Mamusie styczniowe 2016, cz. V - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-29, 10:57   #2011
iola14
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
U mnie było do wczoraj 5 tygodni i też już wariowałam dobrze, że następna za 3!

Wszystkie kupujecie otulacze? Ja nawet nie myslalam o nich kurcze, skoro mam rozek..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Planuję kupić otulacz, ale to też raczej taka fanaberia Rożek mam po synu a chcę mieć parę ładnych nowych rzeczy dla dziewczynki
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 10:58   #2012
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
mi się wydaje że można, ja będę prosić

ten z szumisia wydaje mi się taki jak te z motherhood, ale w sumie może się mylę....nie wiem sama. i to też raczej mój kaprys bo bardzo się boję kolek i nieprzespanych nocy.

z moim wózkiem dalej nic nie wiadomo może potrwać nawet kilka miesięcy, więc chyba będę musiała na chicco zmienić

Tez mam takie wrazenie, ze sa jak z motherhooda. Nic, jeszcze chwila jest na przemyslenie

Jade z TZtem po szklarzach za szklem na fronty, niech ten remont sie w koncu zacznie i skonczy!!!!
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:01   #2013
niunia_leyla
Rozeznanie

Witam się i ja dzisiaj.
Ja nie kupuję otulacza.
Dzisiaj planuję pracowity dzień od rana piorę i zawieszki do karuzeli kleje na gorąco, nawet nie wiedziałam że to takie trudne albo ja naprawdę nie posiadam zdolności manualnych i są strasznie koślawe, no trudno i tak jestem z nich dumna
Stary 2015-10-29, 11:11   #2014
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
A, myślałam że nie byłaś pewna połączeń kolorystycznych
Swoją drogą żałuję że nie można wziąć osobno poduszki, osobno kocyka, bo wolałabym ten większy kocyk (100x75), a nie 50x75... Chyba do niej napiszę czy to można jakoś inaczej kupić i czy można osobiście odbierać, bo nie mam aż tak daleko
Ja poduszki w ogóle nie biorę, z tego samego powodu co mojakaren
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:11   #2015
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Witam się i ja dzisiaj.
Ja nie kupuję otulacza.
Dzisiaj planuję pracowity dzień od rana piorę i zawieszki do karuzeli kleje na gorąco, nawet nie wiedziałam że to takie trudne albo ja naprawdę nie posiadam zdolności manualnych i są strasznie koślawe, no trudno i tak jestem z nich dumna
jaką robisz karuzelę? trzykolorowe kwadraty?

mąż zaczyna pracę w przyszłym tygodniu

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:11   #2016
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się i ja dzisiaj.
Ja nie kupuję otulacza.
też nie mam kompletnie zdolności manualnych dlatego wiem, że cokolwiek wymyślę do pokoju małego to musi być kupne, bo inaczej będzie wyglądać kiepsko

ja własnie posprzatalam całą łazienkę
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:11   #2017
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Aaaa pampersy ja mialam.rozmiar 1, dwie paczki chyba, potem przeszlysmy na 2. To tez nie jest tak ze dziecko z dnia na dzien wyrasta z danego rozmiaru I sie marnuje, ja zawsze zuzywalam wszystkie rozmiary do konca I potem spokojnie przechodzilam na kolejny
dobrze wiedzieć kupię 1 w takim razie, mała paczkę i później sie zobaczy
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość

Czy w końcu wszystkie kupujecie odrazu ochraniacz do łóżeczka?
ja nie kupuję, ale dostałam od koleżanki, więc jeśli się okaże ze jednak będzie przydatny to na początek będę mieć tamten i wtedy poszukam jakiegoś ładniejszego i bardziej pasującego do reszty rzeczy

Otulacza też raczej nie kupuje, chyba ze mnie najdzie za to planuję 2 rożki

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53273565]Ja farbowałam wlosy 2 dni temu i nic mi nie było też nie ma co przesadzać, chyba że to sie robi co miesiąc no to faktycznie. Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie bo choroba mnie wzięła niestety.. I więc w 30 tygodniu mała waży 1.700, z tym że obwód brzuszka jest na 30, a obwód główki na 33.. Nie zapytałam z tego wszystkiego jakie są normy czy się mieści czy nie.. :/ A no i szyjka na 4,7 czyli w porządku razem z wodami i dnem macicy.[/QUOTE]
no jesteś wreszcie
super ze po wizycie ok, duża już córcia no i szyjkę masz długaśną
Co do tych norm to chyba by CI lekarz powiedział jak by było coś nie tak normy są dość szerokie na tym etapie

Ja też już po wizycie Maluch waży już 1731 g w 2 tygodnie przybrał ponad 400 g a ja za ten czas schudłam 400 g, magia
Wielkościowo nadal jest kilka dni większy, wyszedł mi wg usg 31t0d, a mam dziś wg OM 30t2d, no więc termin na Sylwestra aktualny
Poza tym wszystkie narządy i parametry idealnie w normie. Udało się zrobić kilka fotek 3d, mam też filmik

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:12   #2018
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Widzę, że zdania na temat rożka są podzielone, sama nie wiem już czy kupować.

Z drugiej strony jak mam tylko 1 otulacz, no to w razie awarii nie mam nic. No i faktycznie, kwestia podnoszenia dziecia przez koleżanki, czy mamę - zawsze łatwiej w rożku

Co do ochraniaczy modułowych, to patrzyłam na nie, ale są dość drogie.
Wezmę u milutkiej ten 180 x 30cm.
Miałam w ogóle nie kupować ochraniacza, ale wiecie, że pościeli nie kupuję teraz, bo jest zbędna, więc chociaż chcę prześcieradło i ochraniacz mieć

Magda - kasę generalnie mam żeby kupić, ale wiesz o co chodzi - tu 50, tam 50 i zaraz się zrobi dodatkowych kosztów 400zł

Jerzyczka, matko boska, 4cm szyjka, chyba jesteś rekordzistką tu na obecnym etapie U mnie 3,1 cm było chyba w 20 tygodniu

Dziewczyny, a co do ułożenia dzieci, to mój jak się ułożył po mojej prawej stronie, tak trwa tam już od kilku tygodni, u Was też tak jest? Tzn. wiadomo, rusza się itp., ale widzę cały czas, że jest po prawej, bo tu mam wybrzuszenie

Martwiłam się dzisiaj o małego, bo budziłam się w nocy ze 3x a on się nie ruszał Wiem, że niektóre z Was rzadko czują ruchy, ale u mnie to dziwne. Rano się obudziłam, też nic.. To TŻ przyłożył ucho, żeby posłuchać, czy mały się rusza i co? I od razu dostał kilka puknięć + młody dostał czkawki
Ja nie wiem skąd on wie, że to tata przychodzi

Pampersy biorę na razie 1 Kupię jedną paczkę, a potem wielo.

Casaa, koniecznie walcz z kaszlem, bo on jest niewskazany w ciąży, bo powoduje niepotrzebne skurcze macicy.
Ja na ostatniej wizycie w 29 tc mialam szyjke 4,3 cm
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:14   #2019
pietrusiowata
Rozeznanie

I ja się witam

Nie wiem, co moje dziecko sobie ubzdurało ale całą noc skakał w brzuchu. Teraz też leżę sobie przed tv a mały skacze i się wierci.

W temacie rożków i otulaczy, to mam jeden rożek z wkładem kokosowym i chyba dokupię otulacz. W tk max były fajne miękkie, ale wydawały mi się za bardzo dziewczęce.

Pościel i ochraniacz mam, bo kupiłam ostatnio na przecenie w smyku. Mam jeszcze sam ochraniacz kupiony w sh przez teściową. Na razie starczy.
Stary 2015-10-29, 11:15   #2020
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja też już po wizycie Maluch waży już 1731 g w 2 tygodnie przybrał ponad 400 g a ja za ten czas schudłam 400 g, magia
Wielkościowo nadal jest kilka dni większy, wyszedł mi wg usg 31t0d, a mam dziś wg OM 30t2d, no więc termin na Sylwestra aktualny
Poza tym wszystkie narządy i parametry idealnie w normie. Udało się zrobić kilka fotek 3d, mam też filmik
Nie magia tylko dieta Super, że z mały wszystko dobrze i ładnie rośnie. Sylwester mówisz, może się jeszcze zmieni.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:16   #2021
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
jaką robisz karuzelę? trzykolorowe kwadraty?

mąż zaczyna pracę w przyszłym tygodniu
tak coś w tym stylu zaraz zrobię zdjęcia

Cytat:

ja nie kupuję, ale dostałam od koleżanki, więc jeśli się okaże ze jednak będzie przydatny to na początek będę mieć tamten i wtedy poszukam jakiegoś ładniejszego i bardziej pasującego do reszty rzeczy

no jesteś wreszcie
Co do tych norm to chyba by CI lekarz powiedział jak by było coś nie tak normy są dość szerokie na tym etapie

super wieści po wizycie
Stary 2015-10-29, 11:16   #2022
Casaa
Zakorzenienie

Ewusia, super, ze wszystko jest w porzadku i tak ma byc do samego konca

Niunia, pochwal sie gotowym wyrobem

Baby, bardzo dobra wiadomosc

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:22   #2023
niunia_leyla
Rozeznanie

Jeszcze w trakcie pracy, jedno zdjęcie to strona dla nas a drugie dla maleństwa, zdaje sobie sprawę z tego że są koslawe ale cóż. No i jeszcze się zastanawiam jak je powiesić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1446113985639.jpg (40,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1446114068209.jpg (40,3 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-10-29, 11:22   #2024
kinga1701
Zakorzenienie

Baby, to już lepiej z Tż ręką, zdjęli mu gips ? Widzisz powoli się wszystko układa, maż do pracy wraca, remont pełna parą. Będzie dobrze.
Stary 2015-10-29, 11:24   #2025
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
W temacie rożków i otulaczy, to mam jeden rożek z wkładem kokosowym i chyba dokupię otulacz. W tk max były fajne miękkie, ale wydawały mi się za bardzo dziewczęce.
Ja mam otulacz z tk maxxa
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:24   #2026
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:

no jesteś wreszcie

Pięknie rosną te nasze dzieciaczki gratuluję wizyty
mi wczoraj wyliczyło termin na 28 grudnia, ale to cały czas skacze więc pilnuję tego z OM chociaż jak dla mnie skoro od 38 tygodnia ciąża donoszona to już wtedy może się rodzić
zazdroszczę 3d! Mojemu lekarzowi zepsuła się głowica do tego badania
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:24   #2027
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze w trakcie pracy, jedno zdjęcie to strona dla nas a drugie dla maleństwa, zdaje sobie sprawę z tego że są koslawe ale cóż. No i jeszcze się zastanawiam jak je powiesić
Nie koślawe, tylko oryginalne i przede wszystkim zrobione własnoręcznie, przez mamę.
Ja też mam plan na taką pierwsza karuzelę i te chmurki chce zrobić, ale co i z tego wyjdzie i kiedy się za to zabiorę, nie wiem.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-10-29 o 11:28
Stary 2015-10-29, 11:29   #2028
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
też nie mam kompletnie zdolności manualnych dlatego wiem, że cokolwiek wymyślę do pokoju małego to musi być kupne, bo inaczej będzie wyglądać kiepsko

ja własnie posprzatalam całą łazienkę
Cytat:

mów co chcesz ale mi się podoba <3 ja jestem antytalenciem do takich robótek, a chciałabym cudeńka robić, bo patrzę na te wszystkie blogi DYI i się ślinię haha. od kilku dni zastanawiam się jak powiesić karty z alfabetem (tzw. flashcards) i pewnie się skończy na trzech dużych ramkach, w każdej 9 kart.

Cytat:
Baby, to już lepiej z Tż ręką, zdjęli mu gips ? Widzisz powoli się wszystko układa, maż do pracy wraca, remont pełna parą. Będzie dobrze.
gips mu tydzień temu zdjęli, teraz ma tylko usztywnienie, ale już od trzech dni coś tam dłubie w domu, wczoraj kuł ścianę żeby rurę ciepłej wody do zlewu w kuchni poprowadzić (tutaj kiedyś się tylko w zimnej zmywało, moja teściowa ma ciepłą podłączoną ale nigdy nie używa.....), ekipa już prawie skończyła tynkować pokój Oliwii, jak skończą to i zrobią tynki w kuchni to właściwie najważniejsza część zrobiona i może wchodzić ten Polak którego znalazłam żeby malować, później przestawiamy wszystkie meble z sypialni do pokoju Oliwii i malujemy sypialnię, jak to zrobimy to kładziemy parkiet i mogę zacząć urządzać pokój, kupować meble, dekorować ściany itd ale to pewnie ze dwa tygodnie potrwa.
musimy też wyburzyć schody i zbudować nowe i się martwię że ekipa wyburzy i zniknie, słabo by było hahaha.

niech któraś mnie uderzy, kupiłam woombie ale jak zobaczyłam za 20e nowy to nie mogłam się powstrzymać.
a i źle mi, bo w sobotę mamy rocznicę, pomiędzy nami nie jest idealnie więc nic nie planowałam, a dowiedziałam się że mąż planuje... :/

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Edytowane przez baby montana
Czas edycji: 2015-10-29 o 11:32
Stary 2015-10-29, 11:37   #2029
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie magia tylko dieta Super, że z mały wszystko dobrze i ładnie rośnie. Sylwester mówisz, może się jeszcze zmieni.

ano dieta, Mały rośnie, a za mnie tłuszczu ubywa
ten Sylwester mi od samego początku wychodzi, więc się już powoli nastawiam na wszelki wypadek, może zaczeka do Nowego Roku
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Ewusia, super, ze wszystko jest w porzadku i tak ma byc do samego konca

Cytat:
Pięknie rosną te nasze dzieciaczki gratuluję wizyty
mi wczoraj wyliczyło termin na 28 grudnia, ale to cały czas skacze więc pilnuję tego z OM chociaż jak dla mnie skoro od 38 tygodnia ciąża donoszona to już wtedy może się rodzić
zazdroszczę 3d! Mojemu lekarzowi zepsuła się głowica do tego badania

un mnie właśnie termin w ogóle nie skacze, cały czas jest 31 grudnia wg usg, no ale i tak się trzymam terminu z OM, bo nie jest jakiś bardzo odległy (tylko 5 dni różnicy ) a taki mam wpisany w kartę ciąży
Cytat:
gips mu tydzień temu zdjęli, teraz ma tylko usztywnienie, ale już od trzech dni coś tam dłubie w domu, wczoraj kuł ścianę żeby rurę ciepłej wody do zlewu w kuchni poprowadzić (tutaj kiedyś się tylko w zimnej zmywało, moja teściowa ma ciepłą podłączoną ale nigdy nie używa.....), ekipa już prawie skończyła tynkować pokój Oliwii, jak skończą to i zrobią tynki w kuchni to właściwie najważniejsza część zrobiona i może wchodzić ten Polak którego znalazłam żeby malować, później przestawiamy wszystkie meble z sypialni do pokoju Oliwii i malujemy sypialnię, jak to zrobimy to kładziemy parkiet i mogę zacząć urządzać pokój, kupować meble, dekorować ściany itd ale to pewnie ze dwa tygodnie potrwa.
musimy też wyburzyć schody i zbudować nowe i się martwię że ekipa wyburzy i zniknie, słabo by było hahaha.
super że idzie do przodu robota

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:42   #2030
candyyfloss
Zadomowienie

Ewusia - super wiadomości.

Ja nie chudnę, ale też nie tyję. Dziś jednak zgrzeszyłam i zjadłam 2 muffinki własnej roboty + 2 śliwki. Ale cukier bardzo ładny, bo 98 mg/dl.

Stresuje mnie ta cukrzyca
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:43   #2031
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Joanna ala: a my tu rozmyślamy codziennie o tobie ala:
Dziewczyny miło to słyszeć, miałam natłok w szkole, egzaminy praktyczne (próbne), zaliczenia i nie mogłam się odkuć. Chce to pozaliczać wszystko teraz w tym semestrze, żeby w nowe półrocze mieć czyste konto i nie mieć zaległości.
Cytat:
U mnie było do wczoraj 5 tygodni i też już wariowałam dobrze, że następna za 3!

Wszystkie kupujecie otulacze? Ja nawet nie myslalam o nich kurcze, skoro mam rozek..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Świetnie wyglądają, ale gdzieś kiedyś przeczytałam, że czasami powodują niebezpieczeństwo uduszenia się dziecka.. Bo odwróci tak główkę i już nie będzie miało sił jej odwrócić jedynie co to zastanawiałam się na otulaczem modułowym, ale jeszcze nie jestem pewna. W razie czego zaopatrze się w same falbanki pod materac żeby było ładnie

Cytat:
joanna jesteś, co się z Tobą działo, wszystkie się już martwiłyśmy.
Mała bardzo ładnie rośnie, co do wielkości brzuszka nie pomogę, wiem, że mogą być różnice w wielości nawet do dwóch tygodni, ale nie wiem jakie są normy. A szyjka strasznie długa, super.
Cieszę się, że szyjka okej, póki co mogę spać spokojnie tak też słyszałam, że różnice do 2 tygodni to norma,ale 3? W sumie nie wiem co o tym myśleć.
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Joanna!!!!!!!! No wreszcie sie odezwalas co Cie tak polamalo? Waga malej fajna, co do norm glowka-brzuszek to nie wiem

Wyslane z Lumia920.
Dwa dni wcześniej wieczorem zaczęły mnie plecy boleć, po lewej części na całej długości,szczególnie na wysokości żeber. Nie mogłam wziąć głębokiego oddechu bo ból rozrywał po prostu.. Poszłam spać, ale następny dzień był jeszcze gorszy. Gorączka, ból głowy i mięśni. Miałam zostać w domu ale musiałam jechać na zaliczenie na zajecia Po zajęciach poszłam do apteki,myślałam że może tym vick'iem się nasmaruje albo coś po tych plecach, ale nie ma szans... Nie można w ciąży, dostałam jedynie Rutinoscorbin. Dzisiejszej nocy spałam pod dwoma kołdrami z termoforem. Obudziłam się, poważnie - mokra, jakby ktoś wylał na mnie wiadro. Ale chyba wypociłam te wszystko zarazki, bo dzisiaj już lepiej się czuje. Lekarz dzisiaj powiedział, że gdyby gorączka była od 38°C w górę to szybko do rodzinnego. Plecy jeszcze trochę bolą, ale ból głowy znikł. Lekarka przepisała mi do wykupu Precalen, to jest takie dla kobiet w ciąży. A o dziewczyny ja nie wiedziałam, ale nie jeśli przyjmujecie żelazo i magnez to musicie mieć kilka godzin odstępu między przyjmowaniem, bo one przyjęte razem nie wchłaniają się. Dobrze że pod koniec dowiaduje się takich rzeczy, no ale ;p
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
joannarol dobrze, że jesteś po dłuższej przserwie.
szybkiego powrotu do zdrowia! Masz antybiotyk?
Lelarka powiedziała, że nie wolno antybiotyków. Jedynie jakos Precalen i Paracetamol czysty.

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Bardzo fajny, rozciągliwy, ze spandexem, czuć w rękach na ich stronie otulacz.pl , brałam ten elephant (słoniki )

JOANNA, jak ja wam zazdroszczę wizyt i tego, że już wiecie jakie są maluchy mi teraz przerwa wyniesie 6tyg pomiędzy wizytami: cry: ale gratuluję dużego dziecia
Zobaczysz zleci Ci raz dwa ani się obejrzysz.

Dziewczyny mam do Was prośbę, bo już zgłupiałam całkowicie. Czy któraś może mi obliczyć mój termin z dnia 25 marca?bo to wszystko w ogóle mi się nie zgadza.. Ani te parametry dziecka ani nic..
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:47   #2032
iola14
Rozeznanie

Ewusia To już nie taki maluszek

To chyba tylko ja nie znam wagi maleństwa Miesiąc temu ważyła 800g. No ale ja też nie liczę na giganta córka miała 2800g a syn 3060g. Teraz też pewnie nie będzie więcej.

niunia Mnie się podoba
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:47   #2033
kinga1701
Zakorzenienie

joanna a jak długi masz cykl ?
Stary 2015-10-29, 11:50   #2034
candyyfloss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość

To chyba tylko ja nie znam wagi maleństwa Miesiąc temu ważyła 800g. No ale ja też nie liczę na giganta córka miała 2800g a syn 3060g. Teraz też pewnie nie będzie więcej.

niunia Mnie się podoba
Ja też chcę, aby moje dziecko tyle ważyło
Stary 2015-10-29, 11:54   #2035
kinga1701
Zakorzenienie

Joanna wpisałam, że cykl trwa 28 dni, tutaj masz linka http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2015&bg=000
Stary 2015-10-29, 11:55   #2036
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość

niunia Mnie się podoba
Może na następnej wizycie uda Ci się dowiedzieć ile dzidzia ma
Cytat:
joanna a jak długi masz cykl ?
No liczpny zawsze był te 28 dni, regularny.

Aj i zapomniałam Wam powiedzieć, z tego wszystkiego, "tż" z tego wszystkiego spowrotem się wprowadził
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 11:57   #2037
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak pisałam już dzisiaj otulacza nie kupuję, tylko rożek.

ewusia jaki duży maluszek już ja też byłam zdziwiona, bo mała w 1.5 tygodnia przybrała jakieś 300g ale czytałam ostatnio, że dzieciaczki właśnie teraz dość intensywnie nabierają masy.

Gratuluję wszystkich nowych tygodni
Stary 2015-10-29, 12:00   #2038
kinga1701
Zakorzenienie

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53274894]Może na następnej wizycie uda Ci się dowiedzieć ile dzidzia ma

No liczpny zawsze był te 28 dni, regularny.

Aj i zapomniałam Wam powiedzieć, z tego wszystkiego, "tż" z tego wszystkiego spowrotem się wprowadził[/QUOTE]

Czyli tak jak wpisałam: http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2015&bg=000
termin porodu wychodzi Ci 30.12.2015, jesteś teraz 29 tydzień 1 dzień.

Czyli i między wami się zaczyna układać. Mam nadzieje, że to była dobra decyzja i nie popsuje szansy którą mu dałaś.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-10-29 o 12:01
Stary 2015-10-29, 12:01   #2039
candyyfloss
Zadomowienie

Joanna - a jest lepiej między Wami? Zabrał komputer czy zostawił?
Stary 2015-10-29, 12:08   #2040
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli tak jak wpisałam: http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2015&bg=000
termin porodu wychodzi Ci 30.12.2015, jesteś teraz 29 tydzień 1 dzień.

Czyli i między wami się zaczyna układać. Mam nadzieje, że to była dobra decyzja i nie popsuje szansy którą mu dałaś.
to zaraz, na kiedy mają termin nasze wizażanki które już witają 31 tydzień?!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości