Mamusie kwietniowe 2016 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-28, 13:11   #4651
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016

Hello

Ja wracam od dentysty mam ósemkę do wyrwania boje sie... Ogólnie 5 zębów do zrobienia, wiec muszę sie spiąć i zrobic teraz by potem nie przezywać karmienia. Pan nie widzi przeciwwskazań (zapytałam go o co chodzi-wiec chodzi o stany zapalne, jakieś ropnie, kiwające sie żeby które mogą byc przeszkoda przy ewentualnej intubacji). Sa żeby do leczenia ale ńie ma tragedi.. Wiec będę robić po dwa i to wyrwanie jedno... Maź miał wyrywane i mowi, ze maskara... Strasznie sie boje i kazałam mu byc przy mńie.

W biedronce sa super pudełka, akurat w kolorze miętowym jaki planuje u Antosia i za 15 zł.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:23   #4652
velika
Winter is coming

gosiaczek a dolną masz czy górną? Ja górne wyrywałam i spoko, ale z dolnymi już się ociągam ze dwa lata, bo się boję ale ja muszę mieć chirurgicznie wyrwane te dolne...
akinomka ale ci się trafiło

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:31   #4653
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
gosiaczek a dolną masz czy górną? Ja górne wyrywałam i spoko, ale z dolnymi już się ociągam ze dwa lata, bo się boję ale ja muszę mieć chirurgicznie wyrwane te dolne...
mam to samo i też się boję

Gosiaczek: nie zazdroszczę...
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:34   #4654
madziara889
Zakorzenienie

Też miałam górną wyrywaną i tragedii nie było. Więcej strachu niż to było warte.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:36   #4655
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

akinomka03 super że wszystko okej i fajnie, że sobie pooglądałaś

gosiaczek071 poka pudła
Z tym dentystą to trochę lipa, ale dasz radę. Nie zawsze 8 są bolesne do wyrwania, więc nie nastawiaj się na najgorsze

Właśnie przeryłam blog sroki szukając natchnienia na pielęgnację dziecia i jestem w mega pozytywnym szoku! Okazuje się, że stawia zawsze na pierwszym miejscu Hipp (cholernie drogi podobno) i produkty z rossmana! Ja dużo dla siebie używam, bo składy i cena przede wszystkim, ale nie byłam świadoma, że dla dzieci też są takie mega. Myślałam, że J&J kupię, żeby wszystko z jednej parafi było, ewentualnie nivea baby. Własnym oczom nie wierzę!

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:38   #4656
NieIdealna82
Raczkowanie

gosiaczek

ja miałam dolną 8 wyrywaną,ze strachu zastrzyki na mnie nie działały i dostałam 6 ale NIC nie bolało,przez 12 godzin musiałam odpoczywać i uważać co pije i na prawdę było dobrze.
byłam w ciąży.
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:44   #4657
Polinezyjka
Zakorzenienie

WYNIKI TSH
Wspaniałe! lekarka zachwycona bo bardzo spadły zostaję przy 75 bo dobrze na mnie działa i teraz tak co miesiąc będę chodzić na kontrole do końca ciąży i jeszcze po ciąży .

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak na szybko. Bylam dzis na usg piersi (w maju mialam zabieg usuniecia guzka i tak kontrolnie to usg. Wszystko ok z piersiami) i pani jak powiedzialam o ciazy zapytala czy chce dzidzie podejrzec i sobie poogladalam <3 machala rekami, nogami, widzialam serduszko. Lekarka powiedziala ze nie zna sie na usg ciazowym to nic mi nie powie ale super ze zaproponowala poogladac ale mi sprawila tym radosc :-D mam pare fotek ale sredniej jakosci, no i stalo nademna kilkoro studentow i im tez pokazywala ze widac kregoslup, zebra.
Ale świetna lekarka! Super, że dała Ci maluszka podejrzeć

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Hello

Ja wracam od dentysty mam ósemkę do wyrwania boje sie... Ogólnie 5 zębów do zrobienia, wiec muszę sie spiąć i zrobic teraz by potem nie przezywać karmienia. Pan nie widzi przeciwwskazań (zapytałam go o co chodzi-wiec chodzi o stany zapalne, jakieś ropnie, kiwające sie żeby które mogą byc przeszkoda przy ewentualnej intubacji). Sa żeby do leczenia ale ńie ma tragedi.. Wiec będę robić po dwa i to wyrwanie jedno... Maź miał wyrywane i mowi, ze maskara... Strasznie sie boje i kazałam mu byc przy mńie.

W biedronce sa super pudełka, akurat w kolorze miętowym jaki planuje u Antosia i za 15 zł.
Uuuuhhh - to bardzo zależy od osoby, ja po wyrwaniu ósemki (zwyczajnie) brałam ketonal bo nic nie działało, i to w dużych dawkach i płakałam bo nie przestawało boleć, tak z 2 dni było....
Przy drugim razie było chirurgicznie - tydzień nie mogłam otworzyć szeroko ust więc jadłam tylko zupki, bolało tak samo cholernie więc też ketonal.

Zresztą, jak mi szóstkę wyrywali to też mnie tak kurewsko bolało, że ten ból to tak promieniował, i potem to już i głowa mnie bolała i cała szczęka .... podziekować ..
Dlatego jakby mi teraz "zaproponowali" wyrwanie to w życiu bym się nie zgodziła! Po ciąży dopiero gdy bym mogła wziąć silne leki przeciwbólowe
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 13:49   #4658
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam o tyle gorzej, bo muszę mieć wycinane, nie wyobrażam sobie tego

Podczytuję Was od rana, ale miałam problemy z internetem. Co do sesji to ja bardzo bym chciała taką noworodkową, ale jeszcze się zastanawiamy.

Kupiliśmy jednak ten wózek. Bartatina alu, w sam raz dla Bartosza
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:02   #4659
cloche
Zakorzenienie

gosiaczek no lipa z dentysta... ale co zrobic. pozostaje kciuki trzymac. a tobie... zagryzc zeby

polinezyjka, brawo za wyniki, oby teraz juz stabilnie do konca
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
cloche mega się popłakałam czytając to co napisałaś o porodzie...jestem zbyt wrażliwa na takie opisy zdecydowanie i chyba dam to przeczytać mężowi, dla zastanowienia, jeśli nie masz nic przeciwko. Ja mojego znam dobrze, jakbym powiedziała, że chcę to on słowa nie piśnie nawet gdyby był mega przeciwny albo przerażony, to by poszedł. A chcę uniknąć tego, że to ja za niego podejmę decyzję
pisze to na forum publicznym, wiec i kolegom z pracy mozesz pokazac mysle, ze gdyby faceci wiecej o tych sprawach miedzy soba gadali, to mieliby jakies argumenty i przemyslenia konkretne, potrzebne do podjecia jakiejs decyzji. ale oni nie gadaja... wiec jesli myslisz, ze moj opis pomoze twojemu troszke sie otworzyc na ten pomysl, to smialo
Cytat:
Właśnie przeryłam blog sroki szukając natchnienia na pielęgnację dziecia i jestem w mega pozytywnym szoku! Okazuje się, że stawia zawsze na pierwszym miejscu Hipp (cholernie drogi podobno) i produkty z rossmana! Ja dużo dla siebie używam, bo składy i cena przede wszystkim, ale nie byłam świadoma, że dla dzieci też są takie mega. Myślałam, że J&J kupię, żeby wszystko z jednej parafi było, ewentualnie nivea baby. Własnym oczom nie wierzę!
bo i hipp i babydream maja swietne sklady babydream ma tez serie bezzapachowa ogolnie lagodniejsza, no i nie wiem jak w polsce, ale w niemczech jest tez seria dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. swietne sklady, niejednokrotnie lepsze od aptecznych specyfikow, naprawde sie postarali w ogole z kosmetykow to nie ma co szalec. jakis zel do mycia "od stop do glow" i jeden krem pielegnacyjny styknie. w razie czestych kup i przez to odparzen dobrze przesmarowac ta pupe czesciej. ale lepiej sprawdzic, co maluszek potrzebuje (wiekszosc nie potrzebuje smarowidel i bez sensu przyzwyczajac skore do nawilzajacych preparatow, skoro sama moze do tego dojrzec) i przede wszystkim, co jego skora toleruje. na poczatku, kiedy jeszcze troche skory sie luszczy, to lepiej w ogole nie szalec, do kapieli troche oleju migdalowego lub oliwy dolac i ... cierpliwosci w niemczech to w ogole na poczatku dziecka nie kapia. tydzien albo i dwa odczekac, tylko przemywac faldki i pupe wacikami namoczonymi w cieplej wodzie. kapiele z czyms myjacym to potem... i to cos myjace ma byc tez delikatne!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:04   #4660
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
gorna... facet powiedxial, ze musi zobaczyc RTG najpierw- na szcescie mam ale z grudnia...

