|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
![]() Materiał jak najbardziej ok Nie mam zastrzeżeń. Bawełna 100%Cytat:
Wyprowadziłam się w wieku 17 lat. Cytat:
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wyprowadziłam jak miałam 19 - zaraz po zdaniu matury
jednak tata dalej twierdzi że on mnie utrzymuje (taaa...) że wszystko co moje należy do niego itd.. Wkurza mnie najbardziej jednak to że nie traktują naszego cywilnego ślubu poważnie - tata dalej uważa że jestem panna, a to było ot tak po prostu. A no i dziecko też jest jego a nie nasze z tz Nie mam złych rodziców - tylko oni mają dziwne podejście do wszystkiego eh. No ale głupie gadki i komentarze puszczam mimo uszu i gryze się w język bo szkoda mi nerwów.
|
|
|
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dofinansują służbę zdrowia to będzie na znieczulenia dla rodzących ![]() Cytat:
ale mi zostało 82 dni Cytat:
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysek mega
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię że wyprowadziłam się po maturze
nie mieszkamy, nie mieszkaliśmy ani nie mamy zamiaru jeśli nas życie nie zmusi
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wtedy nie rozumiem podejścia Twojego taty
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysek cudny jest
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie tłumacze tym że to typ człowieka który musi mieć wszystko pod kontrolą i takim zachowaniem próbuje stworzyć sobie tego pozory dodając do tego niezdolność do rozmowy i słuchania w sumie by się zgadzało za młodego z tym walczyłam, teraz zatykam uszy i ignoruje. Innego wyjścia nie ma.
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż dzisiaj zamówiłem pizze i kupiłem szampana wiśniowego, takiego dla dzieci
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Szanuje moich rodziców i chyba na tym się wszystko kończy
dlatego chciałabym być innym rodzicem dla moich dzieci i smuci mnie fakt że zazwyczaj się powtarza schemat swoich rodziców.. Mam nadzieję że mi się uda działać inaczej ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Taka malenka zamowil :-P
Miala byc 40 cm, pomylili sie i zrobili 60 cm
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak niestety często jest.
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze pomyślał tez o piciu
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
No na tż nie mogę narzekać, jest kochany
|
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Viki, Ewusia gratulacje wizyt
![]() Nebula śliczny tygrysek :love Malwi to dzisiaj romantyczny wieczór Cię czeka ? ![]() Ja z mamą mam bardzo dobry kontakt. Wychowała nas sama bo mój ojciec wcześnie umarł i też z tego względu mam do niej duży szacunek, że dała radę. To teraz ja się wyżalę. Masakra, już mam dość. Szef mi nie daje spokoju, mimo że jestem na zwolnieniu bo się przeziębiłam ![]() Nie dociera, że się źle czuje, tylko muszę koniecznie dokończyć projekt, bo przecież nikt inny nie da rady. Nie chce też stawiać sytuacji na ostrzu noża bo chciałabym tam wrócić po macierzyńskim, a delikatne sugestie nie działają. Edytowane przez kogielmogiel Czas edycji: 2015-11-05 o 20:38 |
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna jak ja Ci zazdroszczę, że już się zdecydowałaś, ja ciągle nie mogę podjąć decyzji jaki wzór zamawiac
![]() hariett nono taka rozpusta jedzeniowa i to w środku tygodnia, zazdro ![]() Nebula ten tygrysek Ja moją mamę kocham całym sercem ![]() Jest mloda więc od zawsze miałysmy super kontakt, codziennie piszemy sms-y, spotykamy się, gadamy o wszystkim. Z tatą zresztą bardzo podobnie ![]() Dziewczyny ja jeszcze powtórzę pytanie - czy któraś jeszcze ma / planuje mieć w razie czego laktator ręczny?
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-11-05 o 20:45 |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Kogielmogiel - ja ci nie doradze ale niefajnie się zachowuje
Mojakaren - ja mam ręczny ale jakieś zwykłej firmy z apteki za 30 zł pompowany jak strzykawka
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł tata. Olka lata, ściągnela skarpetki i on jej mówi "chodź ubierzemy skarpetki", ta ucieka. A ja stanęłam i mówię "A już do taty po skarpety" i od razu działa
czasem dobrze być postrachem hahaha
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Kogiel
![]() Mojakaren było ciężko to fakt Laktator kupiłam ręczny Aventu. Opinie ma nawet okej, mam nadzieję, że się sprawdzi. Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2015-11-05 o 20:55 |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam wczoraj, domową
![]() ja mam ręczny aventu.
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś okazja do celebracji? mojego nadal nie ma w domu Dobrze, że mam kota, bo bym chyba zwariowała siedząc całe dnie sama w domu.No i dobrze, że mama wpada ok 15stej dać obiad, to przynajmniej nie umieram z głodu. Ja laktator pożyczę, jeżeli będzie problem z rozpoczęciem karmienia. A potem jeżeli będę musiała gdzieś wyjechać (może będę musiała na obronę polecieć do innego kraju i nie wiem, czy chcę koniecznie z 2-3 miesięcznym brzdącem lecieć 3h). Planowałam teraz lecieć, no ale...leżę :/ Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2015-11-05 o 20:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

jednak tata dalej twierdzi że on mnie utrzymuje (taaa...) że wszystko co moje należy do niego itd.. Wkurza mnie najbardziej jednak to że nie traktują naszego cywilnego ślubu poważnie - tata dalej uważa że jestem panna, a to było ot tak po prostu. A no i dziecko też jest jego a nie nasze z tz
dofinansują służbę zdrowia to będzie na znieczulenia dla rodzących
21.06.2014r.