![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chodzi o to, że (co wrażliwsi niech nie czytają) zalało mnie maksymalnie w autobusie(chyba o ile nie wcześniej - nawet nie poczułam), chociaż po wyjściu z domu nie było mnie bardzo krótko, miałam czystą, wielgachną nocną "fruwajkę". Stałam, więc wszyscy mogli się na mnie gapić, szkoda że nikt mi łaskawie nie powiedział, zakryłabym się żakietem, albo zdjęłabym bluzę z pod spodu i bym się okryła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rowniez dzis mam na sobie Cristobal tylko w wersji edt ![]() Cytat:
Kasiulko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Kasia, no co Ty przestań tak mówić
![]() ![]() ![]()
#1235 | ||||
Zakorzenienie
|
Gryx, kochanie, grabisz sobie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak minęła ta rozmowa/spotkanie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, że już jesteś w domu. Nie ma co się dołować ![]() --- Pachnę FdB, nadgarstkowo męski Lalique (jakbym nie daj boże spotkała pachnącego tym faceta, to by biedak... trochę został wykorzystany ![]() ![]() A w głośnikach Deine Lakaien, uch ![]()
![]() |
#1236 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Czuję się pozdrowiona i pozdrawiam wzajemnie. ![]() Może pora wrócić do starych nałogów i zacząc zaglądać tu częściej? Łomatko! Moja wyobraźnia mnie zabije! ![]() Wiecie już, jaki obraz mi podsunęła? ![]() Pachnę Duel i oto chyba kolejna moja miłość. Choć stylistycznie całkiem nie-moja.
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdania wyrwane z kontekstu nigdy nie brzmią, jak powinny ![]()
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Piers do przodu
|
Echh ludzie to ludzie - u nich zawsze coś działa nie tak jak powinno .... mnie starsza pani na przejściu dla pieszych zwróciła uwagę, ze powinnam się z tyłu obejrzeć jak leciałam po latorośl do przedszkola więc galopem dopadłam łazienki w rzecznym budynku .... szukam, szukam na spódnicy w łączkę i znalazłam po 5 minutach dwie plameczki idealnie komponujące się z łączkowymi kwiatkami .... to się nazywa oko
![]()
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Wtajemniczenie
|
W skrzynce czekała na mnie niespodzianka - dzisiaj w końcu doleciała do mnie przesyłka z Paryża (11.09.), a w środku dwie próbki "moich" zapachów, czyli Musc Ravageur i Noir Epices. Jednak to miłe z ich strony
![]() Po tym co napisałyście o Musc trochę obawiam się testów. Co to będzie, jak mnie trafi prosto w serducho...Więc narazie nie rzucam się na fiolkę, chociaż ciekawość wielka... Rachelo - który męski Lalique? Masz na myśli Equusa ![]() Od rana pachnę odkopanym po długich tygodniach nieużywania Bazarem Lacroix i podtrzymuję, że to piękny zapach |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Rozeznanie
|
Od dwoch dni pachne WICK VapoRub + grypsko mnie dopadlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Mruczący Encre Noire
![]() ![]()
#1244 |
Zakorzenienie
|
przyleciala do mnie dzis pachnaca przesylka z Paryza - pan Frederic Malle przyslal mi probke Noir Epices i blotter z French Lover
![]() ![]() no i coz, nadgarstkowo Noir Epices (piekny, ale moglabym je nosic w wieku 45 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Anuschko, coz za telepatia!! ![]() ![]()
#1245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja je czuje na sobie bezposrednio po aplikacji ale mama mnie chwali dlugo pozniej, ze ladnie pachne... sama nie wiem wiec jak z trwaloscia ![]() Mile perfumy ![]() Cytat:
po pierwsze zdarza sie! podobno kazdej kobiecie musi raz w zyciu... jest to fakt wstydliwe ale nie koniec swiata ! ot zdarzylo sie - natura! nie lezalas na chodniku w srodku miasta pijana w cztery dupki we wlasym moczu - to byloby obrzydliwe i maks obciach ale to?? wypadek! glowa do gory!! wybaczcie post pod postem!!!!! Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-20 o 15:58 Powód: no problem :) |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich pachnących, którym humor nie dopisuje - prawdziwa perełka
![]() Najgłupsze kontuzje w historii. Przynajmniej historii baseballa. (...) Naszym zdecydowanym faworytem tego zestawienia jest niewątpliwie Kevin Mitchell, który kiedyś złamał ząb jedząc pączka. Żeby było śmieszniej, pączek był zamrożony, więc Mitchell (zapewne nie chcąc złamać zęba) włożył go do mikrofalówki. Niestety znajdował się tam za długo i nieco się przypalił, a co za tym idzie stwardniał i okazał się zabójczy dla uzębienia. Nie jest to jedyna dziwaczna kontuzja, której doznał Mitchell - kiedyś naciągnął mięśnie podczas torsji (podobnie jak Glavine), a innym razem nadwerężył sobie powieki (nawet nie wiedzieliśmy, że coś takiego jest możliwe). Pozostali członkowie tej specyficznej drużyny "gwiazd", to:
Źródło: http://www.sport.pl/sport/1,74696,4502329.html --- Ja się popłakałam ![]()
#1247 | |
Wtajemniczenie
|
Koniecznie muszę zweryfikować zagadnienie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rachelo - świetne ![]() ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2007-09-20 o 16:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Rachela, fajne przypadki
![]()
#1249 |
Zakorzenienie
|
Anuschko, no wlasnie, szkoda ze to tylko blotter. Ale jest umieszczony w szczelnie zamykanym woreczku wiec inhaluje sie
![]() (ja chce French Lovera.. ![]()
![]() |
#1250 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kasiulka ![]() Każdej musi się zdarzyć ![]() Mnie w liceum. Na wycieczce do Londynu w maturalnej klasie. Nie dosć że brzuch bolal mnie tak, że myslałam, że zostanę na londyńskim chodniku to idący z tyłu "panowie" z klasy mieli zabawę. No ale to o nich świadczy ![]() I nie ma tu żadnych obleśnych bab. Same słodkie dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Kasiulku, ale przynajmniej nie zdarzyło Ci się wstać w kościele po mszy i zobaczyć czerwoną plamę na krześle...
#1252 |
Czekam na Ragnarok
|
Najlepsze:
John Smoltz (Braves) - poparzył klatkę piersiową, prasując koszulę, którą miał na sobie. Steve Sparks (Brewers) - zwichnął ramię próbując przedrzeć książkę telefoniczną na pół. Greg Harris (Rangers) - uszkodził nadgarstek "strzelając" z pestek słonecznika na ławce rezerwowych. Terry Mullholland - zranił się w oko piórkiem wystającym z poduszki. Mark Smith (Orioles) - uszkodził dłoń, gdy postanowił włożyć ją do klimatyzatora, żeby sprawdzić, dlaczego nie działa. Roger Craig (menadżer NY Giants) - rozciął rękę o zapięcie biustonosza. Ale ewenementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sami panowie ![]() ![]() Roger Craig uszkodził się chociaż w szczytnym celu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tymentko nie ma co narzekać, ja codziennie teraz o 4 rano muszę wstać, praca zmianowa, więc czasem kończę o 14, a czasem o 22, a 50 min drogi do domku jeszcze... Ale da się żyć ![]() ![]() Cytat:
Oczywiście życzę jak najlepiej i oby to nie było nic poważnego... Cytat:
![]() Ja już myślałem że Twój Gucio dawno stoi w wersji trochę mniejszej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie są właśnie babcie, najbardziej zawsze się śmieję jak widzę akcję: autobus podjeżdza, babcia jest jeszcze dość daleko ze swymi tabołami, przyspiesza chodu, oczywiście przed wejściem kolejka, babacia a jakże bojowa, wpycha się, a to raz torbą się przepchnie, raz łokciem, jak już się jej uda to wlatując do samochodu jak struś pędziwiatr, rozgląda się na boki, gdzie tu usiąść ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Tristan Czas edycji: 2007-09-20 o 16:43 Powód: znów Obsession i komplement dostałem że ślicznie pachnę:D |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie dzwoniła do mnie Pani z Allianz i we wtorek idę na rozmowę kwalifikacyjną
![]() ![]() ![]() A teraz czas na kąpiel z Brown'em ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Chapeau bas!
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś globalnie 24 Faubourg edt, skuszona tym pięknym porannym słońcem. Piękne jest i niech jeszcze trochę poświeci, to depresja zimowa przyjdzie do mnie nieco później
![]() Nadgarstkowo licho mnie podkusiło w Rossmannie i psiknęłam na łapę Sweet Darling Kylie. Teraz ten kompot zagłuszył mojego pięknego Hermesa i jestem zła. I bardzo, bardzo dziękuję Spanish Myszce, Secco, Kattarinie, Sabbath, Agnysce i Strachulcowi za życzenia powodzenia w pracy ![]() Bardzo się przydają - przeżyłam już drugi dzień ![]() Nom_de, witaj ponownie! Kasiulko, nic się nie przejmuj, chyba każda z nas zna ten ból... Na pewno zapomniałam jeszcze o czymś napisać, ale tak to jest - przekraczacie wszelkie normy produkcyjne w tym wątku ![]() Anuschko, też się tak czułam przed testami MR i to był znak ![]()
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli potrzebujesz troszke perfum do testow, to sluze probeczka "roslinozercy" ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj od rana Dzongkha, teraz juz Scent klasyk+ ostatnie krople Scenta Sheer, utoczone z probeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Raczkowanie
|
Rachelo,
![]() ![]() Kasiulko, myślę, że nie masz się czym przejmować. Ludzie zazwyczaj są tak zajęci swoimi sprawami lub zamyśleni, że w ogóle nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Pewnie nikt nie zauważył ![]() ![]() Rano byłam u dentystki. Wycięła mi kawałek dziąsła znad ósemki (za tydzień druga strona ![]() Na deser L de Lola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiulko-przesyłam kolejne uściski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.