a to moje zakupki do tej pory, robie porzadki-znaczy przenosze sie w nowe pudelka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciuszki 2.jpg (130,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki.jpg (128,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki3.jpg (30,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki4.jpg (77,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki5.jpg (23,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki7.jpg (109,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg iuszki6.jpg (103,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg organizery_i_pudelka_4x2b.jpg (36,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg organizery_i_pudelka_4x2d.jpg (31,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg organizery_i_pudelka_4x2j.jpg (42,6 KB, 4 załadowań)
Stary 2015-10-28, 14:06   #4661
GGI
Zakorzenienie

Witam dziewczyny chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona MAMUŚ KWIETNIOWYCH
Czytam Was od 40 strony ale ciągle brakowało czasu na ujawnienie się, bo za nim nadrobiłam zaległości w postach to już wieczór był nie wiem jak to ogarniają dziewczyny które pracują.
Jestem obecnie w 14 t 5 d To moja 1 ciąża.Robiłam badania prenatalne z testem PAPPA wyszły dzieciątko miało 68g i 7 cm (2 tygodnie temu)
niestety nie pokazało to co powinno i nadal w nieświadomości jestem ale lekarz na USG powiedział że na 80% dziewczynka choć ja obstawiałam chłopaka od samego początku.
Dużo już poruszałyłyście na forum kwestiii wyprawkowych i nie tylko.
HIT dla mnie na forum to był nie pamiętam która dziewczyna opowiadała o wadzę i przytyciu 20 kg
uśmiałam się do łez.
OWŁOSIENIE masakra jakaś. Włosy rosną jak grzyby po deszczu i to w naj mniej odpowiednim mijscu
WYPRAWKA[/B]
nie mówie bo po badaniu USG gent. poszłam w szał zakupów i sporo już nakupiłam wszystko w odzieży używanej uważam że można naprawdę zakupić dobrej jakości i w dobrym stanie ciuszki.
Ostatnio był poruszany temat wózków.
Ja już mam upatrzony od dawna X-LANDER X-MOVE 2 w 1 i do tego już zakupiony fotelik używany jeszcze na gwarancji z OLX
CYBEX ATON 3 ma 5 gwiazdek na crash testach i dużą regulacje do wielkości dziecka i pasów.
Sory za rozpisanie ale od dawna już wiele miałam Wam do napisania i się na zbierało choć i tak połowy zapomniałam, ale to pewnie przez KALAFIOR no rewelacjnie to określiłyście
Stary 2015-10-28, 14:07   #4662
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
gosiaczek no lipa z dentysta... ale co zrobic. pozostaje kciuki trzymac. a tobie... zagryzc zeby

