Mamusie październikowe 2015, część 9 :) ! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-28, 20:47   #2551
Pasztetnik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

U mnie chyba az tak nie patrza na cc pod wzgledem $, tu raczej liczy sie dostepnosc miejsc bo wysylaja im wszystkie najgorsze przypadki z wojewodztwa i musza miec gdzie przyjac a tu nawal wieczny. Mnie przyjeli tylko temu ze to juz 10 dni i zara na ktg, dwie laski po mnie z 7 dniami po TP juz odeslali ze jeszcze maja czas. Na 4-os pokoj tylko ja jestem miejscowa, pozostale 3 laski z daleka. Mam nadzieje ze jak nic sie u mnie nie zmieni to sie przez to zlituja i zakoncza to cc no bo ile moge czekac, nie wyczaruje sobie ani skurczy ani rozwarcia.
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 20:47   #2552
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Maggie, no nie dziwie Ci sie, nie dosc ze Cie polozyli tyle przede mna to jeszcze termin na pozniej wychodzi... Ale u Ciebie przynajmniej cos sie dzieje, to jest szansa ze sie samo rozkreci i szybko bedziesz w domku

Na mnie sie mąż chyba troche obrazil, ze byl przy mnie na tym tescie oxy, przez co nie poszedl do pracy i wszyscy tam juz mysla ze rodze a tu doopa i sie bedzie musial jutro tlumaczyc

Mnie tez wqrza lezenie tu, najbardziej to ze nie wiadomo co oni ze mna dalej wymysla :/ Mam w pokoju laske co ma rano cc, ale jej zazdroszcze. Boje sie ze beda czekac w nieskonczonosc a tu ani szyjka nie rusza ani skurcze sie nie pojawiaja. Jeszcze ta ciasnota okropna, pokoje 4-osobowe, ciemne. Za to opieka super, położne wspaniałe! Porodowka po remoncie mega wypas!! I mega duzo kontroli na patologii, co 1-2h sluchanie brzuszka detektorem, mierzenie temperatury, ktg 3x dziennie po 40min, nawet w nocy 3x polozne przychodza sprawdzic detektorem czy jest tetno. Na prawde czuje sie tu bezpiecznie a to najwazniejsze
Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
No u mnie też mnóstwo badań
A chcą czekać żeby samo się zaczęło bo przecież to mega wydatek żeby np zrobić mi cc skoro jest szansa na poród naturalny.
PRZECIEŻ WG JEDNEGO LEKARZA MAM JESZCZE TYLE CZASU..
Prędzej się tutaj zastrzelę niż urodzę..

Ciekawe co jutro będzie u ciebie.
Trzymam kciuki za rozkręcenie się akcji
Dzielne kobitki ! Wiem dokładnie co przechodzicie i współczuję Wam. Macie trochę fajniej, bo "jesteście razem" i możecie się wymieniać doswiadczeniami )) Na pocieszenie Wam tylko powiem, że z dzisiejszej perspektywy ten mój pobyt na patalogii nie ma żadnego znaczenia i totalnie o nim zapomniałam. Ważne, że jesteście pod obserwacją. Teraz to już naprawę została chwila moment i zaraz razem z nami będziecie chodziły niewyspane i sfrustrowane płaczem pociech
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 21:01   #2553
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie chyba az tak nie patrza na cc pod wzgledem $, tu raczej liczy sie dostepnosc miejsc bo wysylaja im wszystkie najgorsze przypadki z wojewodztwa i musza miec gdzie przyjac a tu nawal wieczny. Mnie przyjeli tylko temu ze to juz 10 dni i zara na ktg, dwie laski po mnie z 7 dniami po TP juz odeslali ze jeszcze maja czas. Na 4-os pokoj tylko ja jestem miejscowa, pozostale 3 laski z daleka. Mam nadzieje ze jak nic sie u mnie nie zmieni to sie przez to zlituja i zakoncza to cc no bo ile moge czekac, nie wyczaruje sobie ani skurczy ani rozwarcia.
Wow.. ze wysyłają do domu 7 dziewczyny które są 7 dni po tp. Nieźle. . Jak im brakuje tak miejsc i jak nic jutro nie zdziałaja to pewnie ci cc dadzą

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Dzielne kobitki ! Wiem dokładnie co przechodzicie i współczuję Wam. Macie trochę fajniej, bo "jesteście razem" i możecie się wymieniać doswiadczeniami )) Na pocieszenie Wam tylko powiem, że z dzisiejszej perspektywy ten mój pobyt na patalogii nie ma żadnego znaczenia i totalnie o nim zapomniałam. Ważne, że jesteście pod obserwacją. Teraz to już naprawę została chwila moment i zaraz razem z nami będziecie chodziły niewyspane i sfrustrowane płaczem pociech
Hehe ten rozumie kto tyle samo przeszedł
Pewnie Fryteczka szybko mnie opuści i będzie juz z małym..
Wg mojego najczarniejszy go scenariusza wyjdę 8 listopada. Oby tylko jeszcze młody był zdrowy i nic się nie działo
Stary 2015-10-28, 21:03   #2554
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość

Maggie. O czyli stowka jak u mnie a reszta dupa blada ale skoro czopy odchodza to cos na rzeczy musi byc. Ja sir zastanawiam nad tym masazem dzisiaj ale nie wiem .
Wczoraj polozna i lekarka zapytaly czemu nie chce wiec mowie ze naturze nie bede pomagac skoro z dzieckiem ok i ze mna.. wiec poczekam
Ale zaczelam sie zastanawiac i sama nie wiem moze sie zgodze dzis. Albo poczrkam do jutra bo maja mi usg zrobic.
może zgódź się na ten masaż jutro czy pojutrze? moze coś ruszy???

Cytat:
Niee.. mam robione codziennie badanie dowcipne a usg miałam robione po przyjęciu w sobotę. Poziom wód miałam sprawdzany w pon albo w niedziele. Mega bolesne badanie :/ a w pon spr testem oxy łożysko czy wydolne.

I codziennie mam 3 razy ktg

Pier. .ca można dostać od tego czekania

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Wczoraj już mnie nawet nie ruszały krzyki z porodowki..

Chcę tam iść i mieć to z głowy tez.
kurcze porażka tak czekać :/

Cytat:
Myślałam właśnie dzisiaj o Tobie co u Ciebie. Z tym czekaniem na drugi dzień po teście to standard widzę w każdym szpitalu.
Na pewno będziesz szybciej tulic swojego maluszka, prędzej niż ja, bo mi tp zmienili i dzisiaj niby dopiero 6 dzień

Ja juz zygam szpitalem..
Mój mąż też już smutny nie może się synka doczekać, a ten się nawet nie pcha na świat
ja nie ogarniam tego zmieniania tp? niby czemu? ciekawe ile ja tam bede tkwic w tym szpitalu, jeśli wogole mnie przyjmą bez skierowania bo mi mój świetny gin nie dał ehh zobaczymy. Rany współczuje Ci że musisz tam tyle siedziec:/
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 21:06   #2555
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
może zgódź się na ten masaż jutro czy pojutrze? moze coś ruszy???

kurcze porażka tak czekać :/

ja nie ogarniam tego zmieniania tp? niby czemu? ciekawe ile ja tam bede tkwic w tym szpitalu, jeśli wogole mnie przyjmą bez skierowania bo mi mój świetny gin nie dał ehh zobaczymy. Rany współczuje Ci że musisz tam tyle siedziec:/
Jak tak dalej pójdzie to urodze ostatnia na tym wątku :/
U mnie gdyby był ten masaż to bym się zgodziła. .
Strasznie to leżenie wykańcza psychicznie..
A Ty ile będzie po terminie w pt ?
Stary 2015-10-28, 21:31   #2556
Pasztetnik
Zadomowienie

Maggie, no miejscowe odsylali z info, ze 7dni po TP to moga przychodzic codziennie na IP na kontrole i jak bedzie miejsce to je poloza, a te zza miasta zeby sprobowaly w innych szpitalach czy sa miejsca. Tu i tak juz poupychane ile sie da, dla mnie miejsce bylo tylko temu ze dostawili lozko w 3-osobowym i doslownie pod umywalka leze :/

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Ale fajnie, robia mi wlasnie ktg ale zepsul im sie jeden kabelek i nie rejestruje skurczy To jak oni chca sprawdzac czy jakies samoistne po tej oksy mi sie pojawiaja?? Pff...

Wgl tetno jakies niskie 120-130 caly czas A rano za to 170-180, nie podoba mi sie to wszystko :/

Stary 2015-10-28, 22:13   #2557
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Maggie, no miejscowe odsylali z info, ze 7dni po TP to moga przychodzic codziennie na IP na kontrole i jak bedzie miejsce to je poloza, a te zza miasta zeby sprobowaly w innych szpitalach czy sa miejsca. Tu i tak juz poupychane ile sie da, dla mnie miejsce bylo tylko temu ze dostawili lozko w 3-osobowym i doslownie pod umywalka leze :/

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Ale fajnie, robia mi wlasnie ktg ale zepsul im sie jeden kabelek i nie rejestruje skurczy To jak oni chca sprawdzac czy jakies samoistne po tej oksy mi sie pojawiaja?? Pff...

Wgl tetno jakies niskie 120-130 caly czas A rano za to 170-180, nie podoba mi sie to wszystko :/
No to nieźle z tym Twoim spaniem..
Najgorsza jest pierwsza noc.. nowe miejsce, nowy materac. Ja obudzilam się cała obolala :/ teraz już trochę przywyklam.

A ile mają sztuk ktg? Niech podłączą Ciebie pod inny. U mnie ciśnienie podobnie jak u Ciebie, tylko ze na odwrót z rana ma niskie a później wyższe.

Takie harce młody odstawial przed chwila na ktg ze leżałam tam nie 40 minut a ponad godzinę. To lewy bok, to prawy i w końcu na plecach się uspokoił troszeczkę.

Teraz juz leżę w łóżku i dalej akcja mojego małego terrorysty.. :/
Stary 2015-10-28, 22:25   #2558
ktosiula
Wtajemniczenie

Jak Was czytam to mi się przypomina moja sytuacja 2 lata temu. Też leżałam po TP i czekalam na indukcję, też jako jedna z ostatnich na wątku i też psychicznie się wykańczałam. Ale na końcu tej drogi był mój mały cud - synuś - i to jest właśnie najważniejsze! Już niebawem będziecie miały swoje skarby!)

Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!

Pasztetnik zwróć uwagę położnej na to tętno.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 22:28   #2559
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Jak tak dalej pójdzie to urodze ostatnia na tym wątku :/
U mnie gdyby był ten masaż to bym się zgodziła. .
Strasznie to leżenie wykańcza psychicznie..
A Ty ile będzie po terminie w pt ?
no ja właśnie będę dopiero 1 dzień po tp i wcale mi sie nie uśmiecha leżeć tam nie wiadomo ile:/ tylko gin powiedział że wód mam mało i że lepiej żeby była w szpitalu, ale skierowania nie dał cwaniaczek tylko mam powiedzieć że mi sie stawia brzuch. Ja powiem że on mnie przysłał poprostu i z jakiego powodu. Niech zobaczą co jest grane i zdecydują czy muszę zostawać, czy mam przychodzić, czy jaki gwint:/ juz sie mój mały dziś popłakał że będzie za mną tesknił

Cytat:
/
no masz...ale miejscówka:/ zrobiliby Ci to cc byłby święty spokój!
Stary 2015-10-28, 22:32   #2560
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja właśnie będę dopiero 1 dzień po tp i wcale mi sie nie uśmiecha leżeć tam nie wiadomo ile:/ tylko gin powiedział że wód mam mało i że lepiej żeby była w szpitalu, ale skierowania nie dał cwaniaczek tylko mam powiedzieć że mi sie stawia brzuch. Ja powiem że on mnie przysłał poprostu i z jakiego powodu. Niech zobaczą co jest grane i zdecydują czy muszę zostawać, czy mam przychodzić, czy jaki gwint:/ juz sie mój mały dziś popłakał że będzie za mną tesknił

A mówił jaka jest ilość wód? Gdyby faktycznie było za mało to by ci dał skierowanie... Idź sprawdzić ale może Cię nie zostawią. Masz jeszcze czas. Obyś nie musiała leżeć

Stary 2015-10-28, 23:39   #2561
Pasztetnik
Zadomowienie

Ee, no bez jaj, "spimy" od godziny a wlasnie przyszla polozna i laske z mojej sali obudzili i zabrali na wywolywanie o tej porze (jest 9dni po TP), ona w szoku o.O A nic sie nie dzialo, smacznie spala, ja nie chce tak rodzic na chama po nocach :P

Co do ktg to nic nie wiem, polozna tylko zabrala wydruki i poszla, ciekawe czy nie pomiesza bo niepodpisane byly :P

Stary 2015-10-29, 04:03   #2562
krolewna1986
Wtajemniczenie

Dziewczynki ja tylko na szybko, bo nawet nie było czasu wczesniej..we wtorek urodził się nasz Juliś, 3240g 52cm i jest cudny!!!

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 04:39   #2563
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Oooooooo to my tu się martwimy, a Ty tu taka cichociemna... Gratulacje!!!
Stary 2015-10-29, 05:23   #2564
Pasztetnik
Zadomowienie

Krolewna, ale szok! Gratulacje!

Chyba jednak bede ostatnia na watku, po wczorajszym wywolywaniu zero samoistnej reakcji :P

Ciekawe jak u tej laski co ja wzieli o polnocy bo jeszcze nikt nie wrocil po jej rzeczy, no ale u niej pisaly sie skurcze i bóle przy pierwszym wywoływaniu wiec jest szansa ze za drugim razem poszlo...

Stary 2015-10-29, 06:35   #2565
krolewna1986
Wtajemniczenie

Mam problem z karmieniem, mały nie chce w ogole łapać cycka, a jak już złapie to usypia...masakra

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 06:58   #2566
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Jak Was czytam to mi się przypomina moja sytuacja 2 lata temu. Też leżałam po TP i czekalam na indukcję, też jako jedna z ostatnich na wątku i też psychicznie się wykańczałam. Ale na końcu tej drogi był mój mały cud - synuś - i to jest właśnie najważniejsze! Już niebawem będziecie miały swoje skarby!)

Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!

Pasztetnik zwróć uwagę położnej na to tętno.

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:

Jedz i powiedz ze lekarz stwierdził za mało wód. Niech zbadaja i zdecydują. Wiem, że ciężko, ale co się nie robi dla tych małych grzdyli w naszym brzuchu

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Ee, no bez jaj, "spimy" od godziny a wlasnie przyszla polozna i laske z mojej sali obudzili i zabrali na wywolywanie o tej porze (jest 9dni po TP), ona w szoku o.O A nic sie nie dzialo, smacznie spala, ja nie chce tak rodzic na chama po nocach

Co do ktg to nic nie wiem, polozna tylko zabrala wydruki i poszla, ciekawe czy nie pomiesza bo niepodpisane byly
Lol.. chyba miejsc wolnych potrzebuja..
mi też nic nie mówią po ktg. Czasami tylko info ze zapis ok, albo że skurcze są. . Ja jak leżę to zawsze sobie sprawdzam

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tylko na szybko, bo nawet nie było czasu wczesniej..we wtorek urodził się nasz Juliś, 3240g 52cm i jest cudny!!!
Ooo proszę gratki
A miałaś być niby ostatnia :

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:

Chyba jednak bede ostatnia na watku, po wczorajszym wywolywaniu zero samoistnej reakcji

Ciekawe jak u tej laski co ja wzieli o polnocy bo jeszcze nikt nie wrocil po jej rzeczy, no ale u niej pisaly sie skurcze i bóle przy pierwszym wywoływaniu wiec jest szansa ze za drugim razem poszlo...
A rozwarcie jakieś miała?
Stary 2015-10-29, 07:14   #2567
Pasztetnik
Zadomowienie

Maggie, ta co ja wzieli na wywolanie to miala dzien wczesniej tez test oksy a po nim jakies postepujace rozwarcie, bole, skurcze na ktg, to stwierdzili ze dadza czas by sie samo rozkrecilo a jak nie to kolejna proba. Jeszcze nie wrocila. Ale szok zeby kazac na sile zaspanym w nocy rodzic, wtf, myslalam ze wywolywania to tylko w dzien.

Ta druga laska z nadcisnieniem tez ma skurcze i miala wczoraj test, po nim wzrosly i rozwarcie na 2 palce i tez czekaja az sie rozkreci. Trzecia tez miala skurcze ale jej robia CC bo ma wskazania.

A ja leze wlasnie pod ktg i sie wqrzam, to zielone zero to moje "skurcze".

I nie podoba mi sie zapis, bo w ciagu pol h tetno juz trzy razy na chwile spadlo do 110 i to przy ruchach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (106,6 KB, 4 załadowań)

Stary 2015-10-29, 07:39   #2568
Oliath
Zakorzenienie

KRÓLEWNA!!! gratulacje!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 07:50   #2569
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Jupi! Gratulacje! Napisz nam jeszcze czy się akcja zaczęła i zrobili cc? Czekamy na jakieś zdjęcie!

Cytat:

Chyba jednak bede ostatnia na watku, po wczorajszym wywolywaniu zero samoistnej reakcji :P

Chyba im faktycznie wolne miejsca potrzebne że ją w nocy wzięli... Pewnie rodzi skoro jeszcze nie wróciła.

Cytat:
Mam problem z karmieniem, mały nie chce w ogole łapać cycka, a jak już złapie to usypia...masakra
Jesteś jeszcze w szpitalu? Proś położne o pomoc. Jak zaśnie to próbuj rozbudzić. Chociaż wv pierwszej dobie dzieci często śpią i nawet nie domagają się jedzenia. Od drugiej doby, musisz karmić regularnie. Trzymam kciuki!

Cytat:
Maggie, ta co ja wzieli na wywolanie to miala dzien wczesniej tez test oksy a po nim jakies postepujace rozwarcie, bole, skurcze na ktg, to stwierdzili ze dadza czas by sie samo rozkrecilo a jak nie to kolejna proba. Jeszcze nie wrocila. Ale szok zeby kazac na sile zaspanym w nocy rodzic, wtf, myslalam ze wywolywania to tylko w dzien.

Ta druga laska z nadcisnieniem tez ma skurcze i miala wczoraj test, po nim wzrosly i rozwarcie na 2 palce i tez czekaja az sie rozkreci. Trzecia tez miala skurcze ale jej robia CC bo ma wskazania.

I nie podoba mi sie zapis, bo w ciagu pol h tetno juz trzy razy na chwile spadlo do 110 i to przy ruchach.
Dziwne to tętno, jeszcze przy ruchach. KONIECZNIE ZGŁOŚ POŁOŻNEJ ŻE PRZY RUCHACH TĘTNO MALEJE I POPROŚ ŻEBY ZOBACZYŁ TO LEKARZ

Stary 2015-10-29, 08:18   #2570
Pasztetnik
Zadomowienie

Ktosiula, zapytam przy obchodzie porannym

Poki co polozna wziela wydruk i po braku skurczy (godzine mialam ktg i nic) mowi, ze "mam jeszcze czas" to sobie pokwitne w szpitalu Chyba nikt mnie nie przebije z przeterminowaniem.

Ta laska co poszla o polnocy nadal nie wrocila, mam nadzieje ze tyle sie nie meczy... Dziwne tez, ze wzieli ja tak z bomby, ze nawet rzeczy nie dali zabrac, wszystko w pokoju zostalo.

A ta co zaraz idzie na CC to miala miec planowe we wtorek ale nie mieli miejsc, bo caly czas kogos ciachaja

Stary 2015-10-29, 08:19   #2571
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję!!!!! *** zdrowia życzymy
No tak kp to nie taka prosta spr jak może się wydawać. Chyba większość z nas miala z nim problem
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 08:20   #2572
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulajce kochana ! Daj znać jak to się stało, że tak nagle
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 08:25   #2573
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:

Poki co polozna wziela wydruk i po braku skurczy (godzine mialam ktg i nic) mowi, ze "mam jeszcze czas" to sobie pokwitne w szpitalu Chyba nikt mnie nie przebije z przeterminowaniem.

Ta laska co poszla o polnocy nadal nie wrocila, mam nadzieje ze tyle sie nie meczy... Dziwne tez, ze wzieli ja tak z bomby, ze nawet rzeczy nie dali zabrac, wszystko w pokoju zostalo.

A ta co zaraz idzie na CC to miala miec planowe we wtorek ale nie mieli miejsc, bo caly czas kogos ciachaja
Zapytaj bo lepiej 100 razy zapytać niepotrzebnie niż raz za mało. Tylko zwróć uwagę że to przy ruchach spadało.

Dzisiaj jesteś 11 dni po TP? Ja rodziłam 12 dni po TP, trzymam kciuki żebyś mnie nie pobiła )

Stary 2015-10-29, 08:39   #2574
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
A mówił jaka jest ilość wód? Gdyby faktycznie było za mało to by ci dał skierowanie... Idź sprawdzić ale może Cię nie zostawią. Masz jeszcze czas. Obyś nie musiała leżeć
no właśnie nie mówił :/ nie wiem po czym on to stwierdził, bo mi tylko usgrobił

Cytat:
nooo odezwała sie w koncu GRATULACJE
i jeszcze w kolejke się wepchnęła

Cytat:
Ee, no bez jaj, "spimy" od godziny a wlasnie przyszla polozna i laske z mojej sali obudzili i zabrali na wywolywanie o tej porze (jest 9dni po TP), ona w szoku o.O A nic sie nie dzialo, smacznie spala, ja nie chce tak rodzic na chama po nocach :P

Co do ktg to nic nie wiem, polozna tylko zabrala wydruki i poszla, ciekawe czy nie pomiesza bo niepodpisane byly :P
noo dzięki tak zostac wybudzonym :/ ciekawe co im się tam przypomnialo, albo wolne moce przerobowe miały :/

Cytat:

Jedz i powiedz ze lekarz stwierdził za mało wód. Niech zbadaja i zdecydują. Wiem, że ciężko, ale co się nie robi dla tych małych grzdyli w naszym brzuchu
tak, własnie tak sobie myśle ze pojade powiem co i jak, mysle ze jak nie bedzie potrzeby to nie pozwolą mi zajmować miejsca szpitalnego tylko wtedy musze do jakiegoś lekarza szorować po l4, ale że rozłożyło mnie gardłowo czy krtaniowo:/ to i tak musze sie wybrać do lekarza jakiegoś:/ bo juz nie wygląda to za ciekawie, trace głos

Cytat:

cholewka cos niskie to tętno:/

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:

co oni tam powariowali?? jak to masz jeszcze czas :/ rany oby to jakos nabralo tempa bo oszalejesz tam!
Stary 2015-10-29, 08:42   #2575
gosiek0388
Zadomowienie

Królewna GRATULACJE Juliusza
Stary 2015-10-29, 08:47   #2576
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
no właśnie nie mówił :/ nie wiem po czym on to stwierdził, bo mi tylko usgrobił
Na usg to widać, mój gin też zawsze podczas usg mówił jak jest z ilością wód.
Stary 2015-10-29, 08:54   #2577
gosiek0388
Zadomowienie

Królewna GRATULACJE Juliusza
Stary 2015-10-29, 08:57   #2578
Malpka
Zakorzenienie

Krolewna- gratulacje!!
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2015-10-29 o 10:43
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 09:14   #2579
Pasztetnik
Zadomowienie

Ktosiula, tak, dzis 11 dni po TP i zero skurczy mimo oksy. Prawdopodobnie jutro kolejne wywolywanie, tylko po co jak ja na to nie reaguje w ogole... Tylko leze bez sensu a zapewne i tak zakonczy sie CC.

Ta laska co ja wzieli o polnocy na wywolanie ponoc nadal nie urodzila... Wzieli ja bo miala wysokie skurcze na ktg mimo ze nic nie czula. A ta co szla na CC to wrocila znowu wlasnie bo jest kolejka nieplanowanych :P

A tu wege sniadanko, calkiem pycha zupa mleczna z kasza, nawet worek biszkoptow dali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (115,3 KB, 14 załadowań)

Stary 2015-10-29, 09:29   #2580
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Na usg to widać, mój gin też zawsze podczas usg mówił jak jest z ilością wód.
a chyba że tak

Cytat:
Ktosiula, tak, dzis 11 dni po TP i zero skurczy mimo oksy. Prawdopodobnie jutro kolejne wywolywanie, tylko po co jak ja na to nie reaguje w ogole... Tylko leze bez sensu a zapewne i tak zakonczy sie CC.

Ta laska co ja wzieli o polnocy na wywolanie ponoc nadal nie urodzila... Wzieli ja bo miala wysokie skurcze na ktg mimo ze nic nie czula. A ta co szla na CC to wrocila znowu wlasnie bo jest kolejka nieplanowanych :P

A tu wege sniadanko, calkiem pycha zupa mleczna z kasza, nawet worek biszkoptow dali

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Pasztetnik ale śniadanko fajne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości