|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
Dodatki w Face&Look zmywacz i lakier do paznokci
Sephora wymienia puste opakowanie po kremie do twarzy na 7 ml krem Clinique |
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
Mam Biodermę! Pierwsza rzecz w tym miesiącu. Ciesze się
|
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
moge prosic o link do czekolad wedla ?
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agata Mochocka / Górno Agnieszka Mochocka / Górno Agnieszka Maria Mochocka / Górno Jolanta Mochocka / Górno
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
już pisałam że to moja rodzinka , niechcący
![]() Ale fajnie wiedzieć , że mocy nagód można wygrać kilkadziesiąt, Luksusu kilka, a jak mi sie przypadkiem trafiło to przykro..... mam Wam oddać? do zobaczenia kiedyśtam :/
Edytowane przez lillianne_91 Czas edycji: 2015-11-03 o 23:16 |
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
o ten chodzi? http://wargorr.pl/ |
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie mam biodermę
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też bioderma, a nawet nie pamiętam kiedy się zgłaszałam
I purina przyszła już, karma przeokrutnie śmierdzi, ale psy zachwycone
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w końcu się podzielił
Straszył tylko ![]() Dla mnie takie zgłaszanie na X osób w rodzinie to jak myk z tamtą babką grającą na 20 maili, no przegięcie Co innego z np. Wedlem gdzie komisja wybierała hasła reklamowe ale ok, każdy może mieć swoje zdanie.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
loteria ma niedopracowany regulamin i tyle.
Edytowane przez aknelam Czas edycji: 2015-11-04 o 00:08 |
|
|
|
|
#3976 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez kitu ale mam problem z nagrodą A Tobie z męskich rzeczy co się podoba?Na koniec dnia wpadł jeszcze długopis Frixion
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53336206]Dziewczyny tak trudno przeczytać kilka postów wyżej?
[/QUOTE]To samo chciałam napisać. Trochę wtopa
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posłuchaj, nie obrażaj się, mam takie zdanie i co,teraz, skoro dotyczy to jednej z Nas, mam udawać, że myślę inaczej? Wszyscy jesteśmy dorośli, to nie koniec świata, każdy robi jak mu się podoba.
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale skoro już wszyscy wiedzą jak się nazywam nie trudno wywnioskować, że moje nazwisko pojawia sie w tematyce konkursowej rzadko, prawie wcale. To Bioderma wybierała, nie ja. Zgloszenia są od kobiet, siostra wysłała swoje sama - a mam w domu mężczyzn, i też mogłabym zgłosić, ale oni nie używają więc po co . Nie żałuję, że się przyznałam, ale chyba wiedziałam że tak będzie ![]() Dobranoc
Edytowane przez lillianne_91 Czas edycji: 2015-11-03 o 23:35 |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Jak kiedyś kurier nie będzie chciał przyjechać, to od razu zapytaj męża, co mu zrobił i dlaczego
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli te zgłoszenia wysłałaby sama mama, siostra i dajmy na to babcia i wszystkie zostałyby wylosowane, to przecież nie wina dziewczyny,że tak w losowaniu wypadło Niestety każdy kij mam dwa końce, a że są luki w regulaminach to to działa na zasadzie,że jeśli coś nie jest zabronione to jest dozwolone.
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;53335698]Ja już zgłupiałam , mieli wybrać 100 osób, po 50 na krem, a ja widzę tylko 50? Gdzie reszta?[/QUOTE] właśnie mam nadzieję, że dorzucą jeszcze kolejne 50 osób. ![]() lillianne_91 nie przejmuj się
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co siadać na dziewczynę. Ja też miałam raz sytuację, że wygrałam ja, mama i siostra a każda z nas się zgłaszała sama i co z tego? Nawet nie mówiłyśmy jedna drugiej, bo jakoś nie było okazji, to był konkurs sms za zakup jakichś ciastek i na 20 nagród zgarnełyśmy 3 - na jeden adres przyszło. Co w tym złego? Fart i tyle
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie kloccie sie przez to. Kazdy zglasza sie gdzie chce... A mnie jes wystarczajaco glupio, jeszcze doszedl na mnie hejt na Lowcy...
Wlasnie napisalam do Biodermy ze zrzekam sie swoich nagrod- siostrze i mamie nie zabiore, ale moze w zastepstwie trafia one do was. Trzymajcie sie i nie konfliktujcie
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53336206]Dziewczyny tak trudno przeczytać kilka postów wyżej?
![]() Nie przejmuj się Cytat:
wiec bylam w szoku ze dali nagrodę tej samej osobie tyle razy ale teraz patrze a tam inne imiona tylko nazwisko to samo wiec spoko, tak sie trafilo i tyle ![]() Dlaczego sie zrzekasz? No cos Ty |
|
|
|
|
#3988 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Kiedyś kiedyś...osoby z tego wątku były bardzo oburzone wymianą głosów i pomaganiu sobie w konkursach. Potem powstał na fb klub między innymi do tego samego ![]() Nie mówię, że to dotyczy wszystkich ale częsci na pewno. Wg mnie każdy najpierw niech pomyśli, jak sam gra i na kogo a potem "rzuca kamieniem" w innych. Cytat:
I niepotrzebnie napisałaś do nich, serio
|
|
#3989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wielokrotnego zglaszania. ![]() "Moja" niunia z 20 meilami tez zgłaszala RÓŻNE osoby, nie waliła 20 na siebie. Fajnie, ze Ci się tak udało , wam . Aczkolwiek jak sobie w wolnej chwili czytam tu i owdzie to szczerze watpie o zgłaszaniu się "mamy, taty itp" Bardzo czesto , wychodzi w pisaniu na watkach, ze takie osoby owszem podają mamę-tylko że mama nic nie wie. takie syt sa i tutaj. Wiele razy widzialam jak niektore os pisały Mama tez się zgłosiła,a po ogłoszeniu wynikow po kilku dniach ta sama osoba pisała że do mamy dotarło coś tam i była zaskoczona itp. troche zamotaalm, ale chodzi mi o to że podają co niektore osoby dane mamy, taty itp , ale tylko dane by np zwiększyć swoje szanse na wygraną .. zwróccie na to uwagę , tak przy okazji ![]() a ty dziewczyno, moglas się nie przyznawac . Niestety ludzie w dzisiejszych czasach potrafia walczyć zawzięcie nawet za probki , a ty wygrałaś aż tyle więc ..gul co nie ktorym skoczył. Nie dziw się . Ja w kazdym bądź razie Ci gratuluję bo mialaś duuużo szczęścia . I tyle w temacie , a jak było czy te osoby rzeczywiście same się zglaszały czy ty za nie ... ehh tam. P.S. pomyśl co by było gdybyś tak 4 pralki bosch zgarneła ...spalili by Ci chałupe jak nic
|
|
|
#3990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
. Widzialam ze cos wyzej pisalas ( wydawalo mi sie ze dwie sztuki) i pomyslalam ze spoko, gratki . Ale na 4 osoby to juz przegiecie.. Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

Straszył tylko
Co innego z np. Wedlem gdzie komisja wybierała hasła reklamowe ale ok, każdy może mieć swoje zdanie.
. Nie żałuję, że się przyznałam, ale chyba wiedziałam że tak będzie