polinezyjka, brawo za wyniki, oby teraz juz stabilnie do konca

pisze to na forum publicznym, wiec i kolegom z pracy mozesz pokazac mysle, ze gdyby faceci wiecej o tych sprawach miedzy soba gadali, to mieliby jakies argumenty i przemyslenia konkretne, potrzebne do podjecia jakiejs decyzji. ale oni nie gadaja... wiec jesli myslisz, ze moj opis pomoze twojemu troszke sie otworzyc na ten pomysl, to smialo

bo i hipp i babydream maja swietne sklady babydream ma tez serie bezzapachowa ogolnie lagodniejsza, no i nie wiem jak w polsce, ale w niemczech jest tez seria dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. swietne sklady, niejednokrotnie lepsze od aptecznych specyfikow, naprawde sie postarali w ogole z kosmetykow to nie ma co szalec. jakis zel do mycia "od stop do glow" i jeden krem pielegnacyjny styknie. w razie czestych kup i przez to odparzen dobrze przesmarowac ta pupe czesciej. ale lepiej sprawdzic, co maluszek potrzebuje (wiekszosc nie potrzebuje smarowidel i bez sensu przyzwyczajac skore do nawilzajacych preparatow, skoro sama moze do tego dojrzec) i przede wszystkim, co jego skora toleruje. na poczatku, kiedy jeszcze troche skory sie luszczy, to lepiej w ogole nie szalec, do kapieli troche oleju migdalowego lub oliwy dolac i ... cierpliwosci w niemczech to w ogole na poczatku dziecka nie kapia. tydzien albo i dwa odczekac, tylko przemywac faldki i pupe wacikami namoczonymi w cieplej wodzie. kapiele z czyms myjacym to potem... i to cos myjace ma byc tez delikatne!

Dziekuje i dzieki za te informacje! Chyba w PL jest calkiem inaczej jesli chodzi o kąpiele? Ale bardziej mi pasuje to podejście by nic nie dodawać do wody przynajmniej przez pewien czas.

I na pewno rosmann w niemczech ma o wiele wiecej ciekawych produktow niz to co do PL sprowadzaja, och szkoda bo lubie ich markę
Cytat:
gorna... facet powiedxial, ze musi zobaczyc RTG najpierw- na szcescie mam ale z grudnia...

a to moje zakupki do tej pory, robie porzadki-znaczy przenosze sie w nowe pudelka
Jaaaaaaaa Zakochałam się ! co za piękności!!!
21 tc córeczka
Stary 2015-10-28, 14:09   #4663
GGI
Zakorzenienie

Chciałam jescze napisać że bardzo się cieszę że wszystkie wyniki badań u Was dobre bo niektóre napędziły stracha i nerwów i jak moja poprzedniczka wcześniej napisała dość już szpitali dopiero w kwietniu ale na porodówce
Stary 2015-10-28, 14:14   #4664
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona MAMUŚ KWIETNIOWYCH
Czytam Was od 40 strony ale ciągle brakowało czasu na ujawnienie się, bo za nim nadrobiłam zaległości w postach to już wieczór był nie wiem jak to ogarniają dziewczyny które pracują.
Jestem obecnie w 14 t 5 d To moja 1 ciąża.Robiłam badania prenatalne z testem PAPPA wyszły dzieciątko miało 68g i 7 cm (2 tygodnie temu)
niestety nie pokazało to co powinno i nadal w nieświadomości jestem ale lekarz na USG powiedział że na 80% dziewczynka choć ja obstawiałam chłopaka od samego początku.
HIT dla mnie na forum to był nie pamiętam która dziewczyna opowiadała o wadzę i przytyciu 20 kg
uśmiałam się do łez.
OWŁOSIENIE masakra jakaś. Włosy rosną jak grzyby po deszczu i to w naj mniej odpowiednim mijscu
WYPRAWKA[/B]
nie mówie bo po badaniu USG gent. poszłam w szał zakupów i sporo już nakupiłam wszystko w odzieży używanej uważam że można naprawdę zakupić dobrej jakości i w dobrym stanie ciuszki.
Ja już mam upatrzony od dawna X-LANDER X-MOVE 2 w 1 i do tego już zakupiony fotelik używany jeszcze na gwarancji z OLX
CYBEX ATON 3 ma 5 gwiazdek na crash testach i dużą regulacje do wielkości dziecka i pasów.
Sory za rozpisanie ale od dawna już wiele miałam Wam do napisania i się na zbierało choć i tak połowy zapomniałam, ale to pewnie przez KALAFIOR no rewelacjnie to określiłyście
Witaj gratuluje zdrowego maluszka

