Sierpniowe mamusie 2015 - część 2 :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 13:48   #91
Kitsi
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 2 :)

ladybird1395,vea śliczne te wasze maluchy

Co do kupy moj zrobił dzis po dwóch dniach taaaka gęsta jak musztarda i zielonkawa niewiem od czego,widocznie taka musi być,jest radosny,zrobił bez problemu,wiec chyba nic sie nie dzieje

My wróciliśmy ze spacerku,jej jak zimno!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (161,3 KB, 36 załadowań)
Stary 2015-11-05, 14:16   #92
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
mms nie ma za co dobrze,że zadziałałaś bo nie życzę tego bólu nawet wrogowi!
ladybird mała słodka
beaciorq,heroine mój tez robi rzadkie żólte lub musztardowe.. pytałam o to moja dr i stwierdziła,że jeżeli robił takie od zawsze to jest ok Ja natomiast mam Pytanie do Was dziewczyny czy po szczepieniu na rotawirus Wasze maluszki tez tak wydalały z organizmu wirusa? w Postaci bardzo bardzo wodnistej kupki i juz jest taka zielona.. od dwóch dni, widze ze własnie gorzej sypia jakby go brzuszek bolal ale w dzien jest bardzo bardzo pogodny! Mam nadzieję,że esyzbko wydali to apogeum wypada na 7 dzień i tak własnie by wychodziło - nic nie wprowadzałam nowego do diety!
Ja nie zauwazylam po rota zeby cos sie zmienilo

A my od dwóch dni siedzimy zamknięci w domu bo normy zanieczyszczeń powietrza przekroczone o 1000% a tak bym na spacer poszla...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Wlasnie kolejna kupa wyladowala na plecach. ...
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 14:18   #93
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

ladybird mała słodka

beaciorq,heroine mój tez robi rzadkie żólte lub musztardowe.. pytałam o to moja dr i stwierdziła,że jeżeli robił takie od zawsze to jest ok Ja natomiast mam Pytanie do Was dziewczyny czy po szczepieniu na rotawirus Wasze maluszki tez tak wydalały z organizmu wirusa? w Postaci bardzo bardzo wodnistej kupki i juz jest taka zielona.. od dwóch dni, widze ze własnie gorzej sypia jakby go brzuszek bolal ale w dzien jest bardzo bardzo pogodny! Mam nadzieję,że esyzbko wydali to apogeum wypada na 7 dzień i tak własnie by wychodziło - nic nie wprowadzałam nowego do diety!

U mnie po szczepieniu drugim tez zielona kupka była...
Jeden jedyny raz to się zdarzyło, a jadłam to co zawsze
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 14:18   #94
candy02
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kitsi Pokaż wiadomość
ladybird1395,vea śliczne te wasze maluchy

Co do kupy moj zrobił dzis po dwóch dniach taaaka gęsta jak musztarda i zielonkawa niewiem od czego,widocznie taka musi być,jest radosny,zrobił bez problemu,wiec chyba nic sie nie dzieje

My wróciliśmy ze spacerku,jej jak zimno!
Ale słodko śpi

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

A my od dwóch dni siedzimy zamknięci w domu bo normy zanieczyszczeń powietrza przekroczone o 1000% a tak bym na spacer poszla...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

A to może w Krakowie mieszkasz? Bo ja tak i przeraża mnie smog...
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 14:25   #95
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

Jeny, gdzie ty mieszkasz? A to chyba nie ma znaczenia czy ty w domu czy na dworze bo to to samo powietrze ;-)
Może pampersy za małe już?
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 14:27   #96
Jess922
Zakorzenienie

Krakow taki zanieczyszczony
Stary 2015-11-05, 14:30   #97
asienka_182
Rozeznanie

Witam się i ja

Mglisto jak nie wiem dzisiaj jest dzisiaj bylysmy na spacerku tylko 2,5 h bo ziimno jak nie wiem aż założyłam Zuzce rękawiczki a i tak miala lodowate raczki..

A po spacerze Zuzka byla w bujaczku i strasznie się cieszyła ale jak wzięłam aparat to powaga wrzucę wam fotkę

A i Zuzka po tygodniu wkoncu zrobila kupi Nie myslalam ze tak moze kupa cieszyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151105_004.jpg (72,4 KB, 37 załadowań)
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-05, 14:31   #98
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Witam sie w nowym watku

Dziewczyny kp jakie kupki maja wasze maluchy?

Moj robi strasznie rzadkie w żadnym stopniu nie przypomina to jajeczniczki raczej rozwodniona musztarde i nie wiem czy to dobre :
mój w ogóle nie robi a tak serio to robi raz na tydzień o konsystencji musztardy sarepskiej , a jeszcze 3 tygodnie temu robił żółte z małymi grudkami z mleka i bardziej rozwodnione

Ale też rozmawiałam z pediatrą i powiedziała, że dopóki woda z pupy albo bobki nie lecą oraz krew czy duża ilość niepokojącego śluzu to mamy się nie przejmować. I że robienie kupy raz na tydzień też jest okej i że w końcu mu się unormuje.

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje Waszej rady. kupiłam Małemu na chrzest takie ubranko jak w załączniku. i poszukuje do tego czegoś na wierzch, jakiś sweterek, buciki i czapeczke. może rzuciło się Wam w oczy coś co by pasowało?
mi się podoba, jeśli chrzest teraz to może jakaś kurteczka?

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość
Skoro Wy tak się chwalicie to i ja w końcu pokażę młodą
Ślicznotka

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Czekam na te uregulowanie
ja też, ale przez to nieobliczalne jedzenie każdy dzień jest inny i nic nie można zaplanować umówiłam się na jutro do fryzjera na 13, będę musiała mu wepchnąć cyca przed samą wizytą (nawet jeśli zje z godzinkę wcześniej ), żeby mąż jakoś wytrzymał z małym

Cytat:
Napisane przez ja1003 Pokaż wiadomość
Wczoraj mały dostał okropnej czkawki, cyca nie chciał i nie wiedziałam jak mu pomóc więc zrobiłam mu 60 ml herbatki - jak z miesiąc temu dla spróbowania chciałam mu dać to pluł dalej jak widział, a wczoraj duszkiem wypił 50 ml, a dziś rano była zielona kupa... Może faktycznie jestem przewrażliwiona, ale może więcej razy mu nie dawać?

Aha... Aż wstyd się przyznać, ale powiem, a co! Ostatnio zrobiłam mojemu mężowi rumor, że dziecko ma, wtedy jeszcze, 9 tyg (akurat dziś kończy 10 ) a on ani razu go nie przewinął. Kąpać - owszem, przebrać też, ale pieluchy nie zmienił więc poszarpał dupskiem, poskarżył się małemu i po południu do mnie "matka odejdź, tata przebiera"... Minęło 5 min "jak to szajstwo się zapina?!". Pewnie się domyślacie - mój inteligentny mgr inż ubrał pampersa na odwrót
no ja przy kp na razie odpuszczam herbatki
a mąż mistrz mój na szczęście przebiera od początku ale i tak jakoś rzadko to robi, ale w sumie dlatego że ja to lubię, mały się fajnie szczerzy wtedy do mnie i nie raz na mnie siknie

Cytat:
ladybird mała słodka
u mnie po szczepieniach zmieniło się w kupie to, że przestała się pojawiać :P

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 14:55   #99
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
mój w ogóle nie robi a tak serio to robi raz na tydzień o konsystencji musztardy sarepskiej , a jeszcze 3 tygodnie temu robił żółte z małymi grudkami z mleka i bardziej rozwodnione

Ale też rozmawiałam z pediatrą i powiedziała, że dopóki woda z pupy albo bobki nie lecą oraz krew czy duża ilość niepokojącego śluzu to mamy się nie przejmować. I że robienie kupy raz na tydzień też jest okej i że w końcu mu się unormuje.

Ślicznotka

ja też, ale przez to nieobliczalne jedzenie każdy dzień jest inny i nic nie można zaplanować umówiłam się na jutro do fryzjera na 13, będę musiała mu wepchnąć cyca przed samą wizytą (nawet jeśli zje z godzinkę wcześniej ), żeby mąż jakoś wytrzymał z małym

a mąż mistrz mój na szczęście przebiera od początku ale i tak jakoś rzadko to robi, ale w sumie dlatego że ja to lubię, mały się fajnie szczerzy wtedy do mnie i nie raz na mnie siknie

Ja musze sie w koncu wybrac do fryzjera, ale u mnie farbowanie i obciecie to 2,5 godz musze liczyc spokojnie, wiec i mały i mąż pojadą ze mną
Na szczęscie mamy z mężem tego samego fryzjera i mąż mówi, że bez problemu pojedziemy tylko man mówic kiedy
Stary 2015-11-05, 14:57   #100
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:

Wlasnie chyba tak. Tylko niewiem.jaka. nie musi byc biala prawda?
Dziewczynu jak Wasze dzieci zniosly msze.i chrzest? Spaly czy plakaly. Mam stresa. Dodatkowo lot.samolotem tez mnie stresuje ach...
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:09   #101
goooosienka
Zakorzenienie

JESTEM JUŻ!

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-05, 15:09   #102
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

Ślicznotka

Kolejna szurnieta mamuśka hahaha co sie cieszy jak ją smyk osiurda ;-) my mamy tak samo hehe przy sesji noworodkowej Tz trzymal nagiego Adasia, osiural mu spodnie, buty, ręce. Uśmiech Tz od ucha do ucha... Haha

Mamuśki w watku mamy ladne to i dzieciaczki wszystkie śliczne super te smyki wasze

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
JESTEM JUŻ! :la ma:
Gdzieś ty polazla :-/ żonki tylko z jess wczoraj oglądałam :-(
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:15   #103
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Gdzieś ty polazla :-/ żonki tylko z jess wczoraj oglądałam :-(
Poszłam spać, dzisiaj nadrabiałam.

"Przyzwyczaję się, raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy, ołkieeeeej, bende chodzić"

Głowa mnie boli, dżizas.

Za tydzień ostatni odcinek, wiesz że jest też Żony Hollywood więcej i tam jest 20 minut dodatkowo do każdego odcinka? Na iPli. Chyba sobie powycinam z każdego Helenkę i zrobię jeden film na dni kiedy będzie mi źle

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:19   #104
roxana_lu
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny, ze pytacie u mnie nic lepiej niz wczoraj, jestem przybita jak nie wiem... Po wieczornej "analizie" na spokojnie doszłam do wniosku, ze ta pinda wiele rzeczy powiedziała, ktore mi tak umknęły miedzy słowami... No trudno. Mleko sie rozlało. Chyba bym sie az tak tym nie martwiła gdyby nie fakt, ze w niedziele chrzciny...

Junior poszedł rano do szkoły, odebrali go dziadkowie i zabrali na obiad i do siebie wiec mam cały dzien dla siebie i Julki. Szkoda tylko, ze humor do bani wiec i cały dzien do niczego...

cudowne dzieciaczki wszystkie macie same piękności

Asienka macie ten sam leżaczek bujaczek co my u nas sprawdza sie idealnie

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:27   #105
ja1003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Poszłam spać, dzisiaj nadrabiałam.

"Przyzwyczaję się, raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy, ołkieeeeej, bende chodzić"

Głowa mnie boli, dżizas.

Za tydzień ostatni odcinek, wiesz że jest też Żony Hollywood więcej i tam jest 20 minut dodatkowo do każdego odcinka? Na iPli. Chyba sobie powycinam z każdego Helenkę i zrobię jeden film na dni kiedy będzie mi źle
Mnie też... I to okropnie, aż jakieś mroczki mam przed oczami.

Moje dziecko dziś cały dzień śpi. Jest to normalne? Przebudzi się, zje i pod koniec ssania już śpi.

Natalia ja podałam tylko przez tą czkawkę bo chciałam żeby mu przeszło, a jak pisałam piersi nie chciał w ogóle złapać. Mama mi mówi, że jak raz na jakiś czas podam to nic sie złego przecież nie stanie, ale sama nie wiem czy dobrze zrobie więc na razie się wstrzymam, a jak pójdę na szczepienie to pogadam z lekarką.

Zaczynam łapać stresa... Jutro idziemy do laryngologa z tym wędzidełkiem. Tzn ja idę bo mąż nie dostał wolnego, a na domiar złego zaczynają się powoli barbórki więc po pracy jedzie do jakiejś tam karczmy Mam nadzieję, że wróci na dwóch nogach...
ja1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:37   #106
ja1003
Zadomowienie

Pewnie większość z Was, o ile nie wszystkie, już to widziały, ale mąż mi pokazał dla poprawy humoru to Wam wyśle
Stary 2015-11-05, 15:58   #107
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candy02 Pokaż wiadomość
Ale słodko śpi

A to może w Krakowie mieszkasz? Bo ja tak i przeraża mnie smog...

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Jeny, gdzie ty mieszkasz? A to chyba nie ma znaczenia czy ty w domu czy na dworze bo to to samo powietrze ;-)
Może pampersy za małe już?
Tak w Krakowie (nie)stety

Probowalam większe pampki i tez poszla kupa do gory widocznie ma taki wyrzut :-P
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 15:59   #108
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Mglisto jak nie wiem dzisiaj jest dzisiaj bylysmy na spacerku tylko 2,5 h bo ziimno jak nie wiem aż założyłam Zuzce rękawiczki a i tak miala lodowate raczki..

A po spacerze Zuzka byla w bujaczku i strasznie się cieszyła ale jak wzięłam aparat to powaga wrzucę wam fotkę

A i Zuzka po tygodniu wkoncu zrobila kupi Nie myslalam ze tak moze kupa cieszyć
Asienka co to za bujaczek?

moj dzis bije rekordy w spaniu. spi juz 3 raz. 2 razy spal po godzinie, teraz tez juz pol godzinki spi zdazylam wszystko ogarnąć i teraz się nudze;d
Stary 2015-11-05, 16:05   #109
candy02
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie większość z Was, o ile nie wszystkie, już to widziały, ale mąż mi pokazał dla poprawy humoru to Wam wyśle
Hehehe krasnoludki rządzą
Stary 2015-11-05, 16:31   #110
asienka_182
Rozeznanie

U nas tez bujaczek się sprawdza fajnie nie wiem co to za firma bo nie pamiętam ale Roxi moze pamięta

Glowa mi zaraz odpadnie tak mnie boli
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 16:48   #111
dd1dd
Zakorzenienie

Witam się i ja

Dziewczyny śliczne te Wasze bobaski
Vea mi też się wydaje, że są podobni do siebie
Kasperka bombowe ugg

Dziewczyny co polecacie na wypadanie włosów? wychodzą mi garściami

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Ja musze sie w koncu wybrac do fryzjera, ale u mnie farbowanie i obciecie to 2,5 godz musze liczyc spokojnie, wiec i mały i mąż pojadą ze mną
Na szczęscie mamy z mężem tego samego fryzjera i mąż mówi, że bez problemu pojedziemy tylko man mówic kiedy
Mówisz, że w końcu się zdecydowałaś na kolor ? ja obcięłam ostatnio włosy a miałam już na 3/4 pleców i obcięłam troszkę za ramiona musiałam, bo tak mnie w☠☠☠☠iały, że głowa mała a jaka zadowolona wyszłam od fryzjera bo siwusy też ufarbowałam samopoczucie od razu lepsze
Stary 2015-11-05, 16:57   #112
ja1003
Zadomowienie

Kasperka chyba Ty zaczęłaś wątek o bucikach. Buszuje właśnie w poszukiwaniu i bucików i innego kombinezonu i natrafiłam na takie buciki. Oczywiście nie umywają się do tych, które pokazałaś, ale moooooze się spodobają (tylko nie wiem jak to jest z rozmiarami):
http://www.smyk.com/cool-club-kapcie...a-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/cool-club-kapcie...ieci-p#zamknij

Ale te Twoje Jak takowe znajdziesz podziel sie skąd je wzięłas
Stary 2015-11-05, 17:07   #113
roxana_lu
Zakorzenienie

Leżaczek bujaczek Bright Starts

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-05, 17:07   #114
kasperka
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 2 :)

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Kasperka bombowe ugg

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Mówisz, że w końcu się zdecydowałaś na kolor ? ja obcięłam ostatnio włosy a miałam już na 3/4 pleców i obcięłam troszkę za ramiona musiałam, bo tak mnie w☠☠☠☠iały, że głowa mała a jaka zadowolona wyszłam od fryzjera bo siwusy też ufarbowałam samopoczucie od razu lepsze

Zdecydowałam się, a mój fryzjer nie ma bez amoniaku koloryzacji i nie wiem co robic
Musiałabym kupić Inoa isc do niego, ale nie chce mi sie po farby jezdzic, a drugie nie lubie tych farb Inoa
Stary 2015-11-05, 17:11   #115
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Leżaczek bujaczek Bright Starts
dziekuje;*
Stary 2015-11-05, 17:23   #116
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Kasperka chyba Ty zaczęłaś wątek o bucikach. Buszuje właśnie w poszukiwaniu i bucików i innego kombinezonu i natrafiłam na takie buciki. Oczywiście nie umywają się do tych, które pokazałaś, ale moooooze się spodobają (tylko nie wiem jak to jest z rozmiarami):

http://www.smyk.com/cool-club-kapcie...a-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/cool-club-kapcie...ieci-p#zamknij

Ale te Twoje Jak takowe znajdziesz podziel sie skąd je wzięłas

Ja w De mieszkam, więc zamawianie ze smyka mi nie po drodze
Ale całkiem fajne te bamboszki

Tych niebieskich Uggów nigdzie nie ma
Wezmę brązowe albo szare ImageUploadedByWizaz Forum1446744225.146216.jpgImageUploadedByWizaz Forum1446744234.346337.jpg
Stary 2015-11-05, 17:29   #117
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:

Natalia ja podałam tylko przez tą czkawkę bo chciałam żeby mu przeszło, a jak pisałam piersi nie chciał w ogóle złapać. Mama mi mówi, że jak raz na jakiś czas podam to nic sie złego przecież nie stanie, ale sama nie wiem czy dobrze zrobie więc na razie się wstrzymam, a jak pójdę na szczepienie to pogadam z lekarką.
hmmm ja czkawki przeczekuje, mówisz że lepiej podawać cyca?
ja nie podaje wody ani herbatek bo mi sie nie chce uważam, że młody ma jeszcze czas i że jego układ pokarmowy też jeszcze może niezatrybić i jeszcze rozwolnienia mi dostanie. raz chciałam podać wody na łyżeczce żeby popchnąć "kupę" to niestety ale wszystko wypluł

Cytat:
część widziałam, ale i tak ubaw miałam po pachy jak czytałam

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Kasperka bombowe ugg

trzeba przeczekać to wypadanie i dobra niby jest biotyna

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 18:10   #118
ja1003
Zadomowienie

Cytat:
hmmm ja czkawki przeczekuje, mówisz że lepiej podawać cyca?
ja nie podaje wody ani herbatek bo mi sie nie chce uważam, że młody ma jeszcze czas i że jego układ pokarmowy też jeszcze może niezatrybić i jeszcze rozwolnienia mi dostanie. raz chciałam podać wody na łyżeczce żeby popchnąć "kupę" to niestety ale wszystko wypluł

część widziałam, ale i tak ubaw miałam po pachy jak czytałam

trzeba przeczekać to wypadanie i dobra niby jest biotyna
Ja próbuje dac cyca, chociaz 2 łyczki i czasem przechodzi. Położne w szpitalu mi tak radziły. Tylko ostatnio nie chce piersi bo zazwyczaj czkawka sie pojawia zaraz po jedzeniu, kiedy ma pełny brzuszek wiec tak na spróbowanie tej herbatki dałam pierwszy raz. Normalnie jak nie chciał nic wziąć do ust to tez przeczekiwaliśmy

Kasperka, no fakt, przepraszam, zapomniałam o tym

Kobity, Michał znowu płacze przez sen. Mam go wybudzac?
Stary 2015-11-05, 18:33   #119
Kitsi
Zadomowienie

W PL takie uggi dla maluszków widziałam na zalando albo sarenzie,niepamiętam, ale napewno widziałam, bo oglądałam dla siebie i mi mignely

Jaś juz spi, on juz o 17najchetniej by chodził spac.. Cały dzień nie spi to wieczorem pada. To znaczy spi tylko na spacerze,plus w domu jedna drzemka półgodzinna.. Aż sie boje co to bedzie jak ńie będziemy chodzili na spacery w zimę...
A drzemkę dzis zaliczył ze smoczkiem w buzi! Moje dziecko jest szalone,raz chce smoczka, a raz robi awanturę i wyje jak mu daje,i weź tu człowieku ogarnij o co chodzi
Stary 2015-11-05, 18:53   #120
candy02
Rozeznanie

Cytat:
Ja w De mieszkam, więc zamawianie ze smyka mi nie po drodze
Ale całkiem fajne te bamboszki

Tych niebieskich Uggów nigdzie nie ma
Wezmę brązowe albo szare Załącznik 6082522Załącznik 6082523
Znalazłam coś takiego
http://www.tempiko.de/ugg-boots-baby-bootie-c-3.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości