Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-28, 14:08   #391
ann2016
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie chciałam się wczesniej chwalić,bo to nie bylo nic pewnego. Może to za wcześnie,ale... kupiłam suknię

http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-3...7-IDcohjn.html

najpiękniejsza
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:09   #392
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz może Ty takie badziewia nosisz jak Paprocki&Brzozowski, ale moja jest od Giorgio Versace vel. Pucci Gucci. Zwiewna, w stylu boho, taka o jakiej marzę.
rozbroiłaś mnie.

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:15   #393
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Dziewczyny nie chciałam się wczesniej chwalić,bo to nie bylo nic pewnego. Może to za wcześnie,ale... kupiłam suknię

jaka piekna ♥ czemu w moim miescie nie ma takich perelek?!

zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:19   #394
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
teraz jak Tża najdzie ochota, to chodzi za mną i pyta: body body?
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:37   #395
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Moja pierwsza reakcja czytając "super!" A po chwili.... e e eeee! To Małgosia... patrzę i miałam racje suknia jak ze snów
Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Słyszałam, że nie bardzo chcą dawać te próbki. Jak jest z tym w Lublinie?

A co syndromu pustego gniazda, to właśnie chyba nie. Ma jeszcze jednego syna (w moim wieku) i dwie córki (jedna w I gimn) i tylko mój A.jest niezależny. I nie jest też mega zżyty z rodziną, poza najmłodszą siostrą.
Mi dali raz. Za drugim mówili że nie mają opakowań. Ale jak będziesz chciała kupić np. Kredkę to ci dadzą jak poprosisz bo częściej dają do zakupu

Ale on jest najstarszy, ten pierwszy, najukochańszy

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Małgosia ja mam dla ciebie ideał http://olx.pl/i2/oferta/suknia-slubn...ml#:28e8d94923

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 14:39   #396
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
próbuję się wbić
ogólnie to na 99% dostałam pracę!!!
Gratuluję pracy

Cytat:
MAMO PAPAYI!

Dziewczyny czy newsletter HM obowiązuje też na przeceniony artykuł?
Tak, obowiązuje kupiłam tak sobie ostatnio dwie koszule :P

Body pokazywane suuuuper

Ja wychodzę zaraz na kurs, miłego dnia spamerki

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 15:07   #397
aankaa092
Zakorzenienie

Średnio ten spam idzie. Od 30min nikt nie pisał :p

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 15:12   #398
butcher_girl
Zadomowienie

ten mój pies, to mnie kiedyś do grobu wpędzi!!
zadzwonił do mnie Tż, bo pierwszy wraca do domu, że mój BORYNIO zjadł 2 blistry tabletek BELISSA na włosy,skórę i paznokcie!!

zadzwoniłam do weta, uspokoił mnie, że nic mu nie będzie, no i powiedział, żeby dać mu 8 tabletek węgla.

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
Stary 2015-10-28, 15:17   #399
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
zadzwonił do mnie Tż, bo pierwszy wraca do domu, że mój BORYNIO zjadł 2 blistry tabletek BELISSA na włosy,skórę i paznokcie!!

zadzwoniłam do weta, uspokoił mnie, że nic mu nie będzie, no i powiedział, żeby dać mu 8 tabletek węgla.
Hahahahahah dlatego moje tabletki zawsze leżą zbyt daleko i zbyt wysoko dla psa
Moi rodzice pare lat temu przywieźli psa siostry do nas (chyba siostra z mężem gdzieś jechali i się nim zajmowaliśmy) I razem z moim szpicem uknuli plan... I wyciągnęli mi całe opakowanie kinder czekolady (16 sztuk) I podzielili się nią. Jedno jadło pod stołem w dużym pokoju a drugie u mnie przy torebce z której owa zdobycz została wyciągnięta. Najlepsze jest to, że opakowanie było szczelnie zamknięte, a mój szpic to regularnie zagląda mi do torby i wyciąga mi to kanapkę, to wafle, to coś innego co uzna za smaczne. Ona wyciągnęła, on otworzył i oboje zdjedli. A przecież czekolada psom szkodzi potem przez tydzień ciągle patrzyłam czy nie dzieje się z nimi nic złego.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 15:18   #400
agnieszka_2612
Zakorzenienie

jeszcze 40 min

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 15:22   #401
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Hahahahahah dlatego moje tabletki zawsze leżą zbyt daleko i zbyt wysoko dla psa
Moi rodzice pare lat temu przywieźli psa siostry do nas (chyba siostra z mężem gdzieś jechali i się nim zajmowaliśmy) I razem z moim szpicem uknuli plan... I wyciągnęli mi całe opakowanie kinder czekolady (16 sztuk) I podzielili się nią. Jedno jadło pod stołem w dużym pokoju a drugie u mnie przy torebce z której owa zdobycz została wyciągnięta. Najlepsze jest to, że opakowanie było szczelnie zamknięte, a mój szpic to regularnie zagląda mi do torby i wyciąga mi to kanapkę, to wafle, to coś innego co uzna za smaczne. Ona wyciągnęła, on otworzył i oboje zdjedli. A przecież czekolada psom szkodzi potem przez tydzień ciągle patrzyłam czy nie dzieje się z nimi nic złego.
z tymi psami to jest ubaw...
wczoraj jadłam kawałek torta, bo dostałam od kuzynki, ileś zostawiłam i poszłam do łazienki. W pewnym momencie usłyszałam hałas sztućców. Wróciłam do pokoju, patrzę, Borynio stoi na stoliku, talerz pusty, a z mordki mu czuć kremem chałwowym z tortu.

najwazniejsze, ze nic im nie było po tej czekoladzie!

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
Stary 2015-10-28, 15:26   #402
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
z tymi psami to jest ubaw...
wczoraj jadłam kawałek torta, bo dostałam od kuzynki, ileś zostawiłam i poszłam do łazienki. W pewnym momencie usłyszałam hałas sztućców. Wróciłam do pokoju, patrzę, Borynio stoi na stoliku, talerz pusty, a z mordki mu czuć kremem chałwowym z tortu.

najwazniejsze, ze nic im nie było po tej czekoladzie!
Na szczęście nie było.

U mnie tak bylo regularnie juz się nauczyliśmy odstawiać jedzenie na ladę w kuchni gdzie Aisi nie ma dostępu, albo pilnuje my sobie na wzajem. Kiedyś miałam.podobnie z hamburgerem jak ty z tortem. Aisi zrzuciła sobie z talerza jak poszłam na 1min otworzyć przyjaciółce drzwi. Teraz juz pies tez się tak nie zachowuje. Ma jednak 6 lat i trochę się uspokoiła, ale z torebki nadal podkrada kanapki, ale tylko takie które specjalnie tam zostawię. Rano nie wyciąga, tylko jak ja jestem w pracy i coś z poprzedniego dnia znajdzie

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 15:43   #403
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Ja w pracy aczkolwiek nie wiem czy zaraz nie pojadę do domu, czuję się fatalnie....

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
No rodzice w większości finansują wesele, a TŻ nie chce ich stawiać pod ścianą. A swoją drogą, powiedziała mu, że płaci tylko za ich gości (tzn. TŻ ma płacić za swoich znajomych, kamerę i foto, ubranie i ewentualnie atrakcje). I w dodatku żąda tej soboty. Powiedzialam mu, że to nie jest w porządku i dzisiaj ma z nią rozmawiać.
Trochę słabo że wymuszają na was sobotę gdy wychodzi drożej i jeszcze każą płacić za gości od Tz. Skoro tak naciskają na datę to co będzie przy wyborze fotografa, zespołu czy czegoś innego?

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Hej laseczki nie mam weny na wizaz, jestem przed @ i mam apogeum wkur******, bolą mnie cycki niemiłosiernie.

