|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
![]() Aaale o co cho?? Byłam u mamy...oblowilam się i peeelno winogrona mam. Mój pies jest po☠☠☠☠☠☠☠ony. Stały znicze w reklamowce te ceramiczne to z jednego caaly wkład o☠☠☠☠☠☠☠il
|
|
|
|
|
#4412 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w Pepco widziałam podróbkę Szczeniaczka Uczniaczka. Nazywa się Mądry Miś czy jakoś podobnie i kosztuje 80zł. Ale znając Pepco to nie warto się połasić
|
|
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta lewandowska to atak klonów.. Wczoraj zawiozilam Blanke do p-la i naliczyłam ich 6! A dziś w sklepie to samo wszędzie są te kurtki!Cytat:
![]() Ja ciągle śpiewam sześć siedem osiem-dziewięć dziesięć ![]() Blanka czasami włącza baby tv i tam są zryte piosenki :p Albo spiewajcie bubububugi bubububugi każdy krzyczy dziś buuu Uspilam Lene po 18.. Mam nadzieję że wstanie po 7
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-10-31 o 18:19 |
||
|
|
|
#4415 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciał oszukac system a sie nie dalo :P Cytat:
My dzis byliśmy na grobach, a jutro do siostry na obiad bo ma urodziny
|
|||
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Moja przyjaciółka boi się że urodzi 1 listopada Wiecie że jest bajka szeryf kaja na dzikim zachodzie ![]() Jupijajej ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Ej no to jest nie fair!! Też chce kupony rabatowe |
|
|
|
|
#4417 | |
|
celebriti
|
Bosz gdzie to sie trza zapisać tez chce paczki
|
|
|
#4418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale fakt, ze wtedy było lepiej z tym pazurem, nie pękał wzdłuż jak w cos walnęlam Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Pzs1- współczuję... U nas dziś było to samo. Normalnie jakby mi ktoś dziecko podmienil... Maruda i płacz cały dzień. Nie marudził tylko jak spal i jadł.
Mam nadzieję że jutro już będzie ok.
|
#4421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczułam się jak w podstawówce normalnie. Po raz kolejny przekonałam się, że nie warto pomagać ludziom. Poświęciłam swój czas i wiedzę, żeby pomóc mojej jak myślałam przyjaciółce i co?? Nagle przestała się odzywać, jak ja do niej zagadałam to odpowiadała półsłówkami i dosyć opryskliwie, więc wiedziałam, że coś jest nie tak. Pytałam kilka razy o co jej chodzi, to oczywiście mówiła, że nic się nie dzieje i nagle pisze mi na fb, że ona była na mnie zła bo to co dla niej zrobiłam było niewystarczająco dobre i musiała wiele pracy włożyć w poprawki. Noż ☠☠☠☠a ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, ok rozumiem zarzut. Ale po 1 to ona dzięki mnie skończyła studia bo tyle ile jej pomogłam w egzaminach, zaliczeniach itp tego się nie widzi. Pomijam, że laska nie zasługuje na tytuł naukowy akurat w tej dziedzinie, którą studiowała. A po 2 cenię sobie szczerość i mogła mi od razu przedstawić swoje wąty, a nie mi wyjeżdża z tekstem że musiała mi to po wszystkim powiedzieć, bo bez sensu tracić taką znajomość. To ja chyba za taką relację podziękuję. to się wyżaliłam
|
|
|
#4422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Mama pomaga, ale sama ma dużo na głowie i nie wyrabia.. Teściowa nigdy nie została z Jakubem, rzadko przychodzi, jakoś mimo chęci nie układają nam się relacje. Jakub przynosi choroby, już ponad 2 tyg on choruje, ja kilka dni mniej ale też prawie 2 tyg juz, najpierw temperatura, potem katar i kaszel a to się ciągnie... dziś znowu miał ponad 37 i póki co tylko tyle ale kto wie czy to nie nowe chorobsko.. Tak zupełnie zdrowy był przez pierwszy tydzień przedszkola tylko. Tyle dobrego, że mimo ciągłych smarkow i kaszlu w domu Dominika jest zdrowa. |
||
|
|
|
#4423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a znasz oto? bo-bo-bąbel gu-gu-gupik, bąbelkowy koncert każdy z nami nuci ! świat gupików!! ![]() oglądam codziennie na plus2 Cytat:
zarejestruj sie na stronie hippa - tak jest taka opcja że chcesz darmową przesyłke na bobovicie też tak jest- też sie zapisałam ale jeszcze nic nie przysłali. z hippa przyszło szybciutko aha, jako deserek w paczce był mus jabłko-banan. miałam obawy czy młoda zje- bo to jednak jabłko- ale wsuneła jak szalona- banan zneutralizował jabłko i nie wyczuła czyli system został rozpracowany ![]() nooo też nie wiem o co chodzi z tą kurtką? weźcie mnie oświećcie ![]() pzs- bardzo niefajna sytuacja....faktycznie odechciewa sie pomagać :/
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-10-31 o 19:09 |
||
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dres ładny, i fakt, ciężko coś bez różu kupić. |
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisz se w all kurtka lewandowska ![]() Cytat:
Za godz ma być film który chce obejrzeć ale nie wiem czy dotrwam,taka śpiąca jestem. |
||
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana jestem zabiegana bylam na cmentarzu bo jutro twinsow nie bede ciagnac a tez nie chce zeby wszyscy traktowali ich jak okazy z zoo :/
Z tych kuponow z hippa kupilam tylko zel do mycia. :P i odebralam pudelko za grosz. Dawno sie juz tam rejestrowalam i samo przyszlo. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Mleko wystarcza mi tak na 3 dni puszka. Nie chce ktoras za FREE butelki z aventu 120 ml.? |
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
taka?
fajna ale kurde totalnie nie dla mnie. wyglądałabym jak kula baleronu a laska na zdjęciu ma moje spodnie- mam takie same
|
#4429 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dres sie spodobał. A małemu kupiliśmy książeczki ze zwierzątkami w biedronce i siadł i pokazywał zwierzątka, wiec prezenty trafione. W ogole ta koleżanka opowiadała, ze jak mała miała 4 miesiace to dawała jej normalna zupę buraczkowa juz ![]() Cytat:
No na ploteczki sie zebrało- jak na filmach a tu samo zycie ![]() Ja czekam na tz. Poszedł z kumplem na browara... Ma byc za godzine bo ja chce sie wykapać i iśc spac a nie moge zostawić Konrada na pietrze samego bo nie usłyszę ryku a ma dzis średni dzien Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4431 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez nie wiem, ale skojarzylo mi sie z Ania Lewandowska, dobrze kojarzylam dziewczyny czy nie bałdzo? :P Cytat:
|
||
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taka szeroka, z przodu krótsza z futrem przy kapturze. Ogólnie podobno bardzo ciepła.. Ale kurde wygląda jak bym tza kurtkę założyła :p Cytat:
![]() Jess bałdzo dobrze trafiłas ![]() Boze mam zgage! To CIONZA?! |
||
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja to na bank CIONZA!!!
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy tata wejdzie do pokoju Gdy chcesz się bawić (w cycka można pluć) Gdy bolą dziąsła (przecież to do wszystkiego to i do gryzienia) Gdy się nudzi Gdy chcesz qpe Gdy śpisz a nie masz co mlaskac bo silikon be Gdy....... |
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Natury nie oszukasz
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tych kurtek też w chuj jest. Ja nawet taka przymierzalam, ale rozmiarówka jakaś dziwna, rękawy długie a w cyckach się nie mogę dopiąć.
Ja sobie kupiłam kurtkę w poniedziałek i do tego wieeeeelki szal z hm i będę jutro błyszczeć na cmentarzu. Dziś o 12.30 latalam po mieście w poszukiwaniu kurtki dla Wojtka, bo przecież nie zabiorę go jutro w bluzie. Kupiłam w 5 10 15 za 55 zł ostatecznie. Rozmiar 68 i jest naprawdę duża
|
#4439 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam ostatnio w ross syrop z agawy, tż rozpakowywal zakupy i tak dziś myślę gdzie on jest. Pytam tż a on mówi, no jak to, w szafce w łazience koło pralki.. Widząc moja minę dodał: no przecież to jakis twój żel do kąpieli był... Tiaaaaaaa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

!!!!!!