Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 15:53   #211
sysa09
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Madzia, a dlaczego nie na szaro?

Czy ktos jeszcze tak jak ja, uzaleznil sie od serialu "Singielka"?
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 17:23   #212
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyLo Pokaż wiadomość
grunt żeby ćwiczyć mniej ważne co i ile, już sukcesem jest samo ruszenie dupy ;p
ja zmykam na siłke bye
Prawda, ale co się ćwiczy to też różnica

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Madzia, a dlaczego nie na szaro?

Czy ktos jeszcze tak jak ja, uzaleznil sie od serialu "Singielka"?
Bo szary zarezerwowały już inne baby i szary jest mało widoczny a to ma być BARDZO widoczne
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 18:13   #213
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez aza3994
Ania89 nie przejmuj sie, poczatki zawsze sa trudne i nudne, musisz wywiedziec sie co i jak a potem bedzie z gorki
Cytat:
Ania89, Aza ma racje, poczatki zawsze najtrudniejsze, sa ciezkie ze wzgledu na to, ze nie zna sie ludzi, nie wiadomo czego sie spodziewac, komu mozna zaufac. Ale bedzie dobrze, najgorsze powoli za Toba
Cytat:
Napisane przez Butterfly_27
Ania89 Też nigdy nie lubiłam w pracy tego jak nie ma co robić, bo wtedy czas taaak wolnooo leci. Mam nadzieję jednak, że szybko się wkręcisz
no wiem, wiem, początki są straszne. Ale najgorsze jest to że tu nie ma takiego typowego szkolenia wstępnego, jak zawsze miałam w poprzednich pracach-że szkolą Cie jakiś tam określony czas i wszystko tłumaczą jak krowie na rowie. Wiadomo, że teoria to teoria, praktyka co innego, ale jakieś podstawy są. A tu nic. Wszystko tak naprawdę muszę ogarnąć sama. Kierownik pomaga, no ale też nie ma czasu, żeby siedzieć ze mną po 8h i wszystko tłumaczyć, więc maskara.
Ja nic nie wiem, a tego jest masa i ogólnej wiedzy i ofert i masa aplikacji których się trzeba nauczyć itd itp dzisiaj też w sumie 8h przesiedziałam, coś tam czytałam itd, ale ja nawet nie wiem na czym mam się skupić, co jest najważniejsze itd a kierownik już mi dzisiaj mówił, że generalnie zaraz będę miała dostępy to mogę zacząć pracować-ale niby jak jak nic nie wiem? generalnie wiem, że najlepiej to właśnie tak na głęboką wodę rzucić, bo wtedy faktycznie ogarniasz, masz konkretną sprawę, ktoś zawsze pomoże itd ale przeraża mnie ta perspektywa no ale jakoś to będzie. Póki co żyje tylko tym, że jutro już piątek i potem weekened i w końcu odeśpię

Cytat:
Napisane przez aza3994
A co do studiów... Studiuje zarzadzanie i inzynierie produkcji na poli i raczej staram sie chodzić na wyklady - zawsze troche poslucham, a ja mam dobra pamiec, potem nie musze sie uczyc. Jestem osoba, ktora nie lubi uczyc sie z książek teorii duzo na raz i zakuwac, u mnie wszystko musi leciec na zrozumienie
no ja studiowałam na uniwerku, więc trochę łatwiej no a jak tyle zapamiętujesz, to może faktycznie warto chodzić
bo ja jak już się wybrałam nawet na jakiś wykład to i tak nie słuchałam, tylko rozwiązywałam krzyżówki itd

Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Rozmawiałam wczoraj z przyjaciółką (ostro uczęszczającą do Fitness Klubu). Uświadomiła mi, że powinnam najpierw pozbyć się tłuszczyku poprzez dietę jeśli chciałabym mieć ładne, widoczne mięśnie brzucha... Myślicie, że to prawda? Najpierw dieta - potem ćwiczenia?
abs robi się w kuchni, więc jeżeli chodzi o brzuch to głównie dieta
a co do ćwiczeń, to brzuch akurat pracuje przy praktycznie każdych ćwiczeniach, więc jak dieta jest dobra, to nie trzeba go nie wiadomo jak katować żeby był fajny

