Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-31, 22:36   #2641
RudeOne
Użyszkodniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII

http://www.chichiclothing.com/produc...ora-Dress.html
To chyba sukienka Karo. Ktoś wspomniał o niej pod zdjęciem.

Też zrobiło to na mnie wrażenie, że nie było miliona vlogów z przgotowań itp. I jak już ktoś wspomniał- wcale nie zdziwiłabym się, że z obawy o nieproszonych gimbazjanych gości

Naprawdę super wyglądają
Stary 2015-10-31, 22:39   #2642
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
http://www.chichiclothing.com/produc...ora-Dress.html
To chyba sukienka Karo. Ktoś wspomniał o niej pod zdjęciem.

Też zrobiło to na mnie wrażenie, że nie było miliona vlogów z przgotowań itp. I jak już ktoś wspomniał- wcale nie zdziwiłabym się, że z obawy o nieproszonych gimbazjanych gości

Naprawdę super wyglądają
W zasadzie nie jest powiedziane że tych przygotowań jeszcze nie nadrobia... po czasie, już bez obaw o nieproszonych gości
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 22:44   #2643
201610310857
Konto usunięte

Tak jak DG nie lubilam,tak zmienilam w tej chwili uczucia do jego osoby)
Czocher zawsze na posterunku
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 22:51   #2644
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
W zasadzie nie jest powiedziane że tych przygotowań jeszcze nie nadrobia... po czasie, już bez obaw o nieproszonych gości
Możliwe, ale wydaje mi się, że nie byłoby to aż tak słodko-pierdzące jak w przypadku Boogie czy Bogu Bo po czasie właśnie.
Stary 2015-10-31, 22:55   #2645
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie przepadam za Banshee?
Ja tam nic do niej nie mam, ale jej nie ogladam, bo jestem na nia za "stara"
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:12   #2646
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mysle, ze po tym jak DG upomniał Bogusie pod jedną ze slubnych fot boogie na insta to Bogusia sie nie porwie na komentowanie zdjęć z jego slubu
chociaz jestem w stanie sobie to wyobrazic:
"ach, pamietam te emocje na Naszym slubie, to było nie samowite przezycie, najpiekniejszy dzien w Naszym życiu, nie zapomnany momęt"

...po za tym często z Mężem po pracy oglądamy zdjęcia z Tego Dnia które otrzymaliśmy od dwóch Fotografów.

A właśnie, miała je pokazać po ślubie. Mówiła, że długo czeka na obróbkę i takie tam.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:15   #2647
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

...po za tym często z Mężem po pracy oglądamy zdjęcia z Tego Dnia które otrzymaliśmy od dwóch Fotografów.

A właśnie, miała je pokazać po ślubie. Mówiła, że długo czeka na obróbkę i takie tam.
Niestety nie Możemy ostatnio robic tego za często, bo nie pozwala Nam na to moja Praca
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:17   #2648
201610310857
Konto usunięte

Sikam xD
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:17   #2649
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie Możemy ostatnio robic tego za często, bo nie pozwala Nam na to moja Praca
Hahahahahahaha <3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:31   #2650
201605301111
Konto usunięte

w ogóle jak sobie tak mysle - bardzo slubny rok dla yt to był: Boogie, Bogusia, Madzik, Karola...
Stary 2015-10-31, 23:39   #2651
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Skislam

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
w ogóle jak sobie tak mysle - bardzo slubny rok dla yt to był: Boogie, Bogusia, Madzik, Karola...
ciekawe kto następny.. :P
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:40   #2652
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Szusz ma chyba doczepiony ten warkocz, co? O wiele lepiej wygląda w krótszych fryzurach
też mi się wydaje, że doczepiony. jestem na
Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Oleśka na ślubie łobuzów zaprezentowala sie w różu
https://instagram.com/p/9gdfafwFds/?...by=theoleskaaa
fajnie wygląda
Cytat:
Napisane przez lookbutdonttouch333 Pokaż wiadomość
Karo na pierwszych zdjęciach wygląda ładnie, tak świeżo. Nie wyobrażam jej sobie w jakimś koku, tak jak DG powiedział
a mi się bardzo podoba w kokach ;p nigdy sobie nie robi żadnych fryzur, a na Stylizacje Hairstyles często pokazuje takie proste i fajne, w których naprawdę dobrze wygląda aczkolwiek meeeeega mi się podoba fakt, że sama się uczesała i sama zrobiła sobie mejkap. naprawdę propsy. najbardziej mnie dziwi jak ktoś idzie na czyjeś wesele odpicowany u fryzjera i makijażystki. moja kuzynka sama przyznała, że lepiej się czuła jak sama zrobiła sobie makijaż (czy tam jej siostra, w każdym razie ktoś kto ją zna i zna jej gust) niż jak zrobiła go makijażystka. ofkors nie gardzę tymi, którzy lubią się 'zrobić na bóstwo' i wydać na to miliony monet ;p żeby nie było.

a w ogóle to dziwi mnie to, że poszła w balerinkach. nic do tego nie mam, sama nie lubię obcasów, ale wiem, że Karolina bardzo lubi je nosić i ma gdzieś swój wzrost i to, że według niektórych tak nie wypada. może ta fota, którą ktoś podlinkował była robiona już po zmianie obuwia.
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Niecałe 2 miesiące. Z ciekawości dzisiaj sprawdziałam, 4 września dodali zaręczynowe zdjęcie
serio? byłam pewna, że to już szmat czasu minął i że może gdzieś na początku wakacji się zaręczyli ;p to tym bardziej jestem w szoku, że udało im się to ogarnąć. ale w sumie zależy też na ile osób było to wesele, czy brali tylko cywilny, czy też kościelny, czy brali obojętnie jaką salę, czy mieli jakaś wymarzoną i inne duperele. w sumie kompletnie się na tym nie znam, ale podejrzewam, że wieeeele czynników ma znaczenie. czuję, że jeśli nie zastanawiali się nad takimi szczegółami jak Bogusia (np. wybieranie IDEALNEGO bukietu, IDEALNEGO tortu itd.), to faktycznie przygotowania nie musiały tak długo zająć. ale fakt, że mówię to na zasadzie "nie znam się, to się wypowiem" ).
Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie przepadam za Banshee?
ja też, po prostu nie rozumiem jej fenomenu. ale lubię czasami oglądać jej fanmaile i śmiać się z tego, co jej wysyłają.
Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Chyba nic nie wyszło z przyjaźni "osób" RLM spędza Halloween z Banshee, PannaJoanna udaje kotka Ani słowa o ślubie Lobuzow

lumia 535 tapatalk
eh... a miałam nadzieję, że nie macie racji, że już się nie kumplują i to, że nie nagrywają razem filmików nie znaczy, że zerwały kontakt. ale chyba tak właśnie jest :/ szkooooda.
Cytat:
<3
Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
nooo sami powiedzieli we vlogu, że będą filmiki o przygotowaniach do ślubu, o tym co im się podobało, a co nie itd. czuję, że trochę tego będzie. niemniej jednak szacun, że z niczym się nie wygadali. i ich friendsy z jutuba też nie puścili pary z ust. ja bym była zdygana, że komuś się coś wymsknie oczywiście nie dziwię im się - jeśli twierdzą, że codziennie pod ich blokiem jakieś gimbusy stoją i na nich wyczekują, to na ślubie mogłaby być apokalipsa. tym bardziej, że takie gimby nie rozumieją znaczenia słów "umiar", "przesada", "prywatność" itd.
Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Jezu, to tylko jedno zdjęcie spośród miliona; podejrzewam, że zrobione dla jaj, a tu święte oburzenie, jakby im całe show skradł. Bez przesady.
w sumie masz rację, ale czuję taką niechęć do LWA, że tak - uważam to zdjęcie za żenujące
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:41   #2653
201606270916
Konto usunięte

U Szusz też obstawiam doczepiany warkocz, chyba nawet kiedyś nagrywala cos z doczepami.
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:42   #2654
Akfarela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Skislam

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

ciekawe kto następny.. :P
Karolina Baszak też w tym roku
i Tanya Burr! :P

Edytowane przez Akfarela
Czas edycji: 2015-10-31 o 23:44
Akfarela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 23:56   #2655
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Bogusia życzyła Boogie najlepszego pod fotą, ale... nie omieszkała przypomnieć, że ona przeciez tez ma slubroku zaraz i podzielic sie swoimi odczuciami na jego temat i oczywiscie "heh, nie powiemy kiedy nasz slub"

http://scr.hu/1kql/0ynjo

tutaj screen
Jakie to było słabe, zapomniałam już. Czuję słynne ciarki żenady.

#comapiernikdowiatraka

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 00:05   #2656
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Jakie to było słabe, zapomniałam już. Czuję słynne ciarki żenady.

#comapiernikdowiatraka
i to jak słabe
ale komentarz Bartka "co ma piernik do wiatraka" rozumiem. bo w sumie po co pisać na insta Bogusi, że Karolina miała ślub bez odstawiania szopki. widocznie Bogusia lubi szum wokół siebie i takie chciała wesele. można to skomentować, ale nie po paru miesiącach i w odniesieniu do ślubu Karoliny no bo... co ma piernik do wiatraka
Stary 2015-11-01, 00:08   #2657
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

a nie NIE STETY? Nie jestem pewna.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
też mi się wydaje, że doczepiony. jestem na

fajnie wygląda

a mi się bardzo podoba w kokach ;p nigdy sobie nie robi żadnych fryzur, a na Stylizacje Hairstyles często pokazuje takie proste i fajne, w których naprawdę dobrze wygląda aczkolwiek meeeeega mi się podoba fakt, że sama się uczesała i sama zrobiła sobie mejkap. naprawdę propsy. najbardziej mnie dziwi jak ktoś idzie na czyjeś wesele odpicowany u fryzjera i makijażystki. moja kuzynka sama przyznała, że lepiej się czuła jak sama zrobiła sobie makijaż (czy tam jej siostra, w każdym razie ktoś kto ją zna i zna jej gust) niż jak zrobiła go makijażystka. ofkors nie gardzę tymi, którzy lubią się 'zrobić na bóstwo' i wydać na to miliony monet ;p żeby nie było.

a w ogóle to dziwi mnie to, że poszła w balerinkach. nic do tego nie mam, sama nie lubię obcasów, ale wiem, że Karolina bardzo lubi je nosić i ma gdzieś swój wzrost i to, że według niektórych tak nie wypada. może ta fota, którą ktoś podlinkował była robiona już po zmianie obuwia.

serio? byłam pewna, że to już szmat czasu minął i że może gdzieś na początku wakacji się zaręczyli ;p to tym bardziej jestem w szoku, że udało im się to ogarnąć. ale w sumie zależy też na ile osób było to wesele, czy brali tylko cywilny, czy też kościelny, czy brali obojętnie jaką salę, czy mieli jakaś wymarzoną i inne duperele. w sumie kompletnie się na tym nie znam, ale podejrzewam, że wieeeele czynników ma znaczenie. czuję, że jeśli nie zastanawiali się nad takimi szczegółami jak Bogusia (np. wybieranie IDEALNEGO bukietu, IDEALNEGO tortu itd.), to faktycznie przygotowania nie musiały tak długo zająć. ale fakt, że mówię to na zasadzie "nie znam się, to się wypowiem" ).

ja też, po prostu nie rozumiem jej fenomenu. ale lubię czasami oglądać jej fanmaile i śmiać się z tego, co jej wysyłają.

eh... a miałam nadzieję, że nie macie racji, że już się nie kumplują i to, że nie nagrywają razem filmików nie znaczy, że zerwały kontakt. ale chyba tak właśnie jest :/ szkooooda.

<3

nooo sami powiedzieli we vlogu, że będą filmiki o przygotowaniach do ślubu, o tym co im się podobało, a co nie itd. czuję, że trochę tego będzie. niemniej jednak szacun, że z niczym się nie wygadali. i ich friendsy z jutuba też nie puścili pary z ust. ja bym była zdygana, że komuś się coś wymsknie oczywiście nie dziwię im się - jeśli twierdzą, że codziennie pod ich blokiem jakieś gimbusy stoją i na nich wyczekują, to na ślubie mogłaby być apokalipsa. tym bardziej, że takie gimby nie rozumieją znaczenia słów "umiar", "przesada", "prywatność" itd.

w sumie masz rację, ale czuję taką niechęć do LWA, że tak - uważam to zdjęcie za żenujące
Teoria spiskowa: A może zaczęli przygotowania do ślubu przed oficjalnymi zaręczynami?
Znam parę, która "zaręczyła się" w pierwszą rocznicę ślubu.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 00:08   #2658
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Hm.... ja go używałam codziennie, ale zmieszanego z BB 123 Bourjois. Mam cerę mieszaną w stronę suchej, nie wysuszał mnie, ale sam w sobie, bez dodatku innego podkładu, potrafił jakby popękać na skórze, nie wyglądało to ładnie. Ciężki nie jest absolutnie. Niemniej jednak, wiele osób, w tym chyba Karolina Zientek, twierdzi, że jest to raczej podkład na większe wyjścia.
chyba w końcu się na niego skuszę
Stary 2015-11-01, 01:04   #2659
Munkaa
Zakorzenienie

Pod najnowszym zdjęciem Saruni na Insta... komentarze o biblii szatana polecam co ludzie mają w głowach.
Stary 2015-11-01, 01:49   #2660
201605301111
Konto usunięte

ok, oficjalnie - ze slubu łobuzów najbardziej podoba mi sie tort
https://instagram.com/p/9hYXT0nh95/
Stary 2015-11-01, 06:43   #2661
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
ok, oficjalnie - ze slubu łobuzów najbardziej podoba mi sie tort
https://instagram.com/p/9hYXT0nh95/
mimo tego, ze nie robili szopki przed pobraniem sie i tak odczuwam jakis taki niesmak. jak by chcieli zupelnie to zatrzymac dla siebie, to chyba nie pozwoliliby kazdej zaproszonej vlogerce wrzucac zdjec na instagram i jeszcze tega samego dnia filmik pt "pobieramy sie"... no nie wiem, mogli dac znac dzien po np. "hej, wczoraj wzielismy slub". wiem, ze w ich przypadku to mogl byc cyrk na kolkach i i tak wszyskich zaskoczyli, ze dali znac dopiero w dniu slubu. chociaz podejrzewam, tak jak ktos tu juz napisal, ze teraz po slubie moze sie ukazac seria "big day" itp
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 07:17   #2662
nephilim1
🌿🌙 🎶🔥🌄

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
mimo tego, ze nie robili szopki przed pobraniem sie i tak odczuwam jakis taki niesmak. jak by chcieli zupelnie to zatrzymac dla siebie, to chyba nie pozwoliliby kazdej zaproszonej vlogerce wrzucac zdjec na instagram i jeszcze tega samego dnia filmik pt "pobieramy sie"... no nie wiem, mogli dac znac dzien po np. "hej, wczoraj wzielismy slub". wiem, ze w ich przypadku to mogl byc cyrk na kolkach i i tak wszyskich zaskoczyli, ze dali znac dopiero w dniu slubu. chociaz podejrzewam, tak jak ktos tu juz napisal, ze teraz po slubie moze sie ukazac seria "big day" itp
Odczuwasz niesmak, bo kilka osób wrzuciło na insta fotki? Wydawałoby mi się raczej dziwne, gdyby tego zakazali a to jest w sumie część ich społeczności, tak się dzielą radością

Ja z zainteresowaniem obejrzałabym jakiś filmik Łobuzów z przygotowań..
nephilim1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 07:46   #2663
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez nephilim1 Pokaż wiadomość
Odczuwasz niesmak, bo kilka osób wrzuciło na insta fotki? Wydawałoby mi się raczej dziwne, gdyby tego zakazali a to jest w sumie część ich społeczności, tak się dzielą radością

Ja z zainteresowaniem obejrzałabym jakiś filmik Łobuzów z przygotowań..
no.... tak
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 08:32   #2664
ophelie_
Zero Osiem Wojna

Na zdjęciu Olciak widać, że RLM też była.
Karolina wyglądała przepięknie.
ophelie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 08:42   #2665
maddzia007
Zakorzenienie

A to przypadkiem nie było tak, że po swoim Weselu Karo i DG dołączyli do tej imprezy na której była RLM i reszta?
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 08:47   #2666
nephilim1
🌿🌙 🎶🔥🌄

Cytat:
Napisane przez ophelie_ Pokaż wiadomość
Na zdjęciu Olciak widać, że RLM też była.
Karolina wyglądała przepięknie.
To Kariwitch, nie RLM.
nephilim1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 08:56   #2667
stotek
Zakorzenienie

ThePinkRook i pazdziernikowi ulubiency.

To moja ulubiona ostatnimi czasy youtuberka, moglabym ogladac jej filmiki non stop, bez względu na ich długość Nie trafilam na taki, ktorego bym nie włączyła, bądź więdłyby mi uszy albo pojawily sie ciarki zazenowania w trakcie.
Kojarzycie wiecej takich naturalnych dziewczyn z Polski?
Albo zagranicznych (ale nagrywających po ang) w stylu CloudyApple?
Stary 2015-11-01, 09:15   #2668
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
Widać człowiekowi nigdy się nie dogodzi. Dlaczeho 'niesmak'? Co w tym niesmacznego?
Naprawdę ktoś wierzył w to, że para - bądź co bądź - popularnych w Polsce vlogerów nie pokaże swojego ślubu?
Zawsze już będę się zastanawiać, o co chodzi tym wszystkim ludziom, którzy uważają, że to niestosowne, to intymna chwila. Serio? Ludzie kręcą jakieś ślubne teledyski, zapraszają setki osó na wesela, bawią się, dzielą zdjęciami - często chyba o to chodzi, nie? Jak ktoś ma ochotę brać ślub w tajemnicy lub dla siebie i świadków - super - to też jak najbardziej rozumiem, ale oni jak widać nie mieli takiej ochoty. Sama dzieliłabym się radosnymi chwilami ze światem i dzielę się zdjęciami z wyjazdów, bo to mi sprawia radość - nie mam pojęcia jak to może komukolwiek przeszkadzać i tak - śmieszy mnie Bogusi Mężowanie, okołoślubne cyrki, ale też wiem, że każdy inaczej przeżywa i no tak to już jest. Dla mnie nie ma żadnej przesady w tym, że znajomi pary młodej dzielą się takimi chwilami, ja osobiście fajnie bym się z tym czuła.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-11-01 o 09:16
Stary 2015-11-01, 09:44   #2669
cantmakeit
Raczkowanie

Pan Olimpia o tolerancji. Rozumiem, ze chciała poruszyć ciekawy temat, ale wyszła teraz trochę na głupio-mądrą. Nie mogę tego słuchać.
cantmakeit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 09:47   #2670
pesstka90
Raczkowanie

Ja się nie dziwię, że na ślubie fryz Szusz wygladał jak wyglądał skoro był robiony dzień wcześniej i spała w nim

Edytowane przez pesstka90
Czas edycji: 2015-11-01 o 09:48
pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości