|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Użyszkodniczka
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
http://www.chichiclothing.com/produc...ora-Dress.html
To chyba sukienka Karo. Ktoś wspomniał o niej pod zdjęciem. Też zrobiło to na mnie wrażenie, że nie było miliona vlogów z przgotowań itp. I jak już ktoś wspomniał- wcale nie zdziwiłabym się, że z obawy o nieproszonych gimbazjanych gości ![]() Naprawdę super wyglądają
|
|
#2642 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
po czasie, już bez obaw o nieproszonych gości
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
Tak jak DG nie lubilam,tak zmienilam w tej chwili uczucia do jego osoby
)Czocher zawsze na posterunku
|
|
|
|
#2644 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Bo po czasie właśnie.
|
|
|
#2645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
...po za tym często z Mężem po pracy oglądamy zdjęcia z Tego Dnia które otrzymaliśmy od dwóch Fotografów. A właśnie, miała je pokazać po ślubie. Mówiła, że długo czeka na obróbkę i takie tam.
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Konto usunięte
|
Niestety nie Możemy ostatnio robic tego za często, bo nie pozwala Nam na to moja Praca
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
Sikam xD
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Konto usunięte
|
w ogóle jak sobie tak mysle - bardzo slubny rok dla yt to był: Boogie, Bogusia, Madzik, Karola...
|
|
|
|
#2651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- ciekawe kto następny.. :P |
|
|
|
|
#2652 | ||||||||
|
no witam
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek meeeeega mi się podoba fakt, że sama się uczesała i sama zrobiła sobie mejkap. naprawdę propsy. najbardziej mnie dziwi jak ktoś idzie na czyjeś wesele odpicowany u fryzjera i makijażystki. moja kuzynka sama przyznała, że lepiej się czuła jak sama zrobiła sobie makijaż (czy tam jej siostra, w każdym razie ktoś kto ją zna i zna jej gust) niż jak zrobiła go makijażystka. ofkors nie gardzę tymi, którzy lubią się 'zrobić na bóstwo' i wydać na to miliony monet ;p żeby nie było.a w ogóle to dziwi mnie to, że poszła w balerinkach. nic do tego nie mam, sama nie lubię obcasów, ale wiem, że Karolina bardzo lubi je nosić i ma gdzieś swój wzrost i to, że według niektórych tak nie wypada. może ta fota, którą ktoś podlinkował była robiona już po zmianie obuwia. Cytat:
byłam pewna, że to już szmat czasu minął i że może gdzieś na początku wakacji się zaręczyli ;p to tym bardziej jestem w szoku, że udało im się to ogarnąć. ale w sumie zależy też na ile osób było to wesele, czy brali tylko cywilny, czy też kościelny, czy brali obojętnie jaką salę, czy mieli jakaś wymarzoną i inne duperele. w sumie kompletnie się na tym nie znam, ale podejrzewam, że wieeeele czynników ma znaczenie. czuję, że jeśli nie zastanawiali się nad takimi szczegółami jak Bogusia (np. wybieranie IDEALNEGO bukietu, IDEALNEGO tortu itd.), to faktycznie przygotowania nie musiały tak długo zająć. ale fakt, że mówię to na zasadzie "nie znam się, to się wypowiem" ).ja też, po prostu nie rozumiem jej fenomenu. ale lubię czasami oglądać jej fanmaile i śmiać się z tego, co jej wysyłają. Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiście nie dziwię im się - jeśli twierdzą, że codziennie pod ich blokiem jakieś gimbusy stoją i na nich wyczekują, to na ślubie mogłaby być apokalipsa. tym bardziej, że takie gimby nie rozumieją znaczenia słów "umiar", "przesada", "prywatność" itd.Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
U Szusz też obstawiam doczepiany warkocz, chyba nawet kiedyś nagrywala cos z doczepami.
|
|
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i Tanya Burr! :P
pharmacy. M. <3 ![]() Edytowane przez Akfarela Czas edycji: 2015-10-31 o 23:44 |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
#comapiernikdowiatraka
|
|
#2656 | |
|
no witam
|
Cytat:
![]() ale komentarz Bartka "co ma piernik do wiatraka" rozumiem. bo w sumie po co pisać na insta Bogusi, że Karolina miała ślub bez odstawiania szopki. widocznie Bogusia lubi szum wokół siebie i takie chciała wesele. można to skomentować, ale nie po paru miesiącach i w odniesieniu do ślubu Karoliny no bo... co ma piernik do wiatraka
|
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie NIE STETY? Nie jestem pewna. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() Znam parę, która "zaręczyła się" w pierwszą rocznicę ślubu. |
||
|
|
|
#2658 | |
|
no witam
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Pod najnowszym zdjęciem Saruni na Insta... komentarze o biblii szatana polecam
co ludzie mają w głowach.
|
|
|
|
#2660 |
|
Konto usunięte
|
ok, oficjalnie - ze slubu łobuzów najbardziej podoba mi sie tort
https://instagram.com/p/9hYXT0nh95/ |
|
|
|
#2661 | |
|
Koteł
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
🌿🌙 🎶🔥🌄
|
Cytat:
Ja z zainteresowaniem obejrzałabym jakiś filmik Łobuzów z przygotowań.. |
|
|
|
|
#2663 |
|
Koteł
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zero Osiem Wojna
|
Na zdjęciu Olciak widać, że RLM też była.
Karolina wyglądała przepięknie. |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
A to przypadkiem nie było tak, że po swoim Weselu Karo i DG dołączyli do tej imprezy na której była RLM i reszta?
|
|
|
|
#2666 |
|
🌿🌙 🎶🔥🌄
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
ThePinkRook i pazdziernikowi ulubiency. To moja ulubiona ostatnimi czasy youtuberka, moglabym ogladac jej filmiki non stop, bez względu na ich długość Nie trafilam na taki, ktorego bym nie włączyła, bądź więdłyby mi uszy albo pojawily sie ciarki zazenowania w trakcie.Kojarzycie wiecej takich naturalnych dziewczyn z Polski? Albo zagranicznych (ale nagrywających po ang) w stylu CloudyApple?
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę ktoś wierzył w to, że para - bądź co bądź - popularnych w Polsce vlogerów nie pokaże swojego ślubu? Zawsze już będę się zastanawiać, o co chodzi tym wszystkim ludziom, którzy uważają, że to niestosowne, to intymna chwila. Serio? Ludzie kręcą jakieś ślubne teledyski, zapraszają setki osó na wesela, bawią się, dzielą zdjęciami - często chyba o to chodzi, nie? Jak ktoś ma ochotę brać ślub w tajemnicy lub dla siebie i świadków - super - to też jak najbardziej rozumiem, ale oni jak widać nie mieli takiej ochoty. Sama dzieliłabym się radosnymi chwilami ze światem i dzielę się zdjęciami z wyjazdów, bo to mi sprawia radość - nie mam pojęcia jak to może komukolwiek przeszkadzać i tak - śmieszy mnie Bogusi Mężowanie, okołoślubne cyrki, ale też wiem, że każdy inaczej przeżywa i no tak to już jest. Dla mnie nie ma żadnej przesady w tym, że znajomi pary młodej dzielą się takimi chwilami, ja osobiście fajnie bym się z tym czuła.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-11-01 o 09:16 |
|
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
Pan Olimpia o tolerancji. Rozumiem, ze chciała poruszyć ciekawy temat, ale wyszła teraz trochę na głupio-mądrą. Nie mogę tego słuchać. |
|
|
|
#2670 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie dziwię, że na ślubie fryz Szusz wygladał jak wyglądał skoro był robiony dzień wcześniej i spała w nim
“Success is 1% inspiration, 98% perspiration and 2% attention to detail.” - Phil’s-osophy ![]() Edytowane przez pesstka90 Czas edycji: 2015-11-01 o 09:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

po czasie, już bez obaw o nieproszonych gości 

no bo... co ma piernik do wiatraka
i tak - śmieszy mnie Bogusi Mężowanie, okołoślubne cyrki, ale też wiem, że każdy inaczej przeżywa i no tak to już jest. Dla mnie nie ma żadnej przesady w tym, że znajomi pary młodej dzielą się takimi chwilami, ja osobiście fajnie bym się z tym czuła.