![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Zakładam ten wątek, ponieważ w żadnym już założonym nie umiem się odnaleźć.
Coś o mnie: staram się odchudzać i ćwiczyć od 2 lat, z różnym skutkiem, z wagi 65kg zeszłam do 54, obecnie mam 56kg, chciałabym ważyć 50-52kg, mam 161 cm wzrostu. To tyle o mnie na początek. Chciałabym jeść 5 posiłków dziennie, jeść zdrowo, pić 1,5 litra wody dziennie, jasne pieczywo zamienić na ciemne itp. Mam zamiar odstawić słodycze do świąt, no może pozwolę sobie na 1-2 kostki czekolady 1-2 razy w tygodniu ![]() Czy jest ktoś chętny na wspólne wyzwanie? Startujemy od jutra ![]() Tworzymy grupę wsparcia (ważymy się w każdy piątek) ![]() nick/wzrost/waga początkowa/waga obecna/waga wymarzona: Agafisia: /165cm /67kg /66,5kg /60kg : Ania86: /160cm /57,5kg /57kg /52kg Ania89: /162cm/60kg /60kg /50kg Aza: /165cm/67kg /64,3kg /60kg Beata: /163cm /60kg /58,8kg /??? Butterfly: /161cm /59,5kg /57,9kg /50kg Syska /166cm /63,4kg /62,1kg /58kg Zuza-kg /187cm /79kg /77,9kg /69kg Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-05-11 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Hej
![]() chetnie przylacze,bo ostatnio nie potrafie sie ogarnac,wiec przyda sie dodatkowa motywacja. Odchudzam sie w zasadzie od zawsze-ciagle chudne,tyje i tak w kolko. Mam 162cm wzrostu,ostatnio na wadze 58,8kg choc juz troche sie nie wazylam wiec moze byc troche wiecej. Staram sie jesc zdrowo i cwiczyc,ale ostatnio taki zakrecony okres u mnie-kupno mieszkania,teraz remont,do tego od poniedzialku zaczynam nowa prace. Wiec ogolnie ciezko,ale musze sie ogarnac ![]() Cel to 50-52kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam, a więc mamy podobne cele i ten sam wzrost
![]() Ja zaraz jadę do sklepu pokupować coś pysznego a jednocześnie zdrowego i dietetycznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() butterfly to madzia ![]() ![]() ania-ale zmian w twoim życiu ![]() ![]() napiszę 2 słowa o sobie żeby nie było ![]() mam na imię agnieszka lat 30 zamężna, 165 cm, 66 kilo...marzę o 60 ale 64 byłoby super...jestem leniem kanapowym który uwielbia gotować i jeść...baaardzo ciężko mi schdnąć-ale się nie poddaje ![]() ![]() ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
hejo, założone w idealnym momencie
![]() coś o mnie, 169 cm wzrostu i ok 73 - 74 kg żywej wagi ![]() ![]() ![]() co ćwiczycie?
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oponka i kondycja-możemy sobie podać rękę ![]() ja ostatnio odkurzyłam stepper i rowerek, uwielbiam chodzić na kijki, kiedyś ćwiczyłam mel b-polecam ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- zaliczone 20 minut rowerka i 10 stepperka ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hejo, hejo
![]() Ja o sobie tyle: przytyta za bardzo, rządna 58kg ! ![]() Do dzieła ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!!!
Madzia, Aga super znowu na naszym wątku! Liviene czesc ![]() ![]() ![]() Ania hej! Mam nadzieję, że razem osiagniemy cel! Coś o mnie : 21 lat, 165 cm wzrostu i w tym momencie 67kg ![]() ![]() ![]() Tak ogólnie to jestem studentka, niezamężna i bez faceta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no tak się wszystko do kupy zebrało ![]() ale nie ma co szukać wymówek tylko trzeba działać i coś ze sobą robić a nie tylko narzekać ![]() ![]() Cytat:
![]() ja różnie. Ostatnio biegałam z TŻtem i bardzo to lubię, ale teraz już trochę za zimno na to ![]() ![]() a w domu to różnie-mam masę różnych filmików na kompie, do tego filmiki z neta ![]() ![]() i w nowej pracy będę miała kartę Multisportu z czego bardzo się cieszę ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Liviene, ja tez kojarze Cie z jakiegos forum, szybko pisz jaki to
![]() Aniaa, razem bedzie nam duuzo latwiej, zawsze jak chce zjesc cos slodkiego to sobie mysle, ze niee, jak ja to potem dziewczynom na forum napisze, wstyd ![]() aza, serduszko, witaj ![]() Pomalowalam paznokcie, smierdzi mi w pokoju lakierem ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oooo no proszę !!
![]() ![]() Sysia jaki kolorek walnelas bejb? A ile teraz wazysz ? Czy nie wiesz, bo nie masz gdzie tego sprawdzic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
aza, dzisiaj czarrrny, mam faze na ciemne teraz
![]() ![]()
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się boję co to będzie jak odstawię, bo biorę tabletki już 7lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Aniaa, ja bralam rok, na uregulowanie @, podczas brania schuudlam, swietnie wygladalam, ponad 4kg mi zeszlo a teraz wszystko wrocilo i to bardziej, czuje sie spuchnieta okropnie, nie lubie siebie
![]()
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jednak to hormony, i tyle lat brane, więc się obawiam, że może być ciężko po odstawieniu ![]() ![]() dawno odstawiłaś? może to chwilowe zawirowania organizmu po odstawieniu i niedługo wszystko się ureguluje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie swojsko
![]() daga(aza-dla niewtajemniczonych) ![]() ![]() ![]() byłaś na zakupach ciuszkowych-co upolowałaś??? sysa-ja ostatnio maluje pazury na szary, baardzo ciemny fiolet(prawie szary) no i czarny jutro planowałam ![]() kurcze to ci się przybralo...ja po tabsach przytyłam prawei 10 kilo w jakiś rok...i baaardzo ciężko mi schudnąc odkąd je biorę... ania-ja biorę 6 lat tabsy... planujesz rodzinkę powiększyć? ![]() fajne są zmiany-ja marzę o nowym mieszkaniu...mam swojej klitki dość ale ze zmianą trzeba odczekać przynajmniej ze 3 lata...no chyba że jakaś bogata krewna się trafi i spadek zostawi ![]() madzia-co dobrego kupiłaś?ja ostatnio kombinuje z batatmi,dynią i awokado ![]() ![]() dziś robiłam placuszki z dyni-1szy raz ![]() ![]() ![]() jak dobrze poplotkować ![]() ![]() ![]()
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no za jakiś czas trzeba będzie pomyśleć o dziecku, już mam swoje lata ![]() no ale przynajmniej do wakacji na pewno jeszcze będę brać, planuję po odstawić no ale zobaczymy ![]() ![]() ![]() ja z jarmużu robiłam chipsy-całkiem ok ![]() ![]() jak robiłaś? ![]() ja ostatnio mam fazę na zupy krem ![]() nr 1 ostatnio jest krem z cukinii, z dyni też ostatnio robiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej, tez do was dołączę
![]() Ja mam 172 cm wzrostu. Od kilku dni juz się odchudzam, zaczęłam z wagą 69,1 kg, teraz już ciut spadło. Głównie biegam i organiczam słodycze i jedzenie późno. Staram się już po 18 nie jest, ograniczam białe pieczywo, ziemniaki. Chce zacząć ćwiczyć z Chodakowska, żeby wyrobić sobie brzuch i boczki, z którymi mam największy problem. Mój cel do świąt/sylwestra to 65 kg, ogólnie chce schudnąć do 60, czyli 9 kg przede mną. Niby nie dużo, ale taką ilość najtrudniej zrzucić. Próbuje juz od niewiadomo kiedy, zawsze efekt jojo. Teraz chce to osiągnąć na spokojnie, bez glodowek i z dużą ilością ruchu. |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Flavis witamy
![]() ![]() Aguś no żebysmy nie przytyly dalej jak za starych dobrych czasow ![]() ![]() ![]() Jarmuz ja dodaje do soków koktajlu, super sprawa, mnóstwo zdrowia i smaczny jest dla mnie ![]() Ja mam teraz rozowe pazurki ale tez mam ochote na ciemny kolorek ![]() Sysa to bierzemy sie ostro do pracy!!! Ja juz ide do lozka, spaaaac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !
![]() Poodpisuje popoludniu, umalowalam ryjaszka i lece do pracy, milego dnia ! ![]() ![]() ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, ja już po małej serii ćwiczeń i właśnie zabieram się za picie kawy zielonej o smaku ananasowym, polubiłam ten smak, jest taka delikatna
![]() Liviene witaj ![]() ![]() ![]() Oprócz tego uwielbiam biegać, chociaż teraz zaprzestałam, bo z rana jest za ciemno a wieczorem też, a innej możliwości nie mam, zamiast tego od tygodnia mam bieżnię i mam się zamiar za nią zabrać ![]() Agafisia na pierwszym poście napiszę nasze imiona i nicki, żeby nowe osoby wiedziały kto jest kto ![]() ![]() Aza Nie umiem się odnaleźć na obcym wątku, więc założyłam swój. Mam nadzieję, że uda nam sie zebrać grupę wsparcia, do ćwiczeń, dietowania i PLOTKOWANIA ![]() Ania89 A rano kupiłam w Lidlu taką fajną koszulkę do ćwiczeń, w końcu po jednej serii ćwiczeń nie będę musiała się przebierać, bo mi zimno od mokrej koszulki ![]() ![]() Ja też bym chętnie z TŻtem pobiegała, ale nie mam z kim dzieci zostawić, a teraz już jest za ciemno. Jedynie mam zamiar czasami w sobotę pobiegać, wtedy mój ma wolne to mogę wyjść jak będzie jasno ![]() Syska hehe ja wczoraj miałam ochotę na sorbet cytrynowy, to zjadłam, ostatni dzień mojego grzeszenia, a dzisiaj pięknie dajemy czadu i tak do ŚWIĄT albo i NOWEG ROKU ![]() Agafisia moja teściowa na ogródku ma jarmuż, zawsze dodaje go do zupy jarzynowej, jest smaczny, a moje króliczki też go uwielbiają ![]() ![]() Ania89 Ja mam znajomych co mają teraz po 29-30 lat i dopiero teraz mają dzieci ![]() Ja widzę po nicku, że jestem chyba 3 lata starsza od ciebie, a mam córe 8 lat i synka smyka 4,5 roku ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Flavis witaj ![]() ![]() Ja mam do zrzucenia tylko albo AŻ 7kg, bo nie umiem ich stracić ![]() ![]() Melduję zaliczone ćwiczenia: Rowerek stacjonarny 94min (37,2km), 40 przysiadów, 40 brzuszków, Mel B ramiona (10min) i Tiffany abs (7min), to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, witam z rana
![]() Ja niedlugo uciekam na uczelnię, fajnie, ze dzis piatek, bo jestem jakas zmeczona... Chociaz w niedziele wszystkich swietych to tez nie bedzie luzu. Madzia ![]() ![]() Ja bardzo lubie salatke z dodatkiem granatu - rukola, szynka parmenska, serek plesniowy, pomidorki koktajlowe i posypac ziarenkami granatu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Aza ooo to dobrze, że mi powiedziałaś, dopiero co kuchnię na biało odświeżałam
![]() Serek pleśniowy to ja lubię tylko taki co się do piekarnika wkłada, rozstapia, do tego pomidorki i ciepłe bułeczki ![]() Rowerek to już dla mnie żadne wyzwanie ![]() ![]() W poniedziałek wstawię wam tutaj zdjęcia mojej oponki i grubych udek, trudno wyglądam jak wyglądam, zrobię pomiary, zważę się i mam nadzieję, że za miesiąc będzie co porównywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! To i ja przyłączę się do wspólnego odchudzania.
Coś o mnie- jestem ania, rocznik 86, od 12 lat w związku (żona od lat 4) od 2 lat szczęśliwa mama ![]() Obecnie ważę 57kg i chciałabym do tych 52kg zejść. Aaaa i mam 160cm wzrostu od miesiąca kręcę hula hopem, trochę rowerek stacjonarny, no i zaczęłam ćwiczyć z Mel b 30minut dziennie. Jak na razie przez ten miesiąc efektów brak.... |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam hula hop w domu, ale nie mam za bardzo gdzie go kręcić. W pokoju mam za dużo mebli, a w salonie zawsze ktoś jest i mogę mu przeszkadzać. Kurcze, nie mogłam się powstrzymać i weszłam na wagę, bo czuję, że woda się zatrzymała (za kilka dni mam mieć okres) i waga pokazuje prawie pół kilo więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby takie wahania wagi są normalne, ale mnie one też zawsze denerwują, bo człowiek się poświęca, nie zje tego czy tamtego, ćwiczy a tu waga pół kilo więcej pokazuje.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Madzia no widzisz
![]() ![]() ![]() Ania86 witaj ![]() ![]() Flavis ja tez za czesto wlaze na wage i to jest bardzo demotywujace, gdy sie widzi wzrost... |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.