Heheh nie dziwie Ci się ja też nie mogę sobie przypomnieć czasem która co napisała i co ja właściwie miałam na myśli

Powiedz mi, bo też się zastanwiam nad używanym Xlanderem - pojemny ma ten koszyk na zakupy?
Ogólnie to muszę sobie jeszcze go na żywo gdzieś zobaczyć w sklepie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

OBIADEK
Pomyślałam ,że może zrobię wam smaka na zdrowe jedzonko i opiszę co robię na obiad:

Spaghetti razowe z brokułem i serkiem feta (tym tanim) + jakieś dodatki zobaczę co mam w lodówce heh

DESEREK
kupiłam w biedronce owocki więc będzie sałatka owocowa:
granat,banany, jabłka, winogrona zielone, kiki czy kaki czy jak się ten owoc zwie tam

Postanowiłam, że skoro już nie mam mdłości to KONIEC SŁODYCZY i innych niedobrych rzeczy
A to oznacza: wracam do życia w końcu
21 tc córeczka
Stary 2015-10-28, 14:34   #4665
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

cloche myślę, że masz rację co do facetów...ale taka już ich natura..
Co do BabyDream Med to są, ale nie we wszystkich rossmanach. Apropos kąpieli, to też słyszałam, że raczej bez niczego, albo lekko naturalnie czym natłuścić wodę. Tylko Polska mam wrażenie, że jest mega zacofana pod różnymi względami niestety i niekąpanie dziecka przez 2 tygodnie to mega dziwne zachowanie, jak u patologi. A dla mnie mega dziwne jest kąpanie codziennie, ale zobaczę jak to będzie, gdy dzieć już na zewnątrz będzie Ja sobie pokupuję te BabyDreamy, bo to taniocha i ma długi termin ważności. A czy użyję czy nie, t inna sprawa sprawdzałam Hipp-y i...zdecydowanie strata kasy.

gosiaczek071 mega zakupki najbardziej mi sie podoba ten komplecik, gdzie kupiłaś

witaj GGI

Polinezyjka
super, że wsio okej!! obiadek fajny, bo lekki. U mnie dziś makaron z sosem szpinakowym i chipsy z salami

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-10-28 o 14:37
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:35   #4666
GGI
Zakorzenienie

Polinezyjka jeśli chodzi o kosz pod spodem uważam że nie należy do małych. Ja głównie zwaracałam uwagę na wielkość kół dlatego że on będzie bardzo dużo w trudnym terenie jeździł i chciałam dużą gondole ponieważ mam nadziję że długo dziecko w niej pojeździ a w lecie nie potrzeba grubych kocyków kombinzonów itd.. więc powinno być ok. Zresztą rewelacja z przodu ma ledy że jak jedziesz to jest wózek oświetlony i spacerówka jak dla mnie odpowiednia znalazłam na allegro super ofertę i już zarezerwowałam ponieważ to już wyprzedaż kolekcji 2015 więc w lepszej cenie chciałam upolować. Obejżałam dokładnie go w sklepie i jestem zachwycona pozatym sprzedawca ma opcje reklamacji door to door więc nie trzeba było już więcej mnie przekonywać. Załączam link
http://allegro.pl/x-lander-2015-woze...744596133.html

Aaaaaaaa i co ważne w zestawie jest już torba a to nie lada wydatek w granicach 170 zł więc super
Stary 2015-10-28, 14:47   #4667
Polinezyjka
Zakorzenienie

GGI dzięki za odpowiedź przejadę się gdzieś zobaczyć go na żywo

Natknęłam się na ten filmik:
https://www.facebook.com/PetFinder.m...9617087750582/
21 tc córeczka
Stary 2015-10-28, 14:56   #4668
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
GGI dzięki za odpowiedź przejadę się gdzieś zobaczyć go na żywo

Natknęłam się na ten filmik:
https://www.facebook.com/PetFinder.m...9617087750582/
ten filmik jest maxem, mimo ze nie wyobrazam sobie przy moim dzieciu tak bliskiej obecnosci zwierzakow, to ten slodziak mnie powalil na kolana!!

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:

piekne ciuszki, dokladnie w moim stylu, a najbardziej zachwycil mnie komplecik
Stary 2015-10-28, 14:56   #4669
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
ten filmik jest maxem, mimo ze nie wyobrazam sobie przy moim dzieciu tak bliskiej obecnosci zwierzakow, to ten slodziak mnie powalil na kolana!!
Mam takie samo podejście ale filmik mnie rozłożył
21 tc córeczka
Stary 2015-10-28, 15:04   #4670
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
cloche myślę, że masz rację co do facetów...ale taka już ich natura..
Co do BabyDream Med to są, ale nie we wszystkich rossmanach. Apropos kąpieli, to też słyszałam, że raczej bez niczego, albo lekko naturalnie czym natłuścić wodę. Tylko Polska mam wrażenie, że jest mega zacofana pod różnymi względami niestety i niekąpanie dziecka przez 2 tygodnie to mega dziwne zachowanie, jak u patologi. A dla mnie mega dziwne jest kąpanie codziennie, ale zobaczę jak to będzie, gdy dzieć już na zewnątrz będzie Ja sobie pokupuję te BabyDreamy, bo to taniocha i ma długi termin ważności. A czy użyję czy nie, t inna sprawa sprawdzałam Hipp-y i...zdecydowanie strata kasy.

gosiaczek071 mega zakupki najbardziej mi sie podoba ten komplecik, gdzie kupiłaś

witaj GGI

Polinezyjka
super, że wsio okej!! obiadek fajny, bo lekki. U mnie dziś makaron z sosem szpinakowym i chipsy z salami
póki co tez nie zamierzam kapac dziecka codziennie. Do wody czy smarowania bede uzywała oleju kokosowego ktory ma wspaniałe wlasciwosci antybakteryjne

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 15:07   #4671
GGI
Zakorzenienie

filmik boski o matko KOCHAM psy mam jednego w domu ciekawa jestem jak zareaguje na współlokatora za pare miesięcy
Stary 2015-10-28, 15:11   #4672
RoseLady
Raczkowanie

Cytat:
akinomka03 super że wszystko okej i fajnie, że sobie pooglądałaś

gosiaczek071 poka pudła
Z tym dentystą to trochę lipa, ale dasz radę. Nie zawsze 8 są bolesne do wyrwania, więc nie nastawiaj się na najgorsze

a własnie ja sysząłm,ze j&j często uczulają kosmetyki

ja tylko i wyłącznie używałam oilatum-emulsję i innych kosmetyków nie trzeba

Cytat:
uśmiałam się do łez.
WYPRAWKA[/B]
witaj

wózek doskonay wybór
ja już używam go 2,5 roku i jestem w 100% zachwycona

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Witaj gratuluje zdrowego maluszka

Heheh nie dziwie Ci się ja też nie mogę sobie przypomnieć czasem która co napisała i co ja właściwie miałam na myśli

Powiedz mi, bo też się zastanwiam nad używanym Xlanderem - pojemny ma ten koszyk na zakupy?
Ogólnie to muszę sobie jeszcze go na żywo gdzieś zobaczyć w sklepie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

OBIADEK
Pomyślałam ,że może zrobię wam smaka na zdrowe jedzonko i opiszę co robię na obiad:

Spaghetti razowe z brokułem i serkiem feta (tym tanim) + jakieś dodatki zobaczę co mam w lodówce heh

DESEREK
kupiłam w biedronce owocki więc będzie sałatka owocowa:
granat,banany, jabłka, winogrona zielone, kiki czy kaki czy jak się ten owoc zwie tam

Postanowiłam, że skoro już nie mam mdłości to KONIEC SŁODYCZY i innych niedobrych rzeczy
A to oznacza: wracam do życia w końcu
kosz jest super, ja często na piechotę do lidla chodzę to czasami miałam tak napakowany,ze ledwo pchałam wózek

ja polecam
RoseLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 15:14   #4673
GGI
Zakorzenienie

[QUOTE=RoseLady;53264890] jak miło usłyszeć opinie od użytkownika tym bardziej przekonuje mnie w mojej decycji
jaki zakupiłaś do tego zestawu fotelik?
Stary 2015-10-28, 15:18   #4674
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
filmik boski o matko KOCHAM psy mam jednego w domu ciekawa jestem jak zareaguje na współlokatora za pare miesięcy

Tez jestem ciekawa jak mój pieszczoch zareaguje ImageUploadedByWizaz Forum1446041984.355808.jpg

Stary 2015-10-28, 15:20   #4675
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kropcia - jaaaki slodziak 💖 mam nadzieje ze bardzo dobrze !
21 tc córeczka
Stary 2015-10-28, 15:21   #4676
danika
Zakorzenienie

Cytat:

witaj u nas
mamy, które pracują nie ogarniają
hehehe przynajmniej ja nie ogarniam - staram się nadrabiać ale odpisuje mocno wybiórczo niestety

dziewczyny normalnie muszę się pochwalić (jakby było czym ) zapisałam się na usg połówkowe dopiero na 17 listopada ale mi zależy żeby było popołudniu, a popołudni długie kolejki są

Edytowane przez danika
Czas edycji: 2015-10-28 o 15:22 Powód: tekst się rozjechał :)
Stary 2015-10-28, 15:24   #4677
Polinezyjka
Zakorzenienie

BRZUCH i SPODNIE CIĄŻOWE
Zaczynamy rosnąć! 15tydz 3 dz.

Zrobiłam zdjęcie i zestawiłam z tamtym z zeszłego tygodnia Nie pamiętam w jaki dzień je robiłam, ale około tydzień różnicy (może mniej).
Ach spodniami jestem zachwycona
PS: waga na razie bez zmian.

danika - no to termin jest teraz trzeba być cierpliwym hehe, ja mam tydzień poźniej, ba, nawet więcej niż tydzień :P ach mam nadzieje, że szybko czas zleci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12179975_1051566311554937_1790190203_n.jpg (49,4 KB, 55 załadowań)
21 tc córeczka

Edytowane przez Polinezyjka
Czas edycji: 2015-10-28 o 15:26
Stary 2015-10-28, 15:25   #4678
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem o ktory komplecik chodzi bo sa dwa i oba z FF i kilka ciuszków z pepco. Chce te małemu uszyc kilka par spodenek

Boski piesio kropcia co to za rasa? Ja mam bichon frise ma 5,5 miesiaca
A to moj Hiro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (106,8 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2015-10-28 o 15:27
Stary 2015-10-28, 15:26   #4679
danika
Zakorzenienie

fajne psiaki

moją kotę macie w avatarku
Stary 2015-10-28, 15:32   #4680
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe 2016

Cytat:
Dziewczyny nie wiem o ktory komplecik chodzi bo sa dwa i oba z FF i kilka ciuszków z pepco. Chce te małemu uszyc kilka par spodenek

Boski piesio kropcia co to za rasa? Ja mam bichon frise ma 5,5 miesiaca
A to moj Hiro

Piekny
Mój to Bichon Maltais czyli Maltanczyk ️ boje sie ze bedzie zazdrosny. Jest posłuszny i wyszkolony ale śpi z nami i tuli sie cały czas.
Alex ma 4 lata

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości