Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 09:51   #2761
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Dzięki kochane, już Tż poleciał do apteki, ja póki co leżę, Ada na drzemce i mama ma przyjść, ciekawe czy trochę posiedzi.. Do fryzjera oczywiście nie idę.
Stary 2015-11-05, 09:52   #2762
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jeszcze sie wkurzyłam rano bo kupiłam wczoraj w biedrze kawę ala milicano i dzis okazało się że jakiś idiota musial zajrzeć jak ona wyglada bo byla otwarta. Ludzie to de..bi..le.

Julo próbuje mnie udobruchac. Zjadł miskę kaszki. Popil troszke soczku. Jednak tych nocnych ekscesow ja tak łatwo nie zapomnę :P
Boje się zajrzeć do jego buźki że kolejne seby ujrze

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Ja juz czasem nie wierzę że zeby wyjdą i będzie ok.
Współczuję problemów ze zdrowiem
może marne pocieszenie, ale tak jak pisałam wyżej może być gorzej. wiec trzeba się 'cieszyć' ze 'tylko' tak Julek to przechodzi...
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 09:52   #2763
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53350716]Hej
Mloda dzis 7 razy sie wybudzala z rykiem,do 4:30 5 razy,porem juz ze mna to tonie jarze do konca. Przesadza 😒 i nawet nie mam tego jak na zabkowanie zwalic,bo zadnych objawow. Po camilli tak.
Na cycu szybko sie uspokaja, więc nie wiem o co jej biega.i kiedy sie spac nauczy. Zaczynam sie chyba czuc jak Sonia 😴 chyba sprobuje młodą jakos na sile pewnie karmic tuz przed snem kaszą,bo nie mam pomyslu
tez tak późno ostatnio jadam kolacje,jak mloda spac pojdzie,po 21 jem[/QUOTE]
strasznie wspolczuje, mam nadzieje, ze to sie unormuje. u nas po kaszkach wcale nie lepsze nocki .

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 09:53   #2764
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
dzięki, świetne opinie
mój mąż czyta Zjawę teraz i też wciągnięty
oo to za jakiś czas może i u nas do przodu w końcu będzie
poczytaj, warto

u nas i tak pełzanie ją mniej interesuje, woli siadać

postanowiłam, że nic zasiąde do czytania potrę marchewy na ciacho będę piekła:
http://tygryski-to-lubia.blogspot.co...ej-wersji.html

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 09:54   #2765
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Mloda pelza w przód - właśnie przyłapałam ją jak pełznie w kierunku kuwety
jasiek osttanio czesto sprawdza jak mi idzie robienie obiadu w kuchni

JAŚ

Stary 2015-11-05, 09:57   #2766
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! Na super - pobudki o 2 i 6!! I do 7 dospane. Tylko ja mam 38 stopni, dreszcze i sie ubierałam tylko w nocy tak mi zimno było ehh
Napewno juz były takie pytania, czym mogè to zbić? Co zażyć pliss?
IBIPRON, PARACETAMOL weź co Ci pomaga bardziej

Cytat:
Mnie tez wzrusza 600g szczesca
oszukane mnie nie ruszyly tan zeby plakac

Kciuki za szczepienie

Zjadłam sniadanko, mała szaleje na macie, zaraz pójdzie na drzemke maz spi po jocce. A ja będę czytać, wciagnela mnie wczoraj książka

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ojejbbidulko oby następną nocka byla lepsza

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Widzisz pisałam, że zaraz ruszy, gratki

Mydopiero wstawiamy, Maciek spał, wymeczony po nocy, oczy mega zaropiale, jednego nie mógł otworzyć, gorączkę znów miał w nocy

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 09:58   #2767
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dzień dobry mały w miarę w nocy spał ale oczywiście w łóżku mamusi żeby była blisko. Najważniejsze, że już nie miał w nocy gorączki ale wyszła mu za to wysypka :/ jak na złość śpi wtedy kiedy muszę mu antybiotyk podać no ale niech mu zostanie to spanie do 8

Ja jeszcze w łóżku a tz z małym robią śniadanie, niech się trochę po zajmuje bo na 12 do pracy a wróci dopiero po 22.

Taka piękna pogoda a my w domu musimy siedziec :/

Niestety pozna kolacja i dupa rośnie.

Niby dał się wieczorem odłożyć ale za chwilę się obudził i musiałam go wziąść do łóżka. Przynajmniej razem to się trochę wyspimy
Moze to trzydniowka?

Cytat:
Jeszcze sie wkurzyłam rano bo kupiłam wczoraj w biedrze kawę ala milicano i dzis okazało się że jakiś idiota musial zajrzeć jak ona wyglada bo byla otwarta. Ludzie to de..bi..le.

Julo próbuje mnie udobruchac. Zjadł miskę kaszki. Popil troszke soczku. Jednak tych nocnych ekscesow ja tak łatwo nie zapomnę :P
Boje się zajrzeć do jego buźki że kolejne seby ujrze

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Ja juz czasem nie wierzę że zeby wyjdą i będzie ok.
Współczuję problemów ze zdrowiem
Ojej idz do biedry i powiedz ze byla otwarta.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:00   #2768
Hanka20
Zakorzenienie

FLIGHT :-*

MORI biedna jesteś z ta przepuklina i woreczkiem :/ moja siostra po porodzie tez dostała przepukliny i na dodatek zapalenie wyrostka. Tydzień po porodzie trafiła do szpitala dwa zabiegi za jednym razem jej machneli. Masakra

MAJKA podejrzewam ze odechciało Ci się pić tej kawy. Tez bym się wkurzyla.

Julek ładnie zjadł to humor zaraz lepszy.
Mój Filip jak zwykle zacisk ranny na kaszkę z owocami. On chyba nigdy nie polubi kaszek. Jak mu wciskam to byście musiały zobaczyć jego reakcje - jakby się dusil ta kaszka normalnie. Echhh

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:02   #2769
madzixx88
Zakorzenienie

Ojej Mori lee-a jak sie dorobiłas tej przepukliny ? I współczuje problemow

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Dziewczyny a o ktorej dajecie kaszkę i ile pózniej jest obiad ?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:04   #2770
Hanka20
Zakorzenienie

NIEZAWSZE biedny Maciuś z tymi oczkami i gorączka. A neomycyne masz w domu może? Nam bardziej pomogła niż te kropelki.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:05   #2771
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jasiek osttanio czesto sprawdza jak mi idzie robienie obiadu w kuchni
przynajmniej pędzie w kierunku czegoś interesującego
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Mydopiero wstawiamy, Maciek spał, wymeczony po nocy, oczy mega zaropiale, jednego nie mógł otworzyć, gorączkę znów miał w nocy
biedny Maciek zdrówka

Stary 2015-11-05, 10:06   #2772
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
I

biedny macius ale sie umeczy.

JAŚ

Stary 2015-11-05, 10:09   #2773
madzixx88
Zakorzenienie

Niezawsze-biedny Maciuś oby szybko przeszło

Viola-kuruj sie
Szkoda fryzjera ale wiadomo..

Moja corcia pospala 1h35min i zaraz buciki pomierzymy
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:12   #2774
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
hej Laski
czytam tak o Ząbkach Waszych dzieci i zastanawiam się czy mojemu kiedykolwiek wyjdą... motoryczne ruchy opanowane do perfekcji.. stawia kroki przy meblach a zębów ni widu ni słychu .. hm Ale Julek jak wystrzelił z Ząbkami brawo ostatnio koleżanka trafiła ze swoim 8 miesięczniakiem do szpitala, bo wychodziły mu zeby.. 5 na raz.. gorączka nie do zbicia i te sprawy.. oczywiście podejrzewali wszystko co najgorsze ale intuicja matki nie zawiodła zeby sie przebiły i wszystkie objawy ustąpiły
dorobiłam się przepukliny :/ i dowiedziałam się że mam dość spore kamienie w woreczku.. wiec czekają mnie dwa zabiegi - ekstra. póki nic nie boli nigdzie się nie wybieram, bo nie wyobrażam sobie rozstania z Synkiem. ale da się z tym żyć :P
dzisiaj fryzjer na poprawę humoru.. po drodze stomatologa zaliczyłam.. jakoś to będzie
chorowitkom zdrówka życzę
jakoś przetrwamy ta jesień
wspolczuje przepukliny i kamieni, nie fajna sytuacja. mam nadzieje, ze po zabiegach wszystko bedzie w porzadku

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
O
na kolacje

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

VIOLKA - Zdrowka duzo!

MAJKA- dzieki z akupony, maz wlasnie zakupil

JAŚ

Stary 2015-11-05, 10:13   #2775
katt
Raczkowanie

VIOLKA - współczuję choróbska, też ostatnio przez to przechodziłam. Szkoda fryzjera, ale co się odwlecze... Szybkiego powrotu do zdrowia!

BLACK - fajnie, że Pawełek tak ładnie się rozwija Pisałaś, że nie chciał wody tej nocy, tzn. że musiałaś karmić czy usnął bez tego?

NIEZAWSZE - biedny Maciek, oby szybko minęło.

MAJKA - Julek idzie na rekord z tymi zębami. Ale może szybciej będzie z głowy?

GOCZEK - współczuję bardzo nocki. I teraz weź rozkminiaj o co chodzi tym maluchom... Myślisz, że to mogą być zęby (nie pamiętam jak Hania z ząbkami stoi?)?

GOSSIP - ja bym się cieszyła jakby moja spała do 7:30. U mnie najczęściej pobudka ok. 6:30

MADZIXX - też będę musiała niebawem przewijak zdjąć, ale nie mam pomysłu gdzie wtedy będę ja przewijać. Przyzwyczaiłam się do tej wygody.

Witam się przedpołudniowo. Mała na drzemce, pewnie niedługo się obudzi. Dziś noc spoko. 2 karmienia, ale spała raczej spokojnie. Czasem kaszlnie, muszę poobserwować, czy się nie będzie to nasilać.

MORI - współczuję problemów zdrowotnych

Ejj, nie pocieszacie z tymi kaszkami Miałam nadzieję, że nastąpi po nich jakiś cud i dziecko mi prześpi noc

Edytowane przez katt
Czas edycji: 2015-11-05 o 10:15
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:15   #2776
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
hej Laski
czytam tak o Ząbkach Waszych dzieci i zastanawiam się czy mojemu kiedykolwiek wyjdą... motoryczne ruchy opanowane do perfekcji.. stawia kroki przy meblach a zębów ni widu ni słychu .. hm Ale Julek jak wystrzelił z Ząbkami brawo ostatnio koleżanka trafiła ze swoim 8 miesięczniakiem do szpitala, bo wychodziły mu zeby.. 5 na raz.. gorączka nie do zbicia i te sprawy.. oczywiście podejrzewali wszystko co najgorsze ale intuicja matki nie zawiodła zeby sie przebiły i wszystkie objawy ustąpiły
dorobiłam się przepukliny :/ i dowiedziałam się że mam dość spore kamienie w woreczku.. wiec czekają mnie dwa zabiegi - ekstra. póki nic nie boli nigdzie się nie wybieram, bo nie wyobrażam sobie rozstania z Synkiem. ale da się z tym żyć :P
dzisiaj fryzjer na poprawę humoru.. po drodze stomatologa zaliczyłam.. jakoś to będzie
Zdrowka życzę! Też bym sobie nie wyobrażała rozstania z synkiem.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:22   #2777
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dzień dobry mały w miarę w nocy spał ale oczywiście w łóżku mamusi żeby była blisko. Najważniejsze, że już nie miał w nocy gorączki ale wyszła mu za to wysypka :/ jak na złość śpi wtedy kiedy muszę mu antybiotyk podać no ale niech mu zostanie to spanie do 8

Ja jeszcze w łóżku a tz z małym robią śniadanie, niech się trochę po zajmuje bo na 12 do pracy a wróci dopiero po 22.

Taka piękna pogoda a my w domu musimy siedziec :/

Niestety pozna kolacja i dupa rośnie.

Niby dał się wieczorem odłożyć ale za chwilę się obudził i musiałam go wziąść do łóżka. Przynajmniej razem to się trochę wyspimy
Właśnie może 3 dniowka

Cytat:
hej Laski
Oj współczuję zabiegów brrr, nosić pewnie nie możesz za bardzo? Straszne z tymi zebami

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

MORI biedna jesteś z ta przepuklina i woreczkiem :/ moja siostra po porodzie tez dostała przepukliny i na dodatek zapalenie wyrostka. Tydzień po porodzie trafiła do szpitala dwa zabiegi za jednym razem jej machneli. Masakra

Mój Filip jak zwykle zacisk ranny na kaszkę z owocami. On chyba nigdy nie polubi kaszek. Jak mu wciskam to byście musiały zobaczyć jego reakcje - jakby się dusil ta kaszka normalnie. Echhh

Oj to mój też tak przy pierwszej probie

Cytat:
NIEZAWSZE biedny Maciuś z tymi oczkami i gorączka. A neomycyne masz w domu może? Nam bardziej pomogła niż te kropelki.
Nie mam, jak nie przejdzie to wrócimy do lekarza

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:40   #2778
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
VIOLKA - współczuję choróbska, też ostatnio przez to przechodziłam. Szkoda fryzjera, ale co się odwlecze... Szybkiego powrotu do zdrowia!

BLACK - fajnie, że Pawełek tak ładnie się rozwija Pisałaś, że nie chciał wody tej nocy, tzn. że musiałaś karmić czy usnął bez tego?

NIEZAWSZE - biedny Maciek, oby szybko minęło.

MAJKA - Julek idzie na rekord z tymi zębami. Ale może szybciej będzie z głowy?

GOCZEK - współczuję bardzo nocki. I teraz weź rozkminiaj o co chodzi tym maluchom... Myślisz, że to mogą być zęby (nie pamiętam jak Hania z ząbkami stoi?)?

GOSSIP - ja bym się cieszyła jakby moja spała do 7:30. U mnie najczęściej pobudka ok. 6:30

MADZIXX - też będę musiała niebawem przewijak zdjąć, ale nie mam pomysłu gdzie wtedy będę ja przewijać. Przyzwyczaiłam się do tej wygody.

Witam się przedpołudniowo. Mała na drzemce, pewnie niedługo się obudzi. Dziś noc spoko. 2 karmienia, ale spała raczej spokojnie. Czasem kaszlnie, muszę poobserwować, czy się nie będzie to nasilać.

MORI - współczuję problemów zdrowotnych

Ejj, nie pocieszacie z tymi kaszkami Miałam nadzieję, że nastąpi po nich jakiś cud i dziecko mi prześpi noc
Nie jadl. Jadl o 3 w nocy dopiero i tylko 120ml. Mysle ze z czasem zrezygnujemy i z tego.

Liczylam ze moze zab bedzie ale ni ma.

O 12 wpada kolezanka z corcia - narzeczona Pawelka 😉
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-05, 10:52   #2779
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Hej! Na super - pobudki o 2 i 6!! I do 7 dospane. Tylko ja mam 38 stopni, dreszcze i sie ubierałam tylko w nocy tak mi zimno było ehh
Napewno juz były takie pytania, czym mogè to zbić? Co zażyć pliss?
VIOLKA,kuryj się szybciorem, paracetamol i czosnek,ja polecam,potrafi w 1dzien wyleczyc.
fajnie ze Adka choc laskawa

ja od kulku dni mam katar poranny i jakos moja Hanka łaskawości nie chce okazać

Cytat:
Super nocka! Kurcze wiem ze paracetamol spokojnie możesz bo w końcu nasze dzieci też dostają lub ibuprofen np . Zdrówka!

U nas znów pobudek dość sporo dziś nie wiem czy to się kiedyś skończy hmmm ale już przywyklam. Od 5 mały spał ze mną w łóżku do 7 pospalismy.
Dziś szczepienie brrrr
skonczy sie jak na studia wyjada 😛 u Was to jak zab wylezie to moze...chociaz i przed dosyc często Filip pamiętam sie budzil. Ja tez po trosze przywyklam,tylko czasem rano padnieta jestem.po sniadaniu mi przechodzi.

Cytat:
Zdrówka!
Paracetamol można. Jak mi nie pomaga na ból biorę ibuprom

Hej
U nas noc koszmarna. Nie chciał spać. Płakał. Do łóżeczka odkladany wisk. Ze mna sie wiercil. Ja nie mogłam spać. Jak usnelismy to starszy przyszedł (co mu się zdarza naprawdę sporadycznie). Julek sie zbudził. Znów ryk. Masakra. Boję sie nocy
Rano za to bez problemu zrobil wielka kupę.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Goczek - u nas po misce kaszki wcale nie spi lepiej
No wiem,ze kaszka zadna gwarancja,ale a noz widelec? Wspolczyje bardzo nocki, wszystkie zeby na raz chca wyjsc? 😒 czopkiem Was nie ratowalas?

Cytat:
Mnie tez wzrusza 600g szczesca
oszukane mnie nie ruszyly tan zeby plakac

Kciuki za szczepienie

Zjadłam sniadanko, mała szaleje na macie, zaraz pójdzie na drzemke maz spi po jocce. A ja będę czytać, wciagnela mnie wczoraj książka

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ojejbbidulko oby następną nocka byla lepsza

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

ja raz obejrzalam 600g szczescia i stwierdzilam,ze za bardzo mnie to rusza. Oszukany smutny,ale nie az tak.wszyscy tam zdrowi
Pelzanie do kuwety haha,napisz jaki masz pomysl na zabezpieczenie od kociej karmy i kuwety? Bo moja juz zaczyna raczkowac i dzis prawie salon opuscila! A na przedpokoju miska kota. Za szybko sie mi tu przemieszcza,pol raczkujac-pół pelzajac na komandosa.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 10:58   #2780
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki kochane, już Tż poleciał do apteki, ja póki co leżę, Ada na drzemce i mama ma przyjść, ciekawe czy trochę posiedzi.. Do fryzjera oczywiście nie idę.
Mam nadz.ze szybko Ci pomogą. Do fryzjera skoczysz po weekendzie

Cytat:
może marne pocieszenie, ale tak jak pisałam wyżej może być gorzej. wiec trzeba się 'cieszyć' ze 'tylko' tak Julek to przechodzi...

Jak kilka naraz idzie to niezbyt dobrze

Cytat:

Biedaczek malutki

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Moze to trzydniowka?

Ojej idz do biedry i powiedz ze byla otwarta.

Nie chce mi się. Nie mam paragonu i to biedra dalej bo wczoraj długi spacer był

Cytat:

Po takiej nocy każda kawa ratuje życie

Cytat:
Ojej Mori lee-a jak sie dorobiłas tej przepukliny ? I współczuje problemow

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

wczoraj i dziś rano dałam i obiad bedzie po 3-3,5 godz.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wspolczuje przepukliny i kamieni, nie fajna sytuacja. mam nadzieje, ze po zabiegach wszystko bedzie w porzadku

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

na kolacje

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

VIOLKA - Zdrowka duzo!

MAJKA- dzieki z akupony, maz wlasnie zakupil
Nie ma sa co. Dobrze ze doszły. Jaka pojemnosc wzięłas?
Ten balsam jest wg mnie super

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Goczek - poprzednia noc dalam czopek. Dzis w nocy pedicetamol w akcie desperacji. Raczej cale g pomógł. Dziś podam zniw czopek i zobaczę

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-05 o 10:59
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:09   #2781
blackberry89
Zakorzenienie

A mnie noga boli. Nie wiem czy nie rwa kulszowa mi sie robi.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-05, 11:10   #2782
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem co to robić...
Kładzie się różnie, ale czytam że inne miały gorsze nocki to mi lepiej 😂
Przydaje sie na cos czytanie wizazu 😄 moja dzis dospala do 8 😎. Wiec teraz szaleje po calym salonie,
dziwne ze sie nie obila jeszcze o przeszkody terenowe bo pelno porozstawiaynch mebli.

Cytat:
hej Laski
No to WOW i gtatki za motoryke nie skupia sie synek na zabkowaniu to moze poginac wspolczuje dolegliwosci,oby jak najmniej Ci w kosc dawaly.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:11   #2783
Majka232
Zakorzenienie

Julo tak smiesznie zaczął dupke podnosić. Samą dupke. I jak dzdzownica chce sunac. Sreenio na razie wychodzi ale to plus kręcenie wokół wlasnej osi powod.ze zaczyna sie przemieszczać. Do tego lezec nie chce i musze go sadzac na trochę w leżaczku. Łapie troche równowagę. I troszkę sie rozgadal.
Stary 2015-11-05, 11:15   #2784
FlightlessBird
Zakorzenienie

A ja dzs pierwszy raz straciła cierpliwość. Nie wiem jak ten pierd....gluten mam wprowadzic., jak mała w ogóle nie chce kaszki. Zje 5lyzeczek i koniec. Wszystko dookoła tylko uwalone :/

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Niby sabte deserki, ale też jakoś furory nie zrobily :/

Stary 2015-11-05, 11:17   #2785
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Julo tak smiesznie zaczął dupke podnosić. Samą dupke. I jak dzdzownica chce sunac. Sreenio na razie wychodzi ale to plus kręcenie wokół wlasnej osi powod.ze zaczyna sie przemieszczać. Do tego lezec nie chce i musze go sadzac na trochę w leżaczku. Łapie troche równowagę. I troszkę sie rozgadal.
No widzisz 😊
Pawko tez tak od kilku dni dupka robi 😊

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
A ja dzs pierwszy raz straciła cierpliwość. Nie wiem jak ten pierd....gluten mam wprowadzic., jak mała w ogóle nie chce kaszki. Zje 5lyzeczek i koniec. Wszystko dookoła tylko uwalone :/

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Niby sabte deserki, ale też jakoś furory nie zrobily :/
A do obiadku?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Albo obiadki z glutenem gotowe juz? Albo kaszke bezmleczna kup bezsmakowa i dodawaj.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-05, 11:21   #2786
Majka232
Zakorzenienie

Flight - kup kaszke np.orkiszowa holle. Ona bezmleczna. Dodawaj plaska lyzeczje do zupki
Stary 2015-11-05, 11:22   #2787
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No widzisz 😊
Pawko tez tak od kilku dni dupka robi 😊

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

A do obiadku?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Albo obiadki z glutenem gotowe juz? Albo kaszke bezmleczna kup bezsmakowa i dodawaj.
Z tym dodawaniem kaszki do obiadów też myslalam - ale jak? Tak o prostu się to rozmiesza w obiadku jak będę go grzala?
No i to też ryzyk fizyk, bo mała raz zje cały sloiczek, a raz zje też 3lyzeczki i koniec..

Stary 2015-11-05, 11:24   #2788
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym dodawaniem kaszki do obiadów też myslalam - ale jak? Tak o prostu się to rozmiesza w obiadku jak będę go grzala?
No i to też ryzyk fizyk, bo mała raz zje cały sloiczek, a raz zje też 3lyzeczki i koniec..
Odloz 1/4 sloiczka i tam dodaj kaszkę. Jak to zje resztę podasz juz bez kaszki

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Do butli z mm mozesz tez dodac kaszki glutenowej
Stary 2015-11-05, 11:24   #2789
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Flight - kup kaszke np.orkiszowa holle. Ona bezmleczna. Dodawaj plaska lyzeczje do zupki
Ja mam bezsmakowa o taką :

http://pi.ce-tescoassets.com/assets/...e1_328x328.jpg

I jak? Po prostu dawac łyżeczkę do obiadku? Skoro obiadki już i tak gestawe są

Stary 2015-11-05, 11:25   #2790
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam bezsmakowa o taką :

http://pi.ce-tescoassets.com/assets/...e1_328x328.jpg

I jak? Po prostu dawac łyżeczkę do obiadku? Skoro obiadki już i tak gestawe są
To wody ciut dodaj.
To bezlmeczna kaszka?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości