![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Dobry! Macham znad x kawy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Ju zrobiłam remanent w szafie i doszłam do strasznego wniosku - mój styl opiera się na dwóch zasadach: 1. Czarna skóra pasuje do wszystkiego 2. Zakładam to w co wejdę Gorzej już chyba być nie może ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Piers do przodu
|
Krakki
![]() ![]() ![]()
#33 |
niecnotliwa dziewica
|
#34 | |||||
Panaroja
|
Ahoj nowy Baru
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.nowatorska metoda leczenia oprychy rumem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Śniła mi się Redzia , która wybrała się na poszukiwania cudownego serum-pudru robiącego wszystko , i pokazywała ekspedientkom w drogerii jak to powinno działać i wyglądać używając swojego dotychczasowego , a robiło się to tak , że się rozsmarowywało dużym pędzlem po twarzy krem nabierany z dużego pudełka jak od balsamu do ciała , i był on ten krem koloru żółtawo-szarawego i galaretowaty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() 2. Nie inaczej. Ale ten punkt ma całkiem znośne rozwinięcie - czyli kupuję wyłącznie luźne lub nieobcisłe sukienki do kolan, chowające wszystko co muszę schować. Ale fakt, smutne to, że muszę ograniczyć się TYLKO do tego, nie mogę sobie kupić cygaretek i lejącej się koszuli, w ogóle spodni i swetrów, bluzek etc. ![]() Mając lepszą figurę miałabym więcej stylów do wyboru (np. Cielecka styl ![]() ![]() Kupiłam sobie a'la skórzaną, ciemnogranatową kieckę z suwakami, i powiem Wam, że dobrze się w niej czuję. Nielicho. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem za to czego nie nosiłam nigdy i nie nosiłabym nawet mimo świetnej figury, nie dla mnie boho, retro i kwiatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-29 o 13:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ha ! jestę wiedźmą ![]() 3.no właśnie , grunt to się urodzić w odpowiedniej rodzinie , żeby cos zostawiła ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Nindżopesz
|
Pudry: Laura Mercier pod oczy i Hourglass Ethereal
![]() Podkład: Clare Blanc, chyba nowa polska firma, ponoć mają dość kremową konsystencję, nie pylą się, dobre do suchej skóry, satynowe wykończenie, olejek jojoba w składzie. Brzmi jak dobre zastępstwo dla Lumiere. |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Once again, wielkie gratsy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Niektórych wątków to sie nie da czytać, nawet w ramach humoru bo wszystko odpada, no bo jak ktoś ciagle narzeka ze tu 2 cm za duzo tam za duzo przy rozmairze s, za 2 miesiace to samo, mimo zrzucenia jeszcze wagi, a ktoś dyplomatycznie zwróci uwage, ze to moze kwestia niskiej samooceny a nie wagi, obwódów i ta osoba sie swiecie oburzy, ze absolutnie, etc, to jezu, tego sie po prostu czytać nie da.Niektórzy to naprawdę nie mieli chyba porzadnych problemów nigdy ...
Ja wiem ze czasami sie narzeka na swoje proporcje, parametry etc, to normalne, ale na okraglo o tym samym, to sie nie da...poległam, odsuksybrowałam szmatowy watek ![]()
#43 |
niecnotliwa dziewica
|
No to się przyznam: mnie razi - i to bardzo - pisanie z błędami.
I do tego dwie rzeczy: 1. Bagatelizowanie własnej głupoty (sorry, dla mnie to jest objaw głupoty) 2. To, że regulamin Wizażu zabrania zwracania uwagi/ poprawiania kogoś, kto pisze z błędami. Doprawdy, czasami mnie (nomen omen ![]() ![]()
#44 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#45 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym innym jest celowe piszo, robio, Nie lubie tego stosować nadmiernie, a jedynie dla podkreślenia luzackości wypowiedzi, lajtowości tematu. Tak wiem, że takich słów też nie ma, ale to także celowe słowotwórstwo. ![]() Chciałabym wiedzieć, jednak kiedy piszę źle ortograficznie, z błędem - zwłaszcza rozdzielność pisowni, i co, dowiaduję się, że nie wolno mi pomóc, bo to "grozi" złamaniem regulaminu? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-29 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, gdzie skierować to pytanie, bo żaden wątek z pierwszej strony mi do niego nie pasuje
![]() A więc: Czy zakupione prawie 4 letnie perfumy, to niezbyt dobry interes? "Wyszły" w 2011 roku, oczywiście nadal są produkowane. Z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie, mnie chodziło o rażące błędy ortograficzne i gramatyczne. Vo innego, kiedy z kontekstu widać, że błędna forma jest użyta specjalnie.
A co do regulaminu Wizażu - tak, to prawda,zakaz jest.
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() UWAGA NUDY ![]() Ja mam 3 wizje siebie : 1) biała koszula / spodnie z podwyższonym stanem / marynarka / płaszcz wiązany - z zaznaczonymi ramionami, zawsze zaznaczona talia / oficerki - sztyblety - oksfordki, kolory stonowane (szarość, biel) - to mi się wydaje za mało odjazdowe, ale pasuje do typu urody i figury i w koszulach świetnie się czuję - czyli niby chłopczyca, ale z wyeksponowaną dyskretnie kobiecością 2) sukienki - z ołówkowym dołem, ołówkowe spódnice, wszystko dopasowane - takie typu neutral, elegancja Francja, lubię te sukienki - botki na obcasie, szpilki, płaszcz - czyli bardzo kobieco, ale prosto - do figury i urody bardzo pasuje 3) odjazd ![]() Nie zamierzam zmieniać fryzury - bob z tyłu krótszy i cześć. Cytat:
Ależ Rejcz - to świetnie - jak czytam, odnalezienie swojego standardu to podstawa, a Ty masz to b. precyzyjnie określone. sądzę, że nawet, jeśli ktoś by Ci zabrał te niechciane kilogramy, których nie widzę zresztą, to i tak nosiłabyś wój zestaw - tylko może trochę zmodyfikowany ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53279113]Nie wiem, gdzie skierować to pytanie, bo żaden wątek z pierwszej strony mi do niego nie pasuje ![]() A więc: Czy zakupione prawie 4 letnie perfumy, to niezbyt dobry interes? "Wyszły" w 2011 roku, oczywiście nadal są produkowane. Z góry dzięki za odpowiedź ![]() Zależy, jakie perfumy Jest wiele zferormułowanych perfum - na niekorzyść, dlatego czasem kupno starszej wersji jest korzystne (jeśli ktoś przywiązuje do tego wagę, rzecz jasna)
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry Baru
![]() Nie wiem o co chodzi, ale mogę się domyślić, że kciuki potrzebne ![]() Cytat:
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53279113]Nie wiem, gdzie skierować to pytanie, bo żaden wątek z pierwszej strony mi do niego nie pasuje ![]() A więc: Czy zakupione prawie 4 letnie perfumy, to niezbyt dobry interes? "Wyszły" w 2011 roku, oczywiście nadal są produkowane. [/QUOTE] Jeśli tylko nie pachną źle to bym się nie martwiła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam doła bez powodu ![]() ![]() Wiecie, że tu chyba jakaś synchronizacja cyklu nastąpiła? Tylko u mnie owu jest antykoncepcyjne - boli brzuch, mam mega wzdęcie i jestem nerwowa, że o seksie nawet nie pomyślę ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Nindżopesz
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53279113]A więc:
Czy zakupione prawie 4 letnie perfumy, to niezbyt dobry interes? "Wyszły" w 2011 roku, oczywiście nadal są produkowane. [/QUOTE] Zależy jakie perfumy - jak unikat, wycofany, zdeformowany - to bardzo dobry interes. Jeśli jakieś popularne a kolor zmieniony, zapach zjełczały to bardzo zły. Jeśli popularne ale dobrze się trzymają i były tanie to dobry ![]() Ja właściwie nigdy nie sprawdzam tych kodów, hm. 1. ![]() 2. wg mnie odjazd! Pasuje do Twojego charakteru, zawodu, pomysłów, tekstów. ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Czas nabyć coś w monopolowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napisz do mnie ![]() Cytat:
Ale "narpiew" ponozę to, co mam, na wszelkie sposoby. Punkt 3 oznacza pozbycie się wszystkiego, co mam ![]() Punkt 2 - ocaleje sukienka i spódnica ![]() Punkt 1 - ocaleją dwie koszule ![]() A, moja zasada - NIE mieszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacytuję słowa, pod którymi podpisuję się 4 łapami : "Dopóki się nie zdecydujesz na konkrety, będziesz gdzieś pośrodku i zawsze niezdecydowana, zawsze niedopracowana, zawsze nie w pełni zadowolona ze swojego wyglądu. Na początku jest trudno, ponieważ trzeba ograniczyć elementy, które będą się na styl składały, co oznacza odrzucenie wielu na pewno kuszących możliwości. Ale nie da się być jednocześnie eteryczną blondynką i demoniczną brunetką, a próby pogodzenia w sobie takich sprzeczności wymagają używania półśrodków. W rezultacie taka osoba jest wszystkim i niczym zarazem i nic sobą na dłuższą metę nie reprezentuje." I to : "Nam jest zawsze mało. My zawsze musimy gonić tego pieprzonego króliczka (styl w tym przypadku). Nas nie satysfakcjonuje odkrycie czegoś i zastosowanie do własnych potrzeb. My chcemy, żeby na horyzoncie pojawiały się cały czas nowe opcje, chcemy z nich wybierać i chcemy je często zmieniać. To tak jakbyśmy poszły po farbę do włosów do sklepu i czerpały przyjemność z samego oglądania kolorów i nie mogąc się zdecydować na jeden konkretny wróciły z pustymi rękami do domu. Tak to wygląda z mojego punktu widzenia. To ja dziękuję, ja wolę pójść z planem na zakupy i wrócić z upragnioną farbą, a innych nawet nie widzieć. Rozumiecie? Tak, -stety lub niestety, należy podejść do własnego stylu, żeby osiągnąć satysfakcję. Styl to zdecydowanie się na coś. Styl to konkret. Styl to odrzucenie alternatyw i postawienie na jednego konia w wyścigu. Styl to klapki na oczach i dążenie tylko do wcześniej sprecyzowanych celów. Styl to premedytacja i upór. Styl to konsekwencja." Dlatego, Rejcz. Te słowa były dla mnie wyzwalające, uwalniające - trzeba "tylko" dobrze wybrać. A żem koziorożec, na dodatek z włosami mi się udało, i zawsze bardziej mi zależało na tym, by mieć niewiele, ale żeby to niewiele było trafione w sam sedes.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-29 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Musiałam powywalać cytaty, bo pokazał się komunikat "Wiadomość przeładowana emotkami"
![]() Katty, ale za duże, to teraz modne. A moje w większość są jak z młodszej siostry ![]() Margot, z głodu miałaś wizję - rano jadłam kaszę ![]() Parabelko, u mnie zimowo sierociniec ze śmietnika ![]() ![]() Rejcz, szczęściaro! Sukienki ![]() ![]() ![]() ![]() Redziu, ![]() ![]() Corii, no co Ty! One tak piszą żeby je chwalić ![]() Ju, ale 80% w mojej szafie będzie dopasowane do figury jak pozbędę się przynajmniej 10 kg ![]() Zdecydowanie wizja nr 2 ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53279113]Nie wiem, gdzie skierować to pytanie, bo żaden wątek z pierwszej strony mi do niego nie pasuje ![]() A więc: Czy zakupione prawie 4 letnie perfumy, to niezbyt dobry interes? "Wyszły" w 2011 roku, oczywiście nadal są produkowane. Z góry dzięki za odpowiedź ![]() Jest taki wątek "Żywot perfum (Kod, data ważności, data produkcji)" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=28399 Dziewczyny dobrze prawią ![]() Dodam tylko, że są takie perfumy, które z wiekiem nabierają mocy.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
niecnotliwa dziewica
|
Karkki, zjadłam
![]() ![]()
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie się zgadzam z ostatnim zdaniem cytatu, tylko postrzegam styl jednak mniej zero-jedynkowo. Ale ja nigdy nie lubiłam ani też nie czułam potrzeby zamykania się tylko w jednej szufladzie. Konsekwencja nie wyklucza dla mnie dwóch różnych ałtfitów z pozornie różnych stylów. Weźmy ten nieszczęsny rockowy i powiedzmy kieckę, a niech jej tam będzie, na swoim przykładzie mówię, rzecz jasna. ![]() Mam na myśli to, że nawet idąc na sklepy, czy na spacer, czy na chrzciny - zawsze ubiorę się zgodnie ze swoim stylem, choć za każdym razem będą to zupełnie inne zestawy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-29 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#60 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, czy znacie jakiś sposób na zmiękczenie pancernych jeansów? Płyn zmiękczający mało pomaga. Pranie z kamieniami w pralce odpada ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.