![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Zacznę od pozytywów - ogólnie dzięki za polecenie, zawsze lubimy się przekonać na własnej skórze, poznawać nowe etc. Zakończenie na plus.
Ale. ![]() ![]() ![]() Dosyć miło, że dotknął TYCH spraw społecznych. to miła odmiana. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-31 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Nindżopesz
|
Oglądałam sama i podobnie, dałabym 6/10 w skali filmwebowej - niby spoko ale czegoś zabrakło i napięcie żadne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Nie ma sensu. No chyba, że ciekawe jest dla Ciebie jakich perfum używają celebryci pokroju obsady "tańca z gwiazdami" (ale jak na moje oko kwalifikuje się to pod "nieciekawe & na co to komu"). Cytat:
![]() Dziękuję za otuchę, jednak to raczej nie odra, byłam szczepiona i nie mam wszystkich objawów ![]() 2. No cienizna i tona mułu, ale ludzie oglądają, bo muszą zobaczyć to na własne oczy, potem to się rozrasta, tak jak opisałaś, a efekt jest taki, że lalunia się cieszy bo ma kilka tysięcy odsłon. Co nie zmienia faktu, że niektórzy na pewno się z nią zgodzą i ma szczerych fanów, ale o takich jednostkach to już w ogóle nie chcę myśleć, bo mam przeczucie że nasza cywilizacja upada ![]() A co do filmu - jako dzisiaj mam z mężem sexy halloween na kanapie, smarki, leki i te sprawy, to obejrzymy sobie chyba "Only lovers left alive". No zobaczymy co z tego będzie, żałuję że nie mogę po raz drugi obejrzeć po raz pierwszy "Co robimy w ukryciu" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakoś się nie umiem wbić w makijażowo-modowe tematy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||||
Panaroja
|
snad cherbaty s kąfiturami
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.-1- ![]() -2- na wyjściowe okazje do ludzi ![]() -3-tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Polatałam po zakupach jedzeniowych, cmentarzu(niepotrzebnie, bo mi buzia z ropa sie wyziebila i rwało nieco), a teraz zrobiłam ciasto cytrynowo-orzechowe i czekam czy mi nie wypadnie z foremki w piekarniku, bo tyle go
![]()
#157 | ||||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a zrób z nich awangardowy wazon na suszone rośliny ozdobne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.i tym się powinnaś kierować przy doborze rzeczy - tym właśnie uczuciem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-31 o 18:07 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||||||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba sobie zastosuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.podobno gliceryna zmiękcza , ale nie próbowałam . 3.dokładnie ![]() Cytat:
![]() 2.pewnie przez wszystkodostępność wszystkiego wszystkie wyglądają tak samo . Kiedyś indywidualizm zapewniał przeżycie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ideu pakować dynieu do suoików , takie halołynowe przetwory ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-31 o 18:08 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Nindżopesz
|
Wygooglałam sobie - mam teraz podobny kolor włosów i stopy też czasami takie brudne bo chodzę boso po mieszkaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Otóż to! 2. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Szukam właśnie jakiegoś thrillera psychologicznego na dziś. Niestety ostatnio co nie obejrzymy to jednak zawód ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem - tu ciuch nie wystarczy. : ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pisałam kiedyś recenzje dla jednego z polskich portali tematycznych. Nie perfum. Za recenzje dostaje się kasę - jak za każdy inny artykuł. Nie rozliczasz się jednak z wydawcą czy producentem, lecz zawsze z redakcją. Nie masz kontaktu z tym, kto zarobi lub straci i nie ma ten ktoś wpływu na treść tego, co piszesz. Wybierasz też rzeczy, na których się znasz - nie dostajesz z defaultu towaru jak leci. Na blogach jest inaczej. Przecież producent nie jest idiotą - nie zapłaci za to, że ktoś zjedzie jego produkt. W przypadku blogów to w ogóle jest tak, że producent chce, żeby pisać o konkretnym produkcie - tym, który akurat promuje. Ostatnio była duża kampania pewnych perfum. Totalne kwiatki - sratki. Milusi zapaszek jakich setki dosłownie. Nie brałam tego - nie chce mi się pisać o takich rzeczach. Jakież było moje zdziwienie, kiedy na jednym z blogów, które naprawdę lubię i szanuję wyczytałam, że to "przełom w perfumiarstwie". No że co?! Gdyby napisała, ze śliczny i bardzo jej się podoba - luzik, uwierzyłabym. Ale przełom? ![]() edit: A najnowszy hit to w ogóle współprace w ramach których agencja reklamowa wrzuca na Twojego bloga posty jako Ty. Ładne, zgodne z tematyką i ze zdjęciami. Cytat:
Ja po prostu jestem poza problemem z poszukiwaniem stylu i obawiam się, że nie do końca czuję problem. Nie muszę się zastanawiać, czy mi się coś podoba, czy nie. A nawet jak mi się coś podoba, to tkwi we mnie jakiś taki żelazny miernik, który nie pozwoli mi założyć zielonej kiecki. Bo to nie 'moje". W pewien sposób fascynuje mnie to, że istnieją ludzie, którzy takiej blokady nie mają i mogą swobodnie badać granice rzeczywistości, zastanawiać się - jaki jest ich styl. Dla mnie to fantastyka totalna. Zdolność niezrozumiała, ale fascynująca. Cytat:
Dziękuję Maju. ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nawiążę do pierwszej części Twojej wypowiedzi - ja nie wiem, czy jestem zadowolona ze swojego stylu. On po prostu taki jest - taki był zawsze. Taka ja jestem i nawet jeśli mam świadomość, ze w innym stylu wyglądałabym lepiej... To ten jest mój i nic na to nie poradzę, że nie widzę się w sukience w grochy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem cienie do powiek, jeśli ktoś potrafi ich używać, czy pomadki, jeśli ktoś używa różnych kolorów. Ale kilkanaście podkładów...? W ogóle nie łapię, czemu buty, które podobały się rok temu, rok później nagle są brzydkie... ![]() Ale naj... najbardziej rozbraja mnie "projekt denko". Radocha, ze coś się zużyło i trzeba wydać kasę na kolejne. Nożeszwatkuresz?! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Swoją drogą, to jest ten cudownie oczywisty przypadek, kiedy nawet średnio bystry człowiek może poczuć się mądrzejszy i bardziej wartościowy, niż "celebrytka". To to balsam na ludzkie dusze. ![]() W sumie luzik. Dla mnie to niczego nie zmieni. ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, zgubiłam gdzieś cytat z Justyny z gumowymi torbami i czapką na rower, ale chciałam powiedzieć, że to właśnie jest unikalny styl. Dla mnie najwazniejsze jest to, żeby nie próbować zadowolić innych. Olać poczucie, ze nie jestem "dość fancy" i nie dość dobrze mnie ocenią. Tak, jestem dooobrze po trzydziestce. tak, chodzę w glanach. I tak, zamierzam chodzić w nich nadal. Będę starą metalówą. Możecie się śmiać, głupi ludzie żyjący wedle schematów stworzonych przez innych głupich ludzi. Śmiech to zdrowie. :p
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2015-10-31 o 19:48 |
||||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wiedźma
|
No dokładnie! Posiadanie oczu, które nie wyglądają jak gdyby to patykiem do gówna żgnął wiele by mi w kwestii makijażu ułatwiło. :/
#164 |
Piers do przodu
|
Sabb
![]() ![]() ![]()
#165 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. na szczęście w poszukiwaniu stylu nie chodzi o wybranie tego, który najlepiej wpasuje się w gusta innych. Ja na przykład jestem zafascynowana nindżopszowym, pewnie ludzie patrzą na mnie jak na bidę okutaną w czarne, krzywe szmaty, ale ja się w tym czuję genialnie, jak zły charakter z kreskówki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.pogrubione - to jest właśnie wrodzone wyczucie stylu , automatycznie wiesz , co Twoje , co nie Twoje ![]() 3. ![]() 4.z jedną uwagą - u nas jest niestety tak , że co i rusz coś wycofują z rynku albo zmieniają jakość , więc jeżeli znajdzie się coś dobrego idealnie odpowiadającego wymaganiom , lepiej zrobić zapas , bo zniknie . Ja niestety tak mam od zawsze , że jak trafię na coś , co jest dokładnie takie jak mi potrzeba i jak bym chciała , to natychmiast to wypollizowują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5.a wiesz , że ja muszę mieć trzy podkłady ? nie do konturowania , tylko zależnie od pory roku . Na lato jeden - najciemniejszy , jak się opalę , na jesień bledszy , jak mi trochę zejdzie , i na zimę i wiosnę najbledszy , bo w tamtych wyglądam jak w masce , kiedy mi opalenizna zejdzie całkiem . Właśnie powoli przymierzam się do przejścia na wersję zimową porcelanową ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Piers do przodu
|
Parabel
![]() ![]() ![]()
#169 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() policzyłam na nowo - 22 żele i 6 pilingów , każdy inaczej pachnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A używam dwóch - lepszego do ludzi, gorszego po domu jeśli spodziewam się np. listonosza. Cudownych pudrów nakupowałam póki mam kasę - planuję zużywać do końca życia ![]() Ulubione tuniki czasami dubluję żeby się nie obudzić z ręką w nocniku kiedy zmieni się kolekcja a stara będzie zjechana... Lubię też kupować po dwie sprawdzone pomadki, korektory itp. żeby jedne mieć w domu do malowania rano, a drugie nosić w torbie na wypadek poprawek i nie przekładać tego w kółko... Ale z blogerkami chyba nie o takie zapasy chodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Piers do przodu
|
Wg Młodego taka, co ma wszystkie dziurki głowowo-szczękowe na miejscu i do tego łatwo dostępne ![]() ![]()
#172 | |||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Od nastolęctwa przeżywam okres fascynacji czaszkami. Miałam kolekcję nawet. ![]() Cytat:
![]() 2. Uwielbiam taki styl! Totalnie uwielbiam i chciałabym tak się nosić, ale jakoś zawsze wychodzi mi rockowo i nic z tym nie mogę zrobić. Ale mogę uwielbiać. ![]() Cytat:
Choć w sumie... Rozumiem kupowanie książek, których się jeszcze nie przeczytało. Rozumiem trzysta flaszek perfum. Ale żeby się cieszyć, że się skończyły?! Nie rozumiem piętnastu tuszy. Cytat:
No jak Ty nic o życiu nie wiesz... ![]() 2. To jest podświadome ograniczenie wolności wyboru. ![]() 4. Mnie tak Leclerc wycofał korektor idealny. Gdybym wiedziała, kupiłabym z pięć. Ale przecież nie otwierałabym wszystkich na raz. Co do podkładów - mam dwa. Niepotrzebnie, bo i tak się nie opalam, a jak się opalę, to się nie maluję. Ale oba są naprawdę świetne. Mam też od paru tygodni krem BB. Nie wiem po cholerę. ![]() Cytat:
Nienawidzę kupować ubrań. ![]() Najchętniej chodziłaby, całe życie w tych samych spodniach, butach i bluzie. tylko dziury wypadają. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko widzisz - w niektórych dziedzinach jestem konsekwentna aż za bardzo - w niektórych leżę i się wstydzę. Ale zawsze do czasu. Potem nie ma przebacz. I ten czas nadszedł. Więc myślę. I tak, szukanie najlepszego koloru włosów i fryzury mi się udało. Odfajkowane. Perfumy - mam wreszcie 3 grupy i z każdej 3 zapachy. odfajkowane. Makijaż - mam swój ulubiony. Najlepszy. A ubrania? Cóż, z nimi dopiero zaczynam ![]() Natomiast wiem, że mogę mieć konsekwentne ubrania i nie być konsekwentna - w czymś tam nie wiem czym ![]() I wiem, że mam od zawsze skłonność do znalezienia (poprzedzonego długim szukaniem) optymalnego rozwiązania, uniwersalnego. Cytat:
Mnie pasują bardzo różne - wręcz przeciwstawne rzeczy. A mieszać nie lubię i nie chcę (to wersja na teraz, bo się może zmienić, jak poprzymierzam i się obfocę) - więc znajdę albo wymyślę coś, co już JEST gotową mieszanką ![]() A... co do torby i czapki... no wiesz, to byłby bardzo unikalny styl, gdyż poza czapką nie miałabym na sobie nic (torbą się co nieco przysłoni) ![]()
![]() |
#174 | |||||||
Zakorzenienie
|
Macham i usiłuję utłuc komara, który mnie atakuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękować! ![]() Cytat:
![]() Może to dobry pomysł jest. "Wazon kwiatów w Valentino" może i by kto kupił i byłoby na flaszki? ![]() Ano. Tym bardziej, że jak się coś kupi, to przysyłają ankietę do wypełnienia na temat obsługi w sklepie ![]() Cytat:
![]() A po tej glicerynie nie wybuchnie? ![]() Chyba, że wszystko za krótkie/małe/duże i cza kombinować jak koń pod górkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony, jeśli bloger to zawód, to chyba musi pisać co zleceniodawca każe? ![]() A tak, słyszałam o tym. To się nawet jakoś wyszukanie nazywa, ale nie pamiętam jak, bom sklerotyk, no i już nie robię w reklamie. Na szczęście.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie torebkę. Skórzanej czarnej szukam nadal, ale ta się mnie tak bardzo spodobała, że musiałam zanabyć
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#177 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ja zrozumiałam, że mają kosmetyki różnych firm i są ciekawe jak zadziała ten nowy - więc na gwałt kończą stary i tak szukają złotego Graala. 3. jak będą faktycznie takie dobre to kupię też te lepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Red, a weź rzuć trochę swoich zestawów? Ze sobą - bym zobaczyła chętnie
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- COS Wam pokażę ![]() ![]() http://allegro.pl/cos-nowe-seledynow...755298617.html
#179 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() EDIT: zrobiłam udane średnio-ciemne codzienne smołki, yay! Połączyłam taupe z grafitowym. Ale najbardziej podobają mi się takie, gdzie powieka jest dość jasna i tylko w kąciku napaciane na ciemno, to mi jakoś nie wychodzi bo duży kontrast. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-11-01 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oprócz kupowanie pudrów do końca życie, bo jednak jakieś terminy ważności to one mają, co nie? ![]() mnie zawsze szkoda kupić nowego bo wiem że nie zużyje i będę musiała w końcu wyrzucić ![]() Kiedyś kupowałam więcej "na zapas" teraz najpierw zadaję sobie pytanie czy mam szansę to zużyć mniej więcej w dacie ważności ![]() Cytat:
![]() Znad jogurtu ![]() i spadam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.