|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Karen ja tez mam reczny ale nie wiem jakiej firmy, bo nawet nie zagladalam do kartonika :P
Nebula, tygrysek Odebralam caboo, TZ za pierwszym razem sie zaplatal :P jutro zrobie za dnia zdjecia i wrzuce ![]() A teraz gesslerowa w tv :P Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powiedz mu wprost, że nie możesz dokończyć tego projektu, że X też to zrobi dobrze, Ty możesz to najwyżej sprawdzić. Raczej poszłabym w wytłumaczenie, chopy sugestii nie ogarniają. Level hard dla nich
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Rozeznanie
|
Ja też
W niedzielę mam urodziny, ciekawe czy będzie pamiętać Chyba mi nigdy życzeń nie złożyła eh...Cytat:
Nebula Śliczny tygrys ![]() Przeżyłam chwilę grozy Mój kochany łobuziak wszedł na komodę i zleciał. Nieszczęśliwie bo tyłem prosto na kant stolika. W pierwszym momencie widziałam tylko krew bo lało mu się z buzi i z głowy Uf na szczęście nic mu nie ma poza rozwaloną wargą i rozciętą głową. Nie wymiotuje, zachowuje się jak gdyby nic. Co przeżyłam to moje, ale ten strach w pierwszym momencie |
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Iola o matko
Obserwuj go przez najbliższe 48 h |
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Iola maaaasakra, mam nadzieje, że nic się nie będzie dziać. A ta rana na głowie nie jest głęboka? Może trzeba szyć?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Guza ma za to dużego Wykończy mnie to dziecko, zablokowałam mu szufladę to teraz stolik sobie podsuwa żeby na tą komodę wejść. No przecież mebli z domu nie wyniosę
|
|
|
|
|
#3878 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
niepozornadaj znac jak przyjdą, strasznie mi się podobają od nich te kocyki, zastanawiałam się czy nie kupić kompletu do wózka, żeby mieć do kołyski a z czasem i do wózka.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byliśmy w Rosmannie, kupiłam już chyba wszystkie co potrzebne wziełam: Pampersy 1 - 1 paczka 23 sztuki Pampersy rosmannowe 2 - 1 paczka 42 sztuki (wiecie coś na ich temat, wzięłam na próbę bo miałam zniżkę) BabyDream - olejek Babydream - kremowy płyn do kapieli Duże waciki |
||||||
|
|
|
#3879 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory się nad tym zastanawiamy.Bacznie obserwuj dziecko, zwłaszcza tę noc.
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odp. w sprawie laktatora
Zastanawiam się czy nie kupić jednak wczesniej przy okazji zamówienia na gemini (koszuje ten z Aventu 107zł) ... Moja mama mi doradziła żeby lepiej kupić wcześniej bo np. ona często musiała sobie odciagać pokarm ![]() A mam do Was jeszcze jedno pytanie (do zamawiających na Gemini): - porównywałyście może ceny pampersów? - to samo tylko z proszkami do prania? Bo nie wiem czy się opłaca czy lepiej stacjonarnie no i jaki proszek? iola14 o kurde aż się przeraziłam czytając dobrze że to nic poważnego uf...
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pampersy i proszki mają dobrą cenę, więc śmiało możesz zamawiać Ja będę używać Lovela.
|
|
#3886 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ostatnio ciagle mam ochotke na gazowane napoje jakies. W ogole ciagle chce mi sie pic. A tz kochany ![]() Cytat:
![]() Biedna z ta praca ![]() Cytat:
Ja sie wciaz waham czy juz kupowac, Mama moja miala problemy z karmieniem mnie na poczatku, a potem jak sie rozhulalam to do 2 roku zycia mnie karmila z cyca ale tez myslalam o avencie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
mój nałóg do 6 msc
na początku to tylko pepsi wchodziło Jadłabym za to cały czas owoce i to mi chyba nie przejdzie do porodu ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- dobra spadam spać |
|
|
|
#3889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od wczoraj zjadlam chyba z kilogram jablek ![]() A pepsi tez mi smakuje niestety :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zjadlam jablko I pije zimna cole wisniowa
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ja bym z kibla chyba przez całą noc nie wyszła
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
A owoce to moja milosc od poczatku ciazy
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo. Wcześniej były jagody, malinki i truskawki, później jabłka i śliwki, a teraz mandarynki i pomarańcze.
|
#3894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Latem zajadalam sie nektarynkami i malinami ![]() A truskawki wyjatkowo mi w tym roku nie wchodzily ![]() Ale tez jem duzo wiecej owocow w ciazy niz przed faza na jablka aktualna, bo banany to jem srednio co dwa dni od zawsze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Jak ja Ci tej coli zazdroszcze w tej chwili to nie masz pojecia.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez.... Po porodzie chyba z 2l wypije :P
Czas spac, dobranoc ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
wszystkie widze mamy podobne smaki
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy w Polsce jest taka różowa wersja" perfum free" babydream ? Ja dziś zauważyłam, że jest u nas jest i jest droższa od niebieskiej.
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
nie dam rady was nigdy nadrobić mimo że na zwolnieniu jestem haha. widzę tylko że tu jakieś 50/70 dni nam zostało - proszę przestać pisać takie rzeczy bo jesteśmy z remontem w czarnej pupie...dzisiaj przyszpiliłam tego fachowca od cudownej ekipy i powiedział że tylko żeby wyburzyć schody potrzebują DWADZIEŚCIA DNI. nie wiem czym chcieli to robić, łyżeczką do herbaty? i kolejne TRZYDZIEŚCI na nowe schody (ale to akurat zrozumiałe bo muszą wyschnąć). zasadniczo jutro mąż idzie drugi dzień do pracy a ja będę dzwonić, dzwonić i dzwonić, szukając ekipy która może zacząć JUŻ i zrobić najważniejsze rzeczy jak najszybciej. w szoku jestem jak tutaj niektórzy pracują
![]() a i widziałam też rozmowę o paczkach - do mnie rodzice dzisiaj dwie paki po 20kg wysłali, już nie mogę się doczekać aż dojdą <3 i po tym jak postraszyłam sklep od wózka że wycofam płatność przez bank, nagle WYSŁALI WÓZEK - powinien dojść w ciągu tygodnia, będę mogła go obejrzeć już niedługo <3
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

W niedzielę mam urodziny, ciekawe czy będzie pamiętać
Chyba mi nigdy życzeń nie złożyła eh...
Mój kochany łobuziak wszedł na komodę i zleciał. Nieszczęśliwie bo tyłem prosto na kant stolika. W pierwszym momencie widziałam tylko krew bo lało mu się z buzi i z głowy
Uf na szczęście nic mu nie ma poza rozwaloną wargą i rozciętą głową. Nie wymiotuje, zachowuje się jak gdyby nic. Co przeżyłam to moje, ale ten strach w pierwszym momencie