|
|
#1441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Wam ![]() ale chcę i wierzę, że będzie dobrze co do angla... na Uś, na który najbardziej chcę się dostać jest przelicznik 2 na rozszerzenie, a na moją wymarzoną psychologię biorą polski, obcy, biol/hist/mat do wyboru ... czyli z podstawowym polskim i angielskim nie mam najmniejszych szans ![]() ale boję się, że rozsz. angla mogłabym po prostu nie zdać, bo nie czuję się pewnie... dziś składaliśmy na wychowawczej deklaracje maturalne i dotarło do mnie, że to już się zbliża zadeklarowałam polski i angielski podstawowe, wos rozszerzony obowiązkowy + histę dodatkowo
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale raz mierzylam grzyba na 170 cm i sciskaly mnie gumki w rekawach.. nija moja deklaracja bedzie wygladac tak samo (chyyba.. ewentualnie angielski rozszerzony).
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dwa cm to nie dużo, teraz masz chociaż zdrowe włoski, które szybko odrosną Cytat:
![]() Bluza mi sie nie podoba, mam tak jak jak Blaque- grochy mi sie przejadły i tak jak jak Layla- nie przepadam za bluzami. Cytat:
![]() Nie, żartuje, przecież wiemy, że tez masz chwilę załamania i że Ci sie nie chce, bo piszesz to nam. Moja deklaracja: polski rozszerzony historia rozszerzona angielski podstawowy A ja zaraz pędzę na cmentarz, dzisiaj rocznica śmierci mojego dziadka... Potem u nas przychodzi rodzinka na taką jakby kolacje ![]() wiec uczyć sie dziś znowu nie bede
|
|
|
#1444 | |||||
|
Zadomowienie
|
no mam pewna propozycje
moze zrobie zdjecie i Wam pokaże ale to później bo mam rozładowana baterie w aparacie ![]() Cytat:
Oczywiscie w sob rano wszystki opowiem. A i jeszcze nie wiem czy pisałam ale on ma mnie po tej imprezie odprowadzic do domu, wiec bedzie okazja do pogadania tez ![]() wysłałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mature każda szkoła ma sobie przeprowadzic (lub nie) sama. I głupie jest to ze pytania do próbnej bedą układać nauczyciele ze szkoły do ktorej chodzimy... Czyli tak jakby sprawdzian tylko troche wiekszy. A wiadomo ze spr to nie to samo co matura... ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam prostownice. Kupiłam ja ponad rok temu w Tesco za 60 zł. Taka zwykła nie firmowa, z takim ekranikiem ile stopni pokazuje... Nawet spoko jest. ![]() Cytat:
![]() Nie byłam dzis na 2 pierwszych lekcjach. Tzn na angielskich bo stwierdziłam ze nic nie bedziemy robic to po co mam wstawac... ![]() Ej dziewczyny bo załamie sie zaraz. Wiem ze to smieszne ale przesłał mi swoje zdjęcia i jedno z nich było nad woda i tam miał slipy na tym zdjeciu, a ja nienawidze jak koles nosi slipy. Moze to błache ale fuj, jakos mnie to obrzydza. mOze na codzien nie nosi, chodzi w bokserkach? Tak głupio mi to jemu powiedziec ale jak bedzie fajny to musze cos z tym zrobic... Boze jakie mam problemy... nie cytujcie.Dziś na obiad mam ryz z jabłkami
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Em:Ja bym brała tą bluze
(ale ja strasznie lubie bluzy tak jak ty i ta cena kuuusiiii)Blaque:Ojejku jaki facet hehe a 2 cm to szybciutko odrosną![]() Nija:Ty i tak masz o wiele większy zapal niż ja.Ehh a jutro kartkówka z Sejmu i Senatu a tak mi się nie chce pisać jej.Ywonula:Heh no powiem szczerze,że przeraził mnie ten twój ,,problem" z slipkami ja bym chyba nie potrafiła zwracać uwage na takie rzeczy![]() A zdjęcia pokaż ![]() Ja wrócilam właśnie od TŻ ![]() Chory jest więc mu lekcje zanioslam ![]() A w szkole jakis dobry dzień mi się trafił ![]() Dostałam z czytania i słuchana z angielskiego 5 i 4 i jeszcze z czytania z ruskiego 5![]() Musiałam sie pochwalić
|
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przesadzaj
![]() Cytat:
Oglądałam tę bluzę, więc znaczy, że mi się podoba, a też zupełnie nie noszę bluz. Za te pieniądze suksiłabym się na nią ![]() Coś bym napisała, ale nie wiem, co A wiem! Ywonula co do slipów... jak pojechałam pierwszy raz z były chłopakiem nad wodę to on miał slipy i to jeszcze turkusowe... no i ja mu delikatnie zwracam uwagę na te slipy, a on mi powiedział, że nie będzie nosił bokserek, bo jego mama uważa, że tylko jak ktoś się wstydzi, bo nie ma co pokazać, to nosi bokserki |
|
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Martusia Bosz
![]() ![]() Zaraz padne ![]() marta wysle na pw
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńobry dziewczynki. Własnym oczom nie dowierzam, że to już 49 strona!! jesteście niemożliwe!!
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka, marta-hehe ach dziękuję za pocieszenie
heheYwonula-hm, ja zamierzam kupić taką do 100zł bo prostuję tylko tą małą część, więc qrcze nie opłaca mi się kupować za ponad 200.. Wiem, że taka będzie gorsza, ale.. Co do problemu slipek.. Nie no, potrafię zrozumieć ten 'ból' bo też czasami zwracam uwagę na takie głupoty. Ale nie masz się co przejmować Narazie skup się na tym, żeby się z zaqmplować i dalej.. coś teges ![]() Ja właśnie wróciłam z ang, i ze sklepu gdzie spotkałam G ![]() Pytał się kiedy gdzieś bawimy, i takie tam. Ja na to, że raczej w niedziele (bo pytał się czy w niedzielę będę) nie dam rady itp. Ale że coś na rynq go nie widzę. I gadał, że siedzi itp. że w piątek był, tylko że w **. Pytał się gdzie ja siedzę (powiedziałam) i że może jak coś to jutro jakoś się zobaczymy. Wątpie, że się spotkamy ale jakoś dziwnie mi się humor poprawił Ot, tak hehe
|
|
#1450 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak, ale wcześniej próbne matury były takie no wiecie.. oficialne.. we wszystkich szkołach były identyczne arkusze i można było się sprawdzić Owszem wcześniej szkoły mogły nawet sto próbnych matur zrobić, bo nikt im tego nie zabroni.. ale mi chodzi o to że nie będzie yej takiej próbnej, która była od zawsze... tak jak to któraś z Was trafnie oceniła to będzie większa klasówka.. pytania będą układane przez naszych nauczycieli.. a tak miałyśmy w rękach arkusz układany przez egzaminatorów.. Dla mnie jest porażką edukacyjną to, że nie będzie próbnej matury.. ja rozumiem wszystko, że pis potrzebuje kasy na kampanię wyborczą, ale żeby oszczędzać na edukacji? niech zaoszzędzą kasę na samochodach a nie na nas..Ojejku przykro mi ja nie wiem jakbym umiała funkcjonować bez tegpo kogoś, będąc z nim wcześniej 3 lata.. Ale przypuszczam, że do wszystkiego da się przyzwyczaić.. ludzie nie po 3, a po 30 latach się rozstają i są w nowych związkach bardzo szczęśliwi.. Tobie też się to uda ![]() No a jak My tu całą telenowelę nakręcimy ![]() Cytat:
Cytat:
nigdy nie wiadomo do kiedy może się przydać, a za taką cenę to i ja bym brała ![]() Cytat:
więc na dobrą sprawę każdy miał wolny wybór ![]() Cytat:
![]() może to głupie, ale też kiedyś nie podobali mi się 'kolesie w slipach', a teraz szczerze powiedziawaszy mi to wszystko jedno.. chyba ![]() Cytat:
A jeszcze była część I i II ![]() a tak wogóle to witamy dziewczyny, czy uważacie, że koleś który ma 27 lat ma pracę, mieszka z mamą, nie utrzymuje się sam, nie robi sobie sam jedzenia, nie umie (bądź mu się nie chce) robić samemu herbaty, umie za to ją podgrzewać, nie umie sprzątać, nie umie przed pójściem do wanny umyć jej sobie, nie umie sprzątać w pokoju, ale za to umie być agresywny, niekulturalny, klnąć na cały dom, wpadać w furię i zachowywać się jak szalony to czy taki koleś jest mamisynkiem, który nie poradzi sobie w późniejszym 'dorosłym życiu' (o ile już w tym DOROSŁYM życiu nie jest)??? A wszystkie czynności, któych nie umie robić robi za niego mama.. - wiem, że to długie pytanie wygląda jak pytanie retoryczne, ale jednak zależy mi bardzo by usłyszeć na nie odpowiedź bo mam nadzieję, że mi w czymś pomoże EDIT Blaque a co z Panem Kręconym
|
||||||
|
|
|
#1451 |
|
Wtajemniczenie
|
Blaque miłego spotkania, o ile do nieog dojdzie
Czasami to aż zdziwiające jak drobiazgi potrafią człowieka podnieść na duchu ![]() Znów oglądam suknie wieczoreowe na allegro i znów żadna mi się nie podoba A jeszcze, co do gości w slipach nadal tak mam, że mi się to nie podoba |
|
|
|
#1452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż może nie przejmowałam się niczym, bo to nie była moja studniówka..? zobaczymy jak będzie w tym roku.. ja wiem tylko w jakiej biżuterii pójdę na studniówkę i tyle..
|
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I super, że humor Ci sie poprawił Dzisiejszy odcinek: Paula zasypana smsami od Wojtka ![]() Pamelija- a co do tego kolesia..no coż, co można myśleć. Maminsynek, człowiek który nie poradzi sobie w życiu, bez żerowania na innych
|
|
|
#1454 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Facet JEST dorosły. I to bardzo. Nigdy nie chciałabym takiego faceta. Nie cierpię takich żerujących gości. Rozumiem, że niektóre rzeczy można za faceta zrobić, takie 'typowo babskie' ale bez przesady. Tymbardziej, że to jest jego mama a nie dziewczyna/żona. Zresztą-jak mama wychowała tak ma. Takie moje zdanie. Cytat:
Tak jak myślałam normalka....Cytat:
![]() Dokładnie tak.. Niby nie wiem dlaczego, bo jakoś specjalnie się nie trzymam z nim, ot sąsiad. Ale lubię go ![]() Hehe ja wolę w bokserkach ![]() Dzięki ![]() btw. coś weekend chyba będę miała zabawowy ![]() Idziemy na ryneq jutro, a jak dobrze pójdzie to później idziemy na noc do mojej baby Rano w sobotę na zakupy kupić prezent a wieczorem na 18nastkę![]() Tylko coś czuję, że może na niej być lipnie bo będą 2osoby z którymi mamy ekhm.. nienajlepsze stosunki ![]() A one zdolne są do różnych dziwnych zachować.. ![]() No nic, damy radę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za opinię Cytat:
i dziękuję za opinię |
||
|
|
|
#1456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie padaj, nie umieraj itp.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też wolę w bokserkach (cóż za ambitny temat rozmów Fajnie masz, że już wiesz, co będziesz robić w weekend Bo mój zapowiada się tak, że będe się pakować, bo w niedzielę rano jadę do Zakopanego ![]() Co do tych ludzi nie przejmuj się nimi na zapas, po prostu dobrze się baw, a jak co to mnie wezwij, a ja ich A tak poza tym to właśnie zaczynam (!) się uczyć na spr. z historii na jutro
|
||
|
|
|
#1457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() do Zakopanego jedziesz?? ale tak z klasą, czy tak sama? lepiej teraz być lekko nietrzeżwym niż na sprawdzianie |
|
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamelija ja tez na razie spokojnie do tego podchodzę, ale później pewnie ciśnienie pójdzie mi troszkę do góry
Do Zakopanego jadę ze szkoły na obóz teatralny, więc będzie cała nasza grupa teatralna i jeszcze trochę innych dodatkowych ludzi ![]() Jakbym była tak bardziej nietrzeźwa na spr. to na bank wesołe rzeczy by tam powstały hehe Teraz już idę spać, bo okazało się, że malutko tego było i w sumie więkoszść pamiętam z lekcji. A więc dobranoc |
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone!
![]() DUżo piszecie, dużo ![]() Wpadłam na chwilę, bo podłączyłaam na noc iPoda do ładowania, wcześniej jakoś zapomniałam. W ogóle, to dzisiaj dopiero teraz siedzę przy kompie... Obiecuję, że wszystko nadrobię, ale kiedy, to pojęcia nie mam, bo jutro z rana jadę do Gliwic, wrócę pewnie koło 11 wieczorem... I macie nie napisać więcej, niż stronę! ![]() Z tego, co zauważyłam, to gadałyście o sukienkach. Ja się sukienką nie martwię, bo jakaś na pewno się znajdzie, bardziej to martwię się o buty [ale też tylko trochę] a najbardziej to o partnera Ale cały czas sobie tłumaczę, że jeszcze kupa czasu ha.Dobra, uciekam, bo jutro nie wstanę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1460 |
|
po prostu Em :)
|
No i mnie też złapało okropne choróbsko.
Polazłam do szkoły, ale od razu z niej wyszłam, wróciłam do domu i tylko makijażu mi się nie chce zmywać. ![]() Wiecie co.. To picie przed sprawdzianem z historii to wcale nie jest taki zły pomysł. Może wreszcie złapałabym wenę twórczą. (nienawidzę histy! BTW, właśnie przeczytałam w gazecie, że próbna matura jednak będzie, ale w marcu.
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z przyjemnością do Ciebie wpadnę, ale najpierw Ty do mnie! Musimy obgadać to Zakopane ![]() Hahah jak bym się nie, nie odzywała do M. to bym mu to powiedziała ![]() Mi te sukienki z allegro kompletnie się nie podobają ![]() Haha byłam na kółku projektowania i szycia i mogę sobie zaprojektować co chcę i uszyć póżniej (oczywiście z pomocą pani) a opłaca się bo mamy materiały z vistuli ![]() Lolinka nie wiem jak Ci inne dziewczyny pisały... ale szczerze średnio podoba mi się ta suknia. Nie obraź się oczywiście, ale jeśli mogę coś doradzić to tak powiem: wszystkie suknie ślubne na pierwszy rzut oka są śliczne, nie powiem ta też mi się spodobała, ale jak zaczęłam się dłużej zastanawiać zauważyłam że jest taka jak mojej znajomej (spódnica) u góry marszczona, dołem prosta co myślę jest fatalnym połączeniem. Bardzo niefortunnie to wyglądało. Jeśli możesz to ja bym radziła albo całą prostą albo marszczoną. Jest tak duży wybór, a Ty masz chyba jeszcze czas z takimi rzeczami. Lepiej nie zapeszać za wcześnie ![]() Jeśli mogę wiedzieć gdzie ją wypatrzyłaś i w jakiej cenie?
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Mathilda jak mnie nie ma to jestem w albo gdzieś w terenie, albo u W.
![]() Co do Zakopanego to niestety wątpię, żebyśmy dały radę się spotkać, bo wszystko sie pokomplikowało i ten wyjazd w sumie nie ma nawet sensu, ale to Ci napisze na gg ![]() A co do szycia to ucz sie ucz, ktoś kiedyś będzie musiał uszyć mi moją wymarzoną suknię ślubną Em zdrowiej na szybciutko Też się dzisiaj dowiedziałam, że w marcu ma być próbna, ale u nas w szkole i tak chyba będzie próbna w listopadzie
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
E, nie ma o czym
![]() Po prostu napisał, popisaliśmy sobie trochę i było miło ![]() Baw się dobrze Cytat:
![]() A moi rodzice dzisiaj wyjedzaja i przychodzą do mnie Placuszki ![]() Zapowiada sie fajny weekend
|
|
|
#1464 |
|
po prostu Em :)
|
No jasne, do tego czasu zdążę się przynajmniej czegoś nauczyć.
|
|
#1465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja wiara mnie po prostu powala na kolana KochanaA możesz już napisać o co chodzi? ![]() Cytat:
![]() O a na ile nas zostawiasz? ![]() Cytat:
Eee jasne, że jest o czym. Widać, jaka jesteś cała happy ![]() Oo, to też fajny weekend hehe miłej zabawyJa wróciłam ze szkoły, miałam dzisiaj w końcu WF!!! ![]() Graliśmy z chłopakami w siatkę. Super było ![]() Wymyłam właśnie głowę i chyba zaraz sobie posprzątam coś.. ![]() ![]() gdzie laylaaa
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Teraz to i tak było by bez sensu, bo wieskszóść nawet nie rozpoczęła przygotowań do matury. jaka nieodparta chęć posprzątania czegoś ![]() Ja też muszę posprzątac, ale to bardziej z konieczności-goście ![]() Ja już sie stęskniłam za Agoskiem bardzo Ostatnio tak rzadko tutaj bywała.Nie mogę sie doczekać kiedy wróci!
|
|
#1467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.I sobie nikogo nie przypominam obok nas, wiem tylko że Super Karo wybiera się na UW ![]() Dzięki, doszła , może być, chociaż ja bym wybrała trochę prostszą![]() Ywonula dzięki za zdjęcia , fajna fryzuraCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na górze tej strony
|
||||
|
|
|
#1468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zostawię Was od niedzieli rano do środy późniejszym wieczorem, czyli nie jakoś tak strasznie długo ![]() Wróciłam właśnie od babci, ale sobie fajnie pogadałyśmy, ciekawe rzeczy o dziadka rodzinie mi poopowiadała, nie wiedziełam tego wcześniej
|
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ja też.. ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię jak mi babcie coś zaczną opowiadać. Takie fajen historie wojenne, czy coś Fajnie![]() A ja za niedługo idę się szykować i wybywam
|
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
Blaque ja dotrzymam słowa
![]() Wiecie, co cieszę się, że jadę do Zakopanego, bo tam jest piękne, jesienią jeszcze tam nie byłam, ale wyobrażam sobie, że jest jeszcze cudniej pewnie, ale tak najbardziej chciałabym w tym momencie do Krakowa Musiałam sobie pomarudzić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Rozumiem Cię doskonale, też tak mam, teraz akurat mam lekki przestój, może chwila znudzenia, ale czuję, że jak jutro będę musiała sie pouczyć z historii to później już znowu wszystko będzie mi szło jak z płatka 

zadeklarowałam polski i angielski podstawowe, wos rozszerzony obowiązkowy + histę dodatkowo 

ja nie wiem jakbym umiała funkcjonować bez tegpo kogoś, będąc z nim wcześniej 3 lata.. Ale przypuszczam, że do wszystkiego da się przyzwyczaić.. ludzie nie po 3, a po 30 latach się rozstają i są w nowych związkach bardzo szczęśliwi.. Tobie też się to uda 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)