Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 11:32   #3631
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

Czas chyba torebkę do szpitala spakować, żeby niczego nie zapomnieć
Stary 2015-11-05, 11:33   #3632
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość

"Wynalazłam" na forum u listopadówek taki oto domek. I już wiem co będzie wisiało nad łóżeczkiem mojego Księcia takie chce, tylko większe i beżowo-białe zakochałam się
mnie się takie imiona podobają
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...47715930_o.jpg

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...46229757_o.jpg

ciekawe czy i do mnie kontrola przyjdzie

Edytowane przez Dorka__00
Czas edycji: 2015-11-05 o 11:48
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:33   #3633
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
witam
ale sie wnocy strachu najadlam obudzilam sie wnocy jak zwykle na siku ale ale niechcialo mi sie wogole sikac i tak straznie bolal mnie brzuch z lewej strony ;/ poszlam na kibelek a tu nic jedna kropla siku tak jakby mi dcos zablokowalo pecherz i niemoglam sie wysikac ani nic wzielam tabletke wkoncu po pol godzinie i po nasteonym minutach wkoncu przeszlo ale juz myslalam ze bedziemy musieli na sor jechac
Zrobiłabym badanie moczu i kreatyninę..
I może Urosept bierz

Edytowane przez sloneczko4477
Czas edycji: 2015-11-05 o 11:35
sloneczko4477 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:38   #3634
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Mnie po 4,5 miesiaca pracy zrobili kontrole. Do tej pory nie dostalam pieniedzy. Czekam na decyzje.
A dlaczego tak? Coś na tej kontoli wynikło, że mogliby podważyć Twoje zwolnienie? Czy jestes zatrudniona u kogoś znajomego albo na duże pieniądze?
Na mój prosty móżdżek to nienormalne jest że państwo wstrzymuje pieniążki kobiecie w ciązy skoro zdrowie ewidentnie nie pozwala jej pracować.. a tak płaczą że dzieci malo się rodzi, że nie będzie komu na emerytów robić. Banda debili

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:40   #3635
Abii84
Rozeznanie

wstawcie link do domku bo chyba coś przegapiłam
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:44   #3636
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
wstawcie link do domku bo chyba coś przegapiłam
Zdjęcie jest na poprzedniej stronie
Stary 2015-11-05, 11:50   #3637
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć.
Od wczoraj byłam biernym uczestnikiem forum. Nie miałam na nic siły.
Wczoraj byłam pierwszy raz w szkole rodzenia. Temat dotyczył porodu. Opowiadała położna pracująca w szpitalu o przebiegu porodu,o tym kiedy najlepiej jechać do szpitala. Było dużo osób. Około 20 kobiet i może z 10 panów. Podobało mi się, jednak z mężem stwierdziłam, że sama będę chodzić na te warsztaty, bo on w zasadzie nic nie robił i mało słyszał, bo nas rozdzielili. Poza tym denerwowały mnie powtarzające się pytania od dziewczyn. Zachowywały się tak, jakby w ogóle nie słuchały tego, co ta położna mówiła chwilę wcześniej ;-)
Poza tym poznałam swoją położną środowiskową. Starsza pani i niezbyt mi przypadła do gustu, choć może pozory mylą. Cieszę się, że byłam na tym spotkaniu.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 11:59   #3638
Abii84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Zdjęcie jest na poprzedniej stronie
to jak ja to przegapiłam?? już widzę
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:04   #3639
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak nie macie przeciwwskazań to bardzo fajnie ćwiczy się z tą dziewczyną, jest mega pozytywna:

https://m.youtube.com/watch?v=uf46sssAuXQ
Chyba zapoznam się z nią bliżej jak będę miała wolne bo wzbudziła moją sympatię ale widoki za nią już nie, jak tak można ludzi denerwować, kiedy za oknem brzydki jesienny dzień

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
Ja już po połówkowym wszystko dobrze. Dzieć ciut mniejszy niż środkowy centyl, ale w normie, waga 422 g siusiakiem świecił, ale za to buźkę chował drań jeden no i serca nie chciał pokazać, bo bokiem się obracał, także podejrzymy następnym razem. Poza tym wszystkie mózgi, nerki, żołądki i inne ok
Super Wagą się nie martw, nadrobi albo będzie z tych drobniejszych

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
Ojj teraz się witam,
zbieram sie do lekarza rodzinnego, do moich bóli kości doszedł ból barka lewego, normalnie nie mogę głową ruszyć, mąż nie chce mi masować
A oto moje brzuchy 20-tygodniowe
Nadia, na cholerę Ci taki chłop?! serio, już nie pierwszy raz się zastanawiam Nie pomoże, nie wesprze, jaki Ty masz z niego pożytek? Nie próbowałaś z nim rozmawiać?

Cytat:
Dzień dobry Kobietki!

Pospałam dzisiaj konkretnie, bo aż do 9 -mąż w pracy a ja leniuchuje ale zawsze pilnuje się spania na lewym boku a dziś rano budze się na brzuchu... zerwałam się jak oparzona, pukam w ten brzuszek czy synia nie przygniotłam ale dał znak że wszystko ok, matka spokojniejsza
ale w pierwszej chwili tak się przeraziłam że szok.
Ja jak śpię na brzuchu to lewą nogę podciągam, tak że mam przestrzeń pomiędzy brzuchem, a materacem i jest ok
Bo ja z tych co uwielbiają spać na brzuchu :P

Cytat:
Moj synus cos malo ruchliwy od wczoraj. Duzo sie ruszaja wasze maluszki 22-23 tygodnie ciazy? Macie tzw ciche dni? Ze martwicie sie o ruchy?
My pojutrze zaczynamy 24tc, a moja pannica mało się rusza. Albo rusza się jak śpię/jestem w biegu i nie skupiam się na tym. Zazwyczaj ok.22:00 kładę się do łóżka i tak długo stukam w brzuch aż mi nie odpowie :P ale ja mam też łożysko na przedniej ścianie, które coś tam pewnie tłumi dodatkowo :/

Cytat:
Mnie po 4,5 miesiaca pracy zrobili kontrole. Do tej pory nie dostalam pieniedzy. Czekam na decyzje.
No co Ty mówisz, jeszcze nie masz decyzji? dużo jeszcze mają czasu?

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość

A zapomniałam się pochwalić , wczoraj od rana byłam u krawcowej zamówić sukienkę ślubną Utargowałam z 700 zł na 400 zł
Jaka sukienka, pokaż

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
witam
ale sie wnocy strachu najadlam obudzilam sie wnocy jak zwykle na siku ale ale niechcialo mi sie wogole sikac i tak straznie bolal mnie brzuch z lewej strony ;/ poszlam na kibelek a tu nic jedna kropla siku tak jakby mi dcos zablokowalo pecherz i niemoglam sie wysikac ani nic wzielam tabletke wkoncu po pol godzinie i po nasteonym minutach wkoncu przeszlo ale juz myslalam ze bedziemy musieli na sor jechac
A jak teraz się czujesz, przeszło?

Obudziłam się dzisiaj o 4:30 z kaszlem, po chwili biegłam do łazienki bo leciała mi krew z nosa. W ciągu ostatnich 2 m-cy chyba już 6x mam krwotok :/
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:06   #3640
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Czas chyba torebkę do szpitala spakować, żeby niczego nie zapomnieć
malinka ale się przygotowujesz ja całe życie spóźniona, musze wziąć sobie Twoje wpisy do serca

fjolek moja siostra w 26 tygodniu ciązy miała tak samo jak Ty, tzn te same objawy tyle że z prawej strony bolało podczas spania mała uciskała jej moczowód więc jedna nerka jakby nie puszczała moczu i nie mogła się wysiusiać, pojechałysmy na sor oczywiście ;P ale mała się potem obróciła i już poszlo, chociaż troszkę ją nadal bolało bo to było jednak kilka godzin ucisku. Nie twierdzę że to musi być to samo u Ciebie absolutnie, ale nie zamartwiaj się na zapas tylko

moooniaaa ja przed ciąża tylko na brzuchu spałam, a teraz to nie zadowala mnie ta pozycja jakby na pół boku więc spie całkiem na lewym, jak przewróce się na prawy to mam 100% szans ze zdrętwieje mi noga, ponoć mały coś uciska. No ale dziś rano spałam brzuszkiem do dołu na placka, stąd moje przerażenie. Ale synek szaleje, więc mam nadzieję że jakoś sie tam scisnął i nic mu nie zrobiłam

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-05 o 12:16
Stary 2015-11-05, 12:06   #3641
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Cześć.
Wczoraj byłam pierwszy raz w szkole rodzenia. Temat dotyczył porodu. Opowiadała położna pracująca w szpitalu o przebiegu porodu,o tym kiedy najlepiej jechać do szpitala. Było dużo osób. Około 20 kobiet i może z 10 panów. Podobało mi się, jednak z mężem stwierdziłam, że sama będę chodzić na te warsztaty, bo on w zasadzie nic nie robił i mało słyszał, bo nas rozdzielili. Poza tym denerwowały mnie powtarzające się pytania od dziewczyn. Zachowywały się tak, jakby w ogóle nie słuchały tego, co ta położna mówiła chwilę wcześniej ;-)
Poza tym poznałam swoją położną środowiskową. Starsza pani i niezbyt mi przypadła do gustu, choć może pozory mylą. Cieszę się, że byłam na tym spotkaniu.
własnie zapisałam się do szkoły rodzenia

ale mnie Pani powiedziała że skoro jestem w 23 tygodniu to ona mnie dopiero na grudzień zapisuje - żebym zajęcia miała grudzień styczeń.. zobaczymy jak będzie.
a jeśli chodzi o położną środowiskową to różne rzeczy słyszałam ale częściej niemiłe - koleżanka mówiła że jej to zachowywała się jak robot - i była bardzo dziwna
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:12   #3642
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
W ciągu ostatnich 2 m-cy chyba już 6x mam krwotok :/
Ja mam codziennie.. tyle, że cały czas coś czuję w tym nosie i próbuję wydmuchać, a wtedy mam za swoje.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o położną środowiskową to różne rzeczy słyszałam ale częściej niemiłe - koleżanka mówiła że jej to zachowywała się jak robot - i była bardzo dziwna
Chyba większość położnych środowiskowych to takie stare kapcie. Dzielą się rzeczami oczywistymi żadnych konkretów. Kiedy przyszła jedna do mojej mamy do domu po 7 porodzie uczyła ją przemywać pępek i karmić piersią mają ten swój program, który muszą wypełnić, przekazać młodej mamie..
Stary 2015-11-05, 12:12   #3643
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
to jak ja to przegapiłam?? już widzę
ja też przegapiłam

Cytat:
malinka ale się przygotowujesz ja całe życie spóźniona, musze wziąć sobie Twoje wpisy do serca
ja się tutaj dopiero nauczyłam żeby wszystko wcześniej sobie szykować. Zdarza mi się czegoś zapomnieć albo spóźnić, ale jeśli chodzi o lekarzy i szpital to już dzień wcześniej się zazwyczaj szykuję

Swoją drogą za 2 godzinki wychodzę, więc lecę coś zjeść, a potem kąpiel itp
Stary 2015-11-05, 12:13   #3644
milenujdka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
własnie zapisałam się do szkoły rodzenia

ale mnie Pani powiedziała że skoro jestem w 23 tygodniu to ona mnie dopiero na grudzień zapisuje - żebym zajęcia miała grudzień styczeń.. zobaczymy jak będzie.
Ja mam bezpłatną szkołę i 3 minuty od domu,a przy okazji miałam plan zobaczyć położne środowiskowe, bo są 4i myślałam, że będę miała możliwość wyboru. Na miejscu panie mi powiedziały, że moją położną będzie ta pani i koniec. Niby była miła, jak wypełniała ze mną kartę, ale myślałam, że będzie zadbana albo coś ;-) ona ani nieuczesana ani ubrana jakoś specjalnie i ona ma mi sprawdzić ok. 35t.c. kącik maluszka. Dziwne to, bo w tym pomoże mi mama, siostra albo teściowa. Sama nie wiem ;-) aha i powiedziały, że jestem za wcześnie, bo powinnam zacząć w 22t.c., ale mogę zostać, bo tak telefonicznie rozmawiałyśmy.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:16   #3645
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Dokładnie projektu nie mam ,ale górę ma jak ta w załączniku , dół jest cały z muślinu z przodu do kolana z tyłu dłuższa . Sukienka będzie zwiewna opływająca brzuszek , bo 12 grudnia jest nasz ślub a to będzie już prawie 27 tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l1481abcdfaa7102ef810092b7808bd89.jpg (353,2 KB, 22 załadowań)

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:18   #3646
verrerie
Rozeznanie

Cytat:
A dlaczego tak? Coś na tej kontoli wynikło, że mogliby podważyć Twoje zwolnienie? Czy jestes zatrudniona u kogoś znajomego albo na duże pieniądze?
Na mój prosty móżdżek to nienormalne jest że państwo wstrzymuje pieniążki kobiecie w ciązy skoro zdrowie ewidentnie nie pozwala jej pracować.. a tak płaczą że dzieci malo się rodzi, że nie będzie komu na emerytów robić. Banda debili
W lutym wrocilismy z UK. 1 marca podpisalam umowe, za normalna pensje, nie jakies wielkie pieniadze. W lipcu poszlam na L4 bylam wtedy chyba w 6 tygodniu, krwawilam, nie moglam pracowac juz. Jak tylko poszlam na L4 dostalam pismo z ZUS, ze wstrzymuja mi wyplate pieniedzy do czasu wyjasnienia sprawy mojego zatrudnienia. Dzwonilam do ZUS dostalam informacje, ze teraz sprawdzaja co druga ciezarna ktora pracowala krocej niz rok i zaszla w ciaze. Dopiero w zeszlym miesiacu ZUS zrobil kontrole w mojej firmie, u mnie w domu nikt nie byl. Teraz czekamy na decyzje. Od lipca nie mam wyplaty. Oby sprawa zakonczyla sie pomyslnie, bo nie mam sily na sady.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:19   #3647
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja jestem już zapisana , czekam na telefon od mojej położnej. U nas też jest z góry przydzielona , ale kuzynka miała tą samą to Oliwia ma już 2 latka ,a jak kuzynka zadzwoni to nadal przyjeżdża zobaczyć / pomóc

Emilia
Stary 2015-11-05, 12:20   #3648
verrerie
Rozeznanie

Na zrobienie kontroli ZUS nie ma okreslonego czasu, trwa to do kilku miesiecy w zaleznosci od ilosci spraw, ktore maja. Na decyzje moge czekac do 3 miesiecy z tego co mi powiedzieli.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:20   #3649
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam codziennie.. tyle, że cały czas coś czuję w tym nosie i próbuję wydmuchać, a wtedy mam za swoje.
A u mnie to zawsze znienacka ostatnio u mamy tak mi pryskało na prawo i lewo, że umywalka wyglądała jakby w niej ktoś świniaka zarzynał

Nie mam weny na obiad, będzie pieczarkowa i sałatka z tuńczykiem w ramach czyszczenia lodówki.
Ostatnio strasznie szybko się najadam, pół porcji i czuję się najedzona po brzegi. A i tak odkąd zaszłam w ciążę to zmniejszyłam porcje bo bolał mnie brzuch. Pewnie macica i cała reszta zajmuje coraz więcej miejsca i żołądek się buntuje
Stary 2015-11-05, 12:22   #3650
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie projektu nie mam ,ale górę ma jak ta w załączniku , dół jest cały z muślinu z przodu do kolana z tyłu dłuższa . Sukienka będzie zwiewna opływająca brzuszek , bo 12 grudnia jest nasz ślub a to będzie już prawie 27 tydzień
piękna bedzie
Stary 2015-11-05, 12:23   #3651
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo piękna na pewno będzie życzę Wam śniegu na ślubie, grudzień zobowiązuje!

Cytat:
Na zrobienie kontroli ZUS nie ma okreslonego czasu, trwa to do kilku miesiecy w zaleznosci od ilosci spraw, ktore maja. Na decyzje moge czekac do 3 miesiecy z tego co mi powiedzieli.
Ja pierdzielę co za chore prawo, tyle m-cy bez kasy :/
Stary 2015-11-05, 12:28   #3652
fjolek
Zadomowienie

naszczescie po tabletce szybko przeszlo i wydaesalo misie ze dziecko wlasnie sie obrocilo i przeszlo musialo gdzies naciskac masakra jakas

ja krew znosa mam czesto to normalne bo naczynka pekaja itd mozna isc do laryngologa to cos na to zaradzi
Stary 2015-11-05, 12:29   #3653
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Ale to tylko w ciąży tak macie? czy zawsze? Mi się nigdy nie zdarzyło, nie wiem jakie to uczucie ani co robić

verrerie no to faktycznie nieciekawa sytuacja... chociaż księgowa uprzedzała że pewnie przyjedzie kontrola do firmy i liczę się z tym, mój pracodawca też no ale mamy wszystko ok w papierach. Kurde okropienstwo ten zus, jak tak mozna ludzi traktować... jakbyś jeszcze oszukiwała to mogliby się czepiać, a jak zdrowie nie pozwala Ci iść do pracy to jeszcze życie zatruwają swoją biurokracją. Współczuje ogromnie tych stresów.

A tą położną środowiskową to samemu się wybiera? czy przydzielają? Bo ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, chociaż szpital w którym będe rodzić prowadzi bezpłatną ale jakoś mnie to nie rajcuje no i kawałek drogi mam.

Stary 2015-11-05, 12:33   #3654
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Z tego co wiem to musisz się w przychodni do której chodzisz zapisać do położnych i one Ci przydzielają położną która zajmuję się twoim rejonem Ale pewna nie jestem , u nas tak jest

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Jej to już 122 strony od 20.10

Emilia
Stary 2015-11-05, 12:35   #3655
misia880
Zakorzenienie

Witam się
wybaczcie, że od wczoraj się nie odzywałam ale miałam dzień pełen wrażeń a dziś powtórka z rozrywki
jestem kłębkiem nerwów

wczoraj zapaliła nam sie kontrolka awarii w samochodzie, pojechaliśmy do mechanika - zepsuta turbina. Koszt regeneracji 2 tyś złotych ja nie wiem skąd my na to kase weźmiemy na prawde nie wiem. Nic mi sie nie chce i nie mam na nic ochoty.. jestem załamana tą sytuacją na prawdę.

dziś pokłóciłam się ze strażnikiem miejskim pod poczta... bo parkomat nie wydaje reszty a miałam tylko 5 zł (cały dzien parkowania) a ja chcialam na 3 min odebrac paczke z poczty... no to sorry.. i wychdoze patrze pisza mi mandat to tłumacze baranom co i jak w koncu sie z nimi wyklocilam i dali mi spokoj... no paranoja. bylam na poczcie 2 min... chyba siedza w krzakach i pilnuja kto podjechał...

mój tata wczoraj był u alergologa kolejny raz (na stare lata mu alergia wyszla) kolejna diagnoza: nie wolno mu jeść, marchewki, jabłek, winogron, kiwi, serów plesiowych, buraków.. za niedługo nic nie będzie mógł jeść

czytałam Was na bieżąco ale wybaczcie że sie nie odnosze nie mam siły

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 12:38   #3656
faithworkswonders
Wtajemniczenie

A dziewczyny mam prośbę dodajcie mnie do grupy na fb

Emilia
Stary 2015-11-05, 12:44   #3657
misia880
Zakorzenienie

z dobrych rzeczy t kupiłam wczoraj w smyku śpiworek taki bo nie mogłam się powstrzymać
mama kupiła wnusiowi pajacyki razy 3 i dodatkowy pajacek (który wkleił się w poście niżej )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1446723840456.jpg (32,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1446723855611.jpg (46,6 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2015-11-05 o 12:48
Stary 2015-11-05, 12:45   #3658
misia880
Zakorzenienie

i kolejny pajacyk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1446723938149.jpg (38,9 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2015-11-05 o 12:48
Stary 2015-11-05, 12:50   #3659
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to tylko w ciąży tak macie? czy zawsze? Mi się nigdy nie zdarzyło, nie wiem jakie to uczucie ani co robić
Tylko w ciąży. Mam małą anemię(11,6), naczynka powiększone więc nie ma co się dziwić chociaż w moim przypadku to nie są takie krwotoki jak u Moni, że cały zlec opryskany. Przykładam do nosa waciki, czasami coś zimnego i przechodzi. Biorę witaminę C ale jak widać nie daje rezultatu. Trzeba przeczekać ciążę.
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Koszt regeneracji 2 tyś złotych
dziś pokłóciłam się ze strażnikiem miejskim pod poczta...
kolejna diagnoza: nie wolno mu jeść, marchewki, jabłek, winogron, kiwi, serów plesiowych, buraków.. za niedługo nic nie będzie mógł jeść
Nasza zeszłomiesięczna naprawa samochodu kosztowała nas 1tys., a mimo to byłam wściekła.
Dobrze, że strażnik nie wypisał Ci tego mandatu, zlitował się nad brzuchatką.
A może Twój tata wybrałby się do dietetyka, który skomponowałby mu pełnowartościową dietę skoro tyle rzeczy musi unikać? Ciężko samemu nad tym dumać kiedy tyle rzeczy trzeba wyeliminować. Wybiera się na odczulanie?
Stary 2015-11-05, 12:52   #3660
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
z dobrych rzeczy t kupiłam wczoraj w smyku śpiworek taki bo nie mogłam się powstrzymać
mama kupiła wnusiowi pajacyki razy 3 i dodatkowy pajacek (który wkleił się w poście niżej )
Prześliczny ten śpiworek
Faktycznie miałaś dzień pełen wrażeń
Mój tata też teraz do alergolog jeździ bo mu się taka alergia ujawniła, że raz wpadł we wstrząs anafilaktyczny
emma dobrze prawi o tym dietetyku

Edytowane przez sloneczko4477
Czas edycji: 2015-11-05 o 12:54
sloneczko4477 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości