|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam 6 bratankow i tylko jeden to skora zdarta z mamusi a nawet powiedzialabym z babci..reszta to wykapano tatusiowie Ja jestem akurat urody tatusiowej a moja sister poszla w mame ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
Olgietka ten pokoik będzie cudny
Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt!! Oby tak dalej ![]() verrerie dobrze, że już jesteś w domu misia880 nie mam kreski, ale mój brzuch został obrośnięty- mam nadzieję, że to tylko czasowa zmiana.. Wróciłam od koleżanki i właśnie zjedliśmy z mężem sporą porcję pierogów ruskich z cebulką, które poprawiliśmy ciastkami
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Któregoś_dnia - jedno jest pewne - po urodziwych rodzicach są zazwyczaj ładne dzieci. A skoro Twój tż taki urodziwy, to Natalka coś po nim będzie miała
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jade na 8.30 na pobranie krwi i o 8.50 bede juz wcinac sniadanko
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
idę już, bo mąż zaraz przyjedzie, dobranoc
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro czeka mnie ciężki dzień. Muszę wstać rano i odświeżyć dom. Przygotować jedzonko i przed południem będzie u mnie koleżanka na plotach. Idę spać
Dobranoc
|
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
My skończyliśmy z mężem oglądać "Żony Hollywoodu"
![]() Też się szykuję do spania. Kolorowych wszystkim
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Miłego dnia ... mnie niestety praca wzywa
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
też już muszę wstawać, żeby ogarnąć trochę domek. Za bardzo mi się nie chce ruszyć, jednak jak wstanę to pójdzie już z górki. Ogólnie w nocy męczy mnie kilkukrotne wstawanie do toalety.
|
|
|
|
#2051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadaniu idę się szykować do lekarza rodzinnego po zwolnienie , bo okazało się że moja pani ginekolog jest na urlopie Potem jeszcze raz dwa zawiozę do pracy i jestem wolna ! Wydaje mi się , że wczoraj wieczorem coś poczułam w podbrzuszu . Ale z Tż się śmiejemy że ja to kopniaki poczuję , dopiero jak kopnie że łzy polecą |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja nie śpię od 6, ale wyleguje się jeszcze w łóżku.
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dziś chyba auto wewnątrz ogarnę bo już za dużo piachu w nim. A potem na myjnie pojadę puki nie ma jeszcze kolejek bo zawsze przed świętami każdy chce czyste autko miec. Tym bardziej żą na sobotę planuję 1 wyjazd na groby.
|
|
|
|
#2054 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu czasem każe dotknąć i mówię, że tu się córcia rozgościła i tyłek wypycha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak robisz? Ja z pieczarkami i marchewką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Coraz więcej dziewczynek na wątku
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry, witam sie i spadam do pracy.
Malinka chalwa pyszna i dlatego kupilam ja po raz pierwszy i ostatni na przyszlosc bede to stoisko omijac szerokim lukiem ![]() A kotlety do kotletow z soczewicy dodaje cebulke, czasem pieczarki. Z marchewka jeszcze nie robilam. Milego dnia dziewczyny Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i coraz ciemniejsza i dłuższa się robi.. A mam ją prawie od początku, tylko właśnie była krótsza i jaśniejszasuper, że się odezwałaś ![]() Dobrze, że Cię już wypuscili i u Was wszystko ok ![]() Cytat:
![]() ale podobno to się po porodzie wyciera/wypadają te włoski. ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() gdzie Ty pracujesz, że już wstałaś? Cytat:
![]() O widzisz cebulkę tej podsmażaną dodaję, zapomniałam A marchewkę też podduszam właśnieDzień dobry ![]() Lece zaraz zrobić sobie śniadanie i mam ambitne plany na dziś ![]() verrerie kciuki za wizyte ![]() Moja już za tydzień Już się doczekać nie mogę, tym bardziej, że dzieciątko mi się uspokoiło ostatnio..
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny. Podczytuje was w wolnej chwili ale od 2 dni coś mam z netem kilka stron wątku wcale się nie otwiera do tego jeszcze rodzinka dziś duży rodzinny obiad u teściowej bo brat męża w sobotę wyjeżdża.
Moje samopoczucie wreszcie super od 22 tyg bez wymiotów a były od początku czasem tylko w głowie się kręci. A tak wszystko dobrze i korzystam mała częściej rozrabia w brzuchu i Wypycha pupę wczoraj zamówiłam kocyk i poduszek minky i rozek Uciekam na zakupy i biorę się za sałatkę ze szpinaku na dziś. Odezwę się w wolnej chwili i jak net zacznie normalnie funkcjonować. |
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry!
Ostatnio znow moge pospac, rety jakie to blogie uczucie. Nawet siku, czy zly sen juz mi nie dokucza jak sie pojawiaja, bo klade sie i zasypiam na nowo U mnie dzisiaj fasolka po bretonsku bedzie. Juz fasolka sie gotuje, kuchnia posprzatana i mysle ze czas zrobic porzadki w szafie. Co do ruchow dzidzi to w przeciwnienstwie do wiekszosci z Was moj Tz, 'na zewnatrz' poczul je przede mna . Jak lezymy a ona sie kreci, on kladzie reke na brzuch i dwa razy dala mu o sobie znac. A ze mna bawi sie w berka chyba, bo co przyloze reke w miejscu gdzie mocno sie kreci, to nastepne uderzenie jest zupelnie gdzie indziej Milego dnia Wam zycze i niezbyt dlugiego czekania na badania krwi
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
Już mam mieszkanie wysprzątane
![]() Teraz jem śniadanko i muszę zacząć robić tartę, bo koleżanka będzie wcześniej. miłego dnia ;-) |
|
|
|
#2061 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki!!!
Ja przepraszam teraz będzie mnie mniej bo mąż wrócił na 2 dni tak więc wybaczcie ale wybieram męża Verreri bardzo się cieszę że wszystko już dobrze ![]() Kalina nic się nie martw my też będziemy Cię pilnować żebyś o tych częstszych wizatach po 30 tygodniu nie zapominała Nieznajomo gratulacje córeczki ![]() Dziewczyny a Wam gratulacje udanych wczorajszych wizyt że wszystko wporządku z dzidziusiami!!! Olgietka pokoik prześliczy troszkę odgapie jak pozwolisz ![]() Ale mnie dziś głowa boli ![]() No nic trzeba dopić kawkę i do pracy. Miłego dnia Mamuśki!!! |
|
|
|
#2062 |
|
Rozeznanie
|
Z ta ciemna kreska na brzuchu to dziwna sprawa. Ja nigdy takiej nie mialam, ale mam bardzo jasna karnacje.
Co innego piersi... Sa ogromne! Brodawki duze i ciemne, piersi i brodawki pokryte sa siecia zylek. Normalnie nie poznaje wlasych piersi.
|
#2063 |
|
Wtajemniczenie
|
Margotka gdzie Ty pracujesz ze tak wczesno wstalas? Ja dzis ide na pilates z fasolka a potem do siostry takze tez mnie przez pól dnia nie bedzie
ide zjeść śniadanie bo juz ssie mnie
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my po wczorajszym usg już wiemy, że to na 100% Blaneczka waży 358 g, wszystkie parametry w normie. jestem przeszczęśliwa Malinka dopisz prosze imię na liście
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
potem sobie dodamy liste kto ma jaki wózek co
???ja wróciłam z badań krwi, 43 zł nie moje zjadam śniadanko i będę się zbierać do mamy może jeszcze wpadne do superpharmu
|
|
|
|
#2066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym doplerem - też się zastanawiałam czy sobie nie kupić, ale właśnie boję się, że nie będę umiała znaleźć tętna Heli i tylko będę się bardziej denerwowała Może nam wytłumaczysz w wolnej chwili? To nie może być takie trudne - ta moja położna tylko dołożyła głowicę do brzucha i już było słychać... ![]() I koniecznie daj namiary jakie urządzenie i gdzie zamówiliście. Może się skuszę ![]() Cytat:
W ogóle dziękuję strasznie za wszystkie miłe słowa dotyczące helowego pokoiku malinka mnie zainspirowała robótkami ręcznymi i pokusiłam się o moje własne dzieło. Tylko że ja laik jestem. Miałam w planach robić ten dywanik z zestawienia... ale uznałam, że włóczka, którą mam jest zbyt delikatna i chyba zrobię z niej koszyczki. Koszyczków nigdy dość A na dywanik już wypatrzyłam bawełniany sznurek i chyba go zamówię ![]() Może macie jakieś fajne strony z instrukcjami dla początkujących? Chciałabym koszyczek wykończyć taką falbanką.. Cytat:
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ani ciemnej kreski na brzuchu ani ciemniejszych brodawek, a mam ciemne włosy i ciemniejsza karnację
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i włosy bo ma jeszcze ciemniejsze niż ja ![]() Gdzie pracujesz? ![]() Ja wstaję o 5:45 i gdyby choćby godzinę wcześniej mi kazali to bym chyba zabijała
|
||
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz.... o 9:00 mam problem ze zwleczeniem się z łóżka
|
|
#2069 |
|
Zadomowienie
|
aaa i dzieki za opinie na temat zasłony
gosza chciałabym chodzic na ten fitness, ale nie wiem czy dam radę nadążyć za tymi dziewczynami po pięciu miesiącach w bezruchu
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daje Ci spać do 9:00?![]() Wczoraj wieczorem Tośka pierwszy raz mnie porządnie skopała. Dzisiaj rano też już dawała znać, że wstała. Ahh cudowne uczucie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

mam 6 bratankow i tylko jeden to skora zdarta z mamusi a nawet powiedzialabym z babci..reszta to wykapano tatusiowie 

Chyba zażyczę sobie na gwiazdkę
i coraz ciemniejsza i dłuższa się robi.. A mam ją prawie od początku, tylko właśnie była krótsza i jaśniejsza
U mnie dzisiaj fasolka po bretonsku bedzie. Juz fasolka sie gotuje, kuchnia posprzatana i mysle ze czas zrobic porzadki w szafie. Co do ruchow dzidzi to w przeciwnienstwie do wiekszosci z Was moj Tz, 'na zewnatrz' poczul je przede mna 

zjadam śniadanko i będę się zbierać do mamy 
daje Ci spać do 9:00?