![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
dziekuje
![]() ![]()
#1322 |
Czekam na Ragnarok
|
Jeśli jest zapach, który pasuje do Dunkelheit (dzieło sztuki, właśnie dzisiaj przeglądałam swoje zbiory odnośnie pana Grishnackh'a), to muszę go kiedyś poznać.
Niszowiec of kors? :/ Lecę spać, jutro dużo załatwiania. Dobrej nocy ![]() Vikernes - Borneo... Napewno pasuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Fenris, mi pasuje idealnie. I mam wrażenie, że coś jeszcze by pasowało... Nie mogę znaleźć w pamięci...
Tak, Borneo to niszowiec, zapach Serge Lutensa.
#1324 |
BAN stały
|
[quote=rachela;5330007]Gryx, kochanie, grabisz sobie
![]() Rachel, Kwiatuszku ( ![]() plebejski, nieobeznany? ![]() pachnidło?! ![]() ![]() Fenris, czyżby "When you're gone" ![]() Dobrej nocy! Pachnę piwem i fajkami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby wzrok mógł zabijać... ![]() ![]()
![]() |
#1327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zaćmiło mi umysła, że o nich nie wspomniałam ![]() ![]() No i oczywiście musiałam czym prędzej zobaczyć "Łowcę" po raz dwudziesty któryśtam ![]() ![]() Katt, dziękować za info ![]() Papużko, WOW! Gratulejszyn! ![]() ![]() Uff, to teraz już możesz pokimać na grzbiecie ![]() Cytat:
Cytat:
Babki, a mi do Dunkelheit'a pasuje Zagorsk ![]() ![]() ![]() Rachel, tyż wałkowałam dunkelowy tekst w podpisie ![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-21 o 02:21 Powód: nic ważnego ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ufffff... Znowu z trudem, ale podołałam
![]() Wszystkim chorym i obolałym życzę zdrówka i mocno ![]() Nosku, zajrzyj najszybciej jak będziesz mogła, bo umrzemy z tęsknoty ![]() Kasiulko, tak jak dziewczyny piszą - po prostu się zdarza, a żadna z osób w autobusie nie zapamięta Cię - o ile w ogóle ktoś zauważył. Prawdziwą żenadę to ja zaliczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rachelo, Deine Lakaien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papugo gratuluję ![]() W temacie (czy to na pewno temat? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
a dziś dla odmiany zielony męski Hugo Boss
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia życzę.
a w temecie Sander for men. |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Innocent
![]() Uzależnienie ![]()
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Gratulejszyn!
![]() Pachnę przepięknym Shalikiem. On ma w sobie coś takiego, że lubię go używać w dużych ilościach ![]()
#1333 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
Margot, Contax zazdraszczam wspólnej orgii... zapachowej, oczywiście. Szkoda, że Jour de Fete jest tak trudno dostępny... Marzy mi się od... od zawsze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To, że musisz sobie radzić sama (o ile to takie radzenie sobie samej, jak zrozumiałam) jest rzeczą dobrą. Nie tylko poprawia samoocenę i przekonuje nas, że jesteśmy silniejsze i sprawniejsze, niż się to czasem wydaje, ale i sprawia, że nasz świat staje się stabilniejszy, że nie żyjemy w ciągłym oczekiwaniu na niemiłe niespodzianki. Będzie dobrze, Nom..., dasz sobie radę koncertowo. ![]() Cytat:
Na razie nie mam czasu na długie pisanie (może potem), ale jedno mogę: TRZEBA IŚĆ DO URN! Poprzednie wybory "wykształciuchy" i apolityczna część społeczeństwa przegrały walkoverem. Teraz nie tylko trzeba iść do wyborów, ale uświadamiać ludziom tę konieczność. Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam owsiankę... ![]() Witajcie. ![]() Pachnę ciągle Fig Tea i wiem już, że na zimę się ona nie nadaje. ![]()
![]() |
#1334 |
Zadomowienie
|
Tygryskiem
![]()
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pachnę Idole, odkryłm, że bardzo się wysłdza na mnie, wolę go zwąchiwać z mojego męża |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burn- rozpoczęcie kuracji hormonalnej silą rzeczy musis być skonsultowane z lekarzem, który musi te hormony wypisać. Niestety większość dermatologów niespecjalnie interesuje się indywidualnymi przypadkami, tylko jak leci wypisują wszystkim Diane 35... (Zamiennie z tetracykliną, która jest zabójcza dla żołądka). Bardzo ciężko trafić na dermatologa z prawdziwego zdarzenia, ja mialam to szczęście, że mi się udało wyleczyć twarz bez stosowania środkow doustnych. Angelku- hormony na cerę wypisuje dermatolog, aczkolwiek wizyty u ginekologa nie powinnaś odkładać, czeka Cię to prędzej, czy później, więc lepiej mieć już za sobą ten pierwszy raz ![]() Papugo- brawo! Gratuluję Ci bardzo! Pamiętam swoją radość po zdaniu prawka... W temacie: nie pachnę dziś niczym, czuję się fatalnie, nie spałam pół nocy, bo myślałam, że głowa mi pęknie i miałam okropne dreszcze ![]() Na razie reanimuję się mocną herbatą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No proszę .. i znowu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ... dlaczego ja sama nie kandyduję ? ![]() Cytat:
![]() ryjeczku ![]() wypachniłam sie dziś slicznie i globalnie Motylkami L'Artisana ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||
Zakorzenienie
|
Demoniku, Jasiek śliczny, fajnie, że masz czas do nas zajrzeć
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo Papugo ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj noszę się w obłoku Black Cashmere, cuuudo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Norma. Nie każdy ma kandydata. Trzeba po prostu głosować PRZECIW. Nie ma ideałów, czasem trzeba wybrać tzw. zło mniejsze. ![]() Papugo - gratuluję serdecznie. ![]() ![]() A w temacie - The Parfum. Jedyna miła rzecz w dniu dzisiejszym. Zaczęło się od tego, że szefowie przed urlopem, na który właśnie idą rozdysponowali zaległe ulropy pracownikom i zostawili mnie na czatach praktycznie samą. Ciekawe co się jeszcze fajnego zdarzy w ten cudny piątek. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj dzień z Envy me
![]()
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jestem zrozpaczona,bo będę o 1 miesiąc za młoda,żeby zagłosować i absolutnie bezsilna. ![]() Pachnę Zieloną Herbatką,chciałabym Coco ale trochę mi jej szkoda-nie pasuje do raczej do żółtej,polarowej piżamy w małpki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Za godzine ide do dentysty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Aniołek różany
![]()
#1344 | ||||
Zakorzenienie
|
No nie muszę już Anuschko
![]() ![]() Cytat:
![]() A obwąchuje ![]() ![]() Dziękuję za życzonka ![]() Cytat:
Jeżeli wyrzucają tak umiarkowanego człowieka jak Lis, to wniosek jest jeden: mamy w Polsce prawicową dyktaturę. Nikt kto myśli nie może mieć juz żadnych wątpliwości. Dyktaturę stworzoną i wspieraną przez Kościół rzymsko-katolicki. Iziz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ______________ Jeszcze niczym, jakoś nie mam nastroju. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
niecnotliwa dziewica
|
Równiez pachnę Innocentem i niech ten dzień się wreszcie skończy!!!
![]() Też jestem zdania, że nie ma na kogo głosować - ale głosować pójdę na zasadzie wyboru mniejszego zła. Nawet mi się nie chce pisać na temat tego, co się u nas w kraju dzieje, i tak wszyscy widzimy co, i nie jest to nic dobrego ![]() A co do gina to ja tam stanowczo wolę meżczyzn - we wczesnej młodości chodziłam do lekarza-kobiety i trafiłam na wyjątkowo niedelikatną osobę. Zresztą nie jestem w tej opinii odosobniona.
#1346 | |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
![]() ![]() Cytat:
![]() A o Polsce decydujemy my - najlepsze co teraz można zrobić to iść do wyborów. Kasiulko ![]() ![]() ![]() ![]() Demoniku, twoje maleństwo jest cudowne - a te różki w czapeczce po prostu bomba! ![]() Angel, w ogóle się nie przejmuj. Ja od lat chodzę do gina. Zawsze to byli faceci (nigdy u kobiety nie byłam). To jest po prostu lekarz i tyle ![]() ![]() Poza tym z opinii koleżanek wiem, ze faceci ginekolodzy są często delikatniejsi od kobiet. Kobiety często się nie patyczkują, bo wiedzą na czym polega takie badanie z własnego doświadzcenia i wychodzą z założenia, że jeśli dla nich to pestka to dla Ciebie też musi być. Ja na prawdę nie narzekam - wszyscy faceci ginekolodzy byli ok. Pachnę Coconikiem ![]()
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PO jest marna, a na LiD nie zagłosuję, bo ja strasznie prawicowa (serio) i pamiętliwa jestem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doprawiłam się kropelką Ode au Reve z okazji pisania jego recenzji na KWC.On skolei swietnie wpisuje się w polarowe klimaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj testowo - Lou Lou z miniaturki. Na razie jestem pomiędzy tak a nie, ale sklłniam się coraz bardziej ku TAK. Na jesienny dzień zapach jak znalazł.
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Papugo , gratuluję
![]() Strachulcu, powolutku i przełamiesz strach przed jazdą. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko prosiłabym w drugiej połowie października, bo od poniedziałku do 12.10. będę się urlopować ![]() Tristan, nieskromnie powiem, że jest czego ![]() Homyku, na pewno przejdę się do GaliLu i spróbuję rozeznać zapachy Mony di Orio ![]() ![]() Favkes, ![]() _________________________ _________________________ ______ Dzisiaj na tapecie jest oczywiści ![]() ![]() I nadgarstkowo dla porównania jesień Micalef i Van Cleef ![]() .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.