|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
A jak moi znajomi idą na imprezę pt. Hallooween to mnie to nie irytuje, bo to po prostu zabawa, jak na karnawał przebieranki czy coś, po prostu tematyka inna. Podoba mi się kreatywność niektórych, nie mam nic przeciwko. Po prostu żebractwo nie jest dla mnie wszystko inne toleruję![]() Polinezyjka skakać bo ma zapalenie waginy!
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak mi już powie na 100%. Może jednak się coś zmieni i będzie dziewczynka W końcu powiedział że na 90% chłopak, więc zostaje jeszcze 10![]() O rany, ale w tym Twoim śnie lekarz miał metody leczenia Cytat:
Znak sobie przyklej na drzwi, może zadziała http://www.radom24.pl/zarzadzanie/up...ria/hal_2x.jpg
|
||
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ale super
u mnie można pokolorowac SYNUSIA , Apropos metryki lat 26
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie będę przyklejać, wg mnie jak nie ma zachęty to nie pukaj ![]()
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Polinezyjka ja tez nie miałam żadnych mdłości
ja codziennie zjadam mnóstwo owoców
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
A my znowu chorzy... kurcze wystarczyła jedna podróż zbiorowa komunikacja która trwała jakieś 10 min może i jakiś starszy pan, który kaszlał jak przy gruźlicy i nie pomyślał nawet ze może by tak usta zasłonić. Nie bo po co!!!!!? Wściekła jestem i słaba i fatalnie się czuje, jutro zamiast palić znicze będę pod kołdra... kaszle mnie aż się boje ze mi syn wyskoczy, bo nim podrzucę.
Widziałam ze kilka z Was ma wizyte 9 listopada, my tez nie mogę się doczekać. Chociaż przed giną umówiłem się rano do dentysty i mam mega giga stres, ogarnia mnie panika bo mam do leczenia zęba i boję się że jak go poruszy to będzie bolal:-( głupia ja, mogłam iść wcześniej ale jak słyszę słowo dentysta to mam paraliż czterokonczynowy i kropka:-(
|
|
|
|
#158 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Robię na obiad potrawkę |
||||
|
|
|
#159 |
|
Winter is coming
|
nunus zdrówka
pytanie techniczne czy chcecie kalendarz wizyt w 1 poście? na innych wątkach takie mają. Zaraz spadam na zakupy, może uda mi się upolować jeansy ciążowe, zobaczymy. Jak nie to sobie chociaż ciuszki dziecięce pooglądam
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe oprócz Femibionu jem Pregne Plus i DHA więc jakieś tam suplemety są ale zobacze co mi Dr powie na wizycie czy jest sens czy zmienić na coś innego.
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Ale dyskusja o halloween
każdy ma swoje zdanie. Jestem z Wlkp, też wierząca, ale podobnie jak Kalpana uważam, że wszystko z rozsądkiem ujdzie. Mam rodzine w USA i oni tam szaleją, dzieciaki mojej kuzynki uwielbiają ten zwyczaj, u nas jest jednak zupełnie inne spojrzenie...Jak przyjdą jakieś dzieci do nas to dam im cukierki, a parapet okna kuchennego udekorowalam w jesienne wrzosy i kolorową dynię(po prostu warzywo, a nie wycięta gębę ), wyglada super. Zreszta dziś oglądałam w TV wypowiedz księdza, że Wszystkich Świętych to wesołe święto i trzeba się cieszyć ze spotkań z rodziną i wspominania bliskich
![]() Edytowane przez MaLoS Czas edycji: 2015-10-31 o 15:40 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do wiary!!! Tak sie opisalam i mi kom sie zwiesiła i poszlo. Zaloguje sie na kompa bo juz drugi raz na kom tego nei dam rady klepnąć
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Martinixxx;53298583]A jaki model? Ja chciałam pulse, ale ponoć słabo radzi sobie z krawężnikami. Chyba najlepszy bedzi move,ale średnio mi się podoba,
Właśnie ja chce move może nie jakiś super piękny ale duże koła i bardzo stabilny co bardzo mi odpowiada potrzebuje go na tyranie w terenie
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz racje MaLoS ze 1 listopada to dzien radosny, ale 1 listopada to nie hallooween
ja to tam walentynek no tez nie uznaje wiec nooo... niech sie bawia, z umiarem i omijaja moje drzwi ️
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
groszekpat; no teraz dopiero zobaczyłam wózek
pięny! Ach mi się te xlandery podobają tabaska ojejjuniu velika malutki jeszcze ale i tak widać już zaokrąglenie ładnie nunus oj Biedna! Trzymaj się tam! Zdrowiej szybciutko - i skonsultuj kaszel z lekarzem, mi powiedział, że mam brać syrop tylko kazał jakiś specjalny wziąć co nie szkodzi maleństwu bo kaszel źle wpływa - bo napina się nam macica i brzuch i mięśnie tam dlatego trzeba koniecznie brać coś na kaszel. Ale ciulek mi nie podał jaki syrop... to trzeba się w aptece pytać. GGI -te xlandery są chyba bardzo ciężkie prawda? To mnie martwi wlaśnie chociaż mi się skurczybyki podobają :P ale jednak na 1 piętro muszę wnieść (niby nisko, ale i tak dziękuję) velka i teraz to co napisalam na kom! Widzialam na innych wątkach, że sobie terminy wypisują, nie wiem w sumie czy to ma sens - może tylko połówkowe USG bo tak każda na to czeka ![]() Ale właśnie apropo tego wpadłam na pomysł chociaż nie wiem czy on mądry jest:P Napisałabym do każdej z nas pytanie: (Mogę to zrobić )( ale te które to przeczytają mogłyby mi pomóc i same napisać do mnie na PW -jakich kosmetyków do brzucha i biustu używacie? Potem zrobiłabym z tego zestawienie np: Nic - 7 osób Ziaja - 5 osób Rossmann oliwka - 3 osoby Itd. chodzi mi o to by zobaczyć, co jest dla nas najbardziej popularne ale no właśnie nie wiem czy taka statystyka nam się do czegoś przyda oprócz zaspokojenia mojej ciekawości ![]() ![]() Idę robić sałatkę i walczyć z granatem (kocham go obierać
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Ja używam palmers ( mam 3 rożna produkty balsam, masło do brzucha i krem na rozstępy) oliwki babydream fur mama i olejku kneipp w zależności co mi wpadnie w ręce
brzuch najmniejszy a batalia kosmetyków haha ale jak juz wspominałam cierpię Na zakupoholizm zaawansowany
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
I co i obcięłam włosy!!!
nie ma to jak zmienić siebie w tak prosty sposób. |
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Kabriela masz zdjęcie włosów (tyl) przed i po? Chetnie zobaczyłabym porównanie :P
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki za 2 trymestr ![]() ![]() ![]() Ja zaczynam w poniedzialek
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Tabaska super, że synek ładnie rośnie
zwolnij!Groszek nie dopatrzyłam się koloru, wybacz :P Z tesco są fajne ciuszki, z tego co zauważyłam to ciuszki z lidla też są bardzo fajne i dobre jakościowo, mówię tu o takich na ok 2 latka, nie wiem jak mniejsze... Madarka witaj i gratulację! Póki co nie myśl o pracy i nie stresuj się... Ja też będę szukać pracy, do swojej starej w życiu nie wrócę!!! Smarita może mamy tego samego tż, bo mój przy ponad 190 waży ok 97 kg i grama tłuszczu nie ma ![]() Sun duży chłopak już z Twojego synka ![]() Polinezyjka ja mam oliwkę dla mam z ros, ale nie używam jej regularnie Zrobiłyście mi ochotę na truskawki To ja Wam zrobię na sernik ![]() ![]() ![]() Ja z kolorowaniem jeszcze poczekam, znam płeć na 90%, zobaczymy czy potwierdzi mi lekarz na następnym usg, liczę na to, bo już nastawiłam się i mówię już konkretnie do brzuszka ![]() ![]()
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyslalam tz po pringelsy paprykowe i solone, a rano po lody mietowe :P do wietnia bede sie toczyc, przytylam narazie 2,5 kg Wozki - mi sie marzy maxi cosi mura 4 albo stokke ( jest szansa, ze bedziemy mogli od znajomych stosunkowo tanio odkupic a potem odsprzedac). No i koniecznie musi byc to lekki wozek bo mieszkam na 3 pietrze bez windy. I powinien wytrzymac jeszcze jedna ciaze )
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy wózek
![]() ![]() Zdjęcie z aukcji
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do tego mam nospe, magnez, dufaston, kwasy dha i witd3. |
|
|
|
|
#176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli suplementujesz d3 to koniecznie z k2! Tez biorę mg d3+ k2 tran wit c i kwas foliowy i duphaston Ja juz stokke kupiłam ️---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Dziewczynom chyba pomyliło sie z 5 miesiącem 2 trymestr to 4 miesiąc co nie?
|
|
#177 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ze skora mialam od zawsze problemy i teraz na piersiach i brzuchu jest niemal przezroczysta z mnostwem zyl niebieskich. I od mostka do pepka idzie mi delikatna linia ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
I jak sie stokke sprawuje? Boze, tak bym chciala, zeby znajomi nam odsprzedali, ale kupili nowke za 4,5 tys i moze nie beda chcieli. A tak za 2000 moglabym na wozek przeznaczyc i potem za 1000 sprzedac
|
||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Moja sałatka Kochane
![]() Mango, Granat, 2 jabłka, 2 banany, 5 mandarynek, winogrona (odpestkowałam wszystkie :P) o jesu moje podniebienie jest w niebie !
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak kropcia piszesz, nie zauwazylam ze nie dopisalam 5 mc
![]() ![]() skrot myslowy ![]() ![]() Jak dobrze niestety rzadko ktos chce sprzedac po jednym dziecku stokke z 2 tys zl
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

A jak moi znajomi idą na imprezę pt. Hallooween to mnie to nie irytuje, bo to po prostu zabawa, jak na karnawał przebieranki czy coś, po prostu tematyka inna. Podoba mi się kreatywność niektórych, nie mam nic przeciwko. Po prostu żebractwo nie jest dla mnie
wszystko inne toleruję
) jak mi już powie na 100%. Może jednak się coś zmieni i będzie dziewczynka
W końcu powiedział że na 90% chłopak, więc zostaje jeszcze 10

ja codziennie zjadam mnóstwo owoców

ja to tam walentynek no tez nie uznaje wiec nooo...
️

️