|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
baby super zakupy, a śpiworek piękny, szkoda chociaż nie o połowę mniejsza.
U nas dalszy ciąg malowania dzisiaj, maż stwierdził, że jak już odmalował salon i sypialnię to i korytarz i kuchnię pomaluje, więc no malujemy dalej... |
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna super się prezentuje, bardzo ładnie wygląda to połączenie.
Coś mi się wydaje, że piesek to przesiedzi przy małym cały czas. Powiem wam, że wózki w Polsce są naprawdę ładne jak za te ceny porównując z tymi tutaj, szkoda że nie miałam okazji popatrzeć na nie na żywo. |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna, bardzo fajny ten wózek
![]() Baby, fujjj co za oblech... Zgage ja mam, działa na mnie Gaviscon, ale pewnie u Was nie ma.. |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam pochwalić się ubrankiem co kupiłam do tego zdjęcia, tylko nie wiem czy nie zmienić bluzeczki na białą. Chyba, że znajdę coś jaśniejsze to wymienię.
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, imo dobrze wyglada z ta bluzeczka i z jasna tez by tak bylo
![]() Niepozorna, nooo dobrze ze merca masz juz w domku szary na topie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
fajne ubranko kinga
niepozorna ja tez poluje na jedo tylko bedzie na innym stelazu - z bartatiny, w przyszly weekend zamierzamy pojechac zeby obejrzec bo nie wiem jak kolory z katalogu na zywo sie prezentuja
|
|
|
|
#2500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To samo mysle jak zdjecia ogladam,tu nic nie ma wlasciwie...chicco,bugabo o,jane i tyle Cytat:
Ja we wtorek musze zadzwonic co z moim wozkiem,jesli nie sa w stanie dostarczyc w ciagu dwoch tygodni to zamienie na chicco urban
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zażywam zawsze, jak tylko mam zgagę.
|
|
|
|
#2502 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś posprzątałam i teraz relaks Zjadłam na śniadanie mega porcję jajecznicy i zaraz padnę ![]() Piękna jesień dziś |
|||
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Kinga super strój Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna
Kinga - super ubranko. Zobacz z białym bodziakiem może faktycznie byłoby ładniej chociaż tak też jest fajnie ![]() A ja wstawiłam pranie, ogarnęłam słoiki i wódkę żeby wywieźć do mamy, umyłam naczynia i zastanawiam się nad ścieraniem kurzy, myciem kuchni i odkurzaniem Jakoś mam dzisiaj wenę do sprzątania ![]() Ej bo dziewczyna ma do sprzedania ochraniacz na szczebelki za 5zł - ten zielony jest na 180cm co myślicie?
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, a na pewno chcesz Chicco? Znajomi mają Chicco i są mega niezadowoleni, mówią, że drugi raz by go nie kupili..
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj mnostwo osob sprzedaje chicco trío tanio bo podobno slaby,ale na temat urbana rozmawialam z kilkoma babeczkami ktore gdzies tam na mieście widziałam z nim i wszystkie byly bardzo zadowolone. Tak naprawde nie bardzo mam wybór bo gorna granica ceny jaka moge zapłacic to 400e,a w tej cenie tu nie ma nic sensownego. Jeśli casualplay ma wielkie opoznienie w fabryce i nie jest w stanie dostarczyc tego co wybralam na czas,no to nie widze innego wyjscia :-(
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
NIEPOZORNA, bardzo ładne kolory na gondoli! Lubię takie połączenia
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- BABY a kupno w Polsce z wysyłką zagraniczną?
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo, że początkowo byłam sceptycznie nastawiona do skrętnych kółek, to jak pojeździłam nim po sklepie, to nie miałam wątpliwości, że chcę ten wózek.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i strasznie dużo wychodzi. jak w tym roku zamawiałam mapę dla męża za 28e to zapłaciłam drugie tyle cła :/MAGDA - mi też się nie podoba już wolałabym na twoim miejscu sama coś zrobić
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-10-31 o 12:08 |
|
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Maluch mój dziś przytula się do żolądka, uciska go, kopie i okropnie mnie boli
![]() Dziś w nocy miałam schizy porodowe i tak jakoś czułam strach przed bólem.. :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Viki - różowy odpada ze względów czysto praktycznych - jest na całe łóżeczko zresztą wystarczy różowych rzeczy mojemu chłoptasiowi ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Umyłam kuchnię, pościerałam kurze i szarpnęłam się na umycie okna w salonie (takie balkonowe) Tż dzwonił i rozkazał, żebym nawet nie śmiała odkurzacza i mopa dotykać, bo mnie zatłucze jak później będę narzekać, że bardzo brzuch boli eh.. wiem, że ma rację, ale w kuchni muszę ruszyć, bo mi się wszystko do stóp przykleja.. Co na obiad macie dzisiaj? |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zupę grzybową i krokiety ![]() Magda M. na tvn7 <3 bede ogladac setki razy, a i tak to bedzie moj ulubiony polski serial ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie ostatnio przeczytałam w kilku miejscach, że nie jest polecane noszenie noworodka w pozycji kołyski m.in tu o tym piszą: http://www.chustodzieciaki.pl/noszen...lubie-kolyski/te argumenty trafiają do mnie. Nie znam się, ale widzę tam logikę. No i nie wiem co teraz, też się na to CC napaliłam, bo wydaje się prostszy niż chusta, ale skoro dla maluszka tylko kołyska tam wchodzi w grę to chyba odpuszczę i jednak się zwykłą chustą zainteresuję (chociaż to motanie mi sie mega skomplikowane wydaje ) Cytat:
![]() Cytat:
czuję się mega do tyłu że nie mam jeszcze wózka Cytat:
Cytat:
indyk, ziemniaki, sałata (chyba że TŻowi się odmieni i coś innego ugotuje ) TŻ się uparł ze chce mi jeszcze jesienną sesję na zewnątrz zrobić, no więc zbieram się właśnie i idziemy robić fotki pogoda jest piękna, więc mam nadzieję że wyjdą ładne zdjęcia.
|
|||||
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia No bo mam pierś z kurczaka. i chyba ją ugotuję na parze.. ale co do tego Nie mam ochoty na typowy obiad z ziemniakami i nie wiem czego chcę |
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później i może być gorzej z pogodą i dni coraz krótsze i ciężej sie umówić na plenerową sesję... ja pierwsza sesje w lipcu robiłam Cytat:
![]() Ja jednak z ryżem tego indyka dziś mam, pomyliło mi się
|
||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia czekamy na zdjęcia, Twoje zawsze takie ładne
Zazdroszczę ładnej pogodny u nas już po pięknej jesieni, myślałam że jeszcze jutro uda nam się zrobić ładne zdjęcia, ale liście już pospadaly, szaro, brzydko. |
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Po wczorajszej wizycie u mnie wszystko ok maly wazy okolo 1,5 kg I jest ulozony glowa w dol, chociaz aktualnie wciska ja w moje biodro :P Kolejna wizyta 27.11, mozna mi dopisac wtedy gin pobierze juz ten wymaz na paciorkowca I to bedzie juz na tyle badan w ciazy Zdecydowalam sie tez ze sprobuje sie umowic z moim lekarzem na porod, szpital w ktorym pracuje jest oddalony o prawie 60 km od mojej miejscowosci wiec troche daleko no ale mam nadzieje ze spokojnie dojade I bede zadowolona Nie chce juz rodzic w tym szpitalu co poprzednio, wierze ze jednak jak bedzie moj lekarz to inaczej mnie beda traktowac niz poprzednio... Takze oby malemu sie za szybko nie spieszylo na ten swiat ;: |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Zjadłam na śniadanie mega porcję jajecznicy i zaraz padnę 

Jakoś mam dzisiaj wenę do sprzątania
i strasznie dużo wychodzi. jak w tym roku zamawiałam mapę dla męża za 28e to zapłaciłam drugie tyle cła :/
już wolałabym na twoim miejscu sama coś zrobić
21.06.2014r.
) 
Nie mam ochoty na typowy obiad z ziemniakami i nie wiem czego chcę