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Melduję zaliczony rowerek 86min (37km). Chciałam dzisiaj poćwiczyć killera no ale cóż, łydki mnie bolą jeszcze po przedwczorajszym

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość

moje problemy pomalu sie rozwiazuja.
  • mieszkanie - jest!
  • praca (rozmowa z szefem) - w przyszlym tygodniu
  • Auto - jak najszybciej chce kupic.. zakochalam sie w VW Golf VII
super, że wszystko Ci się układa

Cytat:
Co do diety to tak jak u mnie, nie cierpie ograniczeń i żadna dieta nie jest dla mnie odpowiednia Mogę sobie ograniczać chleb, zamieniać go na ciemny, jeść mniej węglowodanów, ale według swoich potrzeb a nie wg jakiejś diety.
ja też nie lubię ograniczeń i wg mnie najlepsza dieta to MŻ-mniej i zdrowiej ale z rozsądkiem, bo czasem można trochę odpuścić i to najlepsze rozwiązanie

Cytat:
A jak kiedyś zaczynałam biegać z siostrą, to sobie wyznaczaliśmy cele, np dzisiaj biegniemy do Tesco (miałam tam 3km) i tak przez jakiś czas, za 2 tygodnie biegniemy do Carrefoura (5,6km w jedną), a potem bumm wybrałyśmy się do mojej teściowej, 1/3 drogi podjechałyśmy pksem a resztę przebiegłyśmy, czyli 20km, a później odważyłyśmy się biec już bez podjeżdżania, wychodziło mnie to od 35 do 40km, zależy od trasy Tylko te dalekie trasy to był trucht połączony z chodzeniem a w tym też 30min przerwy, żeby nie było
podziwiam, ja bym chyba umarła na takim dystansie

Cytat:
Napisane przez LilyLo Pokaż wiadomość
Może któraś z Was tak ma, że przy bieganiu, albo szybkim chodzie odczuwa ból piszczeli? U mnie to nawet przy normalnych chodzeniu jest nie do zniesienia i zawsze w płaskich butach się pojawia...
ja czasem tak miałam że przy szybkim chodzeniu właśnie mnie bolały piszczele. Ale ja zauważyłam, że tak mi się robi jak miałam taki bardzo zasiedziały tryb życia-w pracy 8h na z ćwiczeniami odpuszczałam, z dietą też średnio i wtedy tak się zdarzało
ale po zmianie diety i wprowadzeniu na nowo regularnych ćwiczeń zanikało

Cytat:
Lily jak biegasz na bieżni to też tak masz, że na dworze jesteś w stanie szybciej biegać a na bieżni przy tej samej prędkości to byś padła?

Melduję zaliczone ćw. z Mel B i Tiffany, w sumie 39min
ja mam tak, że na bieżni mogę biegać i biegać, ale na dworze trochę się przebiegnę i umieram.
Ale u mnie głównie problem z oddychaniem, bo nie przyzwyczajona jestem do ruchu na świeżym powietrzu i przy bieganiu na dworze po prostu mnie zatyka i ciężko się biega. Dla mnie ogólnie bieganie jest najcięższe ze wszystkich aktywności, ale na bieżni jakoś to jeszcze idzie, ale na dworze ciężko ale przy regularnym bieganiu była poprawa

szalejesz z ćwiczeniami

Cytat:
Dziewczyny mam prośbę, żeby w piątek podać jeszcze raz swój wzrost, wagę przed odchudzaniem, obecną i wagę docelową na czerwono, żebym kogoś nie pominęła
ja jutro się nie zważę, bo przed pracą na pewno o tym zapomnę
ale w sobotę się postaram, bo muszę sprawdzić jak sytuacja wygląda
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 18:30   #214
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania89 No właśnie jednym jest łatwiej biegać na dworze innym na bieżni. Na dworze mogę biegać i biegać, a na bieżni dość szybko się męczę Ja kiedyś też jak zaczynałam bieganie to nie umiałam tchu złapać, dusiłam się, bieganie to była ostatnia rzecz którą chciałabym robić, a teraz uwielbiam. Ale się człowiek zmienia co nie? A z WF kiedyś byłam jedna z najsłabszych w bieganiu, przebiec 1,5-2kg to był mega wyczyn, a teraz to bym tej mojej wrednej grubej babie z Wf-u pokazała jak się biega
Stary 2015-11-05, 18:44   #215
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 No właśnie jednym jest łatwiej biegać na dworze innym na bieżni. Na dworze mogę biegać i biegać, a na bieżni dość szybko się męczę Ja kiedyś też jak zaczynałam bieganie to nie umiałam tchu złapać, dusiłam się, bieganie to była ostatnia rzecz którą chciałabym robić, a teraz uwielbiam. Ale się człowiek zmienia co nie? A z WF kiedyś byłam jedna z najsłabszych w bieganiu, przebiec 1,5-2kg to był mega wyczyn, a teraz to bym tej mojej wrednej grubej babie z Wf-u pokazała jak się biega

no mnie bieganie strasznie męczy, ale to uwielbiam w trakcie jest ciężko, ale już po, jak się da radę to takie uczucie zadowolenia i w ogóle i też fajne efekty mi dawało, więc teraz czekam na wiosnę i znów będę wyciągać TŻ na bieganie, bo sama nie lubię, a teraz już dla mnie za zimno na takie aktywności
Stary 2015-11-05, 18:56   #216
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość

no mnie bieganie strasznie męczy, ale to uwielbiam w trakcie jest ciężko, ale już po, jak się da radę to takie uczucie zadowolenia i w ogóle i też fajne efekty mi dawało, więc teraz czekam na wiosnę i znów będę wyciągać TŻ na bieganie, bo sama nie lubię, a teraz już dla mnie za zimno na takie aktywności
A mój właśnie poszedł godzinne pobiegać, raz na jakiś czas mu tak odbija
Stary 2015-11-05, 19:08   #217
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
A mój właśnie poszedł godzinne pobiegać, raz na jakiś czas mu tak odbija
Może synek go zmobilizowal do aktywnosci

Moj jeszcze potem idzie na piłkę nie wiem jak mu sie chce o tej godzinie i po takim zimnie biegac,no ale co kto lubi

Ja juz dzisiaj slodki relaks

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-05, 19:30   #218
LilyLo
Raczkowanie

hmm męczyły mnie te piszczele za każdym razem, dziś w końcu wylałam tutaj żale i dziś zero bólu -.-
2 dzien za mną i na diecie i na siłce, oby tak dalej

też singielke oglądam namiętnie
Stary 2015-11-05, 21:26   #219
Liviene
Raczkowanie

tęskniłyście?

miałam ciężki, okropny dzień ;(
ledwie żyje, tyle emocji, stresu, smutku, zmęczenia, płaczu - na mnie jedną...
poćwiczone, niewiele, ale zawsze 10minutowy trening brzucha Mel B, Body ekspres Chodakowskiej 12 minut (rozgrzewka i pierwsza runda), z dwie minuty Treningu Ewki z Beatą Sadowską, ale nie dałam rady, jakoś tak bez siły jestem i trochę przysiadów. Źle, bo jadłam dziś naleśniki słodkie, chyba z 2 i pół, na szczęście bez nadzienia. Eh, cukier w diecie strasznie mi doskwiera. Jutro postaram się zważyć (nie mam wagi w mieszkaniu)
Liviene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:37   #220
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liviene Pokaż wiadomość
miałam ciężki, okropny dzień ;(
ledwie żyje, tyle emocji, stresu, smutku, zmęczenia, płaczu - na mnie jedną...
co sie dzialo,ze taki okropny dzien?
Jutro będzie lepiej
Stary 2015-11-06, 05:11   #221
_Malbora_
Raczkowanie

Butterfly widzisz podobno stosując dietę jakąkolwiek, aby uniknąć jo-jo należy przeprowadzić ją do samego końca. Chociaż w praktyce z tym akurat może być różnie...

Ja właśnie wcinam śniadanie: 1/2 jajka na twardo, 1/4 chudego białego sera, pomidor i gotowany brokuł (z promocji w Lidlu 2,79 - gdyby któraś miała ochotę)

Dziewczyny... wczoraj zostałam zaproszona na randkę do kina.
Poszliśmy na film "Łowca Czarownic". Przeżyłam szok i najadłam się wstydu... Gościu przyszedł w garniturze pod krawatem
_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-06, 06:04   #222
Butterfly_27
Zakorzenienie

Liviene a co się stało, że masz zły humor? Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej

Malbora tylko problem w tym, że dieta Dukana jest jak on to napisał "do końca życia" Jest mnóstwo diet zdrowych i nie zdrowych, ale już mi się nie chce, ja się nie umiem do żadnej dostosować, wolę robić to po swojemu
Yyy do kina w garniturze, może mu się z operą pomyliło A może pracuje gdzieś np w banku i był po pracy

Ja byłam wczoraj w sklepie w Kauflandzie i były rózne warzywa za grosze, brukselki cała siatka za 10centów (a kosztowały 1euro), kalarepa za 20centów itp Nie były to rzeczy już nieświeże tylko tak poprzeceniali, nie wiem dlaczego. Brukselek nie znoszę, ale kalarepkę bym zjadła, tylko zastanawiam się jak ją przyrządzić bo nigdy nic z niej nie robiłam, dawniej to jadłam taką surową prosto z ogródka

Melduję zaliczony rowerek 84min (34,7km) i do tego ćw. z Mel B i Tiffany (20min)

Dzisiaj się nie ważę tylko jutro, zrobię pomiary, zdjęcia, aż się boję na siebie patrzeć a potem następne ważenie w następny piątek
Dzisiaj sukces bo nie weszłam na wagę, a tak to zawsze codziennie na nią wchodzę i potem mam doła
Stary 2015-11-06, 07:02   #223
sysa09
Zakorzenienie

Dzien dobry

Madzia, wlasnie dlatego nie kupuje wagi, wazylabym sie codziennie a to bezsensu Wazysz sie codziennie, a w dzien wazenia sie nie zwazylas, kobiety Brawa za rowerek Wow, swietna promocja, skorzystaj bo to za grosze wrecz, na pewno cos wymyslisz, poszukaj inspiracji u wujka google

Malbora, a moze po prostu chcial dobrze wypasc? Ale jak randka tak ogolnie? Jak facet, pomijajac ubior?

Liviene, co jest mala? Glowa do gory, cokolwiek by sie nie dzialo, bedzie lepiej. Ja tez nie mam wagi

Ja jeszcze w lozku, na zewnatrz mróz, nie chce sie wychodzic .
30.06.2018
Stary 2015-11-06, 07:34   #224
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska nieee, już 2 dzień się nie ważę Powiedziałam sobie, że będę się ważyć co 3 dni a potem co 5 dni, a później co 7 dni w piątki

Dzisiaj znowu na kurs, aleee mi się nie chce, ja chcę weekend Pewnie na kursie będzie mi czas wolnoo leciał
Stary 2015-11-06, 07:54   #225
ania8628
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Możecie mnie od razu zabić - wczoraj tylko 30 minut rowerka!. Mój mąż nie chciał wczoraj popilnować synka żebym mogła spokojnie popedałować, więc myślę sobie dokończę jak mały pójdzie spać, a ja zasnęłam razem z nim....

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Madzia wymiatasz z tym rowerkiem
ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-06, 07:56   #226
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Możecie mnie od razu zabić - wczoraj tylko 30 minut rowerka!. Mój mąż nie chciał wczoraj popilnować synka żebym mogła spokojnie popedałować, więc myślę sobie dokończę jak mały pójdzie spać, a ja zasnęłam razem z nim....
Baty dla męża.
Mój synek wczoraj znowu obudził się z płaczem, więc przerwałam trening po 25 km. Od kiedy palimy w piecu Misiek gorzej śpi. Musimy kupić nawilżacz powietrza i dłużej wietrzyć pokój i może pomoże.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 08:04   #227
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Baty dla męża.
Mój synek wczoraj znowu obudził się z płaczem, więc przerwałam trening po 25 km. Od kiedy palimy w piecu Misiek gorzej śpi. Musimy kupić nawilżacz powietrza i dłużej wietrzyć pokój i może pomoże.

Może na razie wieszaj mokrą pieluchę, albo ręcznik na kaloryfer - zawsze jakoś zmieni się powietrze ( mi tak położna radziła jeszcze jak przyjeżdżała do synka).

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

A jak kiedyś byliśmy z Mikołajem(mój synek) w szpitalu, to tam dziewczyny bezpośrednio na łóżeczko dzieci wieszały te mokre pieluszki, tam było strasznie suche powietrze
Stary 2015-11-06, 08:06   #228
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Może na razie wieszaj mokrą pieluchę, albo ręcznik na kaloryfer - zawsze jakoś zmieni się powietrze ( mi tak położna radziła jeszcze jak przyjeżdżała do synka)
Spróbuję tak zrobić dzisiaj przed snem.
Stary 2015-11-06, 10:43   #229
sysa09
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja uciekam, trzymajcie kciuki, zeby pogoda sie udala
Wspanialego weekendu laleczki
30.06.2018
Stary 2015-11-06, 10:59   #230
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
Wzajemnie
Stary 2015-11-06, 11:16   #231
aza3994
Zakorzenienie

Hej hej

Sysa udanego wyjazdu!!! Bawcie sie swietnie!!!

Malbora no no, ale chlopak sie odwalil. Rzeczywiscie glupia sytuacja troche. Ale garnitur "jak na komunie" czarny i ciezki czy taki bardziej codzienny? A sam facet jakie wrazenie?

Madzia trzeba bylo pokuppwac, ja uwielbiam brukselke i kalarepke. Kalarepe faszeruje sie fajnie

Dziewczynki wczoraj bylam na keratynowym prostowaniu wlosow i jestem zachwycona zobaczcie efekty, wrzucam zdjecie przed ( sa takie mega brzydkie bo po umyciu mocno oczyszczajacym szamponem i wysuszeniu bez rozczesywania) i po zabiegu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1446808471859.jpg (65,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1446808487414.jpg (48,6 KB, 11 załadowań)

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 11:19   #232
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Hejka! Można jeszcze dołączyć? Własnie skończyłam z obżarstwem: /
Potrzebuję wsparcia,motywacji,kopnia ków i mogę dać to samo
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:33   #233
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania86 dla mężą baty, a to że poćwiczyłaśmniej to sięnie przejmuj, świat sięnie zawali Ja ćwiczę dopóki nie ma dzieci w domu albo jak jeszcze śpią

Cytat:
Udanego urlopu

Cytat:
Napisane przez -mimbla- Pokaż wiadomość
Jasne, że można. Witamy Napisz coś więcej o sobie.

Możecie mnie bić, prać ale to nie moja wina. Na kursie dzisiaj znajoma miała urodziny i przyniosła tort, każdemu już rozdała kawałek tortu i po 2 batoniki, Tort musiałam zjeść, mimo że broniłam się rękami i nogami, a batoniki schowałam i dam dzieciom Należą się baty czy nie?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Daguś ooo ja ale masz śliczne długie i proste włoski. Moje to są takie zniszczone. Ile takie cudo kosztuje?
Stary 2015-11-06, 13:20   #234
LilyLo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny... wczoraj zostałam zaproszona na randkę do kina.
Poszliśmy na film "Łowca Czarownic". Przeżyłam szok i najadłam się wstydu... Gościu przyszedł w garniturze pod krawatem
no jak ma taki styl, ale już krawat mógł sobie darować...

Cytat:
Napisane przez -mimbla- Pokaż wiadomość

ja cały z tym walcze, więc wspólna motywacja na pewno pomoże

aza jakie włosy śliczne

Dziewczyny, jestem wkurzona, rozwaliłam sobie tryb dnia i teraz właśnie wstałam siedziałam do rana i teraz nie wiem co mam robić... całe plany na piątek poszły w las, dziś pewnie też przesiedze do rana a jutro mam cały dzień na uczelni (weekendami robie podypl) i pewnie będę zdychać. Ni w 5 ni w 10 nie pasuje mi dziś pójście na siłke teraz wrrr

Edytowane przez LilyLo
Czas edycji: 2015-11-06 o 13:21
LilyLo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:08   #235
aza3994
Zakorzenienie

Mimbla witaj przedstaw sie nam

Madziula chociaz dobry byl tort? z mojej strony jestes rozgrzeszona dziekuje Ci bardzo, ja teraz mam idealnie prosciutkie i odzywione po tym zabiegu. Zaplacilam 300zl, ale ja mam duzo wlosow i dlugie. Efekt jest do pol roku, zobacze jak sie bedzie trzymalo, na razie wyglada nieziemsko

Lily to co Ty tak sobie rozwalilas dobe? Co robilas do rana

Ja mam dzis gosci - tata mial wczoraj imieniny, dzis jest imprezka. Jest sporo jedzonka i moj ulubiony tort kajmakowy weekend bedzie pelen grzechow, a od poniedzialku rusza pelen detoks.

Agus co to do nas nie wracasz? Jak tam obzarstwo wyjazdowe?

3/2017
Stary 2015-11-06, 14:14   #236
LilyLo
Raczkowanie

aza no ja tak żyje... po studencku ;p raz śpie w nocy raz w dzień i weź mnie ogarnij ;p kwestia też tego że od północy mam nielimitowany internet i wtedy właśnie zaczyna się oglądanie wszystkiego z całego dnia ;p
lece dziś na zakupy, może ogarnę się z siłownią

któraś z Was robiła przez dłuższy okres planki/deske? Jakieś spektakularne efekty? Mnie zdarza się od czasu do czasu porobić, ale nigdy jakoś dłużej niż tydzień nie wytrwam
Stary 2015-11-06, 14:16   #237
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Mimbla witaj przedstaw sie nam

Madziula chociaz dobry byl tort? z mojej strony jestes rozgrzeszona dziekuje Ci bardzo, ja teraz mam idealnie prosciutkie i odzywione po tym zabiegu. Zaplacilam 300zl, ale ja mam duzo wlosow i dlugie. Efekt jest do pol roku, zobacze jak sie bedzie trzymalo, na razie wyglada nieziemsko

Lily to co Ty tak sobie rozwalilas dobe? Co robilas do rana

Ja mam dzis gosci - tata mial wczoraj imieniny, dzis jest imprezka. Jest sporo jedzonka i moj ulubiony tort kajmakowy weekend bedzie pelen grzechow, a od poniedzialku rusza pelen detoks.

Agus co to do nas nie wracasz? Jak tam obzarstwo wyjazdowe?
A ja mam mało włosów to zapłaciłabym mniej? I one tak same od siebie potem po każdym umyciu są gładkie czy trzeba za każdym razem prostować prostownicą? Dziękuję za rozgrzeszenie, w domu zjadłam te 2 batoniki co chciałam dać dzieciom bo się okazało, że są z alkoholem i do tego zjadłam 1/3 paczki chipsów, z tego też dostanę rozgrzeszenie?

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2015-11-06 o 14:17
Stary 2015-11-06, 15:02   #238
aza3994
Zakorzenienie

Madzia za to rozgrzeszenia juz nie będzie!!
Tak, zaplacilabys mniej - zalezy to od ilosci zuzytej keratyny. Po każdym myciu, nawet bez suszenia beda sie ladnie ukladaly na prosto, nie trzeba juz ich dodatkowo prostowac

3/2017
Stary 2015-11-06, 15:13   #239
bejata440
Zakorzenienie

Aza kocham twoje włosy !!!!!!!!
Ja krotko melduje sie - pokoj prawie urządzony)
Dzisiaj 11 km przegadane , fajny bieg w słoneczku.
Stary 2015-11-06, 15:45   #240
Anulka_p
Zakorzenienie

Właśnie próbuję jakoś zejść z rowerka. Dupsko mnie boli, ale 35 km w 66 minut przejechane!!! 😍

Podam wzrost i wagi od razu. 165 cm. Waga na początek akcji 62,5 kg, a dziś już tylko 62,2 kg. ;-) Cel do końca roku to 59 kg. 😊😊
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości