Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-29, 14:52   #1351
spuchnieta
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Zdecydowanie wloskie imie, chociaz na drugie dla zasaday

https://www.youtube.com/watch?v=1SwFso7NeuA
Odkąd mam dziecko to rycze jak widzeten filmik, za kazdymr azem. A widzialam go jzu tyle razy..
Super filmik, dobrze jest rozwijać w dziecku jakąś pasję A ja podsyłam coś jeszcze bliższego nam Jak pierwszy raz zobaczyłam kilka lat temu tą reklamę w tv z okazji Dnia Matki to się zakochałam, wiedziałam, że kiedyś to będzie dotyczyło też mnie i proszę, teraz jest ten czas

https://www.youtube.com/watch?v=UqHfD_aq8Dw
spuchnieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 14:53   #1352
Dzaasti
Rozeznanie

Jestem po teście obciążenia glukozą Jednak to nie jest AŻ takie straszne jak to w necie opisują Oczywiście do smacznych rzeczy to nie należy na pewno najpierw zrobiłam kilka łyków samej glukozy... ale stwierdziłam, że może być to ciężka przeprawa... i dodałam pół wyciśniętej cytryny... i jakoś to poszło , smakowało lepiej
Jutro wyniki
Stary 2015-10-29, 14:58   #1353
spuchnieta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Jestem po teście obciążenia glukozą Jednak to nie jest AŻ takie straszne jak to w necie opisują Oczywiście do smacznych rzeczy to nie należy na pewno najpierw zrobiłam kilka łyków samej glukozy... ale stwierdziłam, że może być to ciężka przeprawa... i dodałam pół wyciśniętej cytryny... i jakoś to poszło , smakowało lepiej
Jutro wyniki
Ja od początku ciąży najbardziej bałam się tego badania, tym bardziej, że do 15 tygodnia wymiotowałam, potem miałam już tylko mdłości itd., ale pani w aptece od razu dała mi glukozę cytrynową i jak zaczęłam pić to się zdziwiłam, dlaczego się tak bałam, to było całkiem dobre
Oby wyniki były w porządku
spuchnieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:02   #1354
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez spuchnieta Pokaż wiadomość
Ja od początku ciąży najbardziej bałam się tego badania, tym bardziej, że do 15 tygodnia wymiotowałam, potem miałam już tylko mdłości itd., ale pani w aptece od razu dała mi glukozę cytrynową i jak zaczęłam pić to się zdziwiłam, dlaczego się tak bałam, to było całkiem dobre
Oby wyniki były w porządku
W moim laboratorium glukozę mają własną... lekarz mnie uprzedził, żeby wziąć ze sobą cytrynkę... i to mnie uratowało Znajoma jakiś czas temu robiła to badanie, bez dodawania cytryny ... owszem wypiła, ale zwymiotowała... musiała badanie powtarzać... ale podsunęłam jej ten pomysł z cytryną
Co do wyników... to się bardzo stresuje... modlę się, żeby wyszły dobrze..
Stary 2015-10-29, 15:14   #1355
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
ale płaszczyk czy kurtka dłuższa?

tą parkę? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228503001.html

patrzyłam jeszcze na tą kurtkę: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228465006.html ale mam identyczna teraz jesienną, tylko nie ciążową, a parkę też mam taką tylko nieciążową

ja chodzę rozpieta póki co nie jest mi zimno, zawsze duży szal mnie osłania. W zimowe jeszcze wchodzę, tylko po pierwsze jest za ciepło na takie, a po drugi nie wiem jak długo jeszcze będą dobre

Dzisiaj przymierzałam taki płaszczyk http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-156871-1.html

ale to takie cienkie, że wątpię że będzie mi w tym cieplo, ma tylko 32% wełny

TŻ wymyśla, że na cmentarzu będzie mi zimno, a ja nie lubię tak w pośpiechu się decydować

Tak ta. Na ta pikowaną tez patrzyłam ale w zimie bedzie mi tyłek marznąć

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Figa super,że wizyta udana a ty możesz już trochę śmigać))

Co do kurtek. Kupiłam parkę z Asosa i ona jest taka na teraz + cieplejsze zimowe dni, bo ma podpinkę. Ale na mróz mam puchówkę jednak.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

patrząc na tę z H&M to moja jednak jest cieplejsza.
Ale ta "puchowa" fajna, tylko czy się brzuch na pewno zmieści? ja mam taki płaszczyk bombkę to on ma sporo luzu.

W tym z C&A jednak może być zimno, t już wolałabym tę parkę z H&M

Ta parka jest z wypełnieniem. Widziałam ja u jednej laski i powiedziała ze przechodziła cała zimę. Jutro powinna przyjsc to zdam relacje.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
W moim laboratorium glukozę mają własną... lekarz mnie uprzedził, żeby wziąć ze sobą cytrynkę... i to mnie uratowało Znajoma jakiś czas temu robiła to badanie, bez dodawania cytryny ... owszem wypiła, ale zwymiotowała... musiała badanie powtarzać... ale podsunęłam jej ten pomysł z cytryną

Ja piłam bez cytryny i nie było złe serio noe wiem czemu niektórzy tak na to reagują.

A wynikami sie nie stresuj. Cukrzyca w ciąży to nie koniec swiata, wiem co mowię bo przerabiałam ;D

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:15   #1356
Lola2828
Zadomowienie

Lucy termin z OM mam na 1 luty ale z USG na 30 stycznia i tak się jakoś tego uczepilam i w każdą sobotę zaczynam nowy tydzień też mam tą aplikacje moja ciąża i tak mi pokazywała dzisiaj 91 dni Badzia co do przepisu na chleb mam swój sprawdzony ale z książeczki do maszyny tylko dodawałam duużo ziaren jak chcesz to ci podam ale każda maszyna inna i inne formy więc różnie może być tak jak dzisiaj chałka mi wypłynęła i trochę się rozwaliła bo nie mogłam wyciągnąć ale następna będzie lepsza bo zmienię proporcje Zajrzyj do swojej książeczki na pewno coś tam jest ja upodobałam sobie żytni bardzo dobra mąka do chleba jest w lidlu jakby co
Stary 2015-10-29, 15:17   #1357
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
ale płaszczyk czy kurtka dłuższa?

tą parkę?

patrzyłam jeszcze na tą kurtkę: ale mam identyczna teraz jesienną, tylko nie ciążową, a parkę też mam taką tylko nieciążową
ja chodzę rozpieta póki co nie jest mi zimno, zawsze duży szal mnie osłania. W zimowe jeszcze wchodzę, tylko po pierwsze jest za ciepło na takie, a po drugi nie wiem jak długo jeszcze będą dobre

Dzisiaj przymierzałam taki płaszczyk
ale to takie cienkie, że wątpię że będzie mi w tym cieplo, ma tylko 32% wełny

TŻ wymyśla, że na cmentarzu będzie mi zimno, a ja nie lubię tak w pośpiechu się decydować
Tak płaszczyk taki dłuższy za pupę.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-29, 15:29   #1358
Elena_22
Wtajemniczenie

Czytam was, ale jakoś skupić się nie mogę .
Ja kurtki nie kupuję na razie, jeszcze dopinam się w jesiennej, mam dwa płaszczyki, w tym jeden bombka, odpinany pod biustem a nie sprawdzałam zimowej, czy wlezę. Jak będzie trzeba, to pewnie coś kupię .

My swoją córkę kąpaliśmy "na oko", tzn. mąż sprawdzał wodę łokciem, mała nigdy się nie skarżyła, ale ona z tych zimnolubnych, zresztą kąpiel pokochała od pierwszego razu- niektórzy mnie straszyli, że u dzieci pojawia się raz na jakiś czas coś w rodzaju buntu, że płacze i nie daje się kąpać, ale czy tak zawsze jest to nie wiem, bo u nas tego nie było. Koleżanki i szwagierka takie coś przechodziły.

A ja dziś nic nie gotowałam, córka je w szkole obiady, mąż był na kebabie, ja dziś bez apetytu, więc tylko po powrocie splądrowali lodówkę i tyle . Jutro zrobię naleśniki z serem, na słodko. I kapuśniak .
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:30   #1359
agaczilla21
Zakorzenienie

Elena ja też wodę łokciem sprawdzałam...i dzieci zadowolone były...teraz też pewnie będę tak robić...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:33   #1360
Elena_22
Wtajemniczenie

Ja w poniedziałek robiłam rogaliki drożdżowe z masą makową, z kilograma mąki a na drugi dzień już nic nie było. Ciasto z tego przepisu jest smaczne, spokojnie mogłabym robić i różne różniaste drożdżówki, następnym razem zrobię kilka i chałki z kruszonką. dla mnie najlepsze ciasto to drożdżowe

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Elena ja też wodę łokciem sprawdzałam...i dzieci zadowolone były...teraz też pewnie będę tak robić...
To taka stara sprawdzona metoda . Jak mleko chciałam sprawdzić, czy ciepłe w sam raz, to kilka kropel na rękę- miedzy łokciem a dłonią, tak od środka bardziej.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:36   #1361
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Czytam was, ale jakoś skupić się nie mogę .
Ja kurtki nie kupuję na razie, jeszcze dopinam się w jesiennej, mam dwa płaszczyki, w tym jeden bombka, odpinany pod biustem a nie sprawdzałam zimowej, czy wlezę. Jak będzie trzeba, to pewnie coś kupię .

My swoją córkę kąpaliśmy "na oko", tzn. mąż sprawdzał wodę łokciem, mała nigdy się nie skarżyła, ale ona z tych zimnolubnych, zresztą kąpiel pokochała od pierwszego razu- niektórzy mnie straszyli, że u dzieci pojawia się raz na jakiś czas coś w rodzaju buntu, że płacze i nie daje się kąpać, ale czy tak zawsze jest to nie wiem, bo u nas tego nie było. Koleżanki i szwagierka takie coś przechodziły.

A ja dziś nic nie gotowałam, córka je w szkole obiady, mąż był na kebabie, ja dziś bez apetytu, więc tylko po powrocie splądrowali lodówkę i tyle . Jutro zrobię naleśniki z serem, na słodko. I kapuśniak .
dziś u mnie są jutro pomidorówka bo ktoś mi tu chęci narobił

wróciłam z pracy chwilę odsapnę i zabieram się za porządki w jednej szafce nową wizję mam jak to wszystko rozplanować dla malucha, ale muszę poprzekładać niektóre rzeczy najchętniej bym się już spać położyła ciemno się robi a ledwo co 16 ta minęła
wykalacka parkę mam w zasadzie identyczną jak wstawiłaś link z h&m tylko na misiu odpinanym

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-10-29 o 15:37
kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:37   #1362
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia apropo pomidorowej https://www.youtube.com/watch?v=RleTwu7ueac
Stary 2015-10-29, 15:42   #1363
Dzaasti
Rozeznanie

Ja: ) - pewnie zależy od tego jak kto lubi słodkości osobiście jestem z tych osób, które raczej za słodkim nie szaleją... zjem, ale nie mam tak że na sam widok czekoladki muszę ją zjeść hehe
Dlatego też bałam się tego badania
Ale wiem, że czekają mnie o wiele straszniejsze rzeczy heh
A najgorszy jest strach przed nieznanym...
Stary 2015-10-29, 15:51   #1364
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja: ) - pewnie zależy od tego jak kto lubi słodkości osobiście jestem z tych osób, które raczej za słodkim nie szaleją... zjem, ale nie mam tak że na sam widok czekoladki muszę ją zjeść hehe

Dlatego też bałam się tego badania

Ale wiem, że czekają mnie o wiele straszniejsze rzeczy heh

A najgorszy jest strach przed nieznanym...

Ja tez nie jestem fanem słodkości. Mając do wyboru kawałek mięsa i czekoladę zawsze wybiorę mięso ale badanie zniosłam dobrze. To chyba jakas indywidualna kwestia

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Ja wodę pozniej tez na łokieć ale pierwszy tydzien czy dwa to mierzylam bo sie bałam zeby nie poparzyć

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 15:54   #1365
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
J
Ja wodę pozniej tez na łokieć ale pierwszy tydzien czy dwa to mierzylam bo sie bałam zeby nie poparzyć
trening czyni Mistrza pozostaje mi zakupić termometr na pierwsze dni

Stary 2015-10-29, 15:56   #1366
Dzaasti
Rozeznanie

Też planuję zakupić termometr do kąpieli jaki proponujecie ? Bo widzę, że są tu doświadczone mamy
Stary 2015-10-29, 15:57   #1367
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia siostra mi dzisiaj pokazała

Przed chwilą gadałam z M...i on oczywiście mówi żebym nie czekała do poniedziałku tylko już dzisiaj dzwoniła do rejestracji...i nie wiem czy czekać czy dzwonić...on to zawsze mi w głowie namiesza...
Stary 2015-10-29, 16:08   #1368
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie, jest lepiej niż w poprzedniej ciąży na tym etapie, bo szyjka się trzyma. Mała ma 670 gr
Świetnie, że tym razem szyjka nie płata figli . No i Mała jak rośnie
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 16:11   #1369
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia siostra mi dzisiaj pokazała

Przed chwilą gadałam z M...i on oczywiście mówi żebym nie czekała do poniedziałku tylko już dzisiaj dzwoniła do rejestracji...i nie wiem czy czekać czy dzwonić...on to zawsze mi w głowie namiesza...
Aga dzwoń im szybciej tym lepiej ja tam nie lubię odkładać a na drugi raz jak Twój gin będzie narzekał na ilość spotkań powiedz, że Ty bardzo chętnie tylko masz zwykle problem z umówieniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-29, 16:37   #1370
butterfly20
Zakorzenienie

jesuuuu wizaż mi się wiesza.

SKończcie o tym żarciu!!!:brzyda l: zarządzam hehehe Bo ciągle mi burczy w brzuchu:P

My też używaliśmy termometra pierwsze kilka razy, potem łokieć

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Też planuję zakupić termometr do kąpieli jaki proponujecie ? Bo widzę, że są tu doświadczone mamy
żaden

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 16:44   #1371
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
ja już ostatnio niem miałam bakterii i teraz znowu, niby nieliczne, ale

dzisiaj wieczorem wizyta.

Dziewczyny kupujecie jakąś kurtkę na zimę? TŻ mi jęczy, że mam kupić, a mi się nie uśmiecha wydawać $ na kurtkę na 2 miesiące
Ja póki co chodzę w płaszczyku jesiennym, w który się mieszczę. W zimówkę mieszczę się teraz, ale potem na pewno już nie dam rady. Zobaczę jaka zima będzie w tym roku, a może uda mi się coś używanego dorwać w SH jeszcze, żeby nie wydawać na 2 czy 3 miesiące tyle kasy?

Cytat:
Napisane przez spuchnieta Pokaż wiadomość
Super filmik, dobrze jest rozwijać w dziecku jakąś pasję A ja podsyłam coś jeszcze bliższego nam Jak pierwszy raz zobaczyłam kilka lat temu tą reklamę w tv z okazji Dnia Matki to się zakochałam, wiedziałam, że kiedyś to będzie dotyczyło też mnie i proszę, teraz jest ten czas

https://www.youtube.com/watch?v=UqHfD_aq8Dw

Cytat:
Trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 16:49   #1372
for_you_for_me
Raczkowanie

ja również trzymam kciuki, a czemu tak się stresujesz? Masz jakieś podstawy, żeby sądzić że coś będzie nie tak?
Stary 2015-10-29, 16:53   #1373
butterfly20
Zakorzenienie

a tak na poważnie to mój termometr bezdotykowy da się przełączyć na opcję mierzenie temp. powietrza czy temp. wody. Więc moim zdaniem jak kupicie taki termometr dla dziecka, to zmierzycie nim też temp. wody w wanience. Ale to i tak peirwsze kilka razy, potem będziecie miały doświadczenie

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Czli ta Mela nie przeżyje????((((((((((( ((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 16:57   #1374
for_you_for_me
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a tak na poważnie to mój termometr bezdotykowy da się przełączyć na opcję mierzenie temp. powietrza czy temp. wody. Więc moim zdaniem jak kupicie taki termometr dla dziecka, to zmierzycie nim też temp. wody w wanience. Ale to i tak peirwsze kilka razy, potem będziecie miały doświadczenie

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Czli ta Mela nie przeżyje????((((((((((( ((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((
Niestety Mela nie przeżyje.Wczoraj czytałam posta na facebooku mamy Meli, że odeszła. Też trzymałam za nią kciuki i szukałam informacji na jej temat w internecie.
Stary 2015-10-29, 17:01   #1375
kaaasi
Zakorzenienie

szkoda miałam nadzieję, że mimo wszystko jej sie uda

Stary 2015-10-29, 17:01   #1376
Lucy31
Zakorzenienie

Też mamy taki bezdotykowy co mierzy również i ciecze. I mam nadzieję, że starczy.Jeszcze nigdy go do wody nie używaliśmy, nie wiem jak się sprawdzi.

Ja np boję się tej glukozy, bo ja z tych co to ze słodyczy to tylko śledzie. Jak mam zjeść ciasto to się zmuszam i staje mi normalnie gulą w gardle. Nienawidzę słodyczy.
Do tego ta zgaga. Już ja widzę jak ja jutro wypiję, będzie 2 godziny siedzenia i trzymania aby w środku uleżało
Stary 2015-10-29, 17:01   #1377
agaczilla21
Zakorzenienie

Będę monotematyczna...już nie ogarniam tego wszystkiego...w poniedziałek jak byłam u gina to zapisałam sobie w tel nr bo nie wiedziałam czy mam jakąś karteczkę z nr gdzieś czy nie...we wtorek dzwoniłam na ten nr i normalnie gadałam z tą położną która była w poniedziałek...Teraz dzwonię (za radą Kasi i mojego M) na ten sam nr co by się dowiedzieć co i jak i odbiera jakaś inna babka...mówi że poradnia ginekologiczna...no i pytam o tą wizyte a ona mi mówi że dr ma dzisiaj dużo pacjentek a jeżeli chodzi o rejestrację to taki sam nr tylko 0 na końcu...więc już zgłupiałam całkiem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-29, 17:02   #1378
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez for_you_for_me Pokaż wiadomość
Niestety Mela nie przeżyje.Wczoraj czytałam posta na facebooku mamy Meli, że odeszła. Też trzymałam za nią kciuki i szukałam informacji na jej temat w internecie.
O masz Ja oglądam ale z opóźnieniem, bo jestem parę odc do tyłu. A tu już takie info
Stary 2015-10-29, 17:07   #1379
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Też mamy taki bezdotykowy co mierzy również i ciecze. I mam nadzieję, że starczy.Jeszcze nigdy go do wody nie używaliśmy, nie wiem jak się sprawdzi.

Ja np boję się tej glukozy, bo ja z tych co to ze słodyczy to tylko śledzie. Jak mam zjeść ciasto to się zmuszam i staje mi normalnie gulą w gardle. Nienawidzę słodyczy.
Do tego ta zgaga. Już ja widzę jak ja jutro wypiję, będzie 2 godziny siedzenia i trzymania aby w środku uleżało
może nie będzie tak źle jak trzeba to trzeba weź gazetkę cokolwiek żeby się czymś zająć no i cytrynę
Cytat:
Będę monotematyczna...już nie ogarniam tego wszystkiego...w poniedziałek jak byłam u gina to zapisałam sobie w tel nr bo nie wiedziałam czy mam jakąś karteczkę z nr gdzieś czy nie...we wtorek dzwoniłam na ten nr i normalnie gadałam z tą położną która była w poniedziałek...Teraz dzwonię (za radą Kasi i mojego M) na ten sam nr co by się dowiedzieć co i jak i odbiera jakaś inna babka...mówi że poradnia ginekologiczna...no i pytam o tą wizyte a ona mi mówi że dr ma dzisiaj dużo pacjentek a jeżeli chodzi o rejestrację to taki sam nr tylko 0 na końcu...więc już zgłupiałam całkiem...
dziwne to ja już nie ogarniam tej rejestracji a dzwoniłaś na ten z inną końcówką ? bo mi już chyba umknęło?

Stary 2015-10-29, 17:10   #1380
agaczilla21
Zakorzenienie

Nie próbowałam bo takiego wqrwa złapałam przez to że masakra...Chyba zadzwonię (ale to już nie dzisiaj) i się zapytam czy z p. Anią rozmawiam bo ona będzie wiedzieć o co chodzi...a inna znów pomyśli nie wiadomo o czym...też nie ogarniam bo we wtorek się normalnie przez ten nr dodzwoniłam...aż w domu szukałam karteczki co mi kiedyś położna dała z nr i tam jest przez 0...

A jak mi się nie uda w poniedziałek dowiedzieć na czym stoje to w czwartek zrobię dzieciakom wycieczkę mksem do Jasła...a osobiście nie ma bata żebym nie załatwiła...

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2015-10-29 o 17:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości