Rossmann cz. XXVII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-02, 17:33   #2281
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
czuję się pokuszona, szczególnie eveline, nie wiedziałam że mają dobre lakiery do tej pory stawiałam na Rimmela, ale poszłam dzisiaj i same niebiesko-zielone kolory, a te co mi się podobały to już mam dziękuję Ci dobra kobieto, jutro idę jeszcze raz
Eveline zdecydowanie goruje nad rimmelem
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 17:40   #2282
Luzia
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;53318593]Znów była podwyżka przed promocją.[/QUOTE]

tak? wydawało mi się, że już od dawna miała taką cenę

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 17:46   #2283
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Jest bardzo podobny, bo oczywiście mam obie. Manhattanowa jest nieco subtelniejsza i bardziej wpada w beż, a loreal w róż.
Dzięki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~

A są u was już te matowe pomadki Maybelline ?
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:18   #2284
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Jak zamawiasz z odbiorem w sklepie to możesz tylko płacić z góry. Przy odbiorze nie
Dziękuję.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:23   #2285
Jall
Zadomowienie

Polecacie jakąś tanią pomadkę nude, ale wpadającą w beż, nie róż?
Dodam, że miałam hug me z astora , ale po jakimś czasie zaczął wpadać w róż: mur:

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę

Edytowane przez Jall
Czas edycji: 2015-11-02 o 18:26
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:24   #2286
macic
Raczkowanie

Dziewczyny, a jak wygląda kompletacja zamowienia jeśli zamówi się produkty przez sklep internetowy? Pracownice dostają moje zamówienie, biorą wybrane przeze mnie rzeczy z ogólnodostepnych półek (czy z magazynu?), pakują i paczka czeka na mnie aż ją odbiorę?
Chcę wykonać taką operację, bo nie mam czasu przeciskać się przez tłum, tylko wejśc -> wziąć co moje -> wyjść I moja obawia jest taka, że towar który zamówię będzie z tych ogólnodostępnych półek, a teraz większośc rzeczy jest zmacanych - za wszelką cenę chce tego uniknąć! Ktoś, coś na ten temat wie jak to wygląda "od kuchni"?
macic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:27   #2287
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez macic Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak wygląda kompletacja zamowienia jeśli zamówi się produkty przez sklep internetowy? Pracownice dostają moje zamówienie, biorą wybrane przeze mnie rzeczy z ogólnodostepnych półek (czy z magazynu?), pakują i paczka czeka na mnie aż ją odbiorę?
Chcę wykonać taką operację, bo nie mam czasu przeciskać się przez tłum, tylko wejśc -> wziąć co moje -> wyjść I moja obawia jest taka, że towar który zamówię będzie z tych ogólnodostępnych półek, a teraz większośc rzeczy jest zmacanych - za wszelką cenę chce tego uniknąć! Ktoś, coś na ten temat wie jak to wygląda "od kuchni"?
Są brane normalnie z półek, nie patrzą czy macane, czy nie. Chyba, że nie ma w szafach, to biorą z szuflad. Na ostatniej promocji dziewczyny pisały, że dostawały produkty zmacane.

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:28   #2288
201607111945
Konto usunięte

Hej dziewczyny, polecicie jakąś konturówkę do ust w jasnym, zbliżonym do ust kolorze? Myślałam o lovely nr. 1, to taki brudny róż ale sama nie wiem, chciałabym coś delikatnego do tzw. make-up no make-up, bardziej wpadającego w róż niż w beż i jakąś odżywkę do paznokci, nadającą mleczny odcień bez formaldehyldu? Zastanawiałam się nad różową Sally Hansen, pasowała Wam? Na kwc niepochlebne opinie

Edytowane przez 201607111945
Czas edycji: 2015-11-02 o 18:34 Powód: .
201607111945 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:39   #2289
ekspres do kawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyCornelia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, polecicie jakąś konturówkę do ust w jasnym, zbliżonym do ust kolorze? Myślałam o lovely nr. 1, to taki brudny róż ale sama nie wiem, chciałabym coś delikatnego do tzw. make-up no make-up, bardziej wpadającego w róż niż w beż i jakąś odżywkę do paznokci, nadającą mleczny odcień bez formaldehyldu? Zastanawiałam się nad różową Sally Hansen, pasowała Wam? Na kwc niepochlebne opinie
Ja mam tą z lovely, piekny kolor i rewelacyjna konsystencja pomadki, wcale nie wysusza. Polecam!
ekspres do kawy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:41   #2290
macic
Raczkowanie

Radzka o Boże, dzięki że to napisałaś, uchroniłaś mnie od rozczarowania! cóż, jutro będę musiała pójść i stoczyc walkę przy szafach
macic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 18:43   #2291
ekspres do kawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
Ja już po zakupach. Kupiłam lakier Eveline Color Edition nr 92 przepiękny brudny pudrowy róż, błyszczyk maybelline nr 137 Fabulous pink, pomadka bezbarwna Eveline SOS Argan Oil ( wygląda jak carmex ) oraz Insta dry i tyle. Jeszcze potem dokupię dwa tusze i chyba więcej nie kupuję. Mam nadzieję
Pokazalabys o ktory chodzi? Wpisuję w google i wyskakuje milion różnych lakierów, tylko nie nudziak
Stary 2015-11-02, 18:45   #2292
201607111945
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ekspres do kawy Pokaż wiadomość
Ja mam tą z lovely, piekny kolor i rewelacyjna konsystencja pomadki, wcale nie wysusza. Polecam!
Chciałabym ją kupić ale zastanawiam się czy by mi pasowała, jestem bladą, jasną blondynką i mam raczej chłodny typ urody.
Stary 2015-11-02, 18:48   #2293
ekspres do kawy
Raczkowanie

Cytat:
Chciałabym ją kupić ale zastanawiam się czy by mi pasowała, jestem bladą, jasną blondynką i mam raczej chłodny typ urody.
Ja też mam jasną karnację, jestem szatynka z niebieskimi oczami, mam chłodny typ urody i ta pomadka pasuje idealnie. Jest subtelna, także bez obaw kup, zwłaszcza za tą cenę
Stary 2015-11-02, 18:58   #2294
201607111945
Konto usunięte

Dziękuję, miałam kupić tylko dwa lakiery i odżwykę w tej turze a tu już 7 rzeczy na liście.
Stary 2015-11-02, 19:15   #2295
CleoOo
Wtajemniczenie

dziewczyny doradźcie mi.... chce sie skusić na pomadke w kredce, tylko nie wiem czy lepsze Bourjois czy Rimmel?
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:21   #2296
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
dziewczyny doradźcie mi.... chce sie skusić na pomadke w kredce, tylko nie wiem czy lepsze Bourjois czy Rimmel?
Zależy co byś chciała Rimmel jest bardziej szminką w kredce, natomiast Bourjois nazwałabym błyszczykiem w kredce Lubię obydwa produkty, ale bardziej przemawia do mnie Color Boost.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:21   #2297
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie polecam, kupiłam ją dwa razy - pierwszy raz bardzo szybko zgęstniała, myślałam,że to mój błąd, złe przechowywanie czy coś, ale z następną było tak samo. No i nie widziałam żadnych pozytywnych efektów, no ewentualnie tylko delikatny kolor na paznokciach.
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:26   #2298
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaasiaa66 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

ja kupiłam punk rock, blistex i alterrę rumiankową.

myślę, czy nie wrócić po malinę neutrogeny, bo jest bardzo fajna

i jak przepakowywałam się w inną torebkę znalazłam bourjois peach on the beach
najlepsze "odkrycie" dziś
Też go dzisiaj nabyłam, super pigmentacja, szeroki pędzelek ułatwia malowanie, świetne są te lakiery z rimmela. Dokupiłam jeszcze jazz funk, taki przyjemny dla oka róż
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:27   #2299
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Zależy co byś chciała Rimmel jest bardziej szminką w kredce, natomiast Bourjois nazwałabym błyszczykiem w kredce Lubię obydwa produkty, ale bardziej przemawia do mnie Color Boost.
a bourjois schodzi z ust równomiernie? mam bzika na tym punkcie, bo szybko 'zjadam' wszelkie pomadki
Stary 2015-11-02, 19:27   #2300
k@rolineczka
Zadomowienie

Dostałam nową gazetke i promocja na podkłady jest od 13
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:31   #2301
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
a bourjois schodzi z ust równomiernie? mam bzika na tym punkcie, bo szybko 'zjadam' wszelkie pomadki
Tak, nie zauważyłam, żeby dziwnie schodził
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:41   #2302
sandrek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatris09 Pokaż wiadomość
Czyli pomadki ochronne także łapią się na promocję -49%???
Obejmuje. Pytałam o to przy kasie.
Ja wzięłam Alterrę rumiankową, Bebe klasyczną, Neutrogenę z maliną nordycką, Wibo milion coś tam nr 1 i extra lasting z Lovely - nr 4. Do tego konturówka z Kobo i lip liner Honey Berry z Essence ale to już gdzie indziej :p Chciałam kupić pomadke Kate Moss ale mało testerów i ogólnie poprzebierane. Nie wiem co jeszcze mogłabym upolować.
sandrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:41   #2303
takaja2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
w wersji klasycznej, ale jak sobie ustawisz obraz sklepu jako sklep 3d to normalnie widzisz tak jak jest na półkach
A możesz mi podpowiedzieć jak to mogę ustawić? Nie widzę na telefonie żadnej takiej opcji Na chwilkę dosłownie mignął ten obraz sklepu taki jak chcę i zniknęło
takaja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:53   #2304
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
A możesz mi podpowiedzieć jak to mogę ustawić? Nie widzę na telefonie żadnej takiej opcji Na chwilkę dosłownie mignął ten obraz sklepu taki jak chcę i zniknęło
Można wziąć widok komputerowy w telefonie, w Samsungu lewy przycisk i widok komputerowy, wtedy są regały
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 19:54   #2305
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
Po wejściu na tę stronę jest takie coś (w przeglądarce na kompie, nie wiem jak na telefonie), że wybiera się wersję sklepu: klasyczna lub mapa sklepu i to drugie to jest 3d. Ten wybór znajduje się po po prawej, nad widokiem sklepu.
Stary 2015-11-02, 20:01   #2306
kaasiaa66
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Farciara. Ja planuję sobie kupić od dłuższego czasu Peach in the beach i pewnie jutro po nią pójdę. Korci mnie, aby zamowic przez internet, ale nie wiem jak z płatnością i boję się bonusów typu właśnie odgryziona szminka. Swoją drogą to ręce opadają, ludzie są beznadziejni. :-/
bierz!

Cytat:
dla mnie bourjois

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Też go dzisiaj nabyłam, super pigmentacja, szeroki pędzelek ułatwia malowanie, świetne są te lakiery z rimmela. Dokupiłam jeszcze jazz funk, taki przyjemny dla oka róż

Cytat:
schodzi ładnie, albo tak mi się tylko wydaje
Cytat:
Napisane przez sandrek Pokaż wiadomość
Obejmuje. Pytałam o to przy kasie.
Ja wzięłam Alterrę rumiankową, Bebe klasyczną, Neutrogenę z maliną nordycką, Wibo milion coś tam nr 1 i extra lasting z Lovely - nr 4. Do tego konturówka z Kobo i lip liner Honey Berry z Essence ale to już gdzie indziej :p Chciałam kupić pomadke Kate Moss ale mało testerów i ogólnie poprzebierane. Nie wiem co jeszcze mogłabym upolować.
to chyba jakiś must have, że wszystkie kupują?
kusicielki

Edytowane przez kaasiaa66
Czas edycji: 2015-11-02 o 20:02
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 20:03   #2307
sandrek
Zakorzenienie

Cytat:
bierz!

dla mnie boujois

to chyba jakiś must have, że wszystkie kupują?
kusicielki
Pytałam co jest fajne z tych do ust, bo potrzebowałam do pielęgnacji, każdy polecał Neutrogenę, Alterrę i Bebe. Nie wiem aż którą pierwszą użyć.
sandrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 20:33   #2308
kaasiaa66
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sandrek Pokaż wiadomość
Pytałam co jest fajne z tych do ust, bo potrzebowałam do pielęgnacji, każdy polecał Neutrogenę, Alterrę i Bebe. Nie wiem aż którą pierwszą użyć.
neutrogenę! na tą pogodę będzie w sam raz!
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 20:35   #2309
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ekspres do kawy Pokaż wiadomość
Pokazalabys o ktory chodzi? Wpisuję w google i wyskakuje milion różnych lakierów, tylko nie nudziak
W sieci go nie ma bo to chyba ta nowa edycja jesienna, jest w drogerii internetowej rossmanna tylko kolor lekko inny niż w rzeczywistości.
Ta jesienna edycja jest na pólce niżej w drogerii internetowej niż pozostałe lakiery z tej serii.
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-02, 20:37   #2310
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:

:
a ja gdzieś wyczytałam że te z bourjois zostawiają później tylko sam kontur

ja chyba nigdy nie trafię na pomadkę idealną przejrzałam mój zbiór i ponad połowa idzie w świat. Szkoda żeby leżały i się marnowały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości