Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LIX - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-01, 18:32   #3691
tishka
Zakorzenienie

Dot.: Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LI

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Jesteś cały czas czy tylko co jakiś czas? Na 4 tygodnie czy dłużej?
staram sie raczej trzymac caly czas ale roznie to bywa
niestety przez ostatnie miesiace dosc czesto wyjezdzam w delegacje i wtedy zawsze po hotelowym jedzeniu jestem 1-2kg na plusie
wykupilam kiedys dostep na rok bo przyslali mi jakas super oferte za 29 zl chyba

[QUOTE=monimyszek;53304927]Dziewczyny planujecie coś zakupic w promocji Rossmanowskiej?

[QUOTE=monimyszek;53307595]

pomadke z wibo
rozswietlacz z wibo bo mi spadl
eyeliner z wibo
zolty tusz lovely, zielony wibo mi nie podszedl, meczylam sie z nim strasznie
aaa i jeszcze korektor z wibo zadowolona bylam z niego

ciekawe czy ochronne pomadki beda tez wchodzic
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 19:36   #3692
anciaahk
kosmitka

Dot.: Zaromaniaczki- stare wyjadaczki -wątek w którym ZAWSZE coś się dzieje !! cz. LI

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziękuję
Jednak zdecydowałam się, że sama sobie ułożę zdrowo i odpowiednio zbilansowaną dietę i zobaczę jakie będą tego efekty

Dzień dobry
Jeśli potrafisz i masz chęci, to pewnie. Ja nie umiem a jak nie mam rozpisane, co mam zjeść, to jem, co wpadnie w ręce. Wolę mieć dietę gotową, czasem ją zmodyfikuję, czasem zastąpię składniki, ale wiem, co mam zjeść, kiedy, szykuję na cały dzień, nie mam jakiegoś podjadania i jedzenia czegoś na szybko.
Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
No ale Ty super wyglądasz w zarowym, więc
Zachwycona nim nie jestem Beatko, ale największy jego plus to długość, szczególnie w porównaniu do szlafroka. Szlafroczek mial ładniejszy kolorek. No i zarowy odesłałam w czwartek .
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa tej ich diety tak zachwalanej w internecie
Dieta jest skuteczna, to w sumie chyba najważniejsze. Mam w bliskiej rodzinie osobę korzystającą z tej diety i ma niesamowite efekty, ok 30 kg od lutego na minusie.
Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
No to super ze Ci podeszły. Lubie buty GR ale ceny regularne sa moim zdaniem mocno przesadzone w wielu przypadkach. Nawet ze zniżka 20% te buty sa wciąż drogie (w stosunku do jakości) i jesli juz miałabym wydać takie pieniądze to często wole dołożyć trochę $$ i kupić na wyprzy buty porządniejszej marki. Te sztyblety bardzo mi sie podobają, ale nie na tyle żebym zapłaciła za nie ponad 400zl
Jakie porządniejsze polecasz wobec tego? Muszę dokupić jeszcze chyba jakieś czarne
Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
staram sie raczej trzymac caly czas ale roznie to bywa
niestety przez ostatnie miesiace dosc czesto wyjezdzam w delegacje i wtedy zawsze po hotelowym jedzeniu jestem 1-2kg na plusie
wykupilam kiedys dostep na rok bo przyslali mi jakas super oferte za 29 zl chyba
Ja po przerwie znowu wróciłam, ale waga póki co nie drgnęła. Być może dlatego, że nie trzymam jej rygorystycznie i zdarzają mi się weekendowe grzeszki. Jeszcze mam kilka rodzinnych imprez przed sobą, ale od połowy listopada powinnam mieć spokój, wtedy będzie łatwiej o dyscyplinę. No i od jutra powinnam już wrócić do ćwiczeń .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 19:38   #3693
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Mam problem z wersja mobilna. Szukam tej bluzki. Czy ona w ogole jest na stronie?

Bede wdzieczna za pomoc.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 19:41   #3694
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli potrafisz i masz chęci, to pewnie. Ja nie umiem a jak nie mam rozpisane, co mam zjeść, to jem, co wpadnie w ręce. Wolę mieć dietę gotową, czasem ją zmodyfikuję, czasem zastąpię składniki, ale wiem, co mam zjeść, kiedy, szykuję na cały dzień, nie mam jakiegoś podjadania i jedzenia czegoś na szybko.

Zachwycona nim nie jestem Beatko, ale największy jego plus to długość, szczególnie w porównaniu do szlafroka. Szlafroczek mial ładniejszy kolorek. No i zarowy odesłałam w czwartek .

Dieta jest skuteczna, to w sumie chyba najważniejsze. Mam w bliskiej rodzinie osobę korzystającą z tej diety i ma niesamowite efekty, ok 30 kg od lutego na minusie.

Jakie porządniejsze polecasz wobec tego? Muszę dokupić jeszcze chyba jakieś czarne

Ja po przerwie znowu wróciłam, ale waga póki co nie drgnęła. Być może dlatego, że nie trzymam jej rygorystycznie i zdarzają mi się weekendowe grzeszki. Jeszcze mam kilka rodzinnych imprez przed sobą, ale od połowy listopada powinnam mieć spokój, wtedy będzie łatwiej o dyscyplinę. No i od jutra powinnam już wrócić do ćwiczeń .
Mam podobnie jak Ty - jak nie zaplanuję wcześniej co jem to wpadają mi w ręce przypadkowe rzeczy. Dlatego wcześniej jak byłam na diecie to wieczorem ustalałam co jem drugiego dnia. Efekt był super, bo 23 kg. na minusie Ale teraz chcę mądrzej podejść do diety, nie chcę chodzić głodna Też zaraz siadam i wymyślę jedzenie na jutro.
Stary 2015-11-01, 19:57   #3695
anciaahk
kosmitka

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;53308915]Mam problem z wersja mobilna. Szukam tej bluzki. Czy ona w ogole jest na stronie?

Bede wdzieczna za pomoc.[/QUOTE]
Była, ale nie mogę jej zlokalizować.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Mam podobnie jak Ty - jak nie zaplanuję wcześniej co jem to wpadają mi w ręce przypadkowe rzeczy. Dlatego wcześniej jak byłam na diecie to wieczorem ustalałam co jem drugiego dnia. Efekt był super, bo 23 kg. na minusie Ale teraz chcę mądrzej podejść do diety, nie chcę chodzić głodna Też zaraz siadam i wymyślę jedzenie na jutro.
Wow, gratulacje! Super wynik!

Stary 2015-11-01, 19:59   #3696
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Wow, gratulacje! Super wynik!
Dziękuję Niestety nie było to mądre odchudzanie, jadłam naprawdę mało... po żadnym posiłku nie byłam najedzona, wręcz przeciwnie... wciąż chodziłam głodna...
Stary 2015-11-01, 20:00   #3697
anciaahk
kosmitka

Widział ktoś "na żywo"? Jakieś wrażenia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1255241800_6_1_1.jpg (25,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1255241801_6_1_1.jpg (42,9 KB, 11 załadowań)

Stary 2015-11-01, 20:01   #3698
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Dziękuję Niestety nie było to mądre odchudzanie, jadłam naprawdę mało... po żadnym posiłku nie byłam najedzona, wręcz przeciwnie... wciąż chodziłam głodna...
Miałaś efekt jojo po tego typu diecie?

Stary 2015-11-01, 20:05   #3699
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Tak, był chwilowy błąd na stronie

Dzień dobry
szczęściara
Stary 2015-11-01, 20:06   #3700
lleenka
Rozeznanie

Witam się Nadrobiłam Was po szalonych kilku dniach z naciulatko

Cytat:
Super przyjemnego pobytu
Dziękujemy

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;53289628]

No nieźle, nieźle [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
W Kato byłam raz Łódź pięknie "stylizuja" na te stara, włókiennicza....a jaki będziemy mieć za chwile dworzec fabryczny
Uwielbiam Łódź Piotrkowska, hotel Andels, pobliska galeria Byłam ostatni raz co prawda 2 lata temu pierwszy raz na dłużej i byłam zachwycona Często od klientów słyszałam o dokuczających remontach, więc spodziewam się, że wygląda teraz jeszcze lepiej Muszę wpaść niedługo!

Cytat:
Byłam dzisiaj u kosmetyczki, zrobiłam peeling kawitacyjny, maseczkę, buzia wygląda super. Chcę znowu rozpocząć serię mikrodermabrazji, jak w ubiegłym roku, ale mam póki co za dużo ognisk zapalnych na buzi i jeszcze muszę poczekać. Nie wiem, czy też robicie kawitację, ale ja uwielbiam, super sprawa!
Lubię peeling kawitacyjny Do tego maska i efekt fajny Często kosmetyczka usuwa pewne zmiany manualnie. Różnie jest to postrzegane, ale ja akurat jestem za. Mikrodermabrazja też daje świetny efekt! Muszę pomyśleć o takim oczyszczaniu, ale to jak wygoję ranki po laserze CO2

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Dziękuję !!! Ale Tobie też gratuluję spadku wagi
Dziękuję bardzo Też się bardzo cieszę! Choć po tych kilku dniach szaleństwa jedzeniowo-alkoholowego moja waga wzrosła Ale spodziewałam się tego i nawet potrzebowałam Od jutra miałam zacząć treningi z trenerem na siłowni, ale jednak przesunęłam o tydzień. Czekam na odpadnięcie strupków z buzi Plus muszę pogadać jeszcze z ortopedą i fizjoterapeutką, bo nie ogarnęłam tego wcześniej

Cytat:
Ja chcę zamówić Olbrzyma, bo Ileenka polecała
Tak, polecam bardzo Kolega zachwalał Szukałam po wypożyczalniach, ale du**, a na bonito prawie, jak za darmo, więc zamawiam bez wahania

Cytat:
Są, ale niezbyt często. Są grillowane, pieczone, nawet smażone. Nie wiem, czy nie przejdę na dietę Natur House, ale trochę boję się ich suplementacji. Przez listopad poobserwuję efekty po usunięciu hormonów, bo myśle, że to może trochę blokować spadek wagi i wtedy zdecyduję. Od poniedziałku juz bede mogła ćwiczyć moze, tego mi bardzo brakuje.
Bardzo prawdopodobne Ostatni spadek wagi zauważyłam dopiero po kilku dniach codziennych ćwiczeń brzucha na macie. Strasznie ciężko było mi się ich pozbyć.

Cytat:
Brawo Kochana Pamiętaj o tym, co nas czeka za kilka miesięcy

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:18   #3701
anciaahk
kosmitka

Skoro sprzedałam karmelka, to muszę cos sobie w to miejsce odkupić. Tylko co?

Stary 2015-11-01, 20:19   #3702
myszola21
Zakorzenienie

Ania no nic najpierw spróbuje z oxy a potem może natur house
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:19   #3703
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądałaś w męskim camelku
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:20   #3704
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
A tego z zary w końcu nie chcesz?
A taki?
http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...405426210&p=72

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2015-11-01 o 20:23
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:27   #3705
martitkaa
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;53308915]Mam problem z wersja mobilna. Szukam tej bluzki. Czy ona w ogole jest na stronie?

Bede wdzieczna za pomoc.[/QUOTE]
nie ma jej teraz bo już wykupiona :
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2995557.html
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:28   #3706
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Miałaś efekt jojo po tego typu diecie?
Niestety tak. Bardzo długo się trzymałam. Około roku nie jadłam słodyczy... ale przyszedł czas, że wygłodniała rzuciłam się na jedzenie i są tego efekty. Dlatego zaczynam ponownie, tylko z większą wiedzą i mądrzejszym podejściem. Mam kilka rzeczy, które mnie motywują, więc podchodzę do tego tak, że nie ma opcji, że się nie uda
A jak z Twoją motywacją?

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Witam się Nadrobiłam Was po szalonych kilku dniach z naciulatko

Dziękujemy

Uwielbiam Łódź Piotrkowska, hotel Andels, pobliska galeria Byłam ostatni raz co prawda 2 lata temu pierwszy raz na dłużej i byłam zachwycona Często od klientów słyszałam o dokuczających remontach, więc spodziewam się, że wygląda teraz jeszcze lepiej Muszę wpaść niedługo!

Lubię peeling kawitacyjny Do tego maska i efekt fajny Często kosmetyczka usuwa pewne zmiany manualnie. Różnie jest to postrzegane, ale ja akurat jestem za. Mikrodermabrazja też daje świetny efekt! Muszę pomyśleć o takim oczyszczaniu, ale to jak wygoję ranki po laserze CO2

Dziękuję bardzo Też się bardzo cieszę! Choć po tych kilku dniach szaleństwa jedzeniowo-alkoholowego moja waga wzrosła Ale spodziewałam się tego i nawet potrzebowałam Od jutra miałam zacząć treningi z trenerem na siłowni, ale jednak przesunęłam o tydzień. Czekam na odpadnięcie strupków z buzi Plus muszę pogadać jeszcze z ortopedą i fizjoterapeutką, bo nie ogarnęłam tego wcześniej

Tak, polecam bardzo Kolega zachwalał Szukałam po wypożyczalniach, ale du**, a na bonito prawie, jak za darmo, więc zamawiam bez wahania

Bardzo prawdopodobne Ostatni spadek wagi zauważyłam dopiero po kilku dniach codziennych ćwiczeń brzucha na macie. Strasznie ciężko było mi się ich pozbyć.

Brawo Kochana Pamiętaj o tym, co nas czeka za kilka miesięcy
Hej kochana
A jak Twoja dieta dzisiaj? Ja zaczęłam i pamiętam o motywacji! Zaraz zacznę szukać stroju haha. W domu też zdążyłam się pochwalić, że w styczniu/lutym wybywam
Stary 2015-11-01, 20:30   #3707
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki pozy tej modelki - masakra

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:34   #3708
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądałaś w męskim camelku

Cytat:
A tego z zary w końcu nie chcesz?

Jego zamówiłam, wysłany i jutro u mnie będzie pewnie, tylko nie jestem do niego na 100% przekonana. Mam wrażenie, że on lepiej wyglada na zdjęciach niż w rzeczywistości.
Ale myślałam tez o szarościach i albo tym szlafroku z zary w to miejsce albo ten wyżej wklejony.

Stary 2015-11-01, 20:43   #3709
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:

Wow 30kg to imponujący wynik!
Aniu a co do butów to sztybletów żadnych lepszych nie znalazłam jak dotąd. Jedyne jakie posiadam są w formie gumiaków bardziej chodziło mi o to, ze moje doświadczenie z butami GR jest takie, ze nie są warte az takich pieniędzy i dlatego zamiast sztybletów tej firmy za ponad 400zł (juz po zniżce) wole kupić np bikery innej. Ogólnie to uwielbiam TH, prócz ostatniej "wpadki" z wychodzącymi wkładkami problemów z nimi jeszcze nie miałam. Stylistyka mi bardzo odpowiada, jakościowo tez super. Mam jedne balerinki z takiego cudownego zamszu, ze nic tylko miziać wspominałam tez kiedys, ze mam jedna pare butów z rylko i złego słowa na nie powiedzieć nie moge tylko właśnie tu jest ten problem, ze mało co mi sie w tym sklepie podoba. Zajrzyj, moze Ty cos znajdziesz
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:47   #3710
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli jesteś na redukcji, odstaw nabiał, zobaczysz dużą różnicę w oxy jest go dużo, stosowałam kiedyś oxy przez 2 miesiące, ale według mnie to nie jest dobra dieta, przynajmniej nie kiedy ćwiczysz i chcesz mieć efekty, teraz mam całkiem inną dietę rozpisaną przez trenera pod moje zapotrzebowanie kaloryczne i makroskładniki, a przede wszystkim zdrową - efekty mam 100% lepsze
Stary 2015-11-01, 20:51   #3711
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się wydaje że w tym camelku z nowej kolekcji byś fajnie wyglądała bo jest dłuższy...ale też drogi
Albo w moim h&mowym bo też długi
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:56   #3712
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Ania no nic najpierw spróbuje z oxy a potem może natur house
Wadą natur house jest cena. Sama dieta jest bezpłatna, ale te ich wspomagacze nieźle kosztują, bywa i 150 zł na tydzień, więcej, mniej, różnie. Wizyty są właśnie raz w tygodniu najczęściej. Ale efekty miazga.
Na dietę przeszedł mój kolega z pracy. Nie trzyma jej jakoś mocno, opuszcza wizyty i po chyba 3 miesiącach nie ma 1/3, a miałam wrażenie, że butów zza brzucha nie widział
Cytat:
Niestety tak. Bardzo długo się trzymałam. Około roku nie jadłam słodyczy... ale przyszedł czas, że wygłodniała rzuciłam się na jedzenie i są tego efekty. Dlatego zaczynam ponownie, tylko z większą wiedzą i mądrzejszym podejściem. Mam kilka rzeczy, które mnie motywują, więc podchodzę do tego tak, że nie ma opcji, że się nie uda
A jak z Twoją motywacją?
W sumie trzymam się już prawie rok, czasem grzeszę, weekendy, wyjazdy itp, ale ogólnie staram się trzymać . Na oxy jestem już chyba 5 czy 6 raz.
Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Wow 30kg to imponujący wynik!
Aniu a co do butów to sztybletów żadnych lepszych nie znalazłam jak dotąd. Jedyne jakie posiadam są w formie gumiaków bardziej chodziło mi o to, ze moje doświadczenie z butami GR jest takie, ze nie są warte az takich pieniędzy i dlatego zamiast sztybletów tej firmy za ponad 400zł (juz po zniżce) wole kupić np bikery innej. Ogólnie to uwielbiam TH, prócz ostatniej "wpadki" z wychodzącymi wkładkami problemów z nimi jeszcze nie miałam. Stylistyka mi bardzo odpowiada, jakościowo tez super. Mam jedne balerinki z takiego cudownego zamszu, ze nic tylko miziać wspominałam tez kiedys, ze mam jedna pare butów z rylko i złego słowa na nie powiedzieć nie moge tylko właśnie tu jest ten problem, ze mało co mi sie w tym sklepie podoba. Zajrzyj, moze Ty cos znajdziesz
Oj ryłko ma fatalną stylistykę, babciną. Rzeczywiście buty są niezniszczalne, ale ostatnio nic sobie tam znaleźć nie mogę . Z TH nie mam butów.
Kupiłaś tą koszulę w kratkę TH?
Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Jeśli jesteś na redukcji, odstaw nabiał, zobaczysz dużą różnicę w oxy jest go dużo, stosowałam kiedyś oxy przez 2 miesiące, ale według mnie to nie jest dobra dieta, przynajmniej nie kiedy ćwiczysz i chcesz mieć efekty, teraz mam całkiem inną dietę rozpisaną przez trenera pod moje zapotrzebowanie kaloryczne i makroskładniki, a przede wszystkim zdrową - efekty mam 100% lepsze
Tam jest ciężko odstawić nabiał, bo nabiał tam to podstawa właściwie - kefiry, maślanki, jogurty naturalne. I faktycznie dieta dawała najlepsze efekty jak nie ćwiczyłam. Teraz wagowo stoję, ale obwody po ćwiczeniach zmalały. Nie jest to jeszcze TEN efekt, ale zbliżam się, szczególnie w obwodzie ud, a na tym mi najbardziej zależało. Wolałabym jednak, by to trochę poszło w parze z wagą.
Oxy jest tania i wygodna, dla mnie to duży plus, dlatego nie chcę z niej zbytnio rezygnować. Może dieta Chodakowskiej byłaby lepsza?

Stary 2015-11-01, 20:56   #3713
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
powiedz coś więcej o swojej diecie brzmi super!
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 20:59   #3714
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ten jest ładny, ale skład ma słaby

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...407783067&p=12

ten niezły

Jutro jadę na sklepy i pomierzę mam nadzieję te z zary.

Stary 2015-11-01, 21:00   #3715
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Wadą natur house jest cena. Sama dieta jest bezpłatna, ale te ich wspomagacze nieźle kosztują, bywa i 150 zł na tydzień, więcej, mniej, różnie. Wizyty są właśnie raz w tygodniu najczęściej. Ale efekty miazga.
Na dietę przeszedł mój kolega z pracy. Nie trzyma jej jakoś mocno, opuszcza wizyty i po chyba 3 miesiącach nie ma 1/3, a miałam wrażenie, że butów zza brzucha nie widział

W sumie trzymam się już prawie rok, czasem grzeszę, weekendy, wyjazdy itp, ale ogólnie staram się trzymać . Na oxy jestem już chyba 5 czy 6 raz.

Oj ryłko ma fatalną stylistykę, babciną. Rzeczywiście buty są niezniszczalne, ale ostatnio nic sobie tam znaleźć nie mogę . Z TH nie mam butów.
Kupiłaś tą koszulę w kratkę TH?

Tam jest ciężko odstawić nabiał, bo nabiał tam to podstawa właściwie - kefiry, maślanki, jogurty naturalne. I faktycznie dieta dawała najlepsze efekty jak nie ćwiczyłam. Teraz wagowo stoję, ale obwody po ćwiczeniach zmalały. Nie jest to jeszcze TEN efekt, ale zbliżam się, szczególnie w obwodzie ud, a na tym mi najbardziej zależało. Wolałabym jednak, by to trochę poszło w parze z wagą.
Oxy jest tania i wygodna, dla mnie to duży plus, dlatego nie chcę z niej zbytnio rezygnować. Może dieta Chodakowskiej byłaby lepsza?
Gratulacje! Wytrzymała z Ciebie babka A od czego zaczęłaś zmagania z kg?
Stary 2015-11-01, 21:04   #3716
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje że w tym camelku z nowej kolekcji byś fajnie wyglądała bo jest dłuższy...ale też drogi
Albo w moim h&mowym bo też długi
Ten nowy z mango nie jest już dostępny. O nim myślałam właśnie, bo on dłuższy chyba.

Myślę, że zostawiłabym męski karmelowy oraz rozejrzę się za jakimś szarym, wtedy byłabym zadowolona. 3 płaszcze mi wystarczą w zupełności. Do tego mam kurtkę MD i budrysówkę z Zary - wystarczająco na cały okres jesienno-zimowy.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Gratulacje! Wytrzymała z Ciebie babka A od czego zaczęłaś zmagania z kg?
Nie miałam nadwagi jakiejś dużej, więc to tylko może tak brzmi. Zaczęłam od oxy, w pierwszych 4 tygodniach zleciało najwięcej, potem tylko się pilnowałam. Łącznie mam ok 8 kg w dół na wadze, więc wydaje mi się, że malutko jak na rok prawie czasu. Ale na koniec lipca doszły ćwiczenia, wtedy też nieco drgnęło. Ładnie modeluje się ciało, brzuch, uda - są naprawdę efekty. Dałam sobie czas do sylwestra na doprowadzenie sylwetki do określonego celu.
Waga trzyma się bez zmian już dłuższy czas, a to w sumie też jest jakiś tam sukces. Mimo przyjmowania hormonów nie utyłam - nie schudłam również, ale i nie spuchłam jakoś.

Stary 2015-11-01, 21:07   #3717
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Bardzo mi pomoglas. Dziekuje!

4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-01, 21:09   #3718
anciaahk
kosmitka

Dziewczyny jak myślicie - jak rozpatrzą mi reklamację skórzanych gaci za omyłkowe 129/900 zł? Oddadzą kasę czy jest szansa na wymianę na nowe?

Stary 2015-11-01, 21:12   #3719
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ten nowy z mango nie jest już dostępny. O nim myślałam właśnie, bo on dłuższy chyba.

Myślę, że zostawiłabym męski karmelowy oraz rozejrzę się za jakimś szarym, wtedy byłabym zadowolona. 3 płaszcze mi wystarczą w zupełności. Do tego mam kurtkę MD i budrysówkę z Zary - wystarczająco na cały okres jesienno-zimowy.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Nie miałam nadwagi jakiejś dużej, więc to tylko może tak brzmi. Zaczęłam od oxy, w pierwszych 4 tygodniach zleciało najwięcej, potem tylko się pilnowałam. Łącznie mam ok 8 kg w dół na wadze, więc wydaje mi się, że malutko jak na rok prawie czasu. Ale na koniec lipca doszły ćwiczenia, wtedy też nieco drgnęło. Ładnie modeluje się ciało, brzuch, uda - są naprawdę efekty. Dałam sobie czas do sylwestra na doprowadzenie sylwetki do określonego celu.
Waga trzyma się bez zmian już dłuższy czas, a to w sumie też jest jakiś tam sukces. Mimo przyjmowania hormonów nie utyłam - nie schudłam również, ale i nie spuchłam jakoś.
Zawsze na początku kilogramy lecą jak szalone , potem zwalniają. Zresztą 8 kg a 8 kg. Sama mówisz, że nie zaczynałaś z nadwagą, więc przy szczupłej sylwetce to bardzo dużo
Stary 2015-11-01, 21:14   #3720
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak myślicie - jak rozpatrzą mi reklamację skórzanych gaci za omyłkowe 129/900 zł? Oddadzą kasę czy jest szansa na wymianę na nowe?
Co się z nim stało?
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości