|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miło ze strony waszych współpracowniów, że o Was tak cieplutko myślą![]() ja- bardzo Ci współczuję tego wirusa, chyba najważniejsze żebyś dużo piła i się nie odwodniła. Ja jak miałam takie coś to lekarz kazał mi słone paluszki jeść i pić Colę. Byłaś osłabiona i jeszcze taki syf się przyplątał Jeśli chodzi o mnie to Chrzciny zrobię w mieszkaniu tak jak z Małą. Będą tylko Chrzestni (z tym będzie problem), Dziadkowie i nasze Rodzeństwo z małymi dziećmi czyli ok 10 os+ 4 dzieci. I najważniejsze- data zostanie wyznaczona na tyle na ile będę widziała, że Maluch da radę w kościele. Małgosia była chrzczona jak miała 7 miesięcy i cały czas ryczała bo miała jakąś fazę antyspołeczną i bała się ludzi ,a w Kościele darła się, że musiałam prawie pół mszy w zakrystii siedzieć. oczywiście imprezy nic nie użyłam bo musiałam ją cięgle z tego płaczu uspokajać i to mój TŻ robił za kucharkę. Także jeśli sytuacja ma się powtórzyć to wolę trzymać w domu małego poganina dopóki nie nauczy się chodzić.
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Hm no nie wiem czy to rwa. Nerw kulszowy biegnie w dolnej części pleców. Objawia się bólem w samym dole i ciągnie się aż do nogi. U mnie jest to przeszywający ból w kości ogonowej, przy próbie poruszenia się wbija się jak igły, pali i piecze i promieniuje na nogę, że się iść nie da.
Ale wiadomo? Każdy może to inaczej odczuwać, ciężko stwierdzić. ja, ciężka noc..zdrówka
26.01.2016 Witaj synku 04.09.2019 Drugie szczęście Edytowane przez Lucy31 Czas edycji: 2015-11-03 o 08:58 |
|
|
|
#2073 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
starsznie to miłe ![]() Cytat:
Edytowane przez wykalacka Czas edycji: 2015-11-03 o 08:58 |
||
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę Cytat:
też planuję chrzciny ciut później bo z Tż ciężko zaplanować, a raczej z jego pracą więc mam nadzieję, że do końca przyszłego roku ogarniemy ten temat Witam 24t skończony coraz bliżej...jeszcze 114 dni
|
|
#2075 | |||||
|
Rozeznanie
|
Miło z ich strony
![]() U mnie w pracy jest zwyczaj, że daje się prezent po urodzeniu maluszka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie żałuję, bo był tak oczarowany maluszkiem, że i tak by się nie zainteresował zabawką. Dziewczynkom słyszałam, że kupuje się laleczkę, żeby też mogły przewijać i opiekować się laleczką jak mamusia dzidziusiem. Mój syn przynosił pampersy, głaskał, śpiewał i opowiadał bajeczki maluszkowi, także pomagał mi bardzo Choć wiem, że 2 latek jeszcze tego tak nie zrozumie jak 4,5 roczny bąbel. Cytat:
Cytat:
Przeszło samo... Cytat:
Ja wczoraj miałam kiepski dzień...brzuch mnie bolał po bokach jak jeszcze nigdy. Nie wiem czy to więzadła mi się naciągają, czy co Boję się, że to od podnoszenia malucha, ale nie wiem jak miałabym go nie podnosić Do auta muszę go zapakować te 2 razy dziennie (minimum), co chwilę chce żeby go podnieść i coś pokazać, przytulić się itd ![]() Do tego włączyłam Moje 600g... i stwierdziłam, że nie ma opcji...muszę jakoś odpuścić, żeby jeszcze min. ze 6 tyg. wytrzymać w dwupaku ![]() Z chłopakami nie było problemów z donoszeniem a teraz mam jakieś takie dziwne obawy Ehhh dzieci trzeba mieć jak się jest młodym, później co raz ciężej mówię Wam |
|||||
|
|
|
#2076 | ||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Nie rób z siebie starej baby! Ale bedzie dobrze, jestesmy kobietami, jestesmy silne i kto jak nie my? ![]() ![]() ![]() Witam się i ja dzisiaj..... na maksa senna i padnięta ![]() Niesamowite, w ciąży 7.5 h snu mój organizm odbiera jak jakieś 4-5 h przed ciążą No po prostu umieram. Pogram chwilę w Wiedźmina i wracam do łózka ![]() Dziś mam też postanowienie porobić Wam w koncu fotki prezentów slubnych i tego co sama kupilam Ale to pozniej, teraz serio, glowa ciezka jak kamien
03.10.2015 żona 22.02.2016 Hania 19.04.2017 Agatka Edytowane przez esor Czas edycji: 2015-11-03 o 10:28 |
||
|
|
|
#2077 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Mamuśki
Cytat:
Powinnaś się bardziej oszczędzać. Źle się czujesz, bo zwyczajnie jesteś przeciążona. Mnie np. dźwiganie robi najgorzej, potem wieczorem męczy mnie zawsze ból podbrzusza a nawet wew. strony ud. Także jak nie muszę, to się nie produkuję. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
. Chwal się do woli prezentami i zdobyczami .---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Paula śliczny ten prezent dla Małej dostałaś mnie się szalenie podoba.
|
|
#2078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie ta moja pierwsza ciąża, odpukać i żeby nie zapeszyć... Chyba mało kto tak przechodzi tz. bezobjawowo. Wymioty dosłownie kilka razy, jakaś migrena. Bardziej psychicznie sie obawiam bo to wszystko dla mnie nieznane i nowe.Cytat:
Nie żartuj nawet!!! Ja zamierzam mieć jeszcze jedno I nie panikuj Kochana
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet na knajpe bym się wtedy nie zdecydowała, bo to był czas, gdy ja sama jeszcze nie do końca ogarniałam obługę dziecka i byle płacz powodował u mnie wręcz panikę. O ile w domu jeszcze luz, bo można było spróbować nakarmić, przebrać, ponosić o tyle w knajpie na tle n-osób czułabym się dziwnie :/Udało nam się małą ochrzcić jak miała 4,5 miesiąca. I nie wiem jakim cudem udało się bez płaczu, ma śluczne zdjęcia jak się do wszystkich uśmiecha, na każdą osobę śmiała się w głos. A jeszcze tego samego dnia rano wejście np. do domu teściów kończyło się wielkim płaczem. Serio, gdzie bym z nią nie poszła i zobaczyła, że nie jesteśmy w domu to był płacz. Moja teściowa stwierdziła, że chrzest z niej diabła wygonił Cytat:
Mój łobuz też już za duży na wkupne. 2 latkowi pewnie bym coś sprawiła, ale moja by się prosto z mostu spytała "kiedy dzidziuś był w sklepie i skąd miał pieniądze" ![]() A wogóle mój łobuz wymyślił sobie, że chce konto w banku, bo ona tam będzie trzymać swoje pieniądze zamiast w skarbonce. Skoro ja tak mam, to ona też ma tak mieć i koniec kropka Ja w jej wieku nie wiedziałam co to jest bank |
||
|
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tym bankiem to dobre, może rośnie mały przedsiębiorca Ja tam bym założyła ![]() Taki luźny temat: macie może w domu jakieś nawilżacze powietrza? Ja mieszkam w bloku, nie jestem typem piecucha ale w nocy jak przełączę kaloryfer o jeden poziom to rano jest strasznie sucho. Wyjątkowo jakoś zaczęło mi to w tym roku przeszkadzać a przecież to jeszcze nie sezon zimowy.
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia no 1,5 tygodniowe
Ja bym nie dała rady ![]() Ja mam w domu za dużo wilgoci :/ i walczę z tym więc nie pomogę. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- A młodej założymy jakieś konto, może oszczędnościowe do swojego i będę jej pokazywać jak jej przelewam pieniądze, gdy mi da a nie do skarbonki. Coś pomyślę. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Dziewczyny która ma tbs pod nosem i może obwąchać nową świąteczną kolekcje? Śliwka mnie interesuje czy pachnie śliwką
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jakaś dzisiaj jestem nie do życia...Wstałam, ubrałam dzieciaki i z powrotem się wpakowałam do łóżka i wstałam 9.30...ogarnęłam z grubsza dom bo od wczoraj już zdążyły wszędzie zabawki poroznosić...w kuchni mam bałagan ale na razie mi się nie chce tym zająć...
Siadłam na konto, popłaciłam rachunki i jestem biedniejsza o ponad 5 stów...Jedno pocieszenie że z rachunków na ten rok zostanie jeszcze gaz za listopad, polsat za grudzień i internet za grudzień... |
|
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki
Jak już mam więcej czasu, to teraz internet mi siada i po tym jak zniknął wczoraj przed południem to dopiero teraz wrócił i to nie wiadomo czy zaraz nie zniknie znowu... Wynudziłam się jak 150, bo Młody do 15.30 w przedszkolu na zajęciach dodatkowych, a mnie dopadł taki ból kręgosłupa, że chodzić nie mogłam...Paula mnie lekarz powiedział , że w lutym bóle kręgosłupa same przejdą Bo w ciąży nie bardzo jest w stanie cokolwiek zaradzić- oszczędzać się i tyle.Kaaasi gratki Cieszę się że wszystkie dzieciaczki rosną jak na drożdżach ![]() Ja od rana zaklinam mojego uparciuch, żeby jutro pokazało co ma do pokazania... No litości, zaczynam jutro 25 tydzień i na wszystkie pytania co będę miała, odpowiadam że dziecko Więc czaruję je od samiutkiego rana ![]() Ja chrzciny organizowałam jak Michaś miał 5 miesięcy. Teraz to nie wiem kiedy, bo chciałabym żeby była na nich mój brat, który aktualnie jest w Holandii. Wiem że planuje przyjazd na Wielkanoc, ale to zdecydowanie za wcześnie będzie. Później pewnie dopiero w sierpniu zajrzy na tydzień... |
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i koniecznie napisz
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
1,5 tygodniowe...masakra. Już nie wspomnę ile to zarazków od tych wszystkich ludzi, a tu taki mały dzidziuś.
My chrzciliśmy Tusię jak miała 3,5 miesiąca, po Świętach Spała na rękach taty do momentu, aż jej zdjęliśmy czapkę. A potem i tak ciągle byla spokojna, tylko się rozglądała o co kaman. Fajne było to,że to jest tak w rodzinnym gronie, nie ma typowego nabożeństwa, więc dzieć się nie umęczy Potem całe przyjęcie też była spokojniutka. No ale ona była aniołkiem przez prawie 2 lata, ostatnio się odmieniło![]() A tak w ogóle to nie jeździliśmy z nią do sklepów i galerii handlowych jakoś przez pierwsze 6 miesięcy Za dużo zarazków i dziadostwa,za dużo bodźców...---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Tusia ma konto oszczędnościowe niemal od urodzenia. Oczywiście takim kontem zarządza rodzic bo takie konto gdzie dziecko może normalnie dysponować gotówką,mieć kartę itp to dopiero od 13rż. Ja miałam No ale ja jestem córka bankowców, Tusia jest córka i wnuczka bankowców, soł...
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
rozgadane jesteście, że ho ho dzisiaj :p Mi się humor poprawił, bo przyszedł kurier z ubraniami dla łobuza z hm i wszystkie są dokładnie takie jak myślałam, że będą. Teraz czekam aż łobuz ze szkoły wróci, zobaczymy czy jej się też spodobają ;-)
Dziewczyny gdzie znajdę ładne i w normalnej cenie body na długi rękaw kopertowe (wiązane, zapinane) rozmiar 56 - 62? Podoba mi się seria Folk z Pinokio, ale kopertowe jest raptem jedno białe i ceny dość wysokie. W hm też dość drogą wychodzą, a chce kupić z 3-4 sztuki, żeby mieć do szpitala, bo tam się dziecko wiecznie rozbiera (badania, kąpanie, itp) to by mi było łatwiej. |
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bodziaki zapinane na napy zakupiłam jakiś czas temu w h&m w dwupaku jedne białe, drugie w paseczki sporo ich tam było dużo malutkich 50, 56 i 62 więc chyba nie pomogę bo resztę mam ze smyka też z dwupaków (cena jak w h&m ) no i część używanych
|
|
#2088 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2089 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko serio różnica jest znaczna! Niby tylko 6 lat, choć jestem szczupła, uprawiająca sporty...to jednak ![]() Cytat:
Tylko zastanawiam się jak to zrobić. Wczoraj Tż chyba 100 razy pytał czy serio mnie tak boli, bo przecież wcześniej nigdy mnie nie bolało...![]() Dopiero po chwili się kapnął, że to nie moja symulacja Cytat:
Cytat:
takie czasy, że najpierw szkoła, studia, praca...Z tym kontem fajnie hehe mój jeszcze się nie dopomina. Ostatnio wrócił od kolegi i stwierdził, że na święta to chce tv, dvd i tablet do swojego pokoju, bo kolega już ma A babci powie o komórce i playstation ![]() Ehhh powiem Wam, że tłumaczenia mam codziennie sporo. Wczoraj była akcja ze zniczem do szkoły. Uparł się, że jeszcze chce zapałki To tłumaczę, że pani będzie miała, że z rodzicami mu wolno, bo patrzymy żeby się nie poparzył, ale w szkole kategorycznie nie! Spotykamy się pod szkołą z kolegą i co? Pierwsze o czym mówi, to że on już może zapalać bo mama mu pozwala. Mama poczerwieniała i stwierdziła, że tyle czasu truł głowę, że uległa Ale powiedzcie mi, czy ze mną jest coś nie tak Czy taki 6 latek do szkoły to jednak nie powinien nosić zapałek ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Faktycznie dzisiaj tu ruch...fiu fiu ![]() Co do chrzcin 1,5 tyg malucha - dla mnie jakaś masakra :/ Moi mieli 1,5 miesiąca i mi się wydawało szybko Oboje przespali całą mszę
|
|||||
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę, że nie tylko ja miałam ciężką noc. Mnie w nocy tak brzuchol bolał, że masakra. Sama nie wiem po czym, chyba coś zjadłam nie tak. Może to ser pleśniowy bo sobie w końcu pofolgowałam i kupiłam Turka blue.Generalnie przez tą nieprzespaną noc jestem zmierzła dzisiaj jak stara babcia. I jeszcze w dodatku mnie po 8mej obudził sms z pracy, później kuzynka dzwoniła ech a listonoszowi nie chciało się wchodzić na 3 piętro i awizo zostawił w skrzynce normalnie mam focha od rana sama nie wiem na co.Tż mnie zabrał na spacerek nad solankę, żebym powdychała trochę jodu i co... oczywiście mnie te wszystkie dziadki tam dreptające wkurzały na 102. co niektórzy to jakby mogli, to samochodem by tam wjechali, nie rozumiem ludzi - duży fajny parking zrobiony, to nieee, muszą wjechać samochodem pod same ławki, bo im się nie chce 2 minuty przejść z samochodu. I same dziadki dzisiaj z kijkami do nording walking... niech mi ktoś wytłumaczy, po co im te kijki, skoro tylko je ciągną za sobą ech... wszystko mnie dzisiaj wnerwia i tyle A odnośnie chrztu - to ja sama nie wiem kiedy dokładnie zrobimy chrzciny. Będę planować dopiero jak się bobo urodzi. A wszystko będzie zależało od tego kiedy mój szwagier, który ma być chrzestnym - dostanie wolne w pracy i będzie mógł przylecieć do pl. Chyba najbardziej pasiło by mi w czerwcu, ale nie wiem, czy nie przeciągnę tego do września, bo wtedy szwagier przylatuje też na wesele kolegi. A nawilżacza powietrza nie mam i nigdy nie miałam problemu z suchym powietrzem, bo nawet w zimie praktycznie nie włączamy kaloryferów. Blok jest ocieplony i naprawdę nie ma takiej potrzeby, chyba, że jest ok. -20 to wtedy coś tam delikatnie włączymy. A teraz nie wiem, co się ze mną dzieje... czy to przez ciąże wszystko inaczej odbieram, ale od kilku dni budzę się rano z taką suszą w gardle i nosie, że zastanawiam się, czy jakiegoś nawilżacza nie kupić. ![]() Może coś polecicie? |
|
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja 2 lata temu kupowałam w C&A i wychodziło ok 17 zł/szt. I były naprawdę ładne. Materiał nie skulkował się, minimalnie (ale do zaakceptowania) rozciągnął się. Widzę na stronie, że są jakieś ale póki co na żywo nie widziałam. http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-159447-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-160707-1.html
Edytowane przez badzia987 Czas edycji: 2015-11-03 o 13:55 |
|
|
|
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
Ja co rano budzę się z taką suszą w ustach, ale chyba znam przyczynę... Mój M mi powiedział, że w nocy chrapię jak drwal
Ja w nocy nie mogę sobie pozycji do spania znaleźć. Jak bym się nie położyła to za 5 minut wszystko mam zdrętwiałe, a Klusek zawsze zaczyna gmerać akurat po tej stronie, na której leżę Odwrócę się coby mu nie przeszkadzać to ono odwraca się razem ze mną Dodając do tego wstawanie na siku kilka razy i wychodzi, że pół nocy się kręcę i spać nie mogę. A gdzie tu do lutego.... Aninis nie przejmuj się... Też mam dni pod tytułem nie odzywać się bo gryzę i to bez wyraźnego powodu. Hah widzę że dziś dzień płacenia rachunków
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Aninis liczysz wg OM czy USG ?
bo u mnie dziś równo 24 t a termin widzę masz dwa dni przede mną Mamusie ja nie wiem jak to z humorami bo u mnie jakoś nie wiem ani płaczu nie ma....ani złości...czasem jak mnie ktoś zdenerwuje telefonem ale to i tak mniej jak na początku ale powiem Wam, że mój Tż w weekend stwierdził, że jego chyba depresja dopada i czuję się staro
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Mamusiaczek - dziękuję za lajka
nie zamartwiaj się na zapas waga maluszków ciągle się zmienia więc do porodu jeszczewszystko się zmieni Ja - zybkiego powrotu do zdrowia, dbaj o to żebyś się nie odwodniła. kaaasi - gratuluje dużego już synka, udanych zakupów ![]() Czarnoka_Paula - cudne prezenty, bardzo miło z ich strony lamia 12344 - trzymam kciuki żeby Maleństwo wszystko ładnie pokazało Żebyś już wiedziała na jakie zakupy się wybraćJa już po wizycie u położnej, przez 5tyg przytyłam 2kg więc nie jest źle zważywszy na to, że Mały przybrał w tym czasie 05kg wynik glukozy: na czczo 80 po 2godz 95 wiec jest spoko ![]() dostałam karteczkę i od 25listopada mam liczyc i zapisywac ruchy Ja lecę robić obiad dziś warzywka z piersią kurczaka ![]() Miłego dnia dziewczyny!
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w takie ubierałam tylko na początku, potem te zakładane przez głowę. Natomiast pamiętam, że te w rozmiarach 74-80 jak już mała była mobilna często się rozchodziły na ramionach Cytat:
Jeden plus tego jest. Jak wyląduje w nocy na brzuchu to pobudka gwarantowana A co do pęcherza to na początku ciąży wstawałam, a teraz mi przeszło. Idę dopiero jak się rano obudzę. Nie wiem, może kwestia tego, że ciąża wyżej?Kasia to nam znowu znikniesz na kilka dni
|
||
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozbawiłaś mnie tym obudzeniem się przez własne chrapanie U mnie chrapie mój tż... niestety. O ile można to nazwać chrapaniem... ja mam czasem wrażenie, że obok mnie leży niedźwiedź w jaskini I jak do tej pory nie odkryliśmy żadnego super-specyfiku, który by na to chrapanie pomógł Może ktoś z Was ma coś sprawdzonego, a może faktycznie mamy suche powietrze i nawilżacz by się sprawdził ![]() I ja też się wiercę w nocy strasznie i nie potrafię sobie miejsca znaleźć i wstawanie na siku w nocy też niestety znam. I jeszcze wyczytałam, że w ciąży, to z pozycji do spania lewy bok najlepiej. Na brzuchu nie można - wiadomo czemu, na plecach nie można - bo rzekomo brzuch naciska na kręgosłup i takie tam, na prawym boku też lepiej nie - bo też na coś tam jest za duży nacisk... kurczę kto te artykuły pisze jakim cudem miałabym niby przespać całą noc na lewym boku??? i tak do 9 m-ca ? |
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powrotu do zdrowia :-* :-* :-*
Ja witam sie w 27 tyg.. Humor do dupy nje możemy dpgadac sie z Tz. Masakra jakas juz mam dosc wszystkiego ogolnie i jakas depresja mnje dopadla. Nie chce mi sie nic..
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gin mi mówił na ostatniej wizycie, że z usg wychodzi na to samo. Chociaż chciałabym urodzić bardziej w 1 połowie miesiąca.
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam niedawno, że jak robiono badania odnośnie spania na lewym / prawym boku (nie pamietam czy na plecach uwzględniano), to różnica była bardzo mała. Natomiast co ciekawe to na porodówkach często jak robią ktg to karzą mamą zmienić pozycje i położyć się na lewym boku i nagle wszystko idealnie słychać. Jak ja się kłade na plecach to dostaje po kręgosłupie, z resztą pierwsze ruchy to właśnie na kręgosłupie wyczułam dziwne to moje dziecko, wszystko mu nie pasuje, ciekawe co bedzie jak się domek zrobi przyciasny |
|
|
|
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja też jestem zła sama nie wiem na co. Powiedziałam tż, że wszystko mnie dzisiaj denerwuje i sama nie wiem co konkretnie i na co jestem zła... a on mi na to, że jak człowiek nie ma problemów, to je sobie wymyśla ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
to fakt i często go niestety muszę zastosować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

cała noc z biegunka i mega bólem głowy, pleców, żołądka i klatki piersiowej. Młoda tez nawrot boegubki. Az sie porycZalam z tego bólu, nic nie spałam.. Tz biedny tylko latał miedzy mna a młoda. Najgorsze ze musze iść do pracy chociaz na chwile. Złe sie czuje, wszystko mnie boli, nie wiem co to za wirus ze juz tak długo trzyma, ale boje sie o Lilke
24t skończony coraz bliżej...jeszcze 114 dni 

Ale bedzie dobrze, jestesmy kobietami, jestesmy silne i kto jak nie my? 

Ślub