Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-31, 08:52   #4321
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ooo tak :/ dokladnie my nie mamy prawa byc zmeczone i miec chwili czasu dla siebie.
No właśnie do szału doprowadza mnie to że oni się chwilę zajmują a my zajmujemy się ciągle a mamy ewentualnie chwilę wolnego.

A zamiast mózgu...pustą przestrzeń miedzyuszna

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 08:53   #4322
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Nie no kocyk do wózka. Poczekam co mi odpisza o fuksji jak trzeba będzie długo czekać to czerwony chyba jednak wezmę.

No ceny Pola ma straszne! A mufke też zamierzam uszyc kombinuje jeszcze ze spiworkiem ale to już więcej kombinowania
A to nawet ja bym bialego do wozka nie brała, wtedy czerwony albo ta fuksja jakby sie pojawiła

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
No ja teżż muszę mieć mleko! I myślałam ze skoro poszedł po mleko to nie wróci z jednym kartonikiem :/

Aa no tak, nie wien czemu założyłam ze to do wózka
Ja też bym chciała jedną ale jeszcze czekam bo jeszcze nie daje kaszek a może znajdę gdzies stacjonarnie.
Albo Zacznę od tych 7zbóż boboVity i wtedy kupie kilka holle

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Ja piore kocyki rzadko :p

A ja nie wiem czemu zalozylam ze do łóżeczka
Ja na mojej wsi nie znajde stacjonarnie na pewno, a juz na pewno droższa niz na allegro lub gemini ta 7 zbóż tez wypróbuje
Ja piore z podobną częstotliwością jak nasza pościel

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Hej!

Wczoraj chwalilam moje dziecko, że nie budzi się o 22, ale oczywiście się obudził. Chyba przeze mnie nawet. Ale dostał jeść i spał do 3!!! potem do 5. O 6 dałam mu butle i jak nigdy zasnął znowu. Właśnie wstajemy.

A kryzys z moim Tz nadal trwa. Znowu spał na kanapie. Czuję, że gdybyśmy nie mieli dziecka to już byśmy nie byli razem....
Byliśmy umówieni na wyjazd do klubu dziś, mama miała zostać z Wojtkiem i chuj, oczywiście nie jedziemy bo królewicz jest obrażony.
Ojjj mam nadzieję, że wszystko się ułóży

Zamowilam z ZARY leginsy dla Franka 6-9 74 cm i sa takie hmmm na styk, no do 9 m-ca to one nie wytrzymaja, bede musiała wymoenic na 80 za to bluzy sa dużo za duze i jeszcze wczoraj kliknąłem jedna na 80 to ja nie wiem w caly świat będzie
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 08:58   #4323
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie do szału doprowadza mnie to że oni się chwilę zajmują a my zajmujemy się ciągle a mamy ewentualnie chwilę wolnego.

A zamiast mózgu...pustą przestrzeń miedzyuszna
I tekst : "dlugo jeszcze"
Stary 2015-10-31, 09:00   #4324
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo tak :/ dokladnie my nie mamy prawa byc zmeczone i miec chwili czasu dla siebie.
Mój kiedyś tak twierdzil. Ze ja leze i nic nie robię. Po czym posiedzial jeden dzień z nami jak lena się darla pół dnia. Zmienił zdanie powiedział że woli iść do pracy. Od tamtej pory nic nie mówi takiego. Tylko ze jak już siedzę w domu to mogłabym ogarnąć czy coś obiadowego zrobić .. Jasne to tak pod warunkiem ze mam wene na sprzątanie czy coś. Obiad zrobie zawsze bo ja też jem. Blanka je..

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
A to nawet ja bym bialego do wozka nie brała, wtedy czerwony albo ta fuksja jakby sie pojawiła

A ja nie wiem czemu zalozylam ze do łóżeczka
Ja na mojej wsi nie znajde stacjonarnie na pewno, a juz na pewno droższa niz na allegro lub gemini ta 7 zbóż tez wypróbuje
Ja piore z podobną częstotliwością jak nasza pościel

Ojjj mam nadzieję, że wszystko się ułóży

Zamowilam z ZARY leginsy dla Franka 6-9 74 cm i sa takie hmmm na styk, no do 9 m-ca to one nie wytrzymaja, bede musiała wymoenic na 80 za to bluzy sa dużo za duze i jeszcze wczoraj kliknąłem jedna na 80 to ja nie wiem w caly świat będzie
Ja u siebie to też nie znajde
Ale może będę w wawie czy coś

Zara ma krótkie i szerokie ciuchy. Dla moich dziewczyn kompletnie nie. Bo np dla blanki to co jest w długości dobre szerokość masakra. Ale i tak kupuję
Ale spodni nie.. Ostatnie spodnie kupiłam ze 3 lata temu. Musiałam je zszywac po długości. I teraz się skusiłam i był błąd. Z dupy spadają a za krótkie.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 09:02   #4325
Selis
Zadomowienie

U mojego TZta stalym tekstem jak młody marudzi "pewnie jest glodny" zebym tylko ja go wzięła do piersi
Stary 2015-10-31, 09:04   #4326
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
U mojego TZta stalym tekstem jak młody marudzi "pewnie jest glodny" zebym tylko ja go wzięła do piersi

Mój właśnie przyniósł Lene "chyba jeść chce"

Lena
Stary 2015-10-31, 09:08   #4327
Selis
Zadomowienie

Cytat:

Buhahaha jacy oni sa przewidywalni, a myślą ze przycwaniacza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-31, 09:08   #4328
k a j a
Zakorzenienie

Taa strzykawka żelaza poszła na pajaca. To wygląda okropnie bo jak krew !

Lena
Stary 2015-10-31, 09:25   #4329
mehja
Zakorzenienie

Ja wczoraj pozalilam się matce że Lila marudna bardzo i płaczliwa to uslyszalam że pewnie mam malo pokarmu i jest głodna jakby dziecko tylko z 1 powodu płakalo. Więc znowu mam nauczkę żeby do niej trzymać język za zębami.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 09:27   #4330
Cos_
Zakorzenienie

Kaja i czym jej podajesz.?
Mehja brak slow :/
Stary 2015-10-31, 09:30   #4331
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pozalilam się matce że Lila marudna bardzo i płaczliwa to uslyszalam że pewnie mam malo pokarmu i jest głodna jakby dziecko tylko z 1 powodu płakalo. Więc znowu mam nauczkę żeby do niej trzymać język za zębami.

Siostra tza i teściowa to samo. Lena mało przybiera bo mam mało pokarmu. Lena ma anemie bo mam kijowe mleko. Dałabym butelkę to by zjadła pełnowartościowe mleko!
Co tam lekarz. One wiedzą lepiej :p

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Kaja i czym jej podajesz.?
Mehja brak slow :/
Strzykawką jej podaje.. Tylko mamy dawke 5ml i chyba za dużo podałam.. Jutro spróbuje na kilka rat.

Lena

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-31, 09:41   #4332
mehja
Zakorzenienie

Jak się nazywa to ciasto bananowe o którym wczoraj pisalysmy i Kejti będzie je piekła? Nie chodzi mi o kopiec
Stary 2015-10-31, 09:43   #4333
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Młody jadł o 18, 1 i teraz, to jakies jego rekordy spania
zazdroszcze
Cytat:
Ee ja mam to samo.. Chwila. Chwila ile ja mam lat, o bozenoo

No to boli trochę zastojowo. Wczoraj miałam jakoś sporo mleka i w tym miejscu miałam takie twarde i teraz mnie boli..

O tak.. Ale jak opowiadałam mamie przez tel o tym to stwierdziła że tylko facet potrafi wymyśleć taką głupotę .

Skleroza też mojego dotknęła.

Te z fiszera?
no http://www.smyk.com/fisher-price-akt...dla-dzieci-p#e
Cytat:
Zakalcu

Sylwka to ciasto ze sniezkami robie tak ze rozpuszczam galaretke w szklance wody czekam az ostygnie. Ubijam sniezke i dolewam po trochu do tej sniezki galaretki pozniej do lodowki i kolejna warstwa one tezeja bardzo szybko.

Fartuch SILNA WOLA to podstawa najgorzej zaczac mowie to ja ktora dwa lata nie zarla nic slodkiego :P (procz czupa czupsa) od czasu do czasu
2 lata? o matko... u mnie to niewykonalne
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Odnośnie chudniecia.. sama teraz przy małej mam problem bo jem właściwie jak ona śpi, a jak nie to lykam na szybkiego... ALE najlepsza jest motywacja, ja kupiłam dwie koszule o rozm mniejsze i chce się w nie spokojnienwbic na święta.. co wyjdzie? Dam znać dobrze jest poszukać jakaś grupę na fb, która ogranicza jedzenie i ,,cierpi,, razem z wami, bo tu to ciężko same ciasta, smalce i kebsy

I tylko tyle wow

Moje obserwacje odnośnie kaszki na noc.. pobudka o 4:20, ale dałam jej tylko 90ml i 3 miarki poszła spać i wstała dopiero teraz a nie o 6!! Czy to miał związek z kaszka?? Nie wiem..
ehh dzieki. musze schudnac... mam chyba 10 par spodni w ktore sie nie mieszcze
Cytat:
Mnie mój tez w☠☠☠☠ia bo z założenia Wychodzi ze to mój zasrany obowiązek zajmować się Majka.
oo tak.. u mnie to samo
Cytat:
I tekst : "dlugo jeszcze"
o tak
Cytat:

☠☠☠☠a jak bym o swoim czytala
Stary 2015-10-31, 09:47   #4334
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Z tego powodu przestalam rozmawiac z T, ona na kazdy jek młodego mowila "pewnie sie nie najada"
Stary 2015-10-31, 09:54   #4335
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Tiaaaa
Cytat:

A co do śpiworka to chyba wezmę stary tylko wierzch przeszyje we.wzór łowicki

Maja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-31, 09:57   #4336
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
zazdroszcze

no http://www.smyk.com/fisher-price-akt...dla-dzieci-p#e

2 lata? o matko... u mnie to niewykonalne

ehh dzieki. musze schudnac... mam chyba 10 par spodni w ktore sie nie mieszcze

oo tak.. u mnie to samo

o tak

☠☠☠☠a jak bym o swoim czytala
O to wczoraj właśnie o nich pisałam

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ło w ramach skruchy tz dymal po te mleko bo nie miałam do kawy i przyniósł ciepłe pączki z piekarni
Dalej jestem obrażona :p

Lena
Stary 2015-10-31, 10:10   #4337
201710041131
Konto usunięte

Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

Kaja ja miałam wczoraj to samo! Nie pozwoliłam wyjsć bo nie chciałam zostawać sama z T. Poszedł "do samochodu" i tyle go widziałam. Juz sie odbrazilam bo jeszcze mnie zostawi tu na zawsze

T naprawdę spoko moja teściowa naprawdę sie stara, fajnie!!! Szkoda, ze padło zbyt wiele słów w przeszłości ale przynajmniej Konrad bedzie miał dobry kontakt z dziadkami

Za to Konradowi dupsko sie odparzyło Nie wiem czemu... Noo i wyje, chyba przez to...

Dzisiaj jedziemy 120 km do dziadków Stu, nienawidzę tam jeździć, ostatnio ich widziałam jak zaproszenia rozdawaliśmy na ślub to jęczeli ze za daleko maja, oni zawsze jęczą i na wszystko narzekają, taki wiek chyba... Ale potem spotkam sie z koleżanka Tą co ma dzieci rok po roku, musze jakies prezenty kupić na szybko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 10:14   #4338
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd ja to znam :p
Adelka jeszcze zasnela, wstalysmy koło 10
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 10:14   #4339
201710041131
Konto usunięte

Bede miała mufkę do wózka taka jak mam poduszkę i kocyk Smiley nie szyja ale znalazłam na IG dziewczynę która ma ten wzór i za 45 zł mi uszyje

Stary 2015-10-31, 10:15   #4340
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Taaak... Też ciągle słyszę że moja głodna, zwłaszcza że ja laktatorem nic nie ściągnę więc na pewno nic nie mam, dziecko z powietrza przybiera stale tyle samo.. I rąk sobie pomyślałam ostatnio, Blanka Coś na mm a też drobna i co? Tu nikt nie powie ze mleka jej brakuje, że za chude, że jakieś tam a jak dziecko na cycu to od razu jazda po matce bo wiadomo że nie da się sprawdzić...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 10:16   #4341
201710041131
Konto usunięte

Mnie z tym "moze głodny" w☠☠☠☠iaja wszyscy, czuje sie jak maszynka do żarcia. Sama wiem kiedy moje dziecko jest głodne

Mehja masakra!

A zapomniałam napisać ze uśmiałam sie z tych opisów powrotów w piżamach ze szpitala. Mi tz zapomniał tylko butow wziac, ale pewnie i tak bym sie nie zmieściła w żadne takie banie na stopach miałam...

Za to pamiętał o wielkim bukiecie kwiatów

Stary 2015-10-31, 10:18   #4342
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kaja ja miałam wczoraj to samo! Nie pozwoliłam wyjsć bo nie chciałam zostawać sama z T. Poszedł "do samochodu" i tyle go widziałam. Juz sie odbrazilam bo jeszcze mnie zostawi tu na zawsze

T naprawdę spoko moja teściowa naprawdę sie stara, fajnie!!! Szkoda, ze padło zbyt wiele słów w przeszłości ale przynajmniej Konrad bedzie miał dobry kontakt z dziadkami

Za to Konradowi dupsko sie odparzyło Nie wiem czemu... Noo i wyje, chyba przez to...

Dzisiaj jedziemy 120 km do dziadków Stu, nienawidzę tam jeździć, ostatnio ich widziałam jak zaproszenia rozdawaliśmy na ślub to jęczeli ze za daleko maja, oni zawsze jęczą i na wszystko narzekają, taki wiek chyba... Ale potem spotkam sie z koleżanka Tą co ma dzieci rok po roku, musze jakies prezenty kupić na szybko

Haha mój ma jeszcze wymowke ze idzie z psem. Oj dużo ten nasz pies spaceruje oj duuzo

Może teściowa zrozumiala i terazchce naprawić.. Fajnie że się stara

Wiecie coo.. Cały październik zapisywalam Blanke na balet i a to chora a to jej nie było a to coś. I wczoraj jak się zebrałam to już nie ma miejsc

Lena
Stary 2015-10-31, 10:20   #4343
201710041131
Konto usunięte

Wszystkie pajace z pepco są za małe W STOPACH.

Aaaa nie pochwaliłam sie, dostaliśmy paczkę z ciuszkami ze stanów od znajomych T Wszystkie ciuszki sa ogromne!!! Niby 74 a chyba na rok! Ale przydadza sie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Haha mój ma jeszcze wymowke ze idzie z psem. Oj dużo ten nasz pies spaceruje oj duuzo

Wiecie coo.. Cały październik zapisywalam Blanke na balet i a to chora a to jej nie było a to coś. I wczoraj jak się zebrałam to już nie ma miejsc

Dobrze, ze nie mam psa bo by go pewnie brał na przejażdżki samochodem

Szkoda... A Blance bardzo zależało?

Stary 2015-10-31, 10:21   #4344
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja chyba muszę przestać jeść słodycze żeby dziecku nie szkodzić. Strasznie płakała w nocy.. W akcji suszarka, lulanie i cycek jednocześnie, tak się zalila do cyca, już nie miała siły płakać biedna. A przecież już dużo lepiej było...

Nawet nie liczę ile ma tygodni, kiedy skok ale obstawiam że już, znowu nie śpi nawet w wózku, na chustę zimno, ale w domu ja nie raz noszę wieczorami, tyle że na plecach więc mogę z nią pracować albo coś innego robić a ona jak wcześniej wyla tak na plecach tylko się śmieje, pluje ale śpi.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 10:23   #4345
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Taaak... Też ciągle słyszę że moja głodna, zwłaszcza że ja laktatorem nic nie ściągnę więc na pewno nic nie mam, dziecko z powietrza przybiera stale tyle samo.. I rąk sobie pomyślałam ostatnio, Blanka Coś na mm a też drobna i co? Tu nikt nie powie ze mleka jej brakuje, że za chude, że jakieś tam a jak dziecko na cycu to od razu jazda po matce bo wiadomo że nie da się sprawdzić...
Taa.. Nie wiem co ludzie mają satysfakcje ze do☠☠☠ia z tym pokarmem.. Teściowa i siostra tza jadą non stop odstaw ją ona się nie najada, masz lipny pokarm, butle jej daj, ja dawałam kaszę i spał całą noc.. ☠☠☠☠a za☠☠☠iscie i jest spasionym knurem..
Blanka nie jest na cycku a jest.patykowata, je tyle co ja.

Lena
Stary 2015-10-31, 10:24   #4346
mehja
Zakorzenienie

Szuu super że T się starają! Oby już tak zostało

Ide chyba z moja na spacer bo pogoda piękna. Pospacetuje ze 2h to pospi. Szkoda ze nie mam neta w tel. TŻ z synkiem pojechali na groby do innego miasta, będą dopiero na obiad
Stary 2015-10-31, 10:30   #4347
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Wszystkie pajace z pepco są za małe W STOPACH.

Aaaa nie pochwaliłam sie, dostaliśmy paczkę z ciuszkami ze stanów od znajomych T Wszystkie ciuszki sa ogromne!!! Niby 74 a chyba na rok! Ale przydadza sie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Dobrze, ze nie mam psa bo by go pewnie brał na przejażdżki samochodem

Szkoda... A Blance bardzo zależało?

O ja też chce taką paczkę

No chciała
Jest jeszcze gimnastyka artystyczna i ma się namyslic czy chce na to.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja chyba muszę przestać jeść słodycze żeby dziecku nie szkodzić. Strasznie płakała w nocy.. W akcji suszarka, lulanie i cycek jednocześnie, tak się zalila do cyca, już nie miała siły płakać biedna. A przecież już dużo lepiej było...

Nawet nie liczę ile ma tygodni, kiedy skok ale obstawiam że już, znowu nie śpi nawet w wózku, na chustę zimno, ale w domu ja nie raz noszę wieczorami, tyle że na plecach więc mogę z nią pracować albo coś innego robić a ona jak wcześniej wyla tak na plecach tylko się śmieje, pluje ale śpi.
O kurcze biedactwo
Biedna i Ty, dwoje dzieci wymagające.. Tz pomaga Ci coś?

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Szuu super że T się starają! Oby już tak zostało

Ide chyba z moja na spacer bo pogoda piękna. Pospacetuje ze 2h to pospi. Szkoda ze nie mam neta w tel. TŻ z synkiem pojechali na groby do innego miasta, będą dopiero na obiad
U mnie narazie mega mgła
Ale! Tz powiedział ze jak będzie ładnie to wyjdzie na spacer z lena. Czuje ze będzie dziś brzydko
Ale jak wyjdzie to pobuszuje po hm i all co tu by zamówić

Lena
Stary 2015-10-31, 10:33   #4348
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Biedny pies

A to może.chociaż na zwykłe tańce??

szuu co by nie było to fajnie ze jakoś się starają.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

U mnie rano była paskudna pogoda. A teraz piękne słońce. Teraz mała ucina komara ale koło 12 tej z nią wyjdę. Aż mi cierpnie jak o wyjściu z wózkiem pomyślę

Maja
Stary 2015-10-31, 10:35   #4349
k a j a
Zakorzenienie

Wiecie co tak czasem myślę.. Ze tz jak urodziła się Blanka był bardziej zaangażowany. Chodził na spacery. Karmił ją, bawił się.. Fakt ze wtedy mniej pracował a Blanka była na mm i mniej mamowa..
Ale czasami sobie myślę że może tz tak bardzo chciał tego Franka że jak okazało się ze jednak Lena to tak jakby oddalił się.
Ostatnio coś zażartowałam o trzecim dziecku na co on uciął że nie będzie trzeciego dziecka..

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Biedny pies

A to może.chociaż na zwykłe tańce??

szuu co by nie było to fajnie ze jakoś się starają.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

U mnie rano była paskudna pogoda. A teraz piękne słońce. Teraz mała ucina komara ale koło 12 tej z nią wyjdę. Aż mi cierpnie jak o wyjściu z wózkiem pomyślę
Na zwykle tańce jej nie zapisze bo prowadzi je po☠☠☠ana dziewczyna która drze się na te dzieciaki bo dla niej liczy się tylko żeby cisnac je bo lazi non stop do mam talent i te inne.. I obiecałam sobie że nigdy blanki tam nie pośle..
Zresztą prowadziła zajęcia u blanki w przedszkolu i Blance się nie podobało bo mówiła ze ciągle robią to samo i że głupie to :p
Jeszcze myślałam o towarzyskim. Bo.prowadzi i balet i towarzyski taka dziewczyna która pracuje u hakiela i często są np wycieczki do tego studia albo te z tańca z gwiazdami przyjeżdżają tu i dzieci się jaraja że widziały np kasie cichopek

Lena

Edytowane przez k a j a
Czas edycji: 2015-10-31 o 10:38
Stary 2015-10-31, 10:44   #4350
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się nazywa to ciasto bananowe o którym wczoraj pisalysmy i Kejti będzie je piekła? Nie chodzi mi o kopiec
Banoffee Ale ja nie piekę jednak, bo będzie dużo gości jutro i za dobre jest na tyle ludzi
Pomijając już fakt, że pieczenia to tam wcale nie ma

A u nas z tym kryzysem chodzi o to, że ja jestem ciągle w☠☠☠☠iona. Ciągle i ciągle, i ciągle.. wiecznie się czepiam o coś. Nie uważam, że mój Tż jest bez winy, bo ostatnio i tak za wiele słów padło z jego ust, ale też nie biorę pod uwagę tego, że on może mieć ciężko w warsztacie, bo chujowo jest mieć swoją działalność i wiecznie czekać na klienta, a w domu dziecko, które trzeba nakarmić, ubrać, no i dla nas też musi coś zostać. Na dodatek ma po☠☠☠anych rodziców i z ojcem się użera ciągle. Ja wiem też, że może przesadzam z narzekaniem na jego tatę i mamę, ale tam jest zupełnie inaczej niż w moim domu rodzinnym i ja nie jestem przyzwyczajona do takiego posiadania wszystkiego w dupie jak tam. Strasznie boli mnie, że moja mama musi być z Wojtkiem jak ja jeżdżę do szkoły i rezygnować ze swojej pracy, a też prowadzi własną działalność, która wymaga ogromu jej czasu i uwagi, a moja teściowa ma milion pińcet chujowych wymówek, bo zwyczajnie nie chce jej się dupy ruszyć i woli wypić piwo i wypalić milion papierosów, a w między czasie lezeć przed tv i oglądać trudne sprawy.

Także ten.. na ten kryzys składa się bardzo dużo rzeczy.

A teraz z innej beczki. Od 9 próbowałam uspać Wojtka, no i był zmęczony, ale zasnąć nie chciał. Zostawiłam go u mnie na łóżku i wyszłam z pokoju, bo zaraz puściłyby mi nerwy. Pobawił się trochę stopami i zaczął marudzić. Weszłam do niego, dałam mu smoka i po sekundzie spał. Pierwszy raz coś takiego
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości