|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dlaczego??? ja wiedzialam ze pogromca ma dziwne pomysly ale tego to ja juz nie rozumiem ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#902 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Króliczki-łączcie się:)
Cytat:
Cytat:
A ja jako prawdziwa maniaczka już planuję wizytę w kinie - w grudniu Cytat:
Cytat:
nim twe wdzięki przeminą |
||||
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz nie mam sily kombinowac, disiaj sie pochorowalam
i jestem strasznie slaba, powoli sie wykanczam
|
|
|
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Daruj już Pościelowemu, bo niezdrowy i jeszcze gotów polec w walce intelektualnej nt. "Dlaczego Glebogłyzałka to Glebogłyzałka " A Pogłomca gdzieś szaleje na mieście. Jak wróci to będzie miał niespodziewankę ode mnie. Aga jeśli to czytasz - Drżyj Pogłomco zachciało Ci się pocieszania to teraz masz do czytania Człowiek nie czuje jak sobie rymuje ![]()
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma mowy, nic nie daruję! Szukajcie, a znajdziecie
KA chciał oszukiwać i podpytywał, ale nie puściłam pary z gęby KM Wszystko przeczytane, pomyślane, odpowiedziane
|
|
#906 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj bo zacznę pobierać opłaty od każdego zdziwienia Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma zmiłuj może poczekać na następne pytanie ale nie obiecuję, że będzie takie łatwe Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy......... nigdzie nie zwiewam
Ciągle szukam mieszkania w Łodzi...... Chyba się zabiję!
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam nowe mieszkanko
juz nie mam tego problemu szukania![]() ![]()
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Lu ja się nie wypłacę
Dlaczego nie ma zmiłuj...? Perfidne Kłółiczki z Was W sumie to ja się tu tak wstawiam za Dziewczynami, a sama powinnam się cieszyć, że chrzest mam już za sobą ![]() Aga nie zabijaj się !! Kto nas będzie gonił i kto mnie będzie dręczył ?? I pocieszał też KP ma szczeście skubana ![]() Nadal smutny KM
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanko mialam juz zalatwione w czerwcu... mialam tam mieszkac juz rok temu, ale nie wypalilo.....
juz sie ie moge doczekac soboty, wreszcie wyjade sobie odpoczac dwa tygodnie obijania sie![]() ![]() , ale bede miala zaleglosci jak tu wroce!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Biczuję się, Kłóliczki i Pogłomco, stłasznie się biczuję... ale miałam dziś "taki se" dzień i wiecej będzie "maniana"
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Lazy nie musisz, ja nie należe do sadystów a Ty chyba sado-maso nie jesteś chyba, że o czymś nie wiem
![]() Cholercia ja z hiszpańskiego noga jestem, co znaczy "maniana" ?? Annfas fajnie masz, zazdroszczę Ci Przywieź nam tu trochę tej atmosfery ![]() Ja w sobotę to pewnie będę porównywać i się denerwować, ale nie uprzedzajmy faktów.
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
maniana to znaczy jutro
A pisze się mańana... nad ń zamiast kreseczki winno być takie coś ~ tyle, że mniejsze
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
A dlaczegoż to KM smutny
![]() Lazy juz jest jutro - a Ty gdzie Pogłomco - co Ty na tą Łódź żeś się zaparła - chodź do Krakowa
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz jutro jade... wlsnie w domu wielkie pakowanie
jak zwykle wszyscy uwazaja ze naszykowalam za duzo rzeczy ![]() ![]() jutro o 4 pobuka zastanawiam sie czy jest sens wogole sie klasc spac |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak bez szyfrów to smutno mi nadal i nie wiem czemu. Znaczy się tfu wiem, ale nie myślałam, ze aż tak się będę przejmować. Po głębsze i bardziej zrozumiałe informacje proszę do Pogromcy, KNC, no ewentualnie do mnie
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucille -chcialam sie tylko zapytac czy dostalas emaila?
|
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znaczy będzie niedługo ![]() MAlina - a kogo się pytam jak nie Ciebie |
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Lu wszystko wytłumaczę wieczorkiem w PW ok?? Bo teraz to tak tylko z doskoku jestem
|
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Deal
|
|
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
Kłóliczku Malinkowy, jestem sado-maso-psycho-schizo-fiku-miku
Heh... tylko nie daj się urobić mam na myśli SERCE, nic innego I nie smutkuj za dużo )Kłóliczku Pościelowy- zdrówka końskiego (no, końsko-kłóliczego ) życzę i baw się... oczywiście- kłóliczo na wyjeździe! Może to już było, ale GDZIE BĘDZIESZ SIĘ BYCZYĆ? (oops, sorry, króliczyć Mam nadzieję, że zaliczysz pytanie o Glebogłyzałkę (jak nie teraz, to po powrocie) i dostaniesz "+" w króliczym indeksie hihi KA! u kłólików nie ma nepotyzmu A wiesz, ze zapisałam sobie Twoją B&W fotkę na dysku i jako miniaturka wyświetla się kolorowa?! atomowa moc KW, Lu, siostrzałko ano jutro już jest Jak "zielone gały" a raczej sprawa z nimi? Pogłomco jak "sytuacja wewnętrzna"? ![]() KL już na pewno zrelaksowany masażem ciepłych morskich fal i brązowiutki,... jaki mój jaśniepańskoskórkowy odwłok nigdy nie będzie ![]() Moje kochane od jutra (tylko nie wiem, od której) na wizażu mnie przez jakiś czas nie będzie- nie później niż do 8.08. Nie wiem też, jak z mailami będzie.. więc na wszelki wypadek mocno Was ściskam- aż Wam kłóliczo-pogłomcze oczka na wierzch wychodzą! |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Lu PW już się smaży w bólach
![]() Lazy będę pamiętać i nie dam się ! Jakiem Królik Tylko Charytatywność zaczyna mnie chyba ruszać powoli.... Ale nic nie jest przesądzone, bo do jutra jeszcze daleko. Miłych i słonecznych wakacji życzę Ci Kłółiczku. Niech Twój jaśniepański odwłok jednak przybierze brązowego odcienia Trzymaj kuciuki za weekendowe prównania i piątkowo-urodzinowe ognisko, bo E. ma plan, wielki plan
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
KM, dziękuję
Ten "wielki plan" brzmi groźnie Wiesz co wiesz, co byłoby największym numerem? Gdyby Nabzdyczenie i Charytatywność wymiotła jakaś Baw się dobrze i wyciskaj wakacje jak cytrynę KP aż sobie weszłam na http://www.mrzezyno.pl/ jako 67415. gość i poczułam ten nadmorski klimacik Moje królicze uszy nie mogą się doczekać zdjęć (uszy, a nie oczy, bo to uszyska drżą ze zniecierpliwienia hihi przywieziesz i wkleisz I mykaj do wyra, bo jeszcze pomylisz pociągi / busy i wylądujesz w Sosnowcu Edytowane przez Lazy_Morning Czas edycji: 2005-07-22 o 22:15 Powód: małe wyjaśnienie, a co! ;P |
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, sama zaczynam się bać
Tego wielkiego planu ![]() Ja tam w magię nie wierzę Biedna Lu, jak zobaczy te PW, to jej chyba uszy aż opadną z przerażaenia ![]() Moje paluszki już się zaciskają na wakcjach, trochę soczku już płynie
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mykam juz spac, bo jutro nie wstanenie wiem jak jak wytrzymam dwa tygodnie bez wizazu, ale mam nadzieje ze jakos sie uda to do sierpnia Kłólisie fotki beda na pewno |
|
|
|
|
|
#928 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie nic nie opadło Cytat:
KP- zawsze możesz pomylić drogę (za kierownicą lub na mapie, jeśli pilotujesz ) hihi Jeszcze raz- wspaniałych wakacji! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&& yyyyy... co jest? wysłałam post o 22.22 lub 22.23 a wyświetla się, że o 22.27 |
||||
|
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzielny ze mnie Królik - uszy nadal w górze
(chociaż byłąm święceiprzekonana, z emi się w oczach troi - poniżej powody - nie mogłam się zdecydować, która wiadomość to ta właściwa ![]() Sister - czy ja dobrze rozumuję, ze Charytatywności mówisz niet Cytat:
![]() Resztę tak zaszyfrowałaś, ze sama nie rozumeim KP - ja Ci zazdroszcze kompletnie nie po Króliczemu ale jednak
|
|
|
|
|
|
#930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie skarpetki odpadają przy 33 stopniach, jakie mają być w dniu Ziszenia się Wielkie Planu Ale zawsze są od czegoś gacie ![]() A maczety właśnie lezą przede mną Jeszcze tylko psa muszę wypożyczyć, takiego bydlaka 1,10 w kłębie I nikt mi nie podskoczy, a co Cytat:
Ucieleśniona, znaczy się... Ja się wolę nie chwalić co mi się śni, to tak a propos tej cielesności Cytat:
Cytat:
Carpe Diem jak ktoś mądry kiedyś powiedział
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2005-07-22 o 22:52 Powód: taka małą refleksja :p: |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Wy też się dzisiaj tak słabo czujecie?? Ja na wszytskich się wściekam, wrzeszczę itd. Najchętnie do zwinęłabym się w kłębek i przespała cały dzień, przeczekała gdzieś w jakimś spokojnym miejscu, żeby już było jutro
A moje tzw. "okoliczności przyrody też za wesołe nie są"
może poczekać na następne pytanie
ale nie obiecuję, że będzie takie łatwe 

)