|
|
#661 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
A co zamiast bułki/kaszy mannej? Moze byc bez? Nie beda twarde? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
Boje sie! Ja handluje innymi rzeczami ale nie skórami, wypraszam sobie! ![]() Pobudka na wypierdzenie sie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi się apka ☠☠☠ie bo powiadomienia nie przychodza
|
|
|
|
#663 | |
|
celebriti
|
Od bułki są twarde. Daj kaszki bezglutenowej albo semoliny
Skory skorki oprócz hybrydy trzeba manikiur uczynić Nakupiłam kiedyś profesjonalnych odczynników i narzędzi ale jakoś nie zrobię jak profesjonalna skorwycinaczka
|
|
|
#664 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj mi się też oswiadczył jak byliśmy nad morzem, ale szkoda, że w pokoju hotelowym ![]() Wogole to dzien dobry zdecydowanie pospała bym jeszcze, ale dziecko zadecydowało inaczej.
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa Groszko, ja tylko odsuwam
Moj mi sie oświadczył na lodowisku miejskim, miał plan wywalić sie i jakbym go zbierała to by sie oświadczył. Ja kozaczylam jaka to ze mnie łyżwiarka a serio to miałam trzeci raz w życiu łyżwy na nogach i pierwszy raz na trzeźwo. No. I sama sie wypierniczylam. Wiec w szoku jak tz uskutecznił przyklęk co zrobiłam??? ODMÓWIŁAM. Ale zaraz sie poprawiłam. Stu do tej pory mi wypomina. Aaa a orkiestra zagrała Moja mała blondyneczko w tym momencie bo tak tz na mnie mowil A orkiestra była na lodowisku bo to walentynki były No. A pierścionek wybrał sam, wiedział tylko ze ma byc żółte i białe złoto bo ja rożnie nosze i ze ma nie wystawać bo mnie w☠☠☠☠iaja wystające pierścionki![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i brylant płaski
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Pierożku najprościej chodzi o to, żeby schudnąć jedzie się na samej siłówce. Zero cardio. Jakiekolwiek aeroby odpadają.
Ja trafiłam na to przez jedną dziewczynę, https://www.facebook.com/NieAnonimowa/?fref=ts Co prawda laska nie miała czego zrzucać ![]() Ale popatrz też tutaj: https://www.facebook.com/2xme.minimumeffort/?fref=ts Ogólnie bardzo ostrożnie podchodzę do kolejnych rewelacyjnych diet, ćwiczeń, zasad itp. Na razie czytam o tym. Mnie ćwiczenia siłownie nie przerażają, wręcz bardzo lubię, wolę od tych wszystkich fitnessów itp. więc jak tylko będę miała możliwość to lecę na siłkę.monika dzięki za przepis. A co do siatki-którą masz z tego Kidsme? http://kidsme.com.pl/produkty.html#full okres mam. jaka ulga ![]() tzn. ulga nie, bo brzuch boli jak cholera ![]() nie dam rady Was nadrobić. Co nowego i ciekawego wymyśliłyście? Prince? Skrócisz?
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka tragiczna. O 21.30 się obudził i do północy szalał. Nie wiem co to było.. Niby spał, ale tak zaczynał jęczeć i pobudka. Obstawiam, że bolało go coś. Wczoraj smakował kalafior, więc może wzdęcia?
Po północy zasnął i spał do 5, a potem do 8. Ale i tak jestem jakoś tak wykończona...
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
Joł!
Ale pospalysmy! Nocka prawie okej, o 4 chyba musiałam zmienić pampersa bo coś bokiem polecialo i miała mokre no i oczywiście ryk był, ale dostała zaraz cyca i się ogarnęła
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys nie bylo wizazu w telefonie |
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obejrzałam tego filmiku ale za to widziałam Wasz pierwszy taniec i zabawę weselną. Pięknie wygladalas ![]() Ja pierścionek mam z żółtego, ale obrączkę z białego i żółtego. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widze ze Wojtek zgadał sie z Konradem. Moj do tego pierdział. I dalej pierdzi... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bąków nie było ale może coś jej nie podpasowało bo wczoraj jadła warzywa z indykiem,
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie temp 40 stopni.. Nigdy nie wyzdrowiejemy
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, współczuję
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Odpowiem za Szuu. Dieta bezglutenowa Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#680 |
|
Konto usunięte
|
Od zeszłego tygodnia jestem na diecie bezglutenowej. Potem bede robiła prowokacje. W ogóle założyłam mu spodnie wg metki na 9 mcy i sa na styk Kurde czemu on tak pierdzi, pręży sie, stęka, masakra... Nie moge go nakarmić nawet bo sie aż wygina i stęka. Moze to jajko jeszcze go trzyma. Ale tyle dni po? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, ale są mąki i makarony bezglutenowe przecież.
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu moze cos jeszcze mu nie pasuje.?
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
pierozku widzę że już kaczuszka napisała że trochę chyba nie tak to wyszło.... Też się poczułam z deczka urażona ale ok rozumiem o co ci chodziło
![]() monikaa ty że sobą byłaś u lekarza?? U nas w nocy nawet spoko. Zapomniałam Wam napisać co mój Kuba wczoraj powiedział ![]() - Mamooo kiedy się Urodzilas?? -Tzn?? -No..którego dnia? -29 kwietnia - Aha... A była wtedy elektronika?? -Zależy w jakim sensie... - No np.komputery były? -Nie,komputerów nie było -A telewizory? - Telewizory były.może nie takie jak teraz ale były... -A kablówka? - Nie.Kablówki nie było... -Matko Boska nie było kablówki?? Jak tak można żyć??jak jaskiniowcy normalnie.... Mamo....???polowałaś?? i właśnie wtedy oczami wyobraźni widziałam siebie z dzida
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor twoj syn jest boski hahahaha
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
a Ty co?
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Ja pierdziele, ale cena tej książeczki ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Bozeeee nie sądziłam że doczekam tego wspaniałego momentu kiedy obudził mnie budzik o 7.30!!
Jestem wyspana aż chyba za bardzo zasnelam.po 21 i obudziłam się o 7.30. Karmien było chyba 3. Lena pięknie spała.
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti gdzie widzisz cenę? Ja nie widzę..
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

wiem ze powinno byc jajko ale bez tez moze byc.

zdecydowanie pospała bym jeszcze, ale dziecko zadecydowało inaczej.
Ale zaraz sie poprawiłam. Stu do tej pory mi wypomina. Aaa a orkiestra zagrała Moja mała blondyneczko w tym momencie bo tak tz na mnie mowil 

Skrócisz?