|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Ja dostane od kolezanki 1 z pampersa, dada i rossmanowe bo jej zostaly i zobacze, ktore podejda. Generalnie nie oplaca sie zbyt duzo 1 kupowac zwlaszcza teraz, lepiej na biezaco
![]() Tez sie zawijam spac, dobranoc dziewczyny i maluszki ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ostatnio pedzicie
widac ze porody sie zblizaja wielkimi krokami! Caly czas nadrabiam ale dopiero wieczorami I nie mam sily juz pisac nawet... Podziwiam mamusie z dziecmi ktore tak aktywnie sie udzielaja skad wy macie na to czas ?Co do rozkow to ja zamowilam 2 przy corce tez mialam I uzywalam caly czas. Ochraniacz zamowie ten 180x30 Co do minky to dla cory mam kocyk od uzytkownika Makaszka z Allegro I moge polecic teraz dla synka nie mam nic z minky, musze zamowic W nastepnym tygodniu przyjdzie moj wozek, nie moge sie doczekac!!! ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Aaaa pampersy ja mialam.rozmiar 1, dwie paczki chyba, potem przeszlysmy na 2. To tez nie jest tak ze dziecko z dnia na dzien wyrasta z danego rozmiaru I sie marnuje, ja zawsze zuzywalam wszystkie rozmiary do konca I potem spokojnie przechodzilam na kolejny
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, jak coś to do biustonosza można kupić takie przedłużki poszerzające obwód - w pasmanteriach są, pewnie w sklepach z bielizną też, w kapphalu też widziałam kiedyś. Także to może być rozwiązanie jak coś.
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
Jeśli chodzi o pampersy, koleżanka przetestowała wszystkie i dla niej najlepsze Pampers. Ja też chyba na nie się zdecyduję. Co do ochraniaczy na łóżeczko. Też wybieram modułowy. Koleżanka ma mi uszyć coś takiego jak w załączniku. Oczywiście wszystko w innych kolorach. Ja mam rożek od Milutkiej i jakość jest ok. Zobaczymy przy użytkowaniu. |
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja może nie mamusia ale udzielam się tu tak często tylko dlatego że mam WiFi w pracy w kom. Inaczej bym się dopiero pojawiała koło 13 A że ciągle mi powiadomienia wyskakują że ktoś coś napisał to łatwiej mi przeczytać jeden post już później 20 stron Przekonałas mnie Cytat:
czasem pampers są beee i wchodzą tylko daddy albo hippa Ja mam nadzieje ze starcza mu te najtańsze na początek Haha ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Dzień dobry
|
||
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niepozorna super, że wszystko ok ![]() Jerzyczka super i jaki duży już chłopczyk moja też jest podobnie ułożona, po prawej mi wypycha tyłek, a z lewej majstruje nóżkami jak się rękę przyłoży to czuć takie małe przesuwające się Ja ochraniacz biorę 180x30, ewentualnie modułowy, jeszcze się waham. Rożek będę kupować, bo nie planuję otulacza, ale będę miała dwa na zmianę. Cały czas nie mogę się zdecydować na wzór, tyle mi się podoba ![]() A pampersy planuję kupić jedną paczkę 1 na początek. |
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
No z tymi pampersami to też jest niezły meksyk.. Patrzyłam na Gemini i taniej niż w rossie więc bym wzięła od razu. Zobaczę jak mają się ceny daddy i wezmę tańsze po prostu
|
|
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My używaliśmy i będziemy używać firmy Pampers. Więc sobie zawsze przeliczam. Jak wychodzi więcej niż 55 groszy za sztukę to nie kupuję, bo się nie opłaca. ( najlepsze promocje tych pampersów zawsze w Tesco, wiec czekam )
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-10-29 o 08:01 |
|||
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Uaoo, mysle, ze te chmurki sa unisex ;-) ale wiadomo wybor nalezy do mamy ![]() Kurka, nic ten kaszel nie odpuszcza... Jutro pewnie antybiotyk wejdzie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam o chmurkach nad łóżeczkiem albo na ochraniaczu
i też myślę że są unisex.. Kurcze kocyk mam w sowki a niby tylko dla dziewczynek Ej a jakbym narysowala szablon chmurek i po prostu je namalowała na ścianie to byłoby fajnie? ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Bo w sumie ta ściana jest szara od łóżeczka i białe chmurki byłoby ładnie widać
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja rożek i dwa kocyki będę zamawiać właśnie z Miko Minky. Myślę, że będą oryginalne. Ochraniacz zamawiam ten 180x30. Te duże do mnie nie przemawiają. Co do pampków to na gemini wezmę 1 opakowanie "1", chyba 42 sztuki są w paczce. Jerzyczka super, że na wizycie wszystko okej I gratki nowego tygodnia ![]() Magda mój TŻ jest identyko. Najpierw mnie czymś wkurzy, a później jest jak gdyby nigdy nic i się przymila czym wkurza mnie tylko jeszcze bardziej ![]() Dobra zbieram się powoli z łóżka i idę się szykować na wizytę
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale policzek bolał później hahaha ![]() Kciuki za wizytę
|
|
|
|
|
#1934 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo super pomysł! Dzięki skorzystam pewnie!Cytat:
Jaszel potrafi naprawde wymeczyc czlowieka. Mi zawsze pomagala herbata z cytryna i miodem pita malymi lyczkami. Caly dzien, prawie bez przerwy. Moze sprobuj? Dzień dobry dziewczyny! Ja dziś wyjatkowo wyspana, na siku wstawalam tylko 3 razy wiec jak dla mnie bomba dziś jedziemy obejrzeć z mezem na zywo popoludniu wozek, ktory mi sie spodobal, a mezu jeszcze na zywo nie mial okazji przymierzyc Co kupujecie zazwyczaj na prezent na narodziny dziecka do dalszych znajomych? Dzis jedziemy odwiedzic mala dziewczynke i musze cos wykombinowac na szybko :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówię gdzieś pod koniec listopada.---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Jerzyczka, na szybko? Ja tam zawsze kupuję ciuszki ew. dzwonię i się pytam czy czegoś nie potrzebują dla maleństwa.
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie od 3 tyg trzyma kaszel i herbata nie pomaga, a z miodem nie moge bom slodka mama ale dzieki ![]() Co do prezentu to ja ostatnio kupowalam w empiku album dziecka, taki od 0 do przedszkolaka, miejsce na zdjecia, notatki, jakies wierszyki rodzice bardzo sie cieszyli bo beda mieli fajna kronike dzidziusia ![]() Dziewczyny, nie wiem czy bylo, czy widzialyscie ale chyba to nowe testy sroki babydream http://www.srokao.pl/2015/10/analiza-babydream.html |
|
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Jerzyczka - jaki wózek? Pewnie pisałaś, ale umknęło mi
![]() Niepozorna - kciuki za wizytę |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Casa biedna jesteś z tym kaszlem
magda czemu sówki tylko dla dziewczynek? Pod warunkiem, że nie są różowe, to będą ok i dla chłopca i dla dziewczynki, a Twoje chyba różowe nie były jak dobrze pamiętam? ![]() niepozorna za wizytę ![]() Zbieram się na SR niedługo. |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
My kupowalismy pampersy
Nawet na chrzciny ostatnio kupiliśmy duża pake pampersow I w środek daliśmy takie kaczuszki do kąpieli
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wstałam o 4:20 generalnie jakby dziś było Halloween to nie musze się przebierać. ... :/
załamała się tymi rozstepami i nawet się popłakałam ... |
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna
![]() Czarnula, nic na to nie poradzimy, byle przeszlo w koncu ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry,
a my dzis 29 tyg ![]() ja kupilam na razie pampersy 1, dokupie jeszcze z dady i zobacze ktore podpasuja. Dzis mam zamiar znalezc otulacz minky - zastanawiam sie czy przez allegro nie bedzie kiepskiej podroby, moze w sklepie lepiej? I bede szukac poscieli do lozeczka, chcialabym cos podobnego co na tym wczesciejszym zdjeciu styczniowej mamusi ( to z chmurkami szarymi) , wyleciali mi imie bo tyle stron postow przeczytalam.... strasznie mi sie podoba a ta torba na przodzie lozka z pluszakiem to juz w ogole super. Moze jakies linkina takie kompletne posciele macie? ja jak cos to bede pelny ochraniacz na lozeczko kupowac, podobno na drobne przeciagi potrzebny. A ja mam jasna karnacje i czarne wlosy i duzo, mecze sie bardzo, kiedys zafundowalam sobie laserowa depilacje kilka sesji, ponad 10 tys poszlo , grr... a guzik dało poczatkowo bylo mniej tych wloskow a potem wszystko to samo.
|
|
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Celujemy w komplet Peg Perego Book Plus S z gondolą Navetta XL nie pytajcie o kolor, bo śnią mi sie po nocach :P ja ciagle chcialam wozek klasyczny albo Peg Perego Culla albo Inglesine Vittorie, ale jak zobaczylam tego Booka na sklepie to zwariowalam ![]() Może rzeczywiscie pampersy i jakis drobiazg do tego kurde, z ciuszkami u nich bym chyba nie kombinowala, mimo,mze zawsze ciuszki kupuje. To ten typ co dziewczynke ubiera cala na czarno i ja nie umiem sie wpasowac w ich styl bo cukierkowych rzeczy tez nie lubie, ale tego jest masa w sklepach :pWczoraj o 13 zamowienie w coccodrillo i dzis o 1 w nocy, ze juz wyslali :O szok! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kaszel to tylko syrop z cebuli Ooo ale super Cytat:
Oo super, później opowiedz jak było
|
||
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
Candyfloss wlasnie zobaczylam na pierwszej stronie, ze Ty tez Peg Perego chyba ten sam model nawet
![]() Jaki kolor wybralas? ![]() Masz juz go w domku czy na razie wybrany? ![]() My musimy zamowic do konca listopada i wtedy przyjedzie na 10 grudnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na nie nawet nie patrze
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka tylko możesz zadzwonić zapytać jaki rodzaj i rozmiar używają
jak dla mnie to najlepszy prezent na początek
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, syrop z cebuli juz dawno byl i tez nic nie zmienil, a teraz nie powtorze bo cukier :-/
Ide po zakupy sniadaniowe cos komus kupic po drodze? :PWyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Uaoo, tam gdzie ja bylam to nie mieli dla mnie moi rodzice sie zobligowali, ze kupia taki album to nie bede przyjemnosci im odbierala ale generalnie jak nie mamy pomyslu co kupic to bierzemy pampki pod pache bo to sie zawsze przydaje Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie z tymi albumami to różnie bywa.. Czasem później zostaje parę sztuk i nie wiadomo co z nimi wszystkimi zrobić
zawsze to im się przyda Casaa a zapomniałam, że ty słodka jesteś Jest ta reklama w tv z cisowianka perlage - i tam śpiewają coś takiego jak parole parole parole.. A Ola chodzi i śpiewa "balony balony balony" |
|
|
|
#1950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie my mamy kupiony juz album na roczek dziecka, wiec moze nie bede ryzykowac ![]() A Ola slodziak ![]() Moj maly od paru minut ma czkawke a ja przejmujaca sie matka przezywam, ze sie tak meczy a ja nie moge Mu pomoc :P brzuch regularnie podskakuje i co jakis czas nozkami wierzga, bo pewnie juz jest zly, ze go tak meczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

?
teraz dla synka nie mam nic z minky, musze zamowic 
A że ciągle mi powiadomienia wyskakują że ktoś coś napisał to łatwiej mi przeczytać jeden post już później 20 stron

bo takie pampki z pampersa 1 to 2,5-5 kg a 2 - 3-6kg i niby czym one się różnią