|
|
#2851 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Lepiej być ubezpieczonym
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kalafior co mogę z niego zrobić? z bułką odpada
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym ugotowała po prostu na parze albo w wodzie i posoliła
Tylko ja lubię taki zwykły - zamiast ziemniaków do obiadu Ja mam nadzieję, że jak opowiem lekarzowi w czwartek o tych twardnieniach to nam nie zabroni z moją chcicą teraz jest masakra... gorzej niż na początku związku |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula,o o- teksty odnosnie wielkości brzucha też są
Przychodzi z pracy,wita się ze mną, potem z brzuchem i: ale jest wieeeeeeeelki!Normalnie jakbym jakimś słoniem była ![]() Wizyta o 16, przebieram nogami... Kurde, chciałam mieć wyniki kwasów żółciowych,żeby je obejrzał, ale chyba będą dopiero jutro ![]() Martwię się znowu cholestazą, bo drapię się okropnie, całe stopy mam w strupach, z dużego palca zdarłam całą skórę :/ Nebula, Twój teść to jak mój dziadek: u Was telewzor na tapecie, a u nas dziadek: tylko on się źle czuje, tu go strzyka, tam coś dolega itp. Odkąd jestem w ciąży ANI RAZU nie zapytał jak się czuję, a mieszkamy razem ![]() Nawet mojej mamy nie pyta, no nikogo,bo ważne jest, że JEGO coś boli. Dopiero ostatnio się ocknął, bo jednocześnie TŻ był chory + moja mama zadzwoniła,że nie przyjedzie w ndz, bo ją kręosłup tak boli (ma problemy od lat). Ja rozstępy mam, smarowałam wcześniej babydremem, ale za słabo, stąd migdałowy. Baby, Ty chyba zwariowałaś z tą wyprawką Kinga,kalafior to tylko wyrzucić Ale to u mnie - NIENAWIDZĘ kalafiora Ale brokuł już spoko ![]() Jedziemy dzisiaj po wózek ![]() Z sałątek polecam tą: http://kuchnialidla.pl/product/salat...wym-i-granatem Jest boska Często też podsmażam kurczaka i całość zawijam w tortillę - super na drugie śniadanie
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie boi sie,tylko od kilku miesiecy wiecznie zmeczony chodzi. Zreszta biorac pod uwage roznice wieku miedzy nami to mogłam sie tego spodziewac ale smutne jest to ze zawsze miałam wizje ze mój facet bedzie szalal na moim punkcie jak bede w ciazy a tu....:-( Cytat:
Dotka-tez mi sie wydaje ze przesadzilam. I jeszcze jak was ostatnio czytałam o kolderkach Milutkiej to chcialm dokupic :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka trzymam kciuki, aby to był ten wasz kolor.
A kalafiora, chciałam jakoś samego nie jako dodatek. Zup nie lubię, no chyba że tak jak kiedyś pisałam rosół, ale rosół to nie zupa to rosół Może jakoś w piekarniku, muszę poszukać jakiegoś przepisu.
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wlasnie staniki sa niby bardziej wypelnione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj placze, a maz "czemu placzesz?" , a ja, ze nie wiem i tylko mnie przytulil i o ![]() krem z kalafiora Cytat:
Zazdroszcze juz wozka! Kciuki za wizyte! Ja wlasnie zjadlam nalesnika i popijam herbatke jakos mam slaby apetyt dzis..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ew. po urodzeniu dziecka jak uznam ze mi potrzebne to dokupię Cytat:
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2015-11-02 o 14:10 |
|||
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotka powiedz mu o tym wszystkim, to pewnie na telefon się umówicie na konsultacje jak będą wyniki
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka,
za wyniki i wizyteWyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, kocyk kupię w IKEI, ten jest fajny: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60290186/
|
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
My też mamy zakaz "przytulania" i ogromnie mnie to boli
w sensie sni mi sie juz po nocach, bo mi brakuje :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Mam ten kocyk, fajny jest! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym swiezy bob zjadla <3 ale tu tylko mrozony jest i taki malutki,to nie to samo.
W przeszlosci przy napietych stosunkach seks pomagal,ale ja w sumie go rozumiem,tylko smutno mi i tyle :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, no tak zrobię, że napiszę mu jutro smsa z wynikiem, zobaczymy jak od września to wygląda..
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- My zakazu przytulania nie mamy, aleeeee marzę o seksie sprzed ciąży ![]() Jerzyczka, o, to super, to biorę tym bardziej
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam od początku ciąży libido +10000000000, a już przed ciążą było ogromne
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko soli troszku bo inaczej nie będzie ale ja lubie teraz sól
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ostatnio czuję jak rasowa ciężarówka, kazałam mężowi kupić mi kubełek ogórków kiszonych
Dotka oby to nie była tak cholestaza.
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ja na kolację też tak lubię, zamiast ziemniaków tez często jadam czy to kalafior czy brokuł, o wiem, a może jednak z łososiem zjem. Tak myślę, że to dobry pomysł. |
|
|
|
|
#2873 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a zastanawiałyście się już jak i czy w ogóle będziecie szczepić Wasze maluszki?
Ja chcę szczepić, ale będę miała ogromny dylemat czy wybrać zwykłą szczepionkę czy skojarzoną..
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka gratuluję 30tc i witam w klubie odpoczywających na L4
Powodzenia na wizycie! mam nadzieję, że wyniki będą dobre bo to drapanie faktycznie nie brzmi najlepiej ![]() Co do kocyków to będę kupować: - rożek minky - ocieplany kocyk minky - cienki kocyk minky I mam jeden taki zwykły od teściowej, ale brzydki jest więc będzie tak awaryjnie w domu. Co do zmiany charakteru to ja do 6 miesiąca miałam się za oaze spokoju, a teraz coraz trudniej mi utrzymać nerwy na wodzy, dużo się irytuję i jestem mega wrażliwa ![]() niepozorna mega pyszna jest sałatka z zupek chińskich Za to za mna chodzi jarzynowa o matulu ![]() Jerzyczka ja na pewno szczepię na wszystkie obowiązkowe szczepienia i na pewno szczepię pojedynczo a nie tymi skoncentrowanymi
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, to zależy od finansów
bo czy dostanie 3 wkłucia osobno przy jednej wizycie, czy jedno skojarzone, to np. wg mnie niewielka różnica. Sęk w tym, że położna na SR uprzedzała, iż wybór szczepionki skojarzonej płatnej, pociąga za sobą konsekwencję w postaci całej reszty płatnych szczepionek, nie można już korzystać z tego "obowiązkowego" programu na NFZ.
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Czy komus jakis wozek dopisac na glowna?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2878 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i... Zamówiłam dwa otulacze noworodkowe Teraz juz MUSZĘ wielopieluchować Gorzej, jak przyjmie to tż, bo on już od kolegi ma informacje że MUSI kupić mnóstwo pieluszek małych, wie gdzie i w ogóle, wczoraj był zmartwiony że nie wzięłam z Gemini... Hmm ![]() No jeden "użyłam" w domu. Tylko jakiś trefny się okazał, bo do kliniki dojechał z zawartością w woreczku (dziękuję sobie za zapobiegliwość). W aptece kupiłam dwa, żeby móc zapłacić kartą. W łazience jeden z nerwów wylądował otwarty w muszli, no a trzeci... trzeci już dał radę. Także tego, niech żyje ciąża! Ja kupiłam mniejszą, z Ikea i musi wystarczyć Później Młody wyląduje pod prysznicem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogóle kupiłam 2 ręczniczki, super, wybrałam wzory pandy i kaczki a dziś pani dzwoni i jest tylko pingwinek i piesek. No i wzięłam... A ta panda mi się tak podobała :/
|
|
#2879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie, bo chyba gdzies uciekl ten post
Jedo Fyn Memo + fotelik Maxi Cosi CabrioFix
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Lepiej być ubezpieczonym

Tylko ja lubię taki zwykły - zamiast ziemniaków do obiadu
z moją chcicą teraz jest masakra... gorzej niż na początku związku 
Ale brokuł już spoko
Często też podsmażam kurczaka i całość zawijam w tortillę - super na drugie śniadanie
Ale ta z makaronem z zupek kompletnie mnie nie przekonuje 

21.06.2014r.
za wyniki i wizyte

aż mi dziwnie patrzeć na nie zawsze były takie malutkie a teraz to masakra na pół cycka