Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 22:06   #2911
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Brawo dla maluszkow 👏😃

Mamy chyba w końcu chrzestnego 😉 także jest nawet jakiś plan na chrzciny wow już myślałam że Nadia sama się ochrzci jak będzie dorosła 😄😉
Cieszę się że wybraliście chrzestnego. Kto jest tym szczęśliwcem?

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Dziś Zosia samą siebie przeszła przy usypianiu. Chyba nie miała zamiaru kłaść się spać. Ja bujam, kołysze... A ona się ze mnie śmieje. W końcu do gry walczylam twardego zawodnika-nosidelko, w którym zazwyczaj po chwili odlatuje. Bujam i znów się Bąk mały chichra. W końcu zmieniła mnie mama, bo już ręce mi odpadaly. Usiadłam sobie, patrzę, a ten Gagatek pociągnął się w foteliku i siedzi, znów się z matki śmieje. Kapitulacja z mojej strony... Zadzwonilysmy do mojego brata, Zosia pogadala z wujkiem, pochichrala się do niego i dopiero po tym pozwoliła się uśpić. Hehe, ale bez krzyków się obyło, tyle dobrze 😉
Lubię Twoją Zosię
Mieszkacie z Twoją mamą?

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Jak dziś Julek?

Ja też jeszcze nie, też za miesiąc,jak Majka

Brawo!

W ciągu dnia arudny ale znośnie. I o dziwo pięknie dzis jadł. Jak Ala teraz dalej tak marudna? Kolejne ząbki widac?
Może zaczniemy razem z tym glutenem? Jeszcze Cashmere może dołączy?

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Dałam dziś kurczaka w jasnych warzywach nie czytając składu. Kukurydza powiadasz? Ja się zastrzele :/
Kurcze. Może jednak nie uczuli.

Hanka - o jaki z Filipka spryciarz. Super!

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-05 o 22:07
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:07   #2912
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
wiem wiem
Tylko ja na gastroskopie nie pojde wiec nie wiem czy jest sens isc do lekarza.

O dzieki. Zawsze jakos lzej jak ktos wspolczuje
Ja tam jestem zdania, że nie ma co sobie wkręcac chorób (moja mama tak wiecznie robi i dręczy mnie całe życie, że napewno ma guza mózgu /swoją drogą jak miała zapalenie spojówek to wzięli ją na tomografie i przeswietlili w końcu porządnie iii co? Okazało się, że pustą głowę ma a nie guza) poza tym co to znaczy, że na gastroskopie nie pójdziesz? Teraz już nie żyjesz sama dla siebie, masz synka i dla niego musisz być zdrowa. Nie chciałabyś chyba aby przez niewykonanie jednego głupiego badania stało się nieszczęście, wrzód pękł i musialabys go zostawić i być hospitalizowana? Że o poważniejszych i tragiczniejszych skutkach nie wspomnę...
Kochana, weź się w garść i przebadaj dla Pawelka 😉
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:09   #2913
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Żadne owoce mu nie podchodzą próbowałam wszelkie bezpieczne dla 6 miesięcznego dziecka.

No właśnie boje się tego ze napije się wody, poza tym tak trzymać go to bym nie dała rady bo on jest strasznie ruchliwy wyrywal by się. Ty kąpiesz na gabce? I na ta gąbkę kladziesz czy jak?

Oo to super to kiedy wstępny termin?

No co - chciała sobie jeszcze pobyć z rodzinka - taki miły wieczór a tu spać trzeba

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

KANA chyba źle napisałam - próbował pionizowac się do siadu nie do wstawania. Przynajmniej tak to wyglądało. Zobaczymy co z tych prób wyniknie

Kąpiemy na gąbce, ale jak na brzuszek kładę to gąbkę wyjmujemy. Od kilku dni Adka masakrę robi tak stopkami wierzga i drewniana podłogę nam zalewa hehe Jak tylko usiądzie to czuje ze pod prysznic z wanienką się przeniesiemy i tam będzie mogła chlapać do woli
Stary 2015-11-05, 22:09   #2914
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Oj tylko kiedy? Na kolacje dałam owoce śliwka plus jabłko podejście drugie i znów zacisk. Wcisnelam kilka łyżeczek na chama. Żadne ale to żadne owoce nie pasują

Dzięki kochana! :-* super ze Ty już możesz wszystko jeść, magnumy są juz grane?

U nas też zwykle późnym popołudniem maruda się włącza, widać że jest już zmęczony.
Na warzywach tez mozna zyc moja tez ma nadal problem z owocami,dzis ze 2 łyżeczki do kaszki przemycilam i z woda wlalam do dzioba. Gruszke williams musze sprobowac,ale zwyklej gruszki rozgniecionej nie chciala. A kwaśnych owoców próbowałas?
morele np.
Moj TZ tez nie ma cierpliwosci do karmienia małej.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Te z bananem tez nie?
Zostaw Filipka z Tz i wyjdz na 2-3 godz. Może tacie zje?

No. Hanka to jest super-girl. Żywi się wodą i taka sprytna . Gratulacje! Ja coś czuję że ona Cię zaskoczy tez z jedzeniem
Hehe, masz wizje? ja mysle ze ona czeka na sledzie i musztarde 😛 Mam nadzieje,ze Julek Cie tez zaskoczy i dobra nocke mamie zafunduje

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Brawo dla maluszkow 👏😃

Mamy chyba w końcu chrzestnego 😉 także jest nawet jakiś plan na chrzciny wow już myślałam że Nadia sama się ochrzci jak będzie dorosła 😄😉
o super, się udalo. Kciyki za chrzciny

Cytat:
Dziś Zosia samą siebie przeszła przy usypianiu. Chyba nie miała zamiaru kłaść się spać. Ja bujam, kołysze... A ona się ze mnie śmieje. W końcu do gry walczylam twardego zawodnika-nosidelko, w którym zazwyczaj po chwili odlatuje. Bujam i znów się Bąk mały chichra. W końcu zmieniła mnie mama, bo już ręce mi odpadaly. Usiadłam sobie, patrzę, a ten Gagatek pociągnął się w foteliku i siedzi, znów się z matki śmieje. Kapitulacja z mojej strony... Zadzwonilysmy do mojego brata, Zosia pogadala z wujkiem, pochichrala się do niego i dopiero po tym pozwoliła się uśpić. Hehe, ale bez krzyków się obyło, tyle dobrze 😉
o jaka śmieszka miala dzis zabawowy dzien, fajnie ze bez krzykow zasnela.moja dzis sobie grzechotka grzechotala przed snem
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:10   #2915
Hanka20
Zakorzenienie

MADZIXX co do kaszek to tez próbowałam przemycić tak jak Ty. Trochę pociumkal i koniec. Chciałabym go nauczyć same owoce jeść, bo pediatra powiedziała żeby kaszek nie dawać póki co. Wiec będę tylko manne do obiadkow dawać żeby kontynuować gluten.

Właśnie - gdzie jest Pavlinecka? Gdzie Gosiak? Pisała dziś?
Rina to już od dawna nie pisze :/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:11   #2916
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem
Tylko ja na gastroskopie nie pojde wiec nie wiem czy jest sens isc do lekarza.

O dzieki. Zawsze jakos lzej jak ktos wspolczuje
Co Ty z ta gastroskopia? Może nie będą Co dawali od razu skierowania na to, a przepisza jakieś leki? Lepiej sprawdź i jak się boisz czegoś, to pomysł sobie, że na pewno Pawelek woli mieć zdrowa mame niż cierpiaca

Włożyłam do wanny z kartkami czystymi by pisać ten referat i tu też wena mnie nie nawiedziła, a taka miałam nadzieję...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:16   #2917
madzixx88
Zakorzenienie

Hania-no tak, rozumiem
Tez sie dziwie, ze te owocki tak słabo wchodzą, a takie dobre sa przecież
Ja to z córa na pol jemy deserek, jej dodaje polowe do kaszki a potem sama wcinam resztę
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:17   #2918
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Kąpiemy na gąbce, ale jak na brzuszek kładę to gąbkę wyjmujemy. Od kilku dni Adka masakrę robi tak stopkami wierzga i drewniana podłogę nam zalewa hehe Jak tylko usiądzie to czuje ze pod prysznic z wanienką się przeniesiemy i tam będzie mogła chlapać do woli
Mój juz dawno tak wiedział dlatego już jakiś czas kapie go w łazience. Wanienka w naszej wannie. Trochę nie wygodnie bo trzeba się pochylić i tu bez gąbki sobie nie wyobrażam juz. Jak jest gąbka to sobie sam ładnie leży a ja spokojnie myje. Potem siadamy i na końcu plecki myjemy.

Idę spać oczy się same zamykają. Dobranoc

Stary 2015-11-05, 22:17   #2919
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się że wybraliście chrzestnego. Kto jest tym szczęśliwcem?

Lubię Twoją Zosię
Mieszkacie z Twoją mamą?

W ciągu dnia arudny ale znośnie. I o dziwo pięknie dzis jadł. Jak Ala teraz dalej tak marudna? Kolejne ząbki widac?
Może zaczniemy razem z tym glutenem? Jeszcze Cashmere może dołączy?

Kurcze. Może jednak nie uczuli.

Hanka - o jaki z Filipka spryciarz. Super!
Dzięki, ja też ją lubię 😉
Tak, u nas dom wielopokoleniowy, czyli duuzy, w sumie 200m2😉 rodzice z dziadkiem mieszkają na parterze, a my mamy piętro.

Mama często pomaga mi przy kąpieli Małej (jak Tz jest w pracy), a później siedzimy sobie razem jeszcze jak usypia 😉
Stary 2015-11-05, 22:17   #2920
Majka232
Zakorzenienie

Ja od kilku dni myślę co u Pavlinecki. Jak Jej Tz. Odezwij się

Gosiak pisala ze nie chce sie Jej nadrabiac

Rina od dawna milczy. Raczej nas porzuciła. ..
Stary 2015-11-05, 22:21   #2921
niezawsze
Zakorzenienie

U
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Brawa dla wszystkich dzieciaczków za postępy

Kana-uśmiałam sie z Twojej Zosi
Tez bym skapitulowała i sie zaczela sama chichrac

Ogladam sprawę dla reportera..ale dzis tematy

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Hania-u nas tez same owoce kiepsko, z kaszka póki co przemycam
Nie bój sie kapania na brzuszku, dziecko leży na nim i tylko podtrzymujesz, ja bez gąbki kapie i spokojnie daje radę a na pleckach tez wiercipietka i kopaczka

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Kamilove-fajnie, ze chrzestny sie znalazł !
Kiedy chrzcicie?

Gdzie Pavlineczka???
I Rina sie sto lat nie odzywała
Jakie tematy dziś?

Cytat:
Maciek juz siedzi w wannie i łapkami pluska tak. Ze dziś tz wolałam, bo mnie cała zachlapałam i twarz chciałam sobie wytrzeć
Juz niedługo przyjdzie czas na wodne zabawki!
Mój typ to dumel kąpielowi przyjaciele

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2015-11-05 o 22:23
Stary 2015-11-05, 22:22   #2922
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

.
Gosiak ma chora Martynke.
Pewnie dlatego nie chciało jej się nadrabiać

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:23   #2923
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Mój juz dawno tak wiedział dlatego już jakiś czas kapie go w łazience. Wanienka w naszej wannie. Trochę nie wygodnie bo trzeba się pochylić i tu bez gąbki sobie nie wyobrażam juz. Jak jest gąbka to sobie sam ładnie leży a ja spokojnie myje. Potem siadamy i na końcu plecki myjemy.

Idę spać oczy się same zamykają. Dobranoc

Za wygodnie nie jest, ale okoliczności zmuszają do zmian U nas niema "spokojnie myję" u nas jest bieg bieg żeby jak najmniej rowścieczuć córkę i fik na brzuszek
Stary 2015-11-05, 22:23   #2924
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ja też ją lubię 😉
Tak, u nas dom wielopokoleniowy, czyli duuzy, w sumie 200m2😉 rodzice z dziadkiem mieszkają na parterze, a my mamy piętro.

Mama często pomaga mi przy kąpieli Małej (jak Tz jest w pracy), a później siedzimy sobie razem jeszcze jak usypia 😉
Sa plusy i minusy takiego domu wielopokoleniowego.
Mi nikt nie pomaga. Tzn.teściowa starszego wozi i odbiera z przedszkola. Jak muszę wyjść gdzieś (raz na mc) to mama lub teściowa zostana z chłopakami. Na codzień musze sobie radzić sama a przydałaby się żeby ktos wziął Julka na spacer, ugotować pomógł
Stary 2015-11-05, 22:24   #2925
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam jestem zdania, że nie ma co sobie wkręcac chorób (moja mama tak wiecznie robi i dręczy mnie całe życie, że napewno ma guza mózgu /swoją drogą jak miała zapalenie spojówek to wzięli ją na tomografie i przeswietlili w końcu porządnie iii co? Okazało się, że pustą głowę ma a nie guza) poza tym co to znaczy, że na gastroskopie nie pójdziesz? Teraz już nie żyjesz sama dla siebie, masz synka i dla niego musisz być zdrowa. Nie chciałabyś chyba aby przez niewykonanie jednego głupiego badania stało się nieszczęście, wrzód pękł i musialabys go zostawić i być hospitalizowana? Że o poważniejszych i tragiczniejszych skutkach nie wspomnę...
Kochana, weź się w garść i przebadaj dla Pawelka 😉

ja wiem ze ty z dobrego serca tak. Ale to nic nie da. Pojde do lekarza i niech leczy objawowo ale gastro zrobie dopiero jak juz naprawde nie bedzie wyjscia. Dla mnie to masakra. Wolalabyn zeby mi w du.pe wsadzili ta rure niz do gardla
Wole cesarke niz gastro. Nawet dentyste

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Co Ty z ta gastroskopia? Może nie będą Co dawali od razu skierowania na to, a przepisza jakieś leki? Lepiej sprawdź i jak się boisz czegoś, to pomysł sobie, że na pewno Pawelek woli mieć zdrowa mame niż cierpiaca

Włożyłam do wanny z kartkami czystymi by pisać ten referat i tu też wena mnie nie nawiedziła, a taka miałam nadzieję...

beda dawali. Kiedys juz byla rozmowa z moja lekarka na ten temat ale mi nie dala bo podraznienie przelyku moglo skutkowac wywolaniem mojej arytmii.
wiadomo ze jak powiem ze i tak nie pojde to nie zmusi.
Pogadam z nia zobacze co powie.

Cytat:
Ja od kilku dni myślę co u Pavlinecki. Jak Jej Tz. Odezwij się

Rina od dawna milczy. Raczej nas porzuciła. ..
No wlasnie tez myslalam ostatnio o tym. A rina fakt juz dawno uciekla chyba.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:25   #2926
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Gosiak ma chora Martynke.
Pewnie dlatego nie chciało jej się nadrabiać
Ale ja nie oceniam. Tez mi sie czesto nie chce. Chodziło o to że sie odezwala i zniknęła
Stary 2015-11-05, 22:28   #2927
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie oceniam. Tez mi sie czesto nie chce. Chodziło o to że sie odezwala i zniknęła
Ale ja nic przecież nie mówię

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:29   #2928
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem ze ty z dobrego serca tak. Ale to nic nie da. Pojde do lekarza i niech leczy objawowo ale gastro zrobie dopiero jak juz naprawde nie bedzie wyjscia. Dla mnie to masakra. Wolalabyn zeby mi w du.pe wsadzili ta rure niz do gardla

beda dawali. Kiedys juz byla rozmowa z moja lekarka na ten temat ale mi nie dala bo podraznienie przelyku moglo skutkowac wywolaniem mojej arytmii.

Hehe od tamtej strony tez można badać 😜😜 ja mimo wszystko gardłem bym wolała, hehe, lepszy oral niż anal 😜😜😜
Stary 2015-11-05, 22:30   #2929
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Ale czemu się tak nastawiasz, wolisz" hmm jak nie miałaś nigdy to się tak nie zrażaj, bo niewiesz jak to jest. Ja kolonoskopii nigdy nie miałam i to jest podobno dopiero masakra.
Stary 2015-11-05, 22:33   #2930
Majka232
Zakorzenienie

Gastroskopia kolonoskopia hmmm
Czas spać
Dobranoc
Stary 2015-11-05, 22:34   #2931
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe od tamtej strony tez można badać 😜😜 ja mimo wszystko gardłem bym wolała, hehe, lepszy oral niż anal 😜😜😜
No nie wiem. Z dwojga zlego nie chce nic

Cytat:
Ale czemu się tak nastawiasz, wolisz" hmm jak nie miałaś nigdy to się tak nie zrażaj, bo niewiesz jak to jest. Ja kolonoskopii nigdy nie miałam i to jest podobno dopiero masakra.

nie mialam ale sie boje co zrobisz 😉

Cytat:
Gastroskopia kolonoskopia hmmm
Czas spać
Dobranoc
Ha ha 😃
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:44   #2932
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
U
Jakie tematy dziś?

Maciek juz siedzi w wannie i łapkami pluska tak. Ze dziś tz wolałam, bo mnie cała zachlapałam i twarz chciałam sobie wytrzeć
Juz niedługo przyjdzie czas na wodne zabawki!
Mój typ to dumel kąpielowi przyjaciele

Dziewczyna oskarżona o stalking, odmówiła badań psychiatrycznych i siedziala w celi dla 'N'
Matka z córka chora na epilepsje, ktora ma zatarg z sąsiadem
I fikcyjna sprzedaż domu miedzy kobieta a rzekomym przyjacielem, teraz grozi jej eksmisja z córka chora na zaburzenia związane z samookaleczeniem sie i wyrywaniem wlosow(nie pamietam fachowej nazwy) w materiale było wspomniane, ze ciagle w domu jej włosy były znajdowane a na głowie miała łyse placki, oglądałam z mężem to
stwierdził, ze to zupełne jak ja-nie ma to jak rozładować napięcie
Stary 2015-11-05, 22:47   #2933
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Oj,dobrze, ze młodą do wanny przenieslismy,zanim zaczela tak wierzgac jak Hanie na brzych tata w wanniekladzie to zwykle próbuje na rece sie podniesc i nogami przebiera,coraz bardziej niebezpieczne się to robi,trzeba mocno trzymać.
Czekam na jej pierwszą pobudke,bo nie lubię wyrywania z pierwszego snu i juz mi oczy lecą...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:58   #2934
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53361765]Oj,dobrze, ze młodą do wanny przenieslismy,zanim zaczela tak wierzgac jak Hanie na brzych tata w wanniekladzie to zwykle próbuje na rece sie podniesc i nogami przebiera,coraz bardziej niebezpieczne się to robi,trzeba mocno trzymać.
Czekam na jej pierwszą pobudke,bo nie lubię wyrywania z pierwszego snu i juz mi oczy lecą...[/QUOTE]

Może kup taką matę antypoślizgową na dno wanny, żeby nie zaryła buźką

A ja cały dzien dziś w pidżamie he plus taki że się przebierać nie muszę hah
Kurcze odcisk mi się zrobił przy obieraniu tej marchewki i musiałam 2 palce kwaskiem cytrynowym potraktować bo się zapuściły
Gorączki niby niemam, ale do końca dobrze się nie czuję, chyba czas do łóżka. Adriana to ciezko powiedzieć kiedy wstanie, niema stałych pór. A wczoraj jak tak mało pobudek było to prawy cycek mnie bolał, wogole kilka razy zatykały mi się już w nim kanaliki, boli to na szczęście nie cały cycek i nie tak często to mam.
Stary 2015-11-05, 23:04   #2935
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

To mam tak samo

Cytat:
Dziewczyna oskarżona o stalking, odmówiła badań psychiatrycznych i siedziala w celi dla 'N'
Matka z córka chora na epilepsje, ktora ma zatarg z sąsiadem
I fikcyjna sprzedaż domu miedzy kobieta a rzekomym przyjacielem, teraz grozi jej eksmisja z córka chora na zaburzenia związane z samookaleczeniem sie i wyrywaniem wlosow(nie pamietam fachowej nazwy) w materiale było wspomniane, ze ciagle w domu jej włosy były znajdowane a na głowie miała łyse placki, oglądałam z mężem to
stwierdził, ze to zupełne jak ja-nie ma to jak rozładować napięcie
O masz. A co to cela dla N?

Maciuś
Stary 2015-11-05, 23:27   #2936
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
To mam tak samo

O masz. A co to cela dla N?
dla niebezpiecznych.
pomaranczowe kombinezony itd
Stary 2015-11-05, 23:58   #2937
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
dla niebezpiecznych.
pomaranczowe kombinezony itd
Nieźle i kogo przesladowala?

Maciuś
Stary 2015-11-06, 07:53   #2938
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Nieźle i kogo przesladowala?

Wiesz co to była tak zagmatwana sytuacja, ze do końca nie mogłam sie połapać sąsiedzi ja nękali, wyzywali od celebrytek, bo brała udział w Rolnik szuka zony, ona za to ich skarżyła i wszystko inne, łącznie z postanowieniami sadu i chyba sad w koncu zlecił badania psychiatryczne, którym sie nie chciała poddać i taki finał
Stary 2015-11-06, 08:09   #2939
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Za wygodnie nie jest, ale okoliczności zmuszają do zmian U nas niema "spokojnie myję" u nas jest bieg bieg żeby jak najmniej rowścieczuć córkę i fik na brzuszek
Kurcze dalej tak Ada nie lubi się kąpać? Nasz Filip zawsze zadowolony jak do wody wejdzie. Musze pomyśleć o basenie

Cytat:
Haha ja chyba jednak anal ( oczywiście chodzi mi tylko o badanie żeby nie było )

Stary 2015-11-06, 08:11   #2940
madzixx88
Zakorzenienie

Witam sie
U nas dzis w nocy dwa podawania smoka, bo sie corcia budziła ale ostatecznie dospala do 7, choc myślałam ze zabije meza jak juz wstał i poprawiał Ale w lozeczku a ona zaczela sie kręcic i myslalam, ze pospane no ale usnęła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości