|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
|
|
|
|
|
#392 | |
|
BAN stały
|
witam od pewnego czasu śledzę ten wątek... muszę przyznać że jest, hmm.. no interesujący to mało powiedziane..
ale dopiero dziś zdecydowałam się skomentować, a przyczyniły się do tego te słowa.. Cytat:
Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą. wydaje się banalne.. ale tak często wydaje mi się że o tym zapominamy... ![]() dobra zmykam.. zanim skutecznieWam zamule wątek ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie... |
|
|
|
|
|
#393 |
|
BAN stały
|
aha... oczywiście życze powodzenia w szukaniu tej odpowiedniej... chociaż miłość przychodzi w najmniej spodziewanym momencie...
najważniejsze by go(momentu ) nie przeoczyć...ale dziewczęta musicie przyznać że z tym sławetnym już " kroczeniem" to takie głupie nie było... coś w tym jest (oczywiście wg mnie )...
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
mi trudno powiedziec,bo nie rozgladam sie za dziewczynami
![]() Arrio piszesz odpowiedz 25min ,co to bedzie. ![]() To trzeba prowadzic dialogi a nie glosic monologi. Pozwiedzaj fora,np ze swoich okolic,nie wiem czym sie interesujesz np na kulturze moze znajdziesz jakis watek Zobacz jak Piotrek sobie pieknie radzi i ![]()
|
|
|
|
|
#395 |
|
Konto usunięte
|
Ooooo Arrio jest....
|
|
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5325158]Ooooo Arrio jest....
[/QUOTE]jest, jest... i cicho siedzi już z godzine
|
|
#397 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5320970]Arrio, moim skromnym zdaniem, jeżeli NAPRAWDĘ chcesz znaleźć kobietę swojego życia, to powinieneś szukać w innym miejscu.... Myślę, że Wizaż się do tego nie nadaje. Najlepszym przykładem tego, że to nie jest dobre miejsce są nasze posty. Rozglądnij się dookoła, może w Twoim otoczeniu jest kobieta, przy której będziesz szczęśliwy. Radzę również przemyślec "kryteria i wymagania". Zastanów się czego tak naprawdę potrzebujesz, wymagania które tu wymieniłeś są conajmniej niedojrzałe i nie dziw się, że spotkały się z taką reakcją na Wizażu.
To forum nie służy do poznawania Miłości Swego Życia, choć i tak się dzieje, ale w większości przypadków (tak myślę) stało się to spontanicznie i nie zostało niczym wymuszone. Forum na Wizaz.pl służy do wymiany wiadomości, doświadczeń, do rozmów o wszystkim i o niczym, nie jest natomiast portalem randkowym. Gdybyś założył wątek JAK znaleźć, czy JAK poznać kobietę, to pewnie spotkałbyś się z zupełnie innym odzewem, z cennymi radami. Również Twoja roszczeniowa pozycja nie zachęca do poważnych ofert ze strony pań. Proszę, przemyśl moje sugestie, ponieważ może Ci to pomóc w znalezieniu TEJ JEDYNEJ. Pozdrawiam M.[/QUOTE] Dziękuję Maromavath za sugestie. Tłumaczysz mi to wszystko jak dziecku Ja z tego wszystkiego zdaję sobie sprawę Reakcja i posty mnie w ogóle nie dziwią. Wręcz przeciwnie - cieszę się z nich, bowiem dają mi jasny sygnał - to nie jest Kobieta o jaką mi chodzi Jaka postawa roszczeniowa? Gdzie w zdaniu: "poznam Kobietę" po czym są wymienione jej cechy, jest jakieś roszczenie? Jeśli jakaś Kobieta przeczytawszy to będzie chciała mnie poznać, to z własnej nieprzymuszonej woli. Jeśli nie będzie chciała to chwała jej za to. Ja nie oczekuję żadnych OFERT Ja nie szukam miłości, bo ta chodzi swoimi ścieżkami, i trafia tego, kogo zechce, a nie kto chce. W każdym kontekście oznacza to samo ![]() Cytat:
Mam nadzieję, ze rozumiesz przeniośnię![]() 2) Być szczęśliwym - dla mnie to przede wszystkim być wiernym sobie, swoim zasadom, umieć cieszyć się z każdego dnia i z najmniejszych rzeczy i chwil, a pełnią szczęscia jest przy tym: kochać i być kochanym. 3) Zbyt ogólne pytanie. Odpowiem tak: przez pryzmat wzajemnego wspierania się ![]() Cytat:
O które czarowanie Tobie chodzi? Pozdrawiam wszystkie Panie, tudzież Panów
|
||
|
|
|
|
#398 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
ten sygnal to milczenie
haha Coraz bardziej wychodzi to co podejrzewam.
|
|
|
|
|
#402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja mam wlasnie taka sama
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem tą kobietą
kiedy mnie dostrzeżesz?
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no
W sensie, ze tu gadu gadu wszyscy...a ktos tu sobie myk cyk PW po cichutku w tle?
|
|
#406 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To tak jakbyś próbował w tym momencie mnie oczarować. ![]() Podtrzymuję wersję - jednak Czarodziej. Rozumiem, że kwestia o zdjęciu została celowo "przemilczana"?
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe ile wiażanek tutaj się śmieje a jednocześnie pisze na PRV
Arrio - czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie (nie wiem jak wierne rzeczywistości) że Ty sam jesteś ideałem dla każdej kobiety. Mądry, miły, wrażliwy, delikatny. |
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
no kazda przeciez
nie, no to chyba kwestia wieku (mlodego), zeby sie dac zlapac na takie teksty madre i pelne wrazliwosci..
|
|
#410 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
....żart ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S Dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam Edytowane przez Agaaa-a Czas edycji: 2007-09-20 o 13:46 |
|||
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
No to w końcu jaki jest wynik castingu? Są jakieś faworytki? Autor ogłosił kto się dostał do finału?
Wątek ma zabójczą oglądalność - 6 666
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
tak oglosil,ze kazdy/a kto zabiera glos tutaj to nie TA
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() Wcinam muesli, przeglądam forum, szukam jakiegoś pikantnego wątku na początek dnia i bach - padło na akurat ten.Początkowo pomyślałam sobie, żeście paskudne, śmiejecie się z romantyka poszukującego tej jedynej, ale z czasem... ![]() Już chciałam wyskakiwać z poradami, abyście poszły moimi śladami i zamiast wyczekiwać na Niego na wizażu poleciały na chodniki, bo przecież skoro zaginął na kilka dni to pewnie teraz poszukiwania trwają w plenerze ![]() A z PW do arrio poczekam jeszcze kilka lat bo póki co smarkata jestem Ale w konkurencji chodnikowej to bym miała pewnie wysokie noty No, chyba, że benito by mnie pobiła w tej dziedzinie
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Maju i tym samym pozbawilas sie szans,trzeba bylo siedziec cicho
to nie romantyzm to egoizm a moze tylko ego a raczej EGO
|
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
No to po co ja tu wlazłam
Taka szansa przeszła koło nosa ![]() Zaśpiewam: Znowu w życiu mi nie wyszło....
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba jestem za nowym podforum:
Randki wizaż.pl
|
|
#418 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#419 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
"Nie oczekuję żadnych OFERT" to po co ten wątek?? Chyba tylko po to, by się zabawić... "Ja nie szukam miłości" tym to już mnie zupełnie rozbroiłeś! Zastanów się co pomyśli sobie o takim tekście K O B I E T A!!!! Jedna rada ode mnie, zanim cokolwiek powiesz lub napiszesz zastanow się nad tym 3 razy... Wydaje mi się, że mam taką samą teorię... hmmm a może się mylę? Cytat:
No to już!!! Choć wydaje mi się, że Wizaż to nie jest aż tak dobre miejsce do szukania partnera..... trochę mało jest tu facetów.... ale zawsze można zmienić orientację... Miałam tego nie pisać, aleeee nie mogę się powstrzymać.... Mało facetów, a co jeden to "zgnity, parchaty, zgnity, parchaty" jak te "warzywa ziemniaczane" w skeczu Kabaretu Moralnego Niepokoju... |
|||
|
|
|
|
#420 |
|
BAN stały
|
co??!!??
jak to nie TA?? że niby nie jesteśmy NIE-BYLEJAKIE??!!?? ta zniewaga krwi wymaga oczywiście że bym pobiła nie tak to siak ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5328851] Miałam tego nie pisać, aleeee nie mogę się powstrzymać.... Mało facetów, a co jeden to "zgnity, parchaty, zgnity, parchaty" jak te "warzywa ziemniaczane" w skeczu Kabaretu Moralnego Niepokoju... jest już taki wątek na wizażu (Arrio też sobie poczytaj, tak dla zdrowotności )a tytuł jego brzmi: "Fajnych facetów już nie ma..." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

) nie przeoczyć...

"Nie oczekuję żadnych OFERT" to po co ten wątek?? Chyba tylko po to, by się zabawić...