|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
tego mi trzeba właśnie Cytat:
A mnie znowu kłuje od góry wzdłuż brzucha I przed chwilą miałam mega nacisk na dół.. nie na pęcherz tylko ogólnie na dół na bożenę i w ogóle |
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baby i z truskawkami! Mniami!
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mi kocyk od Milutkiej, jest wg mnie super
ładnie uszyty no i faktycznie z ociepliną grubiutki, zima mu nie straszna. Jedynie co, to mam wrażenie, że to nie jest ten oryginalny minky, jeśli ktoś na to by liczył (w poofim niby mam i jest grubszy na rogalu materiał niż w kocyku), pewnie kropki szybko się spłaszczą. Ale milutki jest
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby przyslij mi kawaleczek. Wyglada przesmacznie
![]() Postaral sie chlopaczyna jednak Med sliczny jest, wyglada calkiem porzadnie. Tez chyba od niej wezme ale jeszcze nie zdecydowalam sie jaki wzor
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda smakowicie.
|
|
#1867 | |||
|
Rozeznanie
|
Kamilka
Baby super tort, zjadłabym (w ciąży nawet ciasta z kremem bym jadła normalnie tortów niecierpie) Med śliczny kocyk Cytat:
Ja też się wstydzę, moją kosmetyczką jest przyjaciółka i jakoś dziwnie do niej iść a do innej tym bardziej Cytat:
Cytat:
Ja po wizycie wszystko dobrze w piątek jeszcze usg bo gin miał niesprawne nie wnikam. Mówiłam o wczorajszym strachu i mnie uspokoił. No i huśtawka 3w1 mi przyszła tylko baterii niemam żeby ją sprawdzić
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Tort meega
![]() Med, kocyk fajnie wyglada, a jakis namiar na sprzedawce moglabys podrzucic? Niunia, dobrze, ze po wizycie jest ok ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-10-28 o 18:51 |
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Med kocyk super.
niunia_leyla dobrze, że wszystko z wami dobrze, czyli w piątek jeszcze raz jedziesz. Ale to i tak, że nie musisz czekać do następnej wizyty. |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie szybkie pytanie bo strasznie swędzą mnie dziąsła po prawej stronie.
Płukanie ust szałwią będzie ok? Bo na internetach różnie piszą...
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się, że żyję, ale pracy jeszcze nie skończyłam
![]() Upolowałam sobie sukienkę i butki Sprawy zusowskie też załatwiłam. Właśnie dostałam maila, że jutro będzie łóżeczko. Szybko, bo miałam czekać 5 tygodni, a tu niespodzianka. Przepraszam, że tak tylko o sobie Medeline - ładny kocyk Caasa - link do milutkiej to np. ten: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=38361865 |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
CASA, na allegro szukaj sprzedawcy "Milutka"
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam za link
![]() Karen, wydaje mi sie, ze mozesz bo pluczesz i wypluwasz, a tyle co sie sluzowka wchlonie to raczej male ilosci Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1875 | |
|
Rozeznanie
|
Trochę nadrabiania miałam i już się zgubiłam co kto pisał
![]() kamilka Oby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
kamilka
za was mocne!!baby jakie pyszności med kocyk śliczny ![]() niunia super, że wszystko dobrze ![]() Ja jestem szatynką i mam nadzieje, że mała odziedziczy po mnie kolor skóry Ale jako dziecko byłam blondi, aż mi nikt nie chce wierzyć. Cytat:
![]() Sąsiad wierci i to chyba dokładnie w ścianę działową między naszymi mieszkaniami, nie słyszę własnych myśli
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
A wlasnie. Ostatnio zagladalam co tam u malej Julki i wyobrazcie sobie ze wazy juz prawie 2kg
tydzien temu opuscila nawet intensywna terapie. Teraz uczy sie jesc i jednoczesnie sama oddychac. Lezy juz w lozeczku nie w inkubatorze. Ale jeszcze czesto pod tlenem bo ma problem z pluckami. Bardzo sie ciesze jakby to byla jakas bliska mi osoba: )I tak sobie mysle ze ta nasza opieka nie jest wcale taka zla.
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magdusia opieka w Polsce jest bardzo dobra, i lekarzy mamy świetnych, tylko system trochę chory i wiecznie kasy na coś im brakuje. |
|
|
|
|
#1879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ wiercił bo przykręcał mi półki na ksiażki Magdusiaaa świetna wiadomość o małej Julce takie historie naprawdę napawają optymizmem ![]() Ale mnie te dziąsła swędzą / bolą oszaleję z nimi
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz od dawna nie zagladam do grudniowych bo nie sposob u nich nadrobic posty ale bardzo ciesze sie ze z Julka jest coraz lepiej
![]() Zamowilam u milutkiej zestaw ocieplany minky kocyk z poduszka i jeden nieocieplony kocyk w koncu wyplata wplynela ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja małego czuje prawie pod piersi a czasami ruszy się nad spojeniem i pod piersiami jednocześnie. ...
mu być juz duży ![]() i znalazłam 2-3 rozstępy |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
CASA, super
A jaki wzór? KINGA, mamy dobrą opiekę w większości oddziałów neonatologicznych, ale jak w każdym kraju służba zdrowia to worek bez dna. Nigdy na wszystko nie wystarczy. .. KAREN, ja mimo wszystko w razie czego używam corsodryl... tylko raz czy dwa, a przynosi ulgę
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Med, wzielam chmurki na granacie/bialy minky i wasy na szarym/chabrowe minky. Zobacze jak to przyjdzie
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1885 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka trzymam kciuki
![]() Baby boski tort ![]() Med kocyk śliczny Też pozamawiam resztę w tym miesiącu.Odebrałam wyniki moczu i wszystko jest okej Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty.Magda a jak tam TŻ? |
|
|
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga dokładnie tak. Lekarze starają się jak mogą. Najgorsze są te chore przepisy i limity przyjęć zabiegów operacji itd...
Strasznie duzo pisza ale tak mnie ciekawilo co u nich że przewertowalam te strony i w końcu znalazłam co pisała mama. Zjadlam pół wedzonej ryby a mała to mi chyba zaraz przez pepek wyjdzie
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna, super, ze wyniki masz ok
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Med ale cudny kocyk! Aż mam ochotę zamówić
i nawet kobieta z mojego miasta jest ![]() Supwr że Julka rośnie oby zdrowa była :3
|
#1890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przyszłam z pracy to próbował grać, że wszystko dobrze.. ale się nie dawałam Później jak się położyłam to przyszedł i brzuch oglądał jak podskakuje i próbował się przymilać no i nagadałam mu wszystko co miałam do niego i przeprosił także teraz już spoko Cytat:
![]() Właśnie ja dziś chodziłam w biedro wokół wędzonych rybek i nie wiedziałam czy brać czy nie... Szkoda mi trochę było 4 zł za 200g rybki |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

tego mi trzeba właśnie
I przed chwilą miałam mega nacisk na dół.. nie na pęcherz tylko ogólnie na dół na bożenę i w ogóle 

wygląda smakowicie.
więc wózek gotowy na Kalinę 

fajnie brązowe oczy mieć i ciemna karnacje i w ogóle ale tak to koszmar 

mu być juz duży 

Też pozamawiam resztę w tym miesiącu.
Później jak się położyłam to przyszedł i brzuch oglądał jak podskakuje i próbował się przymilać no i nagadałam mu wszystko co miałam do niego i przeprosił