Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 10:35   #2401
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Niezawsze-nie, spadła z boku, łóżko ma po obu stronach wolna przestrzeń
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 10:47   #2402
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Niezawsze-nie, spadła z boku, łóżko ma po obu stronach wolna przestrzeń
A nie możecie dosunac? Teraz to już coraz gorzej z zostawienie niestety, w sumie i na podłodze dziecko nie będzie bezpieczne, bo usiądzie przewróci się walnie, tak samo ze wstawanie przu meblach...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:00   #2403
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Nie komentują za bardzo, ostatnio ta z naprzeciwka tylko pytała co Ada tak płakała wczoraj, bo tak sobie myślała o mnie co ta biedna dziewczyna tam przechodzi i mówiła ze u jej syna reż synek niedobry

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

My już po pierwszej drzemce i ja się zdrzemłam, tak u nas ciemno szaro ze spod koca się niechce wychodzić, ale burczymucha już coś burczy
no to mila sąsiadka w sumie. to Adka Ci wczoraj tez w kośc troche dała. Moja to ma pojedyncze takie dni grozy, raz na 2 tygodnie powiedzmy. Albo nocki imprezowe z okazji zmiany czasu ostatnio tyle dobrze. Wczoraj ja cos wybudziło z drzemki niedoszłej po kp ok 10tej, potem znow jak ululalam to po minucie ryk, potem pól godziny tylko pospała po 12tej i sie wybudziła. i potem juz jej nic nie pasowalo. Moze wyjatkowo jej sąsiad cos tam remontujacy przeszkadzał, nie wiem. albo cos bolało bidusie.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Beznadziejna noc za nami. Pierwsza pobudka zaraz po tym jak się położyłam 23.40. Potem ok.2 smok i dentinox. 3-wzielam do siebie i kp. Ok.5 znów pierś. Wiercil się. Chyba tez nie lubi z mama spać :P Przed 7 starszy nas zbudzil
no to podobna nocke mialyśmy. mnie kot miauczący o 7mej zbudził

GOSIAK, zdrowka dla Martynki! nich sie szybko upora z zarazkiem

NiIEZAWSZE, SIEMPRE Wasze dzieciaki tez niech zdrowieją już, bidoki.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
U nas noc całkiem spoko. Dziś spalysmy same, Tż na emigracji w salonie, bo przeziębienie go wzięło. Nic wielkiego, ale wolę aby mi się do Małej nie zbliżał jak narazie. Obudzilysmy się o 6:30, kaszka i później jajko na miękko było. Teraz śpi Gagatek mój jeden. Z Madzixx się zgodzę odnośnie tej "energii" jak dziecko jest zmęczone. U nas tak często, ale ja pilnuje pór drzemek i mam sposób na wyciszenie (daję herbatkę do picia, a później od razu smok i oczy same lecą).

Goczek, pytalam się czy może jest niedojedzona, bo ja swego czasu (przed rozszerzeniem diety) z Zosią miałam podobny problem. Wrzeszczala, krzyczała, nie spała i cholera wie o co jej chodziło. Aż z nią u lekarza byłam żeby sprawdzić czy nic jej czasem nie boli. Przeszło jak mama doradzila mi aby jej mleko zagościć kaszką. Normalnie inne dziecko. Niby wcześniej zjadala swoją porcje i nie chciała więcej, ale jakoś dziwnym trafem było jej mało. W sumie jak nie karmisz butlą to też nie wiesz ile ona tego mleka zjada i ile jej z cyca leci, dodatkowo problem wybreduski na stałe jedzenie, wiec kto wie, może faktycznie głodna jest?

Siempre, ja bym ma Twoim miejejscu poszła do lekarza. Jeśli to zęby to niech wykluczy wszystko inne.
dzieki za sugestie, ale tak intuicja mi podpowiada,ze to raczej nie to. No i moja nie ma takich dni codziennie, raczej sporadycznie. Wczoraj od rana cos jesc calkiem nie chciala, ale jej troche tam przemyciłam w koncu kaszki jak zwykle. tez pilnuje por drzemek i zwykle po kp moja odpływa, wczoraj cos ja wybudzało i jakos nie moglam jej przekonac do spania, mimo starań. podawalam jej cyca kilka razy i nie chciala, albo pol minuty i out. zagęscilabym moze jej mleko, ale z butli nie pije.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:06   #2404
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej zdrowka dla chorowitkow.
U nas nocka z dupy i takie teraz beda. A to dlatego ze o polnocy zamiast mleczka daje wode. Dzis byla pierwsza taka noc. Ma to na celu wyeliminowac karmienie nocne. W sumie pomoglo bo 2.5h przespal jeszcze ale ciezkawo bylo uspac i wzielam do siebie.
Stwierdzilam ze zrobie to teraz skoro tz ma wolne to mu tak nie dokuczymy budzeniem nocnym.
moze on potrzebuje tego mleczka w nocy skoro sie budzi? myslisz, ze woda go oszukasz?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Hej!
U nas poranek najgorszy z możliwych-Ala spadła z naszego łóżka wzielam ja po
5ej i przysnęła przy cycku, ja tez i obudziło mnie głośne łupnięcie i sie corcia rozpłakała Boże, zerwalam sie w ułamek sekundy, leżała na boczku, jak podniosłam i przytuliłam to w moment sie uspokoiła, za to ja w histerie wpadłam, zaczęłam dzwonić do meza, on akurat nie odbierał, no masakra.
Tak bardzo sie przestraszyłam, potem po rozmowie z tesciowa, ktora mnie uspakajała i konsultacjach z Bird ktora miała podobna sytuacje troche ochłonęłam, choć do tej pory płakać mi sie chce na sama mysl. A Ala zachowywała sie jak gdyby nic nie nie stało, ten płacz to z przestraszenia raczej, potem fikala jak zwykle i sie śmiała, obserwowałam ja przez 2h i nie dałam usnąć jak Bird poleciła i nic nie wzbudziło moich podejrzeń, teraz nakarmiłam drugi raz i sobie usypia w lozeczku.
Mowie Wam, straszne uczucie, tak uważałam na nia i zawsze na macie kładę a do karmienia czesto rano biore i dzis takie cos juz za zwinna jest a ja zaspana po tej nocce na raty szczescie w nieszczęściu, ze łóżko mamy niskie 40cm i dywan, na ktory tak psioczyłam to teraz troche zamortyzowal upadek. Ehh
Obwiniam sie, ze ja wzielam rano, bo wcale nie płakała a mogłam smoka włożyć po prostu i by sie to nie wydarzyło
nie obwiniaj sie, to nie twoja wina

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
o

Ja nie chce aby nie budzil sie w nocy. Tzn chce 😉 ale nie o to mi w tym chodzi. Moze sie budzic ale na wode nie na mleko. Chodzi mi o zeby nie che zeby mial prochnice. A po drugie my mamy 5posilkow mlecznych wiec troche za duzo.
hhmm.. chyba troche przesadzasz :P mleko ma wiecej wartosci niz wszystkie sloiczki itp, on moze ma taki okres ze tego mleczka potrzebuje. jakis okres wzrostu np. a prochnica? o ile mi wiadomo to zabkow jeszcze nie ma?

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:13   #2405
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A u nas z karmieniem w nocy mega krok w tył teraz przez zeby
Boje się że się przyzwyczai i będzie tak chciał jeść, nawet jak żeby nie będą tak dokuczać

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

MADZIXX wspolczuje stresu

Tez sie tego boje, a właściwie juz rak jest mi sie zdaje buuu od 1,5 miesiąca tak sie budzi i conajmniej 2 razy jje - wcześniej jedna tylko pobudka była dłuższy czas.

Madzia współczuje stresu ale napewno wszystko jest ok
Niezawsze gratulacje w takim razie! 👏🏻

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Goczek to nie wczoraj ta rozmowa z sąsiadka - kilka dni temu Ale nasze ryki to codziennie słyszą w sumie, raz mniej raz więcej, ale codziennie coś nie pasi królewnie Znośna i to nie zawsze jest przez 1,5 godziny po spaniu, a potem to już rączki raczej muszą być grane.
Stary 2015-11-03, 11:21   #2406
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ojej następny chorutek zdrówka ten hib to w płynie?
Mibbabka od szczepień mówiła ze w płynie slabiej działa

Cytat:
Hej zdrowka dla chorowitkow.
U nas nocka z dupy i takie teraz beda. A to dlatego ze o polnocy zamiast mleczka daje wode. Dzis byla pierwsza taka noc. Ma to na celu wyeliminowac karmienie nocne. W sumie pomoglo bo 2.5h przespal jeszcze ale ciezkawo bylo uspac i wzielam do siebie.
Stwierdzilam ze zrobie to teraz skoro tz ma wolne to mu tak nie dokuczymy budzeniem nocnym.
Powodzenia!

Cytat:
Hej!
U nas poranek najgorszy z możliwych-Ala spadła z naszego łóżka wzielam ja po
5ej i przysnęła przy cycku, ja tez i obudziło mnie głośne łupnięcie i sie corcia rozpłakała Boże, zerwalam sie w ułamek sekundy, leżała na boczku, jak podniosłam i przytuliłam to w moment sie uspokoiła, za to ja w histerie wpadłam, zaczęłam dzwonić do meza, on akurat nie odbierał, no masakra.
Tak bardzo sie przestraszyłam, potem po rozmowie z tesciowa, ktora mnie uspakajała i konsultacjach z Bird ktora miała podobna sytuacje troche ochłonęłam, choć do tej pory płakać mi sie chce na sama mysl. A Ala zachowywała sie jak gdyby nic nie nie stało, ten płacz to z przestraszenia raczej, potem fikala jak zwykle i sie śmiała, obserwowałam ja przez 2h i nie dałam usnąć jak Bird poleciła i nic nie wzbudziło moich podejrzeń, teraz nakarmiłam drugi raz i sobie usypia w lozeczku.
Mowie Wam, straszne uczucie, tak uważałam na nia i zawsze na macie kładę a do karmienia czesto rano biore i dzis takie cos juz za zwinna jest a ja zaspana po tej nocce na raty szczescie w nieszczęściu, ze łóżko mamy niskie 40cm i dywan, na ktory tak psioczyłam to teraz troche zamortyzowal upadek. Ehh
Obwiniam sie, ze ja wzielam rano, bo wcale nie płakała a mogłam smoka włożyć po prostu i by sie to nie wydarzyło

Współczuję

Cytat:
Tez tak myślałam, tylko, że u nas oboje nie chcemy kończyć kp, ja to bardzo lubię

Madzix nie macie ściany kolo łóżka? Wolno stoi czy w nogach spadła? Zdarza się nawet najlepszym ale też się wystraszyć jak Maciek spadł :/

Mamy winowajce stanu Maciusia przecineczek na dziąsle jest, ale ja dziękuję bardzo jak tak będą żeby wychodzić wszystkie z takim katarem i 38 stopniowa gorączka i te oczy jeszcze...
Super ze ząbek sie pojawił. Kolejne może będą łagodniej wychodzić.

Julek pospal 50min. Zjadl tylko 60g mojej zupki. Jeczal to dostał smoka. W miejscu tej jedynki ktora ostatnio sie pojawiła i wciaz wychodzi ma taka gulke. Poza tym chyba dwójki też idą. Obie górne i chyba dolne tez.
Stary 2015-11-03, 11:31   #2407
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda wlasnie zasypia przy piersi. Dalam nasivin zeby sie nie meczyla tym gilem. Rosol ugotowany.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

No i udalo mi sie zrobic zamowienie dla malej. Zastanawiam sie tylko jeszcze nad tranem dla chlopcow? Dajecie starszakom?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:38   #2408
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia!

