|
|
#2941 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Mi brzuch twardnieje tylko jak dłużej pochodzę a tak to spoko. Kciuki, oby jednak przesyłka byla jutro
|
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale boje się opryszczki przy karmieniu, chociaż w ciąży też już miałam Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#2944 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny.
Kinga dzisiaj bez USG bo miałam 1,5 tyg temu i mówi ze po co tak co chwilę. A kolejna wizyte mam zaplanować dopiero za 4 tyg, to troche nie bede widziec Młodej ![]() Ehhh kopnijcie mnie zebym sie wziela za ten zamówienia, bo pojde do szpitala goła i wesoła
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel, gratki wizyty
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
kogielmogielnajwyżej Ci dadzą szpitalną, zieloną koszulę z sexy rozcięciem z tyłu
A może Ty na to po cichu liczysz |
|
|
|
#2947 | |
|
Rozeznanie
|
Slyszalyscie ze w zwiazku z jakas nieprawidłowościa w ustawie invitro od dzisiaj w Polsce jest nielegalne?
Maja na szybko poprawiać zapisy ale procedury na dzień dizsiejszy zostaly przerwane, no masakra, jak tak można ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Już sie widze w tym sexi wdzianku ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Dziękuję |
|
|
|
|
#2948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kogiel Gratuluję udanej wizyty
|
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przygotowuje sie czlowiek tyle czasu, przyjmuje zastrzyki, a tu nagle sie okazuje, ze trzeba czekac i to nie wiadomo ile
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Czy oni kiedyś się ogarną. I co teraz z tymi wszystkim parami, które są w trakcie podchodzenia do in vitro. Musze poczytać co oni wymyślili ty razem, a ludzie tylko cierpią.
|
|
|
|
#2952 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
![]() ale nadal nie wiem jaki rozmiar stanika do karmienia kupić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w coś ładnego i ciepłego, żebyś mogła ewentualnie kurtkę zdjąć Cytat:
i używać planuję po kąpieli, na pewno nie po każdej zmianie pieluszki Cytat:
![]() ja też uważam że to strasznie wcześnie na szczepienie i wolałabym później... waham się jeszcze co zrobić Cytat:
Cytat:
mam nadzieję ze to faktycznie na kilka dni tylko... My byliśmy w sobotę i dziś w Smyku wykorzystać naszą kartę podarunkową którą dostaliśmy Kupiliśmy wanienkę ze stelażem i przewijak (przewijak z przygodami bo w sobotę wzięliśmy "wybrakowany" i dziś byliśmy wymieniać) No ale kolejne rzeczy z głowy Ale szczerze mówiąc stacjonarny Smyk jest bez sensu, prawie w ogóle nie ma przecen i strasznie mały wybór akcesoriów jest gadaliśmy z babką z obsługi że czemu jest np tylko jeden przewijak na całym sklepie to powiedziała, że teraz im nie dowożą w ogóle ani ciuszków ani akcesoriów tylko same zabawki bo Święta idą no świetnie gdyby nie ta karta podarunkowa to byśmy pewnie nic tam nie kupili ![]() Czekam na wieści po wizytach. Zapomniałam rano napisać ze trzymam kciuki, ale oczywiście trzymam
|
||||||
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstrzymane sa dalsze proby... Chyba, ze przerwanie leczenia zagraza zdrowiu/zyciu matki to jest kontynuacja. Ja tak zrozumialam :| |
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiegi zostały zawieszone, i nie wiadomo na ile. Czy oni sa normalni, czy oni sobie zdają sprawę jak to wygląda, a jak ktoś miał mieć jutro zabieg, przeszedł już cała procedurę, zastrzyki, hormony itd a oni od tak z dni na dzień.... może ja nie będę się wypowiadać na ten temat.
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja... Mam 2 pizamy :P tez moze sie w koncu z tym ogarne
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopisac komus imie na pierwsza strone???
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kryzys siedzę nad dwiema krokami chleba chrupkiego z ogórkiem i płacze, bo juz mam dość tego jedzenia. Nie mam siły juz tego jeść, nienawidzę juz i tego chleba i ogórka. Chciałabym coś innego, marzy mi się bułeczka zapiekana z pieczarkami i serem, ale nie bo bułka, chleby mi podnoszą cukier, albo nie jeść w ogóle, czego zrobić mi nie wolno, muszę jeść mimo, że nie jestem głodna i nie mam ochoty. A tu jeszcze 2 miesiące takiego jedzenia. Oby mi minęło bo kanapka ze łzami wcale nie jest lepsza.
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga.... Slońce Ty moje, musimy wytrzymac
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wczoraj wieczór zrobiłam sobie listę co trzeba kupić, dzisiaj jeśli wywlokę się z wanny to i zupełnie koszyk na allegro
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Maz mówi, że nie na juz siły do mojego gadania o jedzeniu. co z tego że w tej samej minucie powiedział, że mi współczuję i że musimy to jakoś przerwać. Jakie musimy to ja nie mogę nic zjeść jednocześnie muszą ciągle jeść. Mógł się w ogóle nie odzywać, mam prawo sobie po marudzić i płakać nad tymi kanapki. |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Ser bialy? Grejpfrut? Jablko?
Ja tez tesknie za "normalnym" jedzeniem ale co zrobic?.... A nie testujesz nowych pokarmow? Ja przedwczoraj totalnie zglupialam bo TZ mial ochote na frytki, ja tak sresnio przepadam ale teraz przy diecie zjem wszystko :P zjadlam kilka, po godzinie mialam 95, odczekalam jeszcze z pol godziny i znowu troche zjadlam i cukier polecial mi do 67..... Ewusia pisala, ze w tym nie ma logiki i to niestety sie sprawdza.... Testuj w malych ilosciach rozne pokarmy bo sama widzisz, ze na ogorku i rzodkiewce sie wykonczysz ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Aaa dodam, ze dzisiaj zjadlam jednego wafla ryzowego z czekolada deserowa z lidla i wszystko bylo w normie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Zobacz np. https://www.pinterest.com/search/pin...tocomplete%7C1
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula ja mam na razie jeden ręczniczek z Ikei i pewnie jeszcze gdzies dokupię drugi, może własnie na Gemini przy okazji zamówienia
lune oj u mnie tez tak jest bardzo często zwłaszcza w nocy jak wstaję na siku, że brzuch twardnieje, wracam, kładę się na bok i mija kinga bardzo Ci współczuję tych jedzeniowych męczarni, wyobrażam sobie, jakie to uciążliwe, jak człowiek chciałby zjeść, a dieta taka uboga. Trzymam kciuki żebyś wytrwała albo żeby się udało nowe produkty wprowadzić
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po wizycie wsio okej, baaardzo bałam się o szyjkę, ale 3,5cm ma, więc jestem spokojna.
Mały waży 1300g i jest fanem jogi Na USG dawał sobie nogę nad głowę i jeszcze przyciągał ją ręką ![]() Jedyny minus, to jest ułożony miednicowo i prawdopodobieństwo, że obróci się dobrze jest małe. Nie wiem czemu, niby do 35t dzieci mają czas na obrót, ale gin mówi, że z jego praktyki raczej się już nie odwróci. Wtedy będzie CC. Jutro jestem umówiona na kontakt, jak będą wyniki kwasów, jak będą wysokie, to muszę jechać do szpitala na 2-3 dni kroplówek. |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, a ryba pieczona, jakaś chyba? Pierś z indyka upiec i na chlebek? Jogurt naturalny z prazoną dynia i slonecznikiem? Pomidor może, serek wiejski? A jak jajka? Ja nie znam się za bardzo na dietach dla cukrzyków, ale może w internecie trzeba poszukać czegoś.
|
#2968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cie, też mi się zdarza płakać z bezsilności nad tymi ograniczeniami, a jem o wiele więcej rzeczy niż Ty, z tego co piszesz (tylko szkoda ze nie mogę niczego na co mam ochotę )Ale wtedy tłumacze sobie ze to dla mojego Skarba największego robię i mi przechodzi. No muszę dać rade przecież, jeszcze 2 miesiące "tylko" Cytat:
naprawdę większa ilość dobrze robi metabolizmowi (nie mówię tu o 7 posiłkach tak jak teraz, ale chociaż te 4-5), inaczej błyskawicznie przybierzesz na wadze Cytat:
poza tym taki chrupki z ogórkiem czy rzodkiewką nie ma prawie w ogóle kalorii tzn ja frytek czy wafla w czekoladzie nie zjadłabym na bank, ze strachu ze mi skoczy kosmicznie cukier No ale próbuje nowych rzeczy, żeby się nie zanudzić i nie płakać nad kanapkami z jednym i tym samym ![]() U mnie świetnie sie sprawdzają jajka, zarówno rano jak i wieczorem. Poza tym dobry cukier miałam tez po śledziu marynowanym np (w moich przykładowych jadłospisach występuje, więc jest ok) Raz dziennie jem jedną kromkę chrupką z połówką plastra sera żółtego i tez mi nie szkodzi. Serek twarogowy też wchodzi, byle nie rano. No i jem jedno jabłko dziennie, taki substytut czegoś słodkiego
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-11-02 o 19:49 |
|||
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, maly akrobata wazne, ze wszystko jest w porzadku i oby jutrzejsze wyniki byly ok
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby wyniki badań wyszły dobre, a Mały się jeszcze odwrócił
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

mam nadzieję ze to faktycznie na kilka dni tylko...
Zobaczysz, że zleci szybciutko
21.06.2014r.