Cytat:
Przecież nie zabronię mojemu wychodzić jeśli chce spędzić czas tylko z kumplami
Ale ja nie zabraniam Tż chodzić z kolegami na piwo mówię o takich typowych imprezach - dyskoteka, festyn w plenerze, coś takiego. Nie chodzimy oddzielnie, od początku tak było

Cytat:
Rodzice uważają tak jak my, że takie podziękowania i piosenka są trochę sztuczne, dlatego stwierdziliśmy wspólnie, że to omijamy
My mieliśmy piosenkę, u nas zawsze tak jest i rodzicom Tż byłoby przykro jakbyśmy tego nie zrobili. Nie było żadnej przemowy, po prostu zespół zaprosił rodziców na środek, powiedział że będzie dedykacja dla rodziców, my w tym czasie daliśmy im prezenty i zaraz była piosenka. Nikt nic nie mówił

Cytat:
To nie jest dużo Ja jak mam @ to TŻ tyle cierpi
Ja nie mówię o Tż a o sobie tydzień bez seksu dla mnie to o wiele za długo
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 15:52   #404
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
oo, skoro już jest temat, to poradź mi aankaa, jaki podkład teraz sobie wypróbować?
Mam cerę suchą, szczególnie w strefie T, a najbardziej, tu przy brwiach. Niektóre podkłady uwydatniają mi te skórki, czego nie lubię!
Przechodziłam przez różne podkłady: Bourjous, Max Factor, Maybelline, Astor itd itp.
Jednym z lepszych był 1.2.3 Perfect z Bourjous. Miałam też Max Factor Facefinity, ale nie było mi go dane długo używać, bo Tż zrzucił mi go z pralki i się roztrzaskał... wrrr.

Myślę ostatnio o tym Revlon Colorstay, nada się? Myślałam też o tym DW, ale nie widzi mi się wydać kupę kasy na to, skoro wszędzie czytam, że efekt maski, super krycie itd (wiem,że o to chodzi), jak ja w sumie nie mam żadnych zaczerwienień, wyprysków, itd...
Ja mam suchą skórę , która solidnie nawilżam, a i tak mam suche skórki koło nosa i ust ;(
Revlon CS jest w porządku, ma ładne krycie
Cytat:
Hahaha dobre z ta mszą no, na minti są oryginalne od razu mówię że jest przepaść między 150 i 180 do suchej. Ciężko jest dobrać. Najlepiej mieszać.
W lecie mieszam dokładnie 150/180, a w zimie 150 tylko
Cytat:
mam ten biustonosz, a ostatnio kupiłam takie body!
wooow!!! sexy
Cytat:
wczoraj byłam na rozmowie niestety znów branża sprzedaż tym razem sklep NEONET AGD/RTV wypadłam dobrze i dziś zadzwonili
pasuje mi to że zatrudnienie jest od połowy listopada czyli mogę skończyć pracę w cukierni dostanę odprawę itp a po zakończeniu umowy podpiszę umowę z nimi
ale szukam dalej liczę że znajdę pracę w biurze w końcu
Super! Gratki!
Cytat:

Że tak powiem- Francja elegancja
Cytat:
a ja już myślałam, że to tak serio, już chciałam gratulować, kwiaty pocztą wysyłać, impreze robić na wątku, a Ty co!!

w sumie, z polotem taka, jaki to projektant? Paprocki&Brzozowski, czy raczej Ewa Minge?
Raczej zagraniczny, coś jak Valentino, Armani- te sprawy raczej
Stary 2015-10-28, 15:54   #405
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
a ja nadal jestem kłębkiem nerwów bo cały czas nie dostałam decyzji...
Będzie dobrze

Cytat:
Cudo

Cytat:
próbuję się wbić
ogólnie to na 99% dostałam pracę!!!

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
A w ogóle co do niej... ona rodziła TYLKO GODZINĘ
Godzinę od odejścia wód? Godzinę skurczy + partych? czy godzinę samych skurczy partych? bo to różnica

Cytat:
nie muszę mówić jaka była reakcja Tża hhuhuhuh
Sztywna?

