|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
A zamiast mózgu...pustą przestrzeń miedzyuszna |
|
|
|
|
#4322 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie wiem czemu zalozylam ze do łóżeczka Ja na mojej wsi nie znajde stacjonarnie na pewno, a juz na pewno droższa niz na allegro lub gemini ![]() Ja piore z podobną częstotliwością jak nasza pościel ![]() Cytat:
Zamowilam z ZARY leginsy dla Franka 6-9 74 cm i sa takie hmmm na styk, no do 9 m-ca to one nie wytrzymaja, bede musiała wymoenic na 80 za to bluzy sa dużo za duze i jeszcze wczoraj kliknąłem jedna na 80 to ja nie wiem w caly świat będzie
|
|||
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale może będę w wawie czy coś ![]() Zara ma krótkie i szerokie ciuchy. Dla moich dziewczyn kompletnie nie. Bo np dla blanki to co jest w długości dobre szerokość masakra. Ale i tak kupuję ![]() Ale spodni nie.. Ostatnie spodnie kupiłam ze 3 lata temu. Musiałam je zszywac po długości. I teraz się skusiłam i był błąd. Z dupy spadają a za krótkie. |
||
|
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
U mojego TZta stalym tekstem jak młody marudzi "pewnie jest glodny" zebym tylko ja go wzięła do piersi
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój właśnie przyniósł Lene "chyba jeść chce" |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Taa strzykawka żelaza poszła na pajaca. To wygląda okropnie bo jak krew
!
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pozalilam się matce że Lila marudna bardzo i płaczliwa to uslyszalam że pewnie mam malo pokarmu i jest głodna
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja i czym jej podajesz.?
Mehja brak slow :/ |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra tza i teściowa to samo. Lena mało przybiera bo mam mało pokarmu. Lena ma anemie bo mam kijowe mleko. Dałabym butelkę to by zjadła pełnowartościowe mleko! Co tam lekarz. One wiedzą lepiej :p ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Strzykawką jej podaje.. Tylko mamy dawke 5ml i chyba za dużo podałam.. Jutro spróbuje na kilka rat. |
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się nazywa to ciasto bananowe o którym wczoraj pisalysmy i Kejti będzie je piekła? Nie chodzi mi o kopiec
|
|
|
|
#4333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze
![]() Cytat:
Cytat:
o matko... u mnie to niewykonalneCytat:
![]() Cytat:
![]() ☠☠☠☠a jak bym o swoim czytala
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do śpiworka to chyba wezmę stary tylko wierzch przeszyje we.wzór łowicki
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ło w ramach skruchy tz dymal po te mleko bo nie miałam do kawy i przyniósł ciepłe pączki z piekarni ![]() Dalej jestem obrażona :p |
|
|
|
|
#4337 |
|
Konto usunięte
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Kaja ja miałam wczoraj to samo! Nie pozwoliłam wyjsć bo nie chciałam zostawać sama z T. Poszedł "do samochodu" i tyle go widziałam. Juz sie odbrazilam bo jeszcze mnie zostawi tu na zawsze
![]() T naprawdę spoko moja teściowa naprawdę sie stara, fajnie!!! Za to Konradowi dupsko sie odparzyło Nie wiem czemu... Noo i wyje, chyba przez to...Dzisiaj jedziemy 120 km do dziadków Stu, nienawidzę tam jeździć, ostatnio ich widziałam jak zaproszenia rozdawaliśmy na ślub to jęczeli ze za daleko maja, oni zawsze jęczą i na wszystko narzekają, taki wiek chyba... Ale potem spotkam sie z koleżanka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Konto usunięte
|
Bede miała mufkę do wózka taka jak mam poduszkę i kocyk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak... Też ciągle słyszę że moja głodna, zwłaszcza że ja laktatorem nic nie ściągnę więc na pewno nic nie mam, dziecko z powietrza przybiera stale tyle samo.. I rąk sobie pomyślałam ostatnio, Blanka Coś na mm a też drobna i co? Tu nikt nie powie ze mleka jej brakuje, że za chude, że jakieś tam a jak dziecko na cycu to od razu jazda po matce bo wiadomo że nie da się sprawdzić...
|
|
|
|
#4341 |
|
Konto usunięte
|
Mnie z tym "moze głodny" w☠☠☠☠iaja wszyscy, czuje sie jak maszynka do żarcia. Sama wiem kiedy moje dziecko jest głodne
![]() Mehja masakra! A zapomniałam napisać ze uśmiałam sie z tych opisów powrotów w piżamach ze szpitala. Mi tz zapomniał tylko butow wziac, ale pewnie i tak bym sie nie zmieściła w żadne takie banie na stopach miałam... Za to pamiętał o wielkim bukiecie kwiatów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może teściowa zrozumiala i terazchce naprawić.. Fajnie że się stara ![]() Wiecie coo.. Cały październik zapisywalam Blanke na balet i a to chora a to jej nie było a to coś. I wczoraj jak się zebrałam to już nie ma miejsc
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Konto usunięte
|
Wszystkie pajace z pepco są za małe W STOPACH.
Aaaa nie pochwaliłam sie, dostaliśmy paczkę z ciuszkami ze stanów od znajomych T Wszystkie ciuszki sa ogromne!!! Niby 74 a chyba na rok! Ale przydadza sie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Dobrze, ze nie mam psa bo by go pewnie brał na przejażdżki samochodem Szkoda... A Blance bardzo zależało? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba muszę przestać jeść słodycze żeby dziecku nie szkodzić. Strasznie płakała w nocy.. W akcji suszarka, lulanie i cycek jednocześnie, tak się zalila do cyca, już nie miała siły płakać biedna. A przecież już dużo lepiej było...
Nawet nie liczę ile ma tygodni, kiedy skok ale obstawiam że już, znowu nie śpi nawet w wózku, na chustę zimno, ale w domu ja nie raz noszę wieczorami, tyle że na plecach więc mogę z nią pracować albo coś innego robić a ona jak wcześniej wyla tak na plecach tylko się śmieje, pluje ale śpi. |
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blanka nie jest na cycku a jest.patykowata, je tyle co ja. |
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu super że T się starają! Oby już tak zostało
Ide chyba z moja na spacer bo pogoda piękna. Pospacetuje ze 2h to pospi. Szkoda ze nie mam neta w tel. TŻ z synkiem pojechali na groby do innego miasta, będą dopiero na obiad |
|
|
|
#4347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chciała ![]() Jest jeszcze gimnastyka artystyczna i ma się namyslic czy chce na to. Cytat:
Biedna i Ty, dwoje dzieci wymagające.. Tz pomaga Ci coś? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Ale! Tz powiedział ze jak będzie ładnie to wyjdzie na spacer z lena. Czuje ze będzie dziś brzydko Ale jak wyjdzie to pobuszuje po hm i all co tu by zamówić
|
|||
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to może.chociaż na zwykłe tańce?? szuu co by nie było to fajnie ze jakoś się starają. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- U mnie rano była paskudna pogoda. A teraz piękne słońce. Teraz mała ucina komara ale koło 12 tej z nią wyjdę. Aż mi |
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co tak czasem myślę.. Ze tz jak urodziła się Blanka był bardziej zaangażowany. Chodził na spacery. Karmił ją, bawił się.. Fakt ze wtedy mniej pracował a Blanka była na mm i mniej mamowa..
Ale czasami sobie myślę że może tz tak bardzo chciał tego Franka że jak okazało się ze jednak Lena to tak jakby oddalił się. Ostatnio coś zażartowałam o trzecim dziecku na co on uciął że nie będzie trzeciego dziecka.. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Zresztą prowadziła zajęcia u blanki w przedszkolu i Blance się nie podobało bo mówiła ze ciągle robią to samo i że głupie to :p Jeszcze myślałam o towarzyskim. Bo.prowadzi i balet i towarzyski taka dziewczyna która pracuje u hakiela i często są np wycieczki do tego studia albo te z tańca z gwiazdami przyjeżdżają tu i dzieci się jaraja że widziały np kasie cichopek Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-10-31 o 10:38 |
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomijając już fakt, że pieczenia to tam wcale nie ma A u nas z tym kryzysem chodzi o to, że ja jestem ciągle w☠☠☠☠iona. Ciągle i ciągle, i ciągle.. wiecznie się czepiam o coś. Nie uważam, że mój Tż jest bez winy, bo ostatnio i tak za wiele słów padło z jego ust, ale też nie biorę pod uwagę tego, że on może mieć ciężko w warsztacie, bo chujowo jest mieć swoją działalność i wiecznie czekać na klienta, a w domu dziecko, które trzeba nakarmić, ubrać, no i dla nas też musi coś zostać. Na dodatek ma po☠☠☠anych rodziców i z ojcem się użera ciągle. Ja wiem też, że może przesadzam z narzekaniem na jego tatę i mamę, ale tam jest zupełnie inaczej niż w moim domu rodzinnym i ja nie jestem przyzwyczajona do takiego posiadania wszystkiego w dupie jak tam. Strasznie boli mnie, że moja mama musi być z Wojtkiem jak ja jeżdżę do szkoły i rezygnować ze swojej pracy, a też prowadzi własną działalność, która wymaga ogromu jej czasu i uwagi, a moja teściowa ma milion pińcet chujowych wymówek, bo zwyczajnie nie chce jej się dupy ruszyć i woli wypić piwo i wypalić milion papierosów, a w między czasie lezeć przed tv i oglądać trudne sprawy. Także ten.. na ten kryzys składa się bardzo dużo rzeczy. ![]() A teraz z innej beczki. Od 9 próbowałam uspać Wojtka, no i był zmęczony, ale zasnąć nie chciał. Zostawiłam go u mnie na łóżku i wyszłam z pokoju, bo zaraz puściłyby mi nerwy. Pobawił się trochę stopami i zaczął marudzić. Weszłam do niego, dałam mu smoka i po sekundzie spał. Pierwszy raz coś takiego ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

kombinuje jeszcze ze spiworkiem ale to już więcej kombinowania

za to bluzy sa dużo za duze i jeszcze wczoraj kliknąłem jedna na 80 to ja nie wiem w caly świat będzie

o matko...
u mnie to niewykonalne

Nie wiem czemu... Noo i wyje, chyba przez to...