcz
I dziękuję za kulki! Zostaję do soboty!!! W lesie!
|
#4922 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Rejcz, ad thrillerów obejrzałam właśnie Dar - napięcie jak na grzybobraniu ale całkiem spoko, trochę majndfaka pod koniec. Ty pewnie zaraz rozgryziesz kto co i dlaczego
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4926 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4928 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
moze to on??
|
|
#4930 |
|
Piers do przodu
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaintrygowałaś mnie majndfaka Co to będzie, co to będzie. Puścimy se z chuopinem 1 listopada. ![]() Musiałam jednak wyguglować, żeby upewnić się czy widzieliśmy, bo raz, że nie zwracamy nigdy uwagi na polskie tytuły, a dwa, że jak nas film nie weźnie, to zapominamy jego tytuł na wieki wieków. Chyba, że mnie wyjątkowo zbulwersuje słabizną a miałam wielkie nadzieje i oczekiwania, to wtedy tytuł zapamiętam i przestrzegam przed nim - także ten tego nie polecam Diabelskiej Przełęczy
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
jak ludzie mieszkajo w centrum londynu
|
#4933 |
|
Piers do przodu
|
Oj
a nie było tabliczki, żeby nie fotografować?? wierzgający jelonek uroczy .... lepszy od tego powiewu orientu na czerwono
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kanały są genialnie uregulowane ale ciężko uwierzyć że nie mają wody w piwnicy ![]() czerwony orient to knajpa - ponoć pływająca ![]() tam mnóstwo ludzi na barkach żyje, klimat łagodny i taniej. niektorzy mają ogródki na dachach ![]() i coś co widziałam pierwszy raz - piętrowy parking dla łodzi ![]() niestety nie widziałam jak je zdejmują
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-28 o 00:43 |
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie te rady SĄ odkrywcze, bo mam wrażenie, że w ogóle od d... strony do tego podchodziłam ![]() I powiem Wam, że ze smutkiem muszę się przyznać sama przed sobą - przede wszystkim - nie jestem i nie mogę być taka jak Tilda, Anda R. ani Joanna Klimas - podziwiam ich styl, ale czułabym się, jak w przebraniu (może lata w zaplamionych dresach i kapciach z futerkiem owczym zrobiły swoje - oraz wychodzenie na spacer z psem z pomalowaną gębą i w pomarańczowych skarpetach ).To będzie trudny proces - znaleźć swój styl ![]() Jak jest (tak ogólnie to ujmując, również) jest zbyt poważnie, coś mi zawsze każe strzelić głupi żart albo zrobić coś od czapy... z ubraniami też
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
O.M.G.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpeg 7.jpg 8.jpg 9.jpg
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-28 o 01:25 |
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
na studiach się tak nosiłam plus tweedowe sukienki i spódnice ale figurę też miałam modelkową wtedy
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad Słońca
Cytat:
|
|
#4939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a więcej niż kilka łyków nie mogę wypić bo mleko podnosi cukier ![]() Cytat:
Cytat:
(obcisłych rzeczy nie noszę więc się w większość mieściłam, mimo ze już spora byłam ) Cytat:
jakoś sobie radzę, jak trza to trza ![]() Jem 7 razy dziennie małe porcje, pogodziłam się z tym ze zachcianek nie mogę zaspokajać bo większości rzeczy mi nie można (i nie są to tylko słodycze, jakby tak było to byłoby prosto w miarę ) Plus taki ze przestałam tyć, Młody rośnie, a ja chudnę, taka magia ![]() Cytat:
Ale nie wiem na ile się to sprawdza. W każdym razie wybieram się, bo mimo że nie planuję wstępnie znieczulenia, to może jednak mi się odwidzi ![]() ale czad ![]() ja bym sie bała takiej bliskości wody, ale wygląda fajnie ![]() Tematy zębowe ominęłam (bo mnie przerażają ), ale współczuję przeżyć Tematy modowe przeczytałam, ale nie znam się, więc sie nie wypowiem
|
|||||
|
|
|
#4940 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie mam pojęcia, jak ono działa na zgagę, ale próbowałaś mleka bez laktozy?
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak na serio - wiem, że nic nie wiem a do tego nie wiem, ile nie wiem Ale jak się dowiem, to namaluję swoją Panienkę
|
|
#4942 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, będziesz załatwiać RMUA przed porodem? U mnie w pracy już nie dają, na stronie szpitala piszą, że wymagane ale chyba i tak to wszystko jest teraz skomputeryzowane więc nie wiem, nie chce mi się po nie jechać... strach, ze mnie odeślą jeśli nie będę miała.
|
|
|
|
#4943 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witanko
Madra to ja nie jestem. Wstałam w nie najlepszej kondycji i nastroju - bo szłam spac z dreszczami - myslalam ze z tego wszystkiego cos mnie łapie, bo i miesnie bolały, ale nie - nic nie złapało, zadnego kataru gorączki rano, ale ropa mi pulsowała na twarzy, ta co jeszcze nei zeszła i miejsce po rwaniu. Nie chciałam brac znowu przeciwbólowego szajsu, bo tyle sie tego w łikend nażarłam, jak nigdy, wiec ubrałam gacie do cwiczen i ostre 25 minutowe cardio zrobiłam Tak, wiem głupota, ale ha! Przestało wsio rwać Endorfiny pomogły Normalnie bym jeszcze drugi trening odwaliła, ale za słaba jestem na taki intensywny drugi po tych jazdach, nie chce przeginac ![]() A poza tym odebrałam wczoraj te baleriny zarowe z nitami a la Valentino, co pokazywałam link i teraz je pomierzyłam, i sama nie wiem. Oczywiscie wydłuzaja stopę, akurat to mnie juz nie nie przeszkadza, ale same buty no nie wiem... musze pomyslec. Ponoc mozna je sprzedac na all drozej jak sie kupiło, bo jest na nie parcie ![]() BTW. starsznie ta ropa wolno schodzi W nocy nic, w sumie tylko w ciągu dnia jakos ...boje sie ze trzeba bedzie inna metoda ja usunac
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka poka Chociaż se popatrzę na ładne buty
|
|
#4945 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad ćwiczeń - szalona BTW okłady z sody nie pomagają aby na stany zapalne, ropę?
|
|
|
|
|
#4946 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Duzo też ludzi kupuje by sprzedac z zyskiem własnie dlatego, ze ciezko je upolować. Aczkolwiek ja nie mialam z tym zadnego problemu, być moze mialam farta, ale az z 6-7 razy widziałam na stronie swoj rozmiar i dopiero za ostatnim razem zdecydowałam sie kliknac i zobaczyć o co na zywo ten hałas cały ![]() A nie wiem, mi stom powiedziała, ze nic nie przyspieszy schodzenia ropy, ze ona swoim tempem schodzi. A jakby nie zeszła, to bedziemy myslec co dalej - az mi słabo z tego powodu, bo bardzo sie tego obawiam ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Na nodze pokazac czy linka?
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ogólnie powinno w systemie być ze jesteś ubezpieczona my na Śląsku mamy karty ubezpieczenia nfz, wkłada się tylko kartę do czytnika i od razu widać czy jest się ubezpieczonym, więc nie spotkałam się nigdy żeby rmua wymagali, a trochę w szpitalach bywałam Cytat:
|
|||
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nodze Fajne nogi Masz
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-28 o 11:22 |
|
|
|
|
#4949 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wem, ze nudna jestem i marudzę, ale ...no dobra nic juz nie wspomne o tym
|
#4950 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ogólnie Pani chce mi wybielić zeby, co mnie cieszy, bo swoje mam takei zoltawe. Ale tez i implant mi potrzebny i bedziemy debatować, czy da sie to obejsc czy nie.Heh, miło mi w imieniu moich odnózy ![]() Proszę, wiem ze głupie pozy nogófff, ale co tam Do jeansów nie meirzyłam, bo juz jakos siły brak, to przy okazji
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

) tak się nim jarał 
Tak, wiem głupota, ale ha! Przestało wsio rwać
W nocy nic, w sumie tylko w ciągu dnia jakos ...boje sie ze trzeba bedzie inna metoda ja usunac