Cytat:
Tak blisko mnie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Eh, słabo z tą lekarką. Powiedziała że mi nie przepisze bo jej to nie jest potrzebne i jeszcze na mnie nakrzyczała że powinnam chodzić do ginekologa tu, on by mnie badał więc mówię że chodziłam i żadnego skierowania mi nie chciał dać.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 16:25   #406
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pierwsza reakcja czytając "super!" A po chwili.... e e eeee! To Małgosia... patrzę i miałam racje suknia jak ze snów

Małgosia ja mam dla ciebie ideał http://olx.pl/i2/oferta/suknia-slubn...ml#:28e8d94923
Hehe
A co do Twojej propozycji to w sumie nie najgorsza gdyby nie ta bezkształtna góra

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Ale ja nie zabraniam Tż chodzić z kolegami na piwo mówię o takich typowych imprezach - dyskoteka, festyn w plenerze, coś takiego. Nie chodzimy oddzielnie, od początku tak było

Ja nie mówię o Tż a o sobie tydzień bez seksu dla mnie to o wiele za długo
Ale mój TŻ na piwo najczęściej chodzi do jakiś lokali,klubów gdzie jest muzyka. Nie stoi i nie marznie na dworze czy cuś. No to mu nie zabronię przecież.
A co do drugiego skoro TŻ czeka tydzień bo okres to i ja przecież
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 16:29   #407
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze

Cudo

Godzinę od odejścia wód? Godzinę skurczy + partych? czy godzinę samych skurczy partych? bo to różnica

Sztywna?

Tak blisko mnie

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Eh, słabo z tą lekarką. Powiedziała że mi nie przepisze bo jej to nie jest potrzebne i jeszcze na mnie nakrzyczała że powinnam chodzić do ginekologa tu, on by mnie badał więc mówię że chodziłam i żadnego skierowania mi nie chciał dać.
za dużo się naczytałaś poród ten konkretny trwał 1h siostra TŻ rodziła 2h. Za to moja siostra cioteczna 14 lub 16h ale cesarki zrobić nie chcieli :/
Cytat:
Hehe
A co do Twojej propozycji to w sumie nie najgorsza gdyby nie ta bezkształtna góra

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Ale mój TŻ na piwo najczęściej chodzi do jakiś lokali,klubów gdzie jest muzyka. Nie stoi i nie marznie na dworze czy cuś. No to mu nie zabronię przecież.
A co do drugiego skoro TŻ czeka tydzień bo okres to i ja przecież
Wydaje się jakby ktoś sprzedawał suknie po schudnieciu, albo po kimś z rodziny ale ona całą jest bezkształtna nie tylko góra

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 16:59   #408
papaPapaya
Zakorzenienie

butcher swietne body a powiedz mi, ty to zakładasz tylko na specjalna okazje z TŻ czy tez na codzien? bo w sumie tak sie zastanawiam jak jeszcze mozna wykorzystac taki ciuszek niż do lozka

dziewczyny, SKONCZYLAM OBRAZ. wstawilam zdjecie do klubu
i przy okazji zauwazylam, ze usunely mi sie wszystkie zdjecia z pierwszego postu, w nastepnym tygodniu to poprawie

ps. decyzji nadal nie dostalam

13.12.2016 Julian

Edytowane przez papaPapaya
Czas edycji: 2015-10-28 o 17:05
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 17:30   #409
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
butcher swietne body a powiedz mi, ty to zakładasz tylko na specjalna okazje z TŻ czy tez na codzien? bo w sumie tak sie zastanawiam jak jeszcze mozna wykorzystac taki ciuszek niż do lozka

i przy okazji zauwazylam, ze usunely mi sie wszystkie zdjecia z pierwszego postu, w nastepnym tygodniu to poprawie

U mnie też parę zdjęć zniknęło

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 17:31   #410
Caree678
Rozeznanie

Cześć dziewczyny u mnie dziś dzień dyni zrobiłam zupę a teraz zabieram się za tarte ciekawe czy dziś uda się ją zrobić
Muszę spojrzeć na komputerze na te Twoje body bo tu mi nie wyświetla ;/
Caree678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 17:40   #411
cichazabka
...

Melduję się.
Byłam dziś u innego ginekologa, facet zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Przesiedziałam w gabinecie 40 minut i wiecie co? NIC. Bałam się, że mam zapalenie jajnika, ale wyjaśnił mi wyniki, że żadnego zapalenia na pewno nie było. W każdym razie, mamy szukać przyczyny. Za 2 tygodnie mam zrobić badania i przyjść z wynikami.
A boli dalej, szczególnie jak dużo chodzę/jadę autobusem/ćwiczę

U nas temat ślubny upadł na razie.. Jak na razie nie odłożymy, bo musimy oddać część kasy mojemu bratu, bo M mu auto stuknął. Na szczęście i tak miał malować tył, i nie ma z tym problemu.

Mam nadzieję, że naprawią mi telefon, bo na aktualnym nie działa mi aplikacja i mam zaległości. A jak wracam po zajęciach i mam sporo do zrobienia to nie mam kiedy pisać.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 17:58   #412
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Ja się ostatnio zastanawiam nad tym czy nie zrezygnować z podziękowań na sali bo mam właśnie wrażenie, że to coraz większy kicz. Z drugiej strony mam za co dziękować rodzicom.
ja chcę tez krótkie podziękowania dla rodziców, bez tanca tylko zaspiewamy im 100 lat i wreczymy kwiaty
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
A w ogóle to zmiana kodu na 5 z przodu 598 DNI

Cytat:

OMG
Cytat:

a to gadzina mała
Cytat:

mi tez zdjecia wyparowały

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

obliczyłam sobie ten Zaiks cały i wyszło mi 492zł! ja tego placic nie bede

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:01   #413
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Witam się Dziewczyny
Z TŻem gorzej niż wczoraj. Muszę się nim zajmować, jutro jedziemy do domu - jego rodzice są przygotowani na takie sytuacje bo jego tata ma też takie problemy.
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:08   #414
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie samo ale z koronką w kwiaty. Jest super. Talia się robi super widoczna
Stary 2015-10-28, 18:16   #415
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Mam takie samo ale z koronką w kwiaty. Jest super. Talia się robi super widoczna
Śliczne są. Dlaczego rzadko się zdarzają takie na wielkie cycki?
Muszę kupić co najmniej 2 biustonosze. Co oznacza dużo chodzenia

Odnośnie podkładów - kupiłam ostatnio revlona i jestem zachwycona. Nakłada się lepiej niż inglot i skóra jest po nim lepsza.
Niedawno otworzyli w Katowicach dyskont kosmetyczny i od razu zostałam stałą klientką.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:23   #416
Key_b
Zadomowienie

Aaaa i 536 dni do slubu

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:24   #417
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
Nasi się poznali od razu po zareczynach, a tz zanim poprosił mnie o rękę to był u rodziców z flaszkę i kwiatami i pytał ich o zgodę

To dalej kciuki!

Gratkiiii! !

Ochhhh.... odsprzedasz miiiiii plis
U mnie to jest jakoś niepojęte by się tak spotkać. Mojej mamie oficjalne spotkania i cokolwiek oficjalne sie bardzo nie podoba, bo to sztuczne.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 18:24   #418
Key_b
Zadomowienie

Kurde głupia aplikacja tyle napisałam edytowałam przypadkiem i znikło wszystko

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:28   #419
aankaa092
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;53266768]Witam się Dziewczyny
Z TŻem gorzej niż wczoraj. Muszę się nim zajmować, jutro jedziemy do domu - jego rodzice są przygotowani na takie sytuacje bo jego tata ma też takie problemy.[/QUOTE]

Ale co się dzieje?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 18:35   #420
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Ale co się dzieje?
Pisałam wczoraj - plecy go bolą
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości