|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Dotka super ze wszystko ok
Swego czasu były czekolady i cukierki dla cukrzykow może poszukacie? Ja się nie znam na tej diecie ale przewertowalabym cały internet co można a co nie i co wyprodukowali dla cukrzykow
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i porady. Próbuje i ja nowosci, ale coraz gorzej trafiam i wszystko podnosi, boje się już ryzykować, żeby nie mec zbyt dużo skoków i tak mi się już na czczo nie ciekawe zaczyna robić. Śledzie też jadłam i było ok, ale za nimi nie przepadam i to z dwa razy zjadłam. Ser żółty jadlam na posiłek nocny bo wtedy cukry rano były ok ale już się zmieniło. Byłam ostatnio po biały w polski sklepie to oczywiście na złość się skończyl, a tu nie ma białego. Mały się poruszył i już mi przeszło on chyba mnie rozumie i dal znać, że damy rady. Mam nadzieje że nie wrócę do wcześniejszego jedzenia, bo boje się właśnie powrotu wagi ze zdwojoną siła.
Dotka dobrze, że z małym wszystko dobrze, zobaczysz, że sie eszcze odwróci, nie zrobił tego mamusi. |
|
|
|
#2973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53320279]Czekaj, czekaj ja już mam jedno opakowanie pampersów do szpitala i to by było na tyle co mogłabym spakować do szpitala wczoraj wieczór zrobiłam sobie listę co trzeba kupić, dzisiaj jeśli wywlokę się z wanny to i zupełnie koszyk na allegro [/QUOTE]ja mam chusteczki odświeżające i majtki poporodowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się ze owoce mogę jeść to na mniejsze posiłki je wcina. |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skandal z tym invitro,w szoku jestem... Kinga-a quark? Też ci podnosi cukier?:-( Nie wiem ktora z was napisala o jednym jablku dziennie...umarlabym! Dla mnie dzien bez 4 jablek nie istnieje, jestem uzalezniona :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-11-02 o 20:07 |
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka mam nadzieję, że wyniki kwasów będą okej
![]() Super, że z Małym wszystko dobrze. Może się jeszcze odwrócić także spokojnie. |
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, moze sie wyglupie ale co to jest quark?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a kupujecie poduszkę do karmienia?
Kusi mnie ta: http://3kiwi.pl/product-pol-38479-PO...GRANATOWA.html Ale nie wiem czy nie jest to zbędny wydatek? |
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta poduszka ma zabójcza cenę. Na allegro już takie fajne nawet ze sciaganym pokrowcem są od 30 zł ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Nawet z mothercare mają tańsze
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Quark to chyba taki serek a la bialy, nie?
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Baby nie próbowałam, jutro pójdę kupić zobaczymy.
Quark to taki kremowy serek, niektórzy mówią że zastępuje polski twaróg, tylko jest taki zmielony. Coś jak połączenie twarogu z serkiem homogenizowanym. Nie wiem jak to opisać. |
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a w ktorym jestes tygodniu? Moj dziec sie obrocil w 31t0d
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kokardke możesz sobie sama przyszyc jak ci zależy a wyjdzie cie parę dyszek taniej
|
|
|
|
|
#2987 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
akrobata mały ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Olka na niej jadła mleko, zasypiala, siedziała w niej i się bawiła
Teraz lubi w niej leżeć i oglądać bajki Haha a ja ją lubię do leżenia na boku
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, 60zł to tanioszka za sesję!
Pokaż jaką tą fasolkę kupiłaś ![]() Ja mam dużą do spania, ponoć można na niej karmić, ale jakoś tego nie ogarniam ![]() Lune,ale z obowiązkowych szczepień też rezygnowała matka TŻta? Co do szczepień,to chcieliśmy skojarzone, bo mniej ukłuć, ale tak Was czytam, to w sumie nie wiem czy jest sens.. Na 100% zaszczepimy na pneumokoki i na rotawirusa.Szczepionka na rota nie gwarantuje braku rota, ale może chociaż łagodniej go przejdzie, bo wiecie, że miałam rota we wrześniu i myślałam,że zjadę z tego świata ![]() No i my ogólnie jesteśmy ZA szczepionkami, oboje byliśmy szczepieni na wszystkie obowiązkowe Z kolei za czasów mojego teścia szczepionka na Heine-Medina była niedostępna (czy nieobowiązkowa?) i teść zachorował na Heine, nic fajnego Kinga, co do programów, to zerknij na PhotoFiltre, ja go bardzo lubię, a znacznie łatwiejszy niż PS. Współczuję z tym jedzonkiem Kogiel,spoko - pójdziemy razem gołe i wesołe, bo ja tez nic nie mam ![]() dobrze, że wsio ok ![]() Mi na mocz nic nie kazal brać. Dużo pić, jeść żurawinę, pić herbatę żurawinową. Ale ja mam już za bardzo wątrobę obciążoną i nie chce jej dokładać. Ewusia, ja w ogóle przewijakow w Smyku nie widziałam, tylko takie nakladane na łóżeczko. Tak samo komodę kąpielową chciałam obejrzeć i też nie ma, a na stronie wszystko. Malwi, dzisiaj dokładnie 29t 0d. Tak jak mówię, nie wiem czemu wg gina się nie obróci, zobaczymy. Ostatnio był normalnie główka w dół. Wiecie, mi tak strasznie nie zalezy na obróceniu, bo i tak przez moje problemy wątrobowe, CC jest baaardzo prawdopodobne. No ale zobaczymy. |
|
|
|
#2993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka mam diabetologa, ale ona to mówi co można a czego nie. Przydałby się ktoś kto mi jadłospis rozpisze do końca ciąży z tymi rzeczami którymi ja lubię. Ale o tym mogę zapomnieć, no chyba że komuś zapłacę za to.
Oby takie ciężkie wieczory jak dziś się nie powtarzały za często to damy rade. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-02 o 21:11 |
|
|
|
#2995 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znające się na olejach, mam pytanie. Wczoraj skończyło mi się masło Palmers na brzuch i dzisiaj przypomniałam sobie, że któraś z was używa oleju kokosowego do ciała. Ja mam duży słoik oleju ale zawsze używałam go w kuchni. Czy taki jak na zdjęciu może być?
|
|
#2997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, ja byłabym skłonna pójść do dietetyka na Twoim miejscu
Pietrusiowata, tak, ten olej jest ok. |
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet bardziej przez niego niż przeze mnie haha, a pierwszą rocznicę mieliśmy kilka dni temu. ja mam wrażenie że jemu się wszystko na raz na głowę sypnęło (zmiana pracy, złamana ręka, remont, kredyt, dziecko, moje humory) i dlatego nie ma ochoty. z drugiej strony pewnie jak mnie nie ma to sam się zaspokaja, bo oboje mamy wysokie libido zwykle :/
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3000 |
|
Rozeznanie
|
No to idę się smarować
Ale fajnie czasem coś znaleźć w domu niespodziewanie Dzięki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

wczoraj wieczór zrobiłam sobie listę co trzeba kupić, dzisiaj jeśli wywlokę się z wanny to i zupełnie koszyk na allegro 

akrobata mały