|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że ktoś nieudolnie próbował wyhaczyć coś z naszego forum i wkleił Ciebie przez pomyłkę
mój kalafior zgłupiał sorry dobrze, że z Tobą lepiej i to "tyko" nerki ale strachu pewnie się najadłaś co nie miara.. dobrze, że odezwałaś się przed moim pójściem spać bo pewnie ciężko byłoby z zaśnięciem.. strasznie uzależniające to forum.. dobrze, że mam wyrozumiałego męża, który nie ma nic przeciwko.
|
#2312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Diagnoza krwiomocz. Kamienie rania nerki i krwawie do moczu czy jakos tak
W kazdym razie mam pic do 4 litrow, brac nospe, urosept, no i jakby przyszla kolka nerkowa to wrocic na odzial. Na szczescie nie musialam zostac od razu.. Tak uzaleznia - ja do meza mowie czekaj musze dac marcowka znac co u mnie hehe |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, współczuję.. Z jednej strony dobrze, że u syna w porządku, ale nerki tez mogą dać popalić..
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te Twoje nerki Misia to nie mogą na ciążę się uspokoić? ![]() a tak serio to współczuję, ale cieszę się zarazem, że Igor ma się dobrze. Zbieram się do wyrka, słodkich snów marcóweczki
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się.. Dobrze, że tak szybko się Tobą zajęli i znasz diagnozę.. byli dla Ciebie mili tym razem? Dobranoc dziewczynki muszę położyć spać mój kalafior
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o dziwo. Oprocz baby z recepcji ktora mnie zapytala czy chce ginekologa czy interniste.. no ja mam wiedziec? Ja mowie co mi jest, milo by bylo jakby mnie nie pytali kto ma mnie badac "poprosze dentyste"
w koncu maz pow GINEKOLOG no to wezwala polozna i pojechalysmy na odzial.
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż dopiero do domu wrócił i jeszcze "obiad" muszę odgrzewać
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-10-29 o 22:13 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny
spokojnej nocy.
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia powodzenia życzę z nerkami
![]() Ja tych wątków za nami nie czytam ale chetnie te co sa przed nami zeby zobaczyć co mnie czeka klubu nie moge ogarnac ledwo nadążam za naszym ale żeby jeszcze sie gdzies byc na bieżąco to juz by mi dnia braklo
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zwykle do 16 jestem sama w domu.. nuda czasem jest paskudna. Jakby nie wizaz to bym chyba padla..
A po 16 roznie.. maz duzo na warsztacie pn pracy robi albo przy domu itp |
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
uciekam, mąż przyjechał z pracy, dobranoc Wam do jutra
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Misia, to teraz tylko dbać o siebie dużo pić i oby się nie powtórzyło
![]() Też się kładę, TŻ mnie wkurzył na wieczór i nie mam humoru. Czasem ma takie głupie teksty, że nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dobranoc Dziewczyny ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny.
Nie odzywałam się, bo dopadło mnie paskudne choróbsko i odebrało chęci na wszystko. Do tego od dwóch dni z przerażeniem obserwowałam brak ruchów Malucha. Na szczęście dzisiaj rano dostałam kopa. Ale widzę,że nie tylko ja się borykam z kłopotami zdrowotnymi ![]() Zaraz się zbieram zaprowadzić dzieciaki do przedszkola i czas będzie stanąć na nogi i ogarnąć chatę. Miłego dnia
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio zestaw LEGO 300 elementów. Tż składał 2h i tylko prosił synka, żeby nie rozwalił ![]() Także nie jestem pewna dla kogo te zabawki były. |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczorajszy dzień zakończyłam rozlaniem szklanki soku a dzisiejszy zaczęłam od wylania caaałej szklanki herbaty Dobrego dnia
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, witam się z rana, życzę zdrówka i braku problemu z nerkami dla Misi też tak miałam w poprzedniej ciąży, krwawią moczowody drażnione piachem bądź kamykiem wychodzącym z nerek, ja przy tym miałam ból nie do zniesienie, więc współczuję, dla wszystkich Mamusiek miłego dnia.
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Emma poratuj przepisem na salatke z tuńczyka nie moge znalezv
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
to i ja witam z rana, co do rozlewania to też wczoraj załatwiłyśmy kubek z herbatą u koleżanki więc to chyba taki dzień
wysłałam chłopaków do szkoły i pracy i myślę dzisiaj ogarnąć mieszkanie (zwłaszcza pranie, które trzeba schować ale jakoś nikomu się nie spieszy...) bo jutro już trzeba zacząć odwiedzać cmentarze... ale póki co idę jeszcze poleżeć bo jak siedzę to mnie coś kłuje w lewym boku...miłego dnia |
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie z rana po herbatce i kanapkach z pasta z makrelki
ubóstwiam
|
|
|
|
#2331 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj potem znać co Ci lekarz powiedział Cytat:
![]() Dzień dobry. Nie mam coś humoru od wczoraj wieczorem, ale to długa historia. W ogóle dziś rano strasznie kłuło mnie w lewym boku, jakby mi ktoś co chwilę szpilę wbijał i nie na żarty się przeraziłam, ale już przechodzi, więc moze to Mała gdzieś mnie kopała ![]() Zauważyłam jedną rzecz, że jak chodzę to mam dość napięty i twardawy brzuch :/ ale jak siadam to jest miękki, też tak macie? ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Co prawda z puszki, ale że jem baaardzo rzadko, to nie powinna mi zaszkodzić ![]() Ledwo przestało w boku kłuć, to zaczyna boleć podbrzusze ehh..
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja piatkowo.
Wczoraj zaliczylismy z M zgon na kanapie chyba kolo 21 i dobrze po polnocy przenieslismy sie do lozka. A mial byc wieczor filmowy ![]() Jutro mam powtorke z rozrywki czyli goscie goscie..tym razem chyba postawie na cos jednogarnkowego zeby bylo mniej dlubaniniy. Moze jakas zupa gulaszowa albo chili con carne..cos w tym stylu. Takze sobota znowu zleci na przygotowaniach. Ale postanowilam sobie ze poki jestem na chodzie to zrobimy zalegle spotkania u nas a potem to juz bede wolala sie goscic u innych ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, miałam ciężka noc. Nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania, brzuch mnie bolał,napinał się. Cały czas do toalety musiałam chodzić. Dziś muszę jechać wymienić jeszcze opony w samochodzie. Najchętniej zostałabym w domku ;-)
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
Planowałam pospać dłużej, ale po 7 obudziło mnie kłucie w prawym boku... nie wiem Malinka, czy podobne do Twojego w każdym razie jak wstałam to przeszło.A teraz kawka i może wykorzystam wcześniejsze wstanie jakoś konstruktywnie
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Ja już w pracy, jutro w końcu weekend! Cytat:
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie o poranku jeszcze z lóżka
mam teraz 4dni wolnego bo w szkole przełożyliśmy sobie zajęcia i moge się trochę polenic wczoraj wzielo mnie na sprzatanie i po powrocie do domu sprzatnelam wszystkie szafki w salonie i kuchni pomylam kieliszki i takie tam ale jestem z siebie dumna. Nie lubię marnować czasu na nic nie robieniu. Dzis porządków ciag dalszy sypialnia i przedpokój zobaczymy jak pójdzie a wieczorem jade do mamy robic przetwory z jabłek. Muilego dnia dla wszystkich mamus
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zrobiliśmy wielką porcję i część zamroziłam, bo inaczej by od razu poszło na raz, a chciałam na dzień wizyty mieć coś w zapasie ![]() Dobry pomysł, teraz póki brzuszka dużego nie ma u siebie gościć, a potem do innych jezdzić
|
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniadanko zjedzone, teraz herbatka i w sumie nie mam planów jakiś większych na dziś jeszcze
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
pije kawę, jem owsiankę i zaraz jadę z TŻ do szpitala do chirurga.:P
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

mój kalafior zgłupiał sorry
dobrze, że z Tobą lepiej i to "tyko" nerki ale strachu pewnie się najadłaś co nie miara.. dobrze, że odezwałaś się przed moim pójściem spać bo pewnie ciężko byłoby z zaśnięciem.. strasznie uzależniające to forum.. dobrze, że mam wyrozumiałego męża, który nie ma nic przeciwko.

trzymaj się.. Dobrze, że tak szybko się Tobą zajęli i znasz diagnozę.. byli dla Ciebie mili tym razem? Dobranoc dziewczynki muszę położyć spać mój kalafior
w koncu maz pow GINEKOLOG no to wezwala polozna i pojechalysmy na odzial.

wysłałam chłopaków do szkoły i pracy i myślę dzisiaj ogarnąć mieszkanie (zwłaszcza pranie, które trzeba schować ale jakoś nikomu się nie spieszy...) bo jutro już trzeba zacząć odwiedzać cmentarze... ale póki co idę jeszcze poleżeć bo jak siedzę to mnie coś kłuje w lewym boku...

w każdym razie jak wstałam to przeszło.
Ostatnio zrobiliśmy wielką porcję i część zamroziłam, bo inaczej by od razu poszło na raz, a chciałam na dzień wizyty mieć coś w zapasie