Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LIX - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-29, 20:21   #3241
monimyszek
Zakorzenienie

Dot.: Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LI

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Mój lubi właśnie takie...co pośladki stoja! Zboczeniec! jeden...
Mówi, ze każdy chłop to lubi.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-10-29 o 20:22
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:25   #3242
kikikaka5
Zadomowienie

Dot.: Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LI

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Mój lubi właśnie takie...co pośladki stoja! Zboczeniec! jeden...
Mówi, ze każdy chłop to lubi.
Podobno :p
kikikaka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:28   #3243
myszola21
Zakorzenienie

Ja sama takie lubie a co sie facetowi dziwić
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:28   #3244
kikikaka5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Dokładnie
Stary 2015-10-29, 20:30   #3245
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
Podobno :p
te chłopy....
Cytat:
omg Myszola... wydało się...
Stary 2015-10-29, 20:31   #3246
sskers
batonik

Cytat:
TO ON PACZY NA INNE PUPY?????
Bo kształtne kobiece pupy są fajne

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:34   #3247
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Myślenie ogólnie nie boli . Czytanie argumentów drugiej strony również . Ale określanie dbania o własne ciało czy wygląd jako "puste" już tak .
Ktoś tu pisał ostatnio o własnym zdaniu - że nie wolno go komuś narzucać. Prosiłabym o zastosowanie tej zasady również do mnie, a nie wymaganie tylko od innych.

Czym innym jest wieczne narzekanie , a czym innym niezadowolenie z fragmentu jakiegoś. Czym innym jest pusta blond lala, która rzeczywiście robi fotki, maluje paznokcie i ładnie pachnie - poza tym nie ma nic do pokazania czy powiedzenia, a czym innym wpadnięcie na forum i napisanie kilku zdań właściwie wyłącznie o ciuchach, nie o życiu, bo o tym tu głównie piszemy.

Pisałaś do Moni, że na jakiej podstawie wnioskuje o tym, że nie masz energii, że forum takiego prawa nie daje. Ty zrobiłaś dokładnie to samo. Na jakiejś podstawie wnioskujesz o moim podejściu do życia, diety, i przelewasz to na cały obraz mojej osoby jako całości i mojego życia jako takiego.

Powtórzę - to jest forum, na którym gadamy fragmentarycznie, na którym mamy się wyluzować. Dla mnie rozmowa o diecie, ciuchach itp, temu właśnie służy . Mnie to odstresowuje.

To zadowolenie wieczne z siebie i poczucie swojej za☠☠☠istości też powinno w mojej ocenie mieć nutkę krytycyzmu . Nikomu taka "refleksja" na pewno nie zaszkodzi.

Nadrabiam wątek

Ania, nie wiem co się z Tobą dzieje, ale jesteś bardzo niemiła a nawet agresywna w swoich wypowiedziach. Wszelką pomoc krytykujesz, atakujesz dziewczyny za ich dobre intencje. To nie jest normalne

Od kilku dni piszesz to samo, nie komentowałam, ale dziś sobie pozwolę. Dostałaś wszystko - wsparcie, motywację, komplementy odnośnie swojej figury i w nic nie wierzysz, jaki jest sens pisania na forum "jestem gruba" itd. skoro czego Ci się nie odpisze to atakujesz. To co, mamy ignorować Twoje słowa?

I to co OnaZ już Ci dwukrotnie pisała o pytaniu o zakupione rzeczy. Też to wyłapałam. Kiedyś tylu pytań nie zadawałaś. Forum jest od tego, oczywiście, ale co innego pytać od czasu do czasu a co innego o każdy zakup.

Mimo wszystko mam nadzieję, że uda Ci się osiągnąć zadowolenie ale trenerzy personalni i psycholodzy piszą, że nowa figura to często nie jest sposób na pozbycie się problemów z postrzeganiem siebie.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:36   #3248
gabi1234
Zakorzenienie

spakowałam torby ze zwrotami bede jutro wyglądać jak uchodźca
Stary 2015-10-29, 20:39   #3249
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Hej, całe wieki Cię nie było

Ania wygladasz rewelacyjnie

Ania uwielbiam Cię wiesz
Ale cieszę się, że jeszcze o mnie nie zapomniałyście!

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Cześć Mari 😊
Cześć Kochana

Cytat:
no ten typ tak ma!
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;53267757]Przypuszczam, że to też kwestia genów

no mówie, że my zawsze zgodne

Marii gdzie byłaś jak Cię nie było?

Mam mega szybką! Jestem jak perszing

Kobiece kształty mi się bardzo podobaja

to prawda no i rozmiar S ..."must have"

Mój mi też tak gada, ale wkurza mnie jak mi gada o dupskach innych kobiet.
Dziś mi powiedział, ze widział w Ostrawie murzynkę i miała taki kafar, ze skrzynkę piwa by na tym postawił...

TO ON PACZY NA INNE PUPY?????
Przygotowywałam się na godne spotkanie z Wami po latach Pełna zapału do zakupowania i trajkotania

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:41   #3250
kikikaka5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
spakowałam torby ze zwrotami bede jutro wyglądać jak uchodźca
A ja juz dawno nic sobie nie kupilam. Ostatnimi czasy obdarowuję innych.Z jednych urodzin na drugie i muszę przyznać, że uwielbiam kupować prezenty.
Stary 2015-10-29, 20:43   #3251
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Aniu, uwierz, czytam Twoje argumenty. I przyklasnęłam, że świetnie że ćwiczysz itd. Że dbasz o siebie. I nigdzie ale to nigdzie nie napisałam że DBANIE O SIEBIE jest puste. Napisałam że kierowanie się wyglądem jest puste. A to zgoła co innego.

I myślę, że tutaj jest kwestia Twojego podejścia. Zarówno ja jak i inne dziewczyny miałyby inny punkt widzenia, gdybyś chociaż raz powiedziała, że jesteś zadowolona ze swojego sukcesu, bo dużo schudłaś, że fajnie wyglądasz, ale wolałabyś jeszcze zejść z obwodów w udach. Dla mnie rzucanie - jestem gruba, nie jest żadnym argumentem. I uwierz, nie analizuję Twojego życia. Uważam po prostu, że masz zachwiany obraz samej siebie i że skupiasz się w wpisach na tym forum na tej jednej wadzie, zamiast na swoich pozytywach.

Co do Moni, tak, miałam prawo tak napisać bo nigdy nie napisałam, że leżę do góry brzuchem pół dnia. Ty piszesz o swojej grubości raz w tygodniu. Więc jeśli Monia nie miała skąd zaczerpnąć informacji, to zwróciłam jej na to uwagę.

Krytykę mam w sobie, ale dotyczy ona charakteru, zachowań ect.

I królowa jest tylko jedna

I tyle w temacie. Mam wrażenie że troszeczkę nie zrozumiałaś o co mi chodzi, co staram Ci się przekazać.
Być może, bo akurat po Twoich słowach zrobiło mi się najbardziej przykro.
Tylko, czy ja gdzieś napisałam, że jestem niezadowolona z tego, ile schudłam?
Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Ty masz problem z akceptacją siebie i poczuciem własnej wartości a praca i sukcesy zawodowe to zupełnie coś innego tyle w temacie nie chcę Cię urazić. Jednak uważam,że pewne rzeczy trzeba w sobie przepracować i żadne diety, ćwiczenia tego nie zmienią.
Coraz więcej psychologów i diagnoz u nas na forum. Ale mam za mały umysł, bo nie ogarniam, co to komu przeszkadza - nie mam obowiązku akceptowania swoich wymiarów w obecnym kształcie i mam prawo dążyć do swojego celu. Dużo już zgubiłam, jeszcze trochę zostało i to ja zdecyduję, w którym momencie będę zadowolona.
Gdyby było tak jak piszesz, że sugeruję się opiniami innych, to sugerowałabym się również komplementami i uwagami, że już wystarczająco schudłam - a tak nie jest. Wysłuchanie opinii czy spytanie o nią, a zastosowanie się, to dwie różne kwestie.
Zjechałyście mnie (nie Ty w sensie personalnym) np. za płaszcz mango, a ja i tak postanowiłam go zostawić i noszę.
Myślę Madziu - bez urazy - że rzadko tu się pojawiasz na tyle, by wychwycić moje zadowolenie z siebie, jakieś sukcesy z odchudzania (pisałam m.in o ładniej rzeźbie brzuszka) a wychwytujesz i widzisz tylko to, co chcesz.
Nie obrażam się, bo masz prawo mieć inne zdanie, które może być zupełnie inne od mojego. A ja swojego pod wpływem opinii, na które podobno jestem uczulona, zmieniać nie muszę.
Cytat:
j
W beżu spoko
Ten zostawiam, fajnie leży, przyda się do pracy .
Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
Ania ja Cie rownież nie zamierzam atakować ale zgadzam sie z dziewczynam... Więcej wiary w siebie i optymizmu. Odwalilas kawał dobrej roboty i nie patrz na innych tylko staraj sie odnaleźć szczęście w sobie. Zaczynasz wierzyć w coś co nie istnieje... Przecież my Cie tu widzimy jak wyglądasz
Wchodzisz w spodnie 36 i narzekasz... Wysoka jesteś i masz nogi piękne ����
Ale ciężko się zapinają Ale co nie istnieje?
Cytat:
a do mnie właśnie przyszła paczka z zarazy
Ze czym?
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ania wygladasz rewelacyjnie
Dziękuję fajne i polecam.
Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Nadrabiam wątek

Ania, nie wiem co się z Tobą dzieje, ale jesteś bardzo niemiła a nawet agresywna w swoich wypowiedziach. Wszelką pomoc krytykujesz, atakujesz dziewczyny za ich dobre intencje. To nie jest normalne

Od kilku dni piszesz to samo, nie komentowałam, ale dziś sobie pozwolę. Dostałaś wszystko - wsparcie, motywację, komplementy odnośnie swojej figury i w nic nie wierzysz, jaki jest sens pisania na forum "jestem gruba" itd. skoro czego Ci się nie odpisze to atakujesz. To co, mamy ignorować Twoje słowa?

I to co OnaZ już Ci dwukrotnie pisała o pytaniu o zakupione rzeczy. Też to wyłapałam. Kiedyś tylu pytań nie zadawałaś. Forum jest od tego, oczywiście, ale co innego pytać od czasu do czasu a co innego o każdy zakup.

Mimo wszystko mam nadzieję, że uda Ci się osiągnąć zadowolenie ale trenerzy personalni i psycholodzy piszą, że nowa figura to często nie jest sposób na pozbycie się problemów z postrzeganiem siebie.
czy mam prawo do braku komentarza?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:46   #3252
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
A ja juz dawno nic sobie nie kupilam. Ostatnimi czasy obdarowuję innych.Z jednych urodzin na drugie i muszę przyznać, że uwielbiam kupować prezenty.

Ja tez!!! I pakować, pakowanie jest super hahah takie mam "skrzywienie", czerpie przyjemność z oryginalnego/ładnego pakowania prezentów
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:48   #3253
monimyszek
Zakorzenienie

Jutro przyjdzie moja PP
Stary 2015-10-29, 20:50   #3254
kikikaka5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ja tez!!! I pakować, pakowanie jest super hahah takie mam "skrzywienie", czerpie przyjemność z oryginalnego/ładnego pakowania prezentów
Ja podobnie.Pelno mam w domu takich uroczych drobnostek do dekoracji.Aż muchę chyba specjalne pudlo zakupic

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Jutro przyjdzie moja PP
Torba czy bransoletka?
Stary 2015-10-29, 20:51   #3255
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
pakować uwielbiam

dziewczyny, już dajcie Ani spokój
Stary 2015-10-29, 20:52   #3256
anciaahk
kosmitka

Userku, a jednak skomentuję. Uwaga podobna jak do Madzi - specjalnie się nie udzielasz, ale widzę dobrze widzisz moje wyłącznie negatywne komentarze. A tych radości ze schudniecia? Brzucha fajnego? Extra motywacji po ćwiczeniach - i tu i na insta - nie widziałaś?? Pewnie nie. Szkoda.
Nie wiem, skąd wniosek, że radzę się każdej rzeczy, skoro jakiejś połowy zakupów tu nie pokazuję. Jedynej osobie, której przeszkadzały pytania o porady była OnaZ właśnie, nikt inny tego jakoś nie komentował . Kto nie chce, porad udzielać nie musi. Wczoraj wyklikałam jakieś 14 sztuk odzieży, a spytałam się o 2 z nich. Powalające. Dzisiaj doklikałam na answear kolejne 2 rzeczy, o które całkiem nie zapytałam!! Coś ze mną serio niedobrego.

Ale jak znajdziecie mi jakąś depresję, to dopiszę się do pozostałych desperatek i zapiszemy się na zbiorową terapię. Będzie taniej.

No bez przesady, bo ręce opadają.

Za komplementy dziękuję. Cieszę się, że Wam się podoba moja sylwetka, ale pozwólcie mi mieć inne zdanie . I nie zastrzegam, że nie napiszę o grubej ani słowa.

Stary 2015-10-29, 20:52   #3257
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Myślenie ogólnie nie boli . Czytanie argumentów drugiej strony również . Ale określanie dbania o własne ciało czy wygląd jako "puste" już tak .
Ktoś tu pisał ostatnio o własnym zdaniu - że nie wolno go komuś narzucać. Prosiłabym o zastosowanie tej zasady również do mnie, a nie wymaganie tylko od innych.

Czym innym jest wieczne narzekanie , a czym innym niezadowolenie z fragmentu jakiegoś. Czym innym jest pusta blond lala, która rzeczywiście robi fotki, maluje paznokcie i ładnie pachnie - poza tym nie ma nic do pokazania czy powiedzenia, a czym innym wpadnięcie na forum i napisanie kilku zdań właściwie wyłącznie o ciuchach, nie o życiu, bo o tym tu głównie piszemy.

Pisałaś do Moni, że na jakiej podstawie wnioskuje o tym, że nie masz energii, że forum takiego prawa nie daje. Ty zrobiłaś dokładnie to samo. Na jakiejś podstawie wnioskujesz o moim podejściu do życia, diety, i przelewasz to na cały obraz mojej osoby jako całości i mojego życia jako takiego.

Powtórzę - to jest forum, na którym gadamy fragmentarycznie, na którym mamy się wyluzować. Dla mnie rozmowa o diecie, ciuchach itp, temu właśnie służy . Mnie to odstresowuje.

To zadowolenie wieczne z siebie i poczucie swojej zaâ˜☠â˜☠â˜☠istości też powinno w mojej ocenie mieć nutkę krytycyzmu . Nikomu taka "refleksja" na pewno nie zaszkodzi.
No coś w tym było, szczególnie zdanie: " narzucasz innym swoje zdanie"...od czego daleka jestem. Ja po prostu je mam, a każdy niech mysli co chce. Nikomu nic narzucać nie chciałam, ale ok...zapamiętam

DAJCIE JUŻ ANCE SWIĘTY SPOKÓJ. CISZA.
Stary 2015-10-29, 20:53   #3258
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
pakować uwielbiam

dziewczyny, już dajcie Ani spokój

Dzisiaj spakowałam 4 kartony zwrotów, więc wiem, co czujesz, u mnie to odbiera kurier w pracy. Dziwnie się na mnie patrzyli, jak szłam z auta z tymi tobołkami
Ale idą nowe.

Zary do mnie nie wysłali

Stary 2015-10-29, 20:55   #3259
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie.Pelno mam w domu takich uroczych drobnostek do dekoracji.Aż muchę chyba specjalne pudlo zakupic

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Torba czy bransoletka?
Torebka ta duża, wymarzona. Z Włoch przyjedzie
bransoletkę bym chciała jasna, niestety nie dostepna gdziekolwiek...
LiuJo jeszcze mnie gnębi jedną torba...
Stary 2015-10-29, 20:56   #3260
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Nadrabiam wątek

Niestety ale muszę się zgodzić z Tobą i resztą dziewczyn. Ania wygląda super ale jak miała kilka kg i cm więcej to była pewniejsza siebie- przynajmniej była pewniejsza swoich wyborów i zakupów i tego jak wygląda w poszczególnych ubraniach. A teraz to wygląda jak kompulsywne kupowanie wszystkiego co tu się publikuje, następnie kręcenie nosem mimo naszych zachwytów i ciągłe zwroty.

Anuś wyglądasz super a nogi szczegolnie

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-10-29 o 20:59
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 20:57   #3261
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Torebka ta duża, wymarzona. Z Włoch przyjedzie
bransoletkę bym chciała jasna, niestety nie dostepna gdziekolwiek...
LiuJo jeszcze mnie gnębi jedną torba...
Do torebek się przekonałam po Waszych fotkach, chociaż przyznam, pierwotnie mi się nie podobały.

Byłam dzisiaj u kosmetyczki, zrobiłam peeling kawitacyjny, maseczkę, buzia wygląda super. Chcę znowu rozpocząć serię mikrodermabrazji, jak w ubiegłym roku, ale mam póki co za dużo ognisk zapalnych na buzi i jeszcze muszę poczekać. Nie wiem, czy też robicie kawitację, ale ja uwielbiam, super sprawa!

Stary 2015-10-29, 20:58   #3262
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj spakowałam 4 kartony zwrotów, więc wiem, co czujesz, u mnie to odbiera kurier w pracy. Dziwnie się na mnie patrzyli, jak szłam z auta z tymi tobołkami
Ale idą nowe.

Zary do mnie nie wysłali
A ja tam nie widzę w tym problemu, że pytasz o zdanie odnośnie swoich zakupów.
Stary 2015-10-29, 20:59   #3263
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Niestety ale muszę się zgodzić z Tobą i resztą dziewczyn. Ania wygląda super ale jak miała kilka kg i cm więcej to była pewniejsza siebie- przynajmniej była pewniejsza swoich wyborów i zakupów i tego jak wygląda w poszczególnych ubraniach. A teraz to wygląda jak kompulsywne kupowanie wszystkiego co tu się publikuje, następnie kręcenie nosem mimo naszych zachwytów i ciągłe zwroty.
wszystkiego?
Nie stać mnie

Stary 2015-10-29, 20:59   #3264
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Ale idą nowe.

Zary do mnie nie wysłali
Ja też jutro robię milion zwrotów...nienawidzę kurierów
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 21:00   #3265
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
wszystkiego?
Nie stać mnie
Ana wyglądasz super !!! Ja to mam na co narzekać
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 21:01   #3266
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja też nie Poza tym ja bardzo lubię patrzeć na zdjęcia każdego kto wrzuci. Co prawda produkuje to u mnie muszemiecie, ale dzięki temu ile zdobyłam perełek, na które normalnie nie zwróciłabym uwagi.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 21:01   #3267
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
ja też z chęcią popatrzę
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-29, 21:02   #3268
anciaahk
kosmitka

Cytat:

Też nie widzę nic w tym złego i zamierzam pytać nadal .
Zawsze myślałam, że po to jest forum

Dziewczyny - Wy mnie nie przekonacie, ja Was nie mam szans przekonać, szkoda dyskusji. Jak komuś przeszkadzają czy moje zakupy, czy pytania, czy cokolwiek, jest opcja "ignoruj" -nie ma problemu . Nie pogniewam się, naprawdę.

Tylko dajcie już spokój .

Stary 2015-10-29, 21:02   #3269
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Do torebek się przekonałam po Waszych fotkach, chociaż przyznam, pierwotnie mi się nie podobały.

Byłam dzisiaj u kosmetyczki, zrobiłam peeling kawitacyjny, maseczkę, buzia wygląda super. Chcę znowu rozpocząć serię mikrodermabrazji, jak w ubiegłym roku, ale mam póki co za dużo ognisk zapalnych na buzi i jeszcze muszę poczekać. Nie wiem, czy też robicie kawitację, ale ja uwielbiam, super sprawa!
Ja nie robię takich zabiegów, robię inne. Ogólnie bardzo lubię odwiedzać gabinety kosmetyczne, etc. Gdybym miała większe nakłady finansowe zapewne korzystałabym z wiekszego wachlarza usług.
No nie moge jak te włoskie rzeczy widze, to az mnie korci...
LiuJo ma cudowne torebki także...Boże mój co za cuda.
Stary 2015-10-29, 21:03   #3270
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja też jutro robię milion zwrotów...nienawidzę kurierów
U nas obsługuje jeden - DPD, nasz firmowy. Już go nic nie zdziwi.
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja też nie Poza tym ja bardzo lubię patrzeć na zdjęcia każdego kto wrzuci. Co prawda produkuje to u mnie muszemiecie, ale dzięki temu ile zdobyłam perełek, na które normalnie nie zwróciłabym uwagi.

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
ja też z chęcią popatrzę

Wraca mi nadzieja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości