![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madzia, a dlaczego nie na szaro?
![]() Czy ktos jeszcze tak jak ja, uzaleznil sie od serialu "Singielka"? ![]()
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nic nie wiem, a tego jest masa i ogólnej wiedzy i ofert i masa aplikacji których się trzeba nauczyć itd itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bo ja jak już się wybrałam nawet na jakiś wykład to i tak nie słuchałam, tylko rozwiązywałam krzyżówki itd ![]() Cytat:
![]() a co do ćwiczeń, to brzuch akurat pracuje przy praktycznie każdych ćwiczeniach, więc jak dieta jest dobra, to nie trzeba go nie wiadomo jak katować żeby był fajny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale po zmianie diety i wprowadzeniu na nowo regularnych ćwiczeń zanikało ![]() Cytat:
Ale u mnie głównie problem z oddychaniem, bo nie przyzwyczajona jestem do ruchu na świeżym powietrzu i przy bieganiu na dworze po prostu mnie zatyka i ciężko się biega. Dla mnie ogólnie bieganie jest najcięższe ze wszystkich aktywności, ale na bieżni jakoś to jeszcze idzie, ale na dworze ciężko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale w sobotę się postaram, bo muszę sprawdzić jak sytuacja wygląda ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Ania89 No właśnie jednym jest łatwiej biegać na dworze innym na bieżni. Na dworze mogę biegać i biegać, a na bieżni dość szybko się męczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mnie bieganie strasznie męczy, ale to uwielbiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
hmm męczyły mnie te piszczele za każdym razem, dziś w końcu wylałam tutaj żale i dziś zero bólu -.-
2 dzien za mną i na diecie i na siłce, oby tak dalej też singielke oglądam namiętnie
#219 |
Raczkowanie
|
tęskniłyście?
![]() miałam ciężki, okropny dzień ;( ledwie żyje, tyle emocji, stresu, smutku, zmęczenia, płaczu - na mnie jedną... poćwiczone, niewiele, ale zawsze ![]() ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Butterfly widzisz podobno stosując dietę jakąkolwiek, aby uniknąć jo-jo należy przeprowadzić ją do samego końca. Chociaż w praktyce z tym akurat może być różnie...
![]() Ja właśnie wcinam śniadanie: 1/2 jajka na twardo, 1/4 chudego białego sera, pomidor i gotowany brokuł (z promocji w Lidlu 2,79 - gdyby któraś miała ochotę) ![]() Dziewczyny... wczoraj zostałam zaproszona na randkę do kina. Poszliśmy na film "Łowca Czarownic". Przeżyłam szok i najadłam się wstydu... Gościu przyszedł w garniturze pod krawatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Liviene a co się stało, że masz zły humor? Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej
![]() Malbora tylko problem w tym, że dieta Dukana jest jak on to napisał "do końca życia" ![]() ![]() Yyy do kina w garniturze, może mu się z operą pomyliło ![]() ![]() Ja byłam wczoraj w sklepie w Kauflandzie i były rózne warzywa za grosze, brukselki cała siatka za 10centów (a kosztowały 1euro), kalarepa za 20centów itp Nie były to rzeczy już nieświeże tylko tak poprzeceniali, nie wiem dlaczego. Brukselek nie znoszę, ale kalarepkę bym zjadła, tylko zastanawiam się jak ją przyrządzić bo nigdy nic z niej nie robiłam, dawniej to jadłam taką surową prosto z ogródka ![]() Melduję zaliczony rowerek 84min (34,7km) i do tego ćw. z Mel B i Tiffany (20min) ![]() Dzisiaj się nie ważę tylko jutro, zrobię pomiary, zdjęcia, aż się boję na siebie patrzeć ![]() ![]() Dzisiaj sukces bo nie weszłam na wagę, a tak to zawsze codziennie na nią wchodzę i potem mam doła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Madzia, wlasnie dlatego nie kupuje wagi, wazylabym sie codziennie a to bezsensu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malbora, a moze po prostu chcial dobrze wypasc? ![]() ![]() Liviene, co jest mala? ![]() ![]() Ja jeszcze w lozku, na zewnatrz mróz, nie chce sie wychodzic .
#224 |
Zakorzenienie
|
Syska nieee, już 2 dzień się nie ważę
![]() ![]() Dzisiaj znowu na kurs, aleee mi się nie chce, ja chcę weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Możecie mnie od razu zabić - wczoraj tylko 30 minut rowerka! ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Madzia wymiatasz z tym rowerkiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój synek wczoraj znowu obudził się z płaczem, więc przerwałam trening po 25 km. Od kiedy palimy w piecu Misiek gorzej śpi. Musimy kupić nawilżacz powietrza i dłużej wietrzyć pokój i może pomoże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może na razie wieszaj mokrą pieluchę, albo ręcznik na kaloryfer - zawsze jakoś zmieni się powietrze ( mi tak położna radziła jeszcze jak przyjeżdżała do synka). ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- A jak kiedyś byliśmy z Mikołajem(mój synek) w szpitalu, to tam dziewczyny bezpośrednio na łóżeczko dzieci wieszały te mokre pieluszki, tam było strasznie suche powietrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Spróbuję tak zrobić dzisiaj przed snem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja uciekam, trzymajcie kciuki, zeby pogoda sie udala
![]() Wspanialego weekendu laleczki ![]()
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Sysa udanego wyjazdu!!! Bawcie sie swietnie!!! Malbora no no, ale chlopak sie odwalil. Rzeczywiscie glupia sytuacja troche. Ale garnitur "jak na komunie" czarny i ciezki czy taki bardziej codzienny? A sam facet jakie wrazenie? Madzia trzeba bylo pokuppwac, ja uwielbiam brukselke i kalarepke. Kalarepe faszeruje sie fajnie ![]() Dziewczynki wczoraj bylam na keratynowym prostowaniu wlosow i jestem zachwycona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hejka! Można jeszcze dołączyć? Własnie skończyłam z obżarstwem: /
Potrzebuję wsparcia,motywacji,kopnia ków i mogę dać to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Ania86 dla mężą baty, a to że poćwiczyłaśmniej to sięnie przejmuj, świat sięnie zawali
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możecie mnie bić, prać ale to nie moja wina. Na kursie dzisiaj znajoma miała urodziny i przyniosła tort, każdemu już rozdała kawałek tortu i po 2 batoniki, Tort musiałam zjeść, mimo że broniłam się rękami i nogami, a batoniki schowałam i dam dzieciom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Daguś ooo ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja cały z tym walcze, więc wspólna motywacja na pewno pomoże aza jakie włosy śliczne Dziewczyny, jestem wkurzona, rozwaliłam sobie tryb dnia i teraz właśnie wstałam ![]()
samo się nie zrobi ![]() Edytowane przez LilyLo Czas edycji: 2015-11-06 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Mimbla witaj
![]() ![]() Madziula chociaz dobry byl tort? ![]() ![]() ![]() Lily to co Ty tak sobie rozwalilas dobe? Co robilas do rana ![]() Ja mam dzis gosci - tata mial wczoraj imieniny, dzis jest imprezka. Jest sporo jedzonka i moj ulubiony tort kajmakowy ![]() Agus co to do nas nie wracasz? Jak tam obzarstwo wyjazdowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
aza no ja tak żyje... po studencku ;p raz śpie w nocy raz w dzień i weź mnie ogarnij ;p kwestia też tego że od północy mam nielimitowany internet i wtedy właśnie zaczyna się oglądanie wszystkiego z całego dnia ;p
lece dziś na zakupy, może ogarnę się z siłownią któraś z Was robiła przez dłuższy okres planki/deske? Jakieś spektakularne efekty? Mnie zdarza się od czasu do czasu porobić, ale nigdy jakoś dłużej niż tydzień nie wytrwam
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-06 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Madzia za to rozgrzeszenia juz nie będzie!!
![]() ![]() ![]() Tak, zaplacilabys mniej - zalezy to od ilosci zuzytej keratyny. Po każdym myciu, nawet bez suszenia beda sie ladnie ukladaly na prosto, nie trzeba juz ich dodatkowo prostowac |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Właśnie próbuję jakoś zejść z rowerka. Dupsko mnie boli, ale 35 km w 66 minut przejechane!!! 😍
Podam wzrost i wagi od razu. 165 cm. Waga na początek akcji 62,5 kg, a dziś już tylko 62,2 kg. ;-) Cel do końca roku to 59 kg. 😊😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.