Współczuję

Julek pospal 50min. Zjadl tylko 60g mojej zupki. Jeczal to dostał smoka. W miejscu tej jedynki ktora ostatnio sie pojawiła i wciaz wychodzi ma taka gulke. Poza tym chyba dwójki też idą. Obie górne i chyba dolne tez.
Do roczku chyba Wam wszystkie ząbki wyjdą 😝 a u nas dalej nic...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:39   #2409
katt
Raczkowanie

GOSIAK - zdrowka dla Martyny
NIEZAWSZE - to zaraz wylezie ząb, super
MADZIXX - współczuję stresu, ale na pewno wszystko ok.
VIOLKA - u nad podobnie, od 2 mcy 2 pobudki, wcześniej 1

U nas noc w miarę.
Wstawilam zupę dla małej. I zasnelam. Garnek spalony i obiadku brak

BLACK - powodzenia w takim razie

Edytowane przez katt
Czas edycji: 2015-11-03 o 11:42
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:40   #2410
Konto usunięte

Cytat:
Tez tak myślałam, tylko, że u nas oboje nie chcemy kończyć kp, ja to bardzo lubię

Madzix nie macie ściany kolo łóżka? Wolno stoi czy w nogach spadła? Zdarza się nawet najlepszym ale też się wystraszyć jak Maciek spadł :/

Mamy winowajce stanu Maciusia przecineczek na dziąsle jest, ale ja dziękuję bardzo jak tak będą żeby wychodzić wszystkie z takim katarem i 38 stopniowa gorączka i te oczy jeszcze...
n ie martw się , nie kazdy ząb tak wychodzi, każdy inaczej.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Nie nie poczytam dzieki moja jak glodna to daje, niech poje bronic nie bede..
Po pol roku tez dziecko i pewnie noce powinno przesypiac
pewnie,ze powinno! wg poradnikow i artykułów i niektorym przesypiają wszak, a o innych dzieciowych zawirowaniach tez tylko to co przeczytają wiedzą
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:43   #2411
katt
Raczkowanie

Mnie te wszystkie poradniki denerwują tak btw
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 11:46   #2412
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość

U nas noc w miarę.

To niezła "przygoda"

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

MAJKA, ale Julkowi szybko zęby idą!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 12:04   #2413
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie te wszystkie poradniki denerwują tak btw
Ja mam te poradniki w d..

Stary 2015-11-03, 12:21   #2414
Konto usunięte

Znow mi sie rozryczala po pol godzinie snu,jakos "siłą" tzn cycem ja uspilam,chociaz po odlozeniu jak juz spala znow minute poryczala. Zęby idace tak tylko przez sen mogą dokuczac? Mi to bardziej na uzależnienie od cycka wygląda 😒
Stary 2015-11-03, 12:24   #2415
gosiak0512
Zakorzenienie

Moja max 10min kimala bida

Stary 2015-11-03, 12:43   #2416
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Mloda wlasnie zasypia przy piersi. Dalam nasivin zeby sie nie meczyla tym gilem. Rosol ugotowany.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

No i udalo mi sie zrobic zamowienie dla malej. Zastanawiam sie tylko jeszcze nad tranem dla chlopcow? Dajecie starszakom?
Tamten sezon jesienno zimowy dawałam
. Teraz chyba zacznę

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Do roczku chyba Wam wszystkie ząbki wyjdą 😝 a u nas dalej nic...

Albo ja wszędzie widze ząbki. Zębofobia jakaś

Cytat:

U nas noc w miarę.

Oj. Zdarza się. Dobrze że nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
To niezła "przygoda"

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

MAJKA, ale Julkowi szybko zęby idą!
Szybko mówisz? A ja dzis mam juz dosyć a Julo bidulek jak cierpi

My na spacerze. Wyszlismu choć ja ochoty na nic nie mam. Nie. Na kawę mam chęć bo nie piłam jeszcze a muli mnie. Pogoda nieciekawa. Szare mgliste niebo. Wilgotno 8 st. Mogło byc gorzej bo nie pada
Stary 2015-11-03, 12:51   #2417
kana158
Zakorzenienie

Madzixx, wspolczuje sytuacji i nerwów... Cale szczęście, że Ali nic się nie stało.

Goczek, jasne, Ty Hanie znasz najlepiej i faktycznie jeśli ma tylko sporadycznie takie dni mocy to nie jest niedojedzonie. U nas non stop przez parę dni jazdy były. I przerabane z ta butlą, ja jak nam drugie dziecko się trafi to też od razu będę do butli przyzwyczajać, bo tak to człowiek udupiony i z wyjściem i później z piciem czegokolwiek innego niż mleko.
Stary 2015-11-03, 13:03   #2418
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Czytalam ze po pol roku dziecko nie powinno jesc w nocy z kilku wzgledow. Poczytaj sobie 😊
Ojjj to mój będzie miał mega próchnicę chyba bo je średnio trzy razy w nocy

Cytat:

No to super jest ząbek! U nas druga dolna jedynka widoczna pod działem juz prawie tydzień ale coś nie chce się przebić.

Cytat:

Powodzenia!

Współczuję

Jedzie Julo z koksem!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

KATT hehe to daj słoik dziś zamiast Twojej zupki pisałaś ze masz coś w zapasie.

U nas znów pięknie - siedzę w parku na ławeczce słonko przygrzewa

Poklocilam się dziś z mamą ostro przez telefon aż obie się poryczalysmy. Ale ciesze się z jednej strony bo powiedziałam jej kilka rzeczy które mnie od dłuższego czasu w niej denerwowaly i jakby lżej na sercu.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 13:16   #2419
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA moja sie nie odzywa od tamtej awanti. Dzwonilam do niej w pt bo miala urki to nawet tel nie odebrala.. trudno ja sie napraszac nie bede

MAJKA i z jakim rezultatem? Mniej chorowal? Zamowilam tran molersa i kinder biovital dam im na przemian.

Gemini zatwierdzone. Zapas dla malej bedzie. Poszlo 170zl

Stary 2015-11-03, 13:43   #2420
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
HANKA moja sie nie odzywa od tamtej awanti. Dzwonilam do niej w pt bo miala urki to nawet tel nie odebrala.. trudno ja sie napraszac nie bede

MAJKA i z jakim rezultatem? Mniej chorowal? Zamowilam tran molersa i kinder biovital dam im na przemian.

W tamtym roku było ok. Dostawal też ribomunyl

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Hanka - kłótnia czasem jest potrzebna. Mam nadzieję, że już się pogodzilyscie
Stary 2015-11-03, 13:45   #2421
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Poklocilam się dziś z mamą ostro przez telefon aż obie się poryczalysmy. Ale ciesze się z jednej strony bo powiedziałam jej kilka rzeczy które mnie od dłuższego czasu w niej denerwowaly i jakby lżej na sercu.
nie martw sie, czasem trzeba powiedziec co sie czuje

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:

bardzo milo z jej str :/ ale ptrzeciez nic na sile.

co zamowilas?

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 13:49   #2422
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ogladnelam program na tvn style o rybach.... Podsumowanie 20lat temu były zdrowe teraz powinno się je jeść góra 2x w tyg... A łososie i śledzie i pangi to największy shit....

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

I Jak ja sobie w potoku zlowisz to ok, ale Bałtyk jest najbardziej zanieczyszczonym morzem....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 13:55   #2423
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ogladnelam program na tvn style o rybach.... Podsumowanie 20lat temu były zdrowe teraz powinno się je jeść góra 2x w tyg... A łososie i śledzie i pangi to największy shit....

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

I Jak ja sobie w potoku zlowisz to ok, ale Bałtyk jest najbardziej zanieczyszczonym morzem....
Z cyklu co nas nie zabije to nas wzmocni 😜
Stary 2015-11-03, 13:58   #2424
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego nie przemawiaja do mnie argumenty typu kiedys wszystko jedliśmy i nic nam nie bylo

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Dlatego trzeba jeść króliki :P
Stary 2015-11-03, 13:59   #2425
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Dlatego trzeba jeść króliki :P
Biedne.. Zosia juz jednego wszamała 😜 teraz następny zamówiony... 😀
Stary 2015-11-03, 14:02   #2426
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53327927]Znow mi sie rozryczala po pol godzinie snu,jakos "siłą" tzn cycem ja uspilam,chociaz po odlozeniu jak juz spala znow minute poryczala. Zęby idace tak tylko przez sen mogą dokuczac? Mi to bardziej na uzależnienie od cycka wygląda 😒[/QUOTE]

Cytat:
Moja max 10min kimala bida

Biedne Pewnie ząbki.. Mi się wydaje ze ból ząbków może wybudzać.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ojjj to mój będzie miał mega próchnicę chyba bo je średnio trzy razy w nocy

No to super jest ząbek! U nas druga dolna jedynka widoczna pod działem juz prawie tydzień ale coś nie chce się przebić.

Jedzie Julo z koksem!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

KATT hehe to daj słoik dziś zamiast Twojej zupki pisałaś ze masz coś w zapasie.

U nas znów pięknie - siedzę w parku na ławeczce słonko przygrzewa

Współczuje, ale tak jak dziewczyny pisały, taka kłótnia może oczyścić atmosferę 😘

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

My tez chodzimy po tym zimnym powietrzu i smutnym jak pi.. mieście hehe Byłyśmy na cmentarzu i w Biedrze ofkors teraz koleżankę podprowadzilysmy i wracamy córuś śpi
Stary 2015-11-03, 14:06   #2427
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA moi mieli bronhovaxom, teraz starszy znow to dostanie od laryngologa. Gadalam z pediatra zeby Bartkowi tez znow dac to mi odradzila bo powiedziala ze to jest jednorazowe w sensie ze po tamtej dawce powinno nadal trzymac.

MALA dla chlopakow tran i kinder biovital, dla malej 2 * wit d z pompka, 2* zestaw emulinka i balbinek (emoliet do mycia i kremowania) i raz zestaw szampon z plynem do mycia (tez skarbu matki) i mezowi zapas magnezu

Jestesmy na spacerku.
Jakis wypadek byl bo wlasnie syrena nam wyla :/ i osp sie zlatuje

Stary 2015-11-03, 14:06   #2428
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia!

Współczuję

ni koleżanki mówiła, że te wpłynie to żywe szczepy bakterii i Mniej Bezpieczne

Cytat:

Nie, ja rutinacee daje

Cytat:

U nas noc w miarę.

moj ostatnio Michał zrobił, z garnkiem, do dziś mu wspominam, że nas spalić chcial

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53327283]n ie martw się , nie kazdy ząb tak wychodzi, każdy inaczej.

pewnie,ze powinno! wg poradnikow i artykułów i niektorym przesypiają wszak, a o innych dzieciowych zawirowaniach tez tylko to co przeczytają wiedzą[/QUOTE]
Oby, ale już się boję..

Cytat:

Tak widziałam program o lososiach hodowlanych...masakra! A ja tak Lubię

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 14:06   #2429
madzixx88
Zakorzenienie

u nas dziś pogoda znowu extra, wiosenna, ale darowalam sobie spacer, bo chciałam poobserwować w domu czy wszystko ok odpukać- Ala kaskaderka, bez żadnych oznak, nawet guza nie widać..dzięki za słowa wsparcia

ale funduje mi dziś chwile grozy, połozyłam po obiadku na drzemkę i się kręciła, potem cisza i myślę sobie oo śpi, za jakiś czas poszłam zobaczyć a ona na brzuchu, buzka całkowicie w materac wtulona..masakra, z drżącymi rękoma ją przełożyłam na plecy, bo się bałam czy się nie udusi:/
obiadku zjadła 180 g i popiła 60 ml soku jabłkowo-marchwiowego hipp rozcienczonego 1:2 z wodą
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 14:07   #2430
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja nie wychodzę... Ledwo jej oczka przeszły, a widzę że na wietrze jej się gorsze robią,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości