Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 09:11   #2971
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Moglabym ja juz ganiać, nie mam nic przeciwko a to podnoszenie to do siadania prowadzi czy raczkowania ?

Hehe agentka

No Lanzarote specyficzna wyspa
Ja bym pojechala na Waszym miejscu jak tylko macie możliwośc to bym sie nie zastanawiała nawet

Możliwość mamy, tylko moje dziecko nie tak ugodowe, że aż tak strasznie mnie nie ciągnie Teraz mamy inny plan, w Polskę ale to też nic pewnego, u mojego Tż wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie jadlam

Ja o kanarach słyszałam ze tam zawsze wieje i to dosc mocno. Prawda to?

Też slyszalam, ale chyba nie na wszystkich. Fuerteventura najbardziej wietrzna podobno.

Cytat:
Violka - wspolczuje porannego stresu.

Cytat:
Ja piłam herbatę z miodem jak byłam przeziębiona i wszystko ok

No to ryzykuje Tylko ja z mlekiem
Stary 2015-11-06, 09:15   #2972
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam foty i sa mega śmieszne, ale nie bede wrzucać, bo Ala by mnie zabiła za to

I ja...wygrzać troche dupke zima

A w temacie dupki to Ala podnosi ja i tak na boki na nogach sie zapiera ale tylko w swoim loseczku i na naszym łożku, tak jakby na miękkim podłożu jej szło a na macie nie robi tak, hmmm

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Oj to głodomorek jest ale konkretny facet z niego to i zjesc lubi
Albo pic mu sie chce-krótko ssie czy normalnie ?
Mój tez z początku tylko na miękkim podłożu sobie ćwiczył a teraz i na podłodze dźwiga dupke i się coś tam przemieszcza.
Wiesz różnie z tym ssanie czasem tylko jakieś 5-6 min a czasem konkretnie nawet 15.

Cytat:
Jejku. Fatalnie :/

Dzień dobry
U nas noc super. Zwlaszcza w porównaniu z poprzednią fatalną. Nie było ryku po zaśnięciu. 1.40 przewijanie bo kupe zrobił (w nocy to się zdarzylo jakies 3 m-ce temu). Nakarmilam. Ok.4 smok. 5.20 kp. Spaliśmy do 7.30. Młody by polezal jeszcze w łóżeczku bo jak wstaje to sobie gada, królika tarmosi. Dopóki mu sie nie pokażę to zajmuje sie sobą. Czasem jak mnie zobaczy też ale bywa że mnie zobaczy i znikne to jęk

PAVLINECKA - odezwij się
No to super widzisz jedna noc drugiej nierówna

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! U nas pierwsze karmienie przed 1 potem o 5 i przed 7. Pobudka 6.20.
I kufa o 5 pobudka przeze mnie! Obudził mnie płacz małej, patrzę niema jej obok, no nie wierzę, leżała na podłodze- spadła mi... A wydawała mi się taka niemobilna.. Musiała nogi do góry zadzierać zdaje mi się i tak na boki ehhh Nawet niechce myślec jak ona poleciała i to na podłogę bez dywaniku i na butelkę Żywca jakoś i chyba na brzuszek poleciala, dobrze nie pamiętam nawet. Aż tak głośno nie płakała, może tabardziej ją nie bolało ( Guzów też nie widać, chociaż bałam się że o obudowę łóżka się rąbnęła. Także od 5 prawie nie śpię, ciągali noskiem to ja już myśle może krew może coś ehh Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie...
Oj kurcze co te dzieci ostatnio tak spadają? Mam nadzieje ze nic nie będzie Adusi biedulka pewnie się wystraszyla. Mój to by się darł niemożliwie jak by tak spadł.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:16   #2973
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363522]Uuu, pewnie spadla na 4 lapy, nie martw sie,nic jej nie będzie. ja z moja sypiam czasem na sofie,biore ja po 4,5tej, ale ona z 3strony ma ograniczenia,sciane po boku,a na drugim boku ja leze. Ale w dzien mi spadla z sofy kiedys, tyle ze sie przekrecila tak szybciorem i na rece,brzuch poleciala jak kot. wydala okrzyk bojowy i popelzla dalej. Dzis do scianu doszla i lekko glowa stukala w nia to jej mowie, zeby uwazala co robi.i chyba zrozumiala bo zmienila trase.[/QUOTE]

Hehe świetna jest moja ulubienica
No mam nadzieje, najgorsze ze niewiem jak poleciała, na co zwrócić uwagę ale tak myśle może ta butelka z wodą trochę ją zamortyzowała ehh U nas z obu stron można spaść, chyba ze w poprzek będziemy się kładły.. Mąż powiedział że wróci do nas i będzie osłonka , ale i tak będę starała się ją odkładać do łóżeczka.
Stary 2015-11-06, 09:17   #2974
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363522]Uuu, pewnie spadla na 4 lapy, nie martw sie,nic jej nie będzie. ja z moja sypiam czasem na sofie,biore ja po 4,5tej, ale ona z 3strony ma ograniczenia,sciane po boku,a na drugim boku ja leze. Ale w dzien mi spadla z sofy kiedys, tyle ze sie przekrecila tak szybciorem i na rece,brzuch poleciala jak kot. wydala okrzyk bojowy i popelzla dalej. Dzis do scianu doszla i lekko glowa stukala w nia to jej mowie, zeby uwazala co robi.i chyba zrozumiala bo zmienila trase.[/QUOTE]

Uwielbiam Twoje opisy

Cytat:
Możliwość mamy, tylko moje dziecko nie tak ugodowe, że aż tak strasznie mnie nie ciągnie Teraz mamy inny plan, w Polskę ale to też nic pewnego, u mojego Tż wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie

Też slyszalam, ale chyba nie na wszystkich. Fuerteventura najbardziej wietrzna podobno.

Tak o tej slyszalam ze wietrzna i myślałam ze wszystkie

Julo rano jadł kaszkę. Mial taki wysmienity humor że cieszył się z rozdziawiona buzia. Raczkami i nóżkami machal. Kaszki nie dojadl of kors Zaczal lapac za miske i wczoraj wieczorem wybił tacie miske z ręki
Stary 2015-11-06, 09:21   #2975
Hanka20
Zakorzenienie

GOCZEK ciepło na dworze czy w domu? Na dworze dziś 0 stopni było przed 7 rano a w domu mamy 22-24 stopnie zależy jak sobie napalimy w kominku.

KANA wyjdę mimo wszystko nie wyobrażam sobie siedzieć w domu całe dnie. tylko krótsze te spacery będą do godziny max. Przecież z domu i tak trzeba wyjść choćby do sklepu na zakupy czy gdzieś coś załatwić. Ja wszędzie z dzieckiem jeżdżę. Dziś do babci się wybieram mojej.

VIOLKA ja ze dwa razy próbowałam do herbaty łyżeczkę miodu, większych ilości się jakoś boje.

Stary 2015-11-06, 09:21   #2976
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Moglabym ja juz ganiać, nie mam nic przeciwko a to podnoszenie to do siadania prowadzi czy raczkowania ?

Hehe agentka

Ja bym pojechala na Waszym miejscu jak tylko macie możliwośc to bym sie nie zastanawiała nawet
Pewnie zalezy od tego jakie dziecko ma plany moja zaczela najpierw pelzanie i raczkowanie. Siadanie dopiero wczoraj, ale tez tak na chwile,bo wiercidupcie mam.w miejscu nie usiedzi niestety. Kamilove chyba pisala lub BIRD,ze jej najpierw usiadla córka.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:22   #2977
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jadlam

Ja o kanarach słyszałam ze tam zawsze wieje i to dosc mocno. Prawda to?
Podobno na Fuercie wieje ale z drugiej strony ten wiatr jest potrzebny tam
Ja słyszałam, ze Kanary to super miejscówka na wyjazd z dzieckiem
I pogoda jest przez cały rok

Cytat:

A w Polskę gdzie ?
Ja to na okna tarasowe zbieram hehe ale nart nie odpuszczę w tym roku mimo wszystko
Z mlekiem tez piłam i z masłem możesz śmiało ryzykować
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:23   #2978
Hanka20
Zakorzenienie

GOCZEK pojetna ta Twoja Hania! Uśmiałam się z krzyku bojowego hehehe

Stary 2015-11-06, 09:25   #2979
siempre
Wtajemniczenie

Dzień dobry u mnie nocka średnia :/ mały całą noc od cycka nie chciał się odkleic a nad ranem o 6 jojcal że mu mleko nie leci. Po butli usnal i do tej pory śpi i też się martwię ze tak długo.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:27   #2980
Majka232
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiajace spiworki edisa. Odp.Wam na maile?

W poniedzialek zamowilismy lego dla synka. Kurierem i nie ma jeszcze a na jutro MUSI byc

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie nocka średnia :/ mały całą noc od cycka nie chciał się odkleic a nad ranem o 6 jojcal że mu mleko nie leci. Po butli usnal i do tej pory śpi i też się martwię ze tak długo.
Chory jest to śpi. Nie martw się
Stary 2015-11-06, 09:28   #2981
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Na pewno odsypia chorobę, gorączkę jeszcze ma?

Stary 2015-11-06, 09:35   #2982
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe agentka

My z Małą mieliśmy na wiosnę lecieć na Kanary, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo ten nieszczęsny remont kuchni nas finansowo zapewne wykonczy. Ale tak czy tak wybieramy się po nowym roku do mojego brata do Heidelbergu, wtedy bankowo samolotem, wiec się Mała przeleci pierwszy raz 😉 zresztą na Kanary leci się parę godzin, wiec przed taką wyprawą chciałabym zrobić próbnie krótszą trasę, a do DE idealnie 😉
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:43   #2983
DomimaZet
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane Moje :-*
Witam się już tu po takiej dość długiej nieobecności - chyba ponad tydzień...
Z ostatnich dwóch dni miałam ponad 300 postów i nadrobilam Was w końcu... Dużo naskrobalyscie Babeczki
Generalnie to nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego- chyba mi to wybaczcie... Jestem juz z Wami i mam nadzieje ze juz nic mi nie przeszkodzi w "wizazowym życiu".
Gratulacje wszystkim Dzieciaczkom i dumnym Mamusiom nowych umiejętności - widzę ze tu większość tak smignela do przodu - pięknie. Olaf pelza - trochę się stara raczkowac ale głowa za ciężka i niestety nic z tego... za to w ogóle nie widzi sensu w siedzeniu tylko wyrywa się na nogi. W szpitalu stanął sam :-/... tzn trzymał się męża za palce i się po prostu podniósł na własne nogi... cały czas jest tylko mama i mamaaaaa... No i to tyle z nowości bo ząbek jest tylko jeden nadal... ale za dużo ostatnio się dzieje wiec lepiej żeby póki co dały mu spokój....
Tesknilam za Wami. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Jesteście WIELKIE - Wasze kciuki naprawdę potrafią cuda :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:46   #2984
Majka232
Zakorzenienie

Domima - dobrze ze jesteś

Kana - remont kuchni z wymianą szafek to duzy koszt. Dobre auto mozna kupic
Stary 2015-11-06, 09:47   #2985
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam właśnie chyba że corkową zakroplę
A z jeziorami masz super, że tak blisko, zazdroszczę.
Mi tez zazdrosc, mi tez! Ja z mazur i 2jeziora to mam nawet w miescie swoim! 😃

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane Moje :-*
Witam się już tu po takiej dość długiej nieobecności - chyba ponad tydzień...
Z ostatnich dwóch dni miałam ponad 300 postów i nadrobilam Was w końcu... Dużo naskrobalyscie Babeczki
Generalnie to nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego- chyba mi to wybaczcie... Jestem juz z Wami i mam nadzieje ze juz nic mi nie przeszkodzi w "wizazowym życiu".
Gratulacje wszystkim Dzieciaczkom i dumnym Mamusiom nowych umiejętności - widzę ze tu większość tak smignela do przodu - pięknie. Olaf pelza - trochę się stara raczkowac ale głowa za ciężka i niestety nic z tego... za to w ogóle nie widzi sensu w siedzeniu tylko wyrywa się na nogi. W szpitalu stanął sam :-/... tzn trzymał się męża za palce i się po prostu podniósł na własne nogi... cały czas jest tylko mama i mamaaaaa... No i to tyle z nowości bo ząbek jest tylko jeden nadal... ale za dużo ostatnio się dzieje wiec lepiej żeby póki co dały mu spokój....
Tesknilam za Wami. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Jesteście WIELKIE - Wasze kciuki naprawdę potrafią cuda :-*
Fajnie ze wrocilas. Pawcio tez tak na nogach sie utrzymuje. Sztywne trzyma jak sie go postawi 😊
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:50   #2986
DomimaZet
Zakorzenienie

Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Maciusia ( Niezawsze jak tam dzisiaj? ) ... dla Bartusia -Siempre lepiej coś? ... chyba Martynka tez coś chora :-( - dobrze pamiętam? ...
Z Dużych chorowitkow to zapamiętałam Ciebie Violka - jak się dziś czujesz? Rany ale miałaś sytuacje z Adusia :-( - no spadają te nasze dzieci :-( - nawet oczy dookoła głowy nie wystarcza :-/- ale nie martw się napewno jest wszystko dobrze i Mała juz pewnie nie pamięta... :-******

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Domima - dobrze ze jesteś

Kana - remont kuchni z wymianą szafek to duzy koszt. Dobre auto mozna kupic
Kochana Gratki dla Julka Zebulka :-* - pięknie wystrzelił z tymi zębami - a jak starszy z oczkiem? Przyzwyczaił się do badań? Jak Ty się w ogóle czujesz?
Stary 2015-11-06, 09:50   #2987
gosiak0512
Zakorzenienie

Hejka.
Mala drzemie a ja pije kawe i sniadanie jem. Mam prasowanko ale nie wiem czy uda mi sie to ogarnac, najwyzej jak maz wroci to wieczorkiem ogarne.
Martyna chora. Wczoraj od rana goraczkowala, gil lecial jak z kranu i plakala strasznie. Pojechalam z nia do lekarza i dostala leki. Wieczorem dala koncert i pozno zasnela. Dzis juz troche lepiej jest.
Bylam wczoraj tez na szybkich zakupach lodowkowych a maz zostal z trojca i zajrzalam do Roska. Kupilam dwa lakiery Sally Hansen i wreszcie trafilam na takie co chcialam do kiedy ta promka? Bo jeszcze bym dokupila :P
Dostalam tez pierwszy okres. Bezbolesny ale leci jak z kranu :/

Ptysie kompiemy i na brzuchu i na plecach. Okrecam zeby lepiej emoliet sie wchlonal.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:52   #2988
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Mi tez zazdrosc, mi tez! Ja z mazur i 2jeziora to mam nawet w miescie swoim! 😃

Fajnie ze wrocilas. Pawcio tez tak na nogach sie utrzymuje. Sztywne trzyma jak sie go postawi 😊
:-* - wlasnie do Ciebie tez się chciałam odnieść...- super ze Pawcio zdrowy i dobrze się rozwija. Super ma i wagę i wzrost - dobrze ze Cie lekarz uspokoił :-*
Aha i jaki chodzi o badanie ( oczywiście ;-)) to tez wybieram anal niż oral ;-P
Stary 2015-11-06, 09:57   #2989
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Maciusia ( Niezawsze jak tam dzisiaj? ) ... dla Bartusia -Siempre lepiej coś? ... chyba Martynka tez coś chora :-( - dobrze pamiętam? ...
Z Dużych chorowitkow to zapamiętałam Ciebie Violka - jak się dziś czujesz? Rany ale miałaś sytuacje z Adusia :-( - no spadają te nasze dzieci :-( - nawet oczy dookoła głowy nie wystarcza :-/- ale nie martw się napewno jest wszystko dobrze i Mała juz pewnie nie pamięta... :-******

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kochana Gratki dla Julka Zebulka :-* - pięknie wystrzelił z tymi zębami - a jak starszy z oczkiem? Przyzwyczaił się do badań? Jak Ty się w ogóle czujesz?
Domima dziękuję ze pytasz.
Ja kiepsko. Różne rzeczy wychodzą przy okazji badań. Mam wrażenie że to zły sen i chce sie obudzić. Nie chce pisac szczegółów ale dobija mnie to. Prywatna wizyta u dobrej prof.na luty :/ ale mam dzwonić w poniedziałek moze uda sie na grudzień-styczen a do tego czasu nie wiem co robić. Tz byl z malym na nfz nic nie zbadali.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka.
Mala drzemie a ja pije kawe i sniadanie jem. Mam prasowanko ale nie wiem czy uda mi sie to ogarnac, najwyzej jak maz wroci to wieczorkiem ogarne.
Martyna chora. Wczoraj od rana goraczkowala, gil lecial jak z kranu i plakala strasznie. Pojechalam z nia do lekarza i dostala leki. Wieczorem dala koncert i pozno zasnela. Dzis juz troche lepiej jest.
Bylam wczoraj tez na szybkich zakupach lodowkowych a maz zostal z trojca i zajrzalam do Roska. Kupilam dwa lakiery Sally Hansen i wreszcie trafilam na takie co chcialam do kiedy ta promka? Bo jeszcze bym dokupila :P

Ptysie kompiemy i na brzuchu i na plecach. Okrecam zeby lepiej emoliet sie wchlonal.
A co jest Martynce? Zwykle przeziębienie? Życzę dużo zdrowia!
@ współczuję ale zaraz wszystkie bedziemy miały.
Promka do dzis. Uzywalas juz tych lakierow? Ja miałam 2 rodzaje i nie bylam zadowolona
Stary 2015-11-06, 09:59   #2990
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiepsko. Różne rzeczy wychodzą przy okazji badań. Mam wrażenie że to zły sen i chce sie obudzić. Nie chce pisac szczegółów ale dobija mnie to. Prywatna wizyta u dobrej prof.na luty :/ ale mam dzwonić w poniedziałek moze uda sie na grudzień-styczen a do tego czasu nie wiem co robić. Tz byl z malym na nfz nic nie zbadali.
Jezu.... Ściskam Cie mocno mocno mocno :-* wiem co przechodzisz :-( aż się popłakałam :-(
Cholera jasna czy nie może być normalnie qrwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Oby się udało coś szybciej załatwić.. terminy to istny dramat... ten cały je.b.a.ny NFZ...
Stary 2015-11-06, 10:00   #2991
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka.

Biedna martynka. Okresu wdpolczuje. Nie mial kiedy przylezc.

Cytat:
:-* - wlasnie do Ciebie tez się chciałam odnieść...- super ze Pawcio zdrowy i dobrze się rozwija. Super ma i wagę i wzrost - dobrze ze Cie lekarz uspokoił :-*
Aha i jaki chodzi o badanie ( oczywiście ;-)) to tez wybieram anal niż oral ;-P

he he no ja tez anal.

Cytat:
Majka dlaczego ty taka skryta? Bardzo mi przykro ze jeszcze tam cos sie przypaletalo. Moze jak napiszesz to lzej ci bedzie? Po za tym pamietaj o naszych kciukach magicznych wszystko bedzie dobrze
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-06, 10:02   #2992
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu.... Ściskam Cie mocno mocno mocno :-* wiem co przechodzisz :-( aż się popłakałam :-(
Cholera jasna czy nie może być normalnie qrwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Oby się udało coś szybciej załatwić.. terminy to istny dramat... ten cały je.b.a.ny NFZ...
Mi tez lzy lecą. Ty nie placz.
Ja juz prywatnie chce i to taki termin.
Myślałam ze w tym tyg.sie więcej wyjasni a jest wrecz przeciwnie.
Stary 2015-11-06, 10:04   #2993
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
My z Małą mieliśmy na wiosnę lecieć na Kanary, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo ten nieszczęsny remont kuchni nas finansowo zapewne wykonczy. Ale tak czy tak wybieramy się po nowym roku do mojego brata do Heidelbergu, wtedy bankowo samolotem, wiec się Mała przeleci pierwszy raz zresztą na Kanary leci się parę godzin, wiec przed taką wyprawą chciałabym zrobić próbnie krótszą trasę, a do DE idealnie

Wiem o czym mówisz..a u nas cały dom od a do z trzeba zrobic, przeraża mnie to

Domima-super, ze wróciłaś i do z pozytywnym nastawieniem

Majka-trzymaj sie wiesz, ze zawsze możesz sie wygadać i bedzie łatwiej

Ala wstała z drzemki 1,5h a ja nic nie zrobiłam:P
Stary 2015-11-06, 10:05   #2994
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna martynka. Okresu wdpolczuje. Nie mial kiedy przylezc.

he he no ja tez anal.

Majka dlaczego ty taka skryta? Bardzo mi przykro ze jeszcze tam cos sie przypaletalo. Moze jak napiszesz to lzej ci bedzie? Po za tym pamietaj o naszych kciukach magicznych wszystko bedzie dobrze
Trzymajcie kciuki w takim razie.
I za mnie zebym dala radę bo nie daję a skryta jestem bo boje sie głośno mówić czy pisac o moich lekach

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Madzixx - dziękuję wiem ale nie dam rady. Przynajmniej na razie
Stary 2015-11-06, 10:05   #2995
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA wlasnie pomalowalam jedna reke i ladnie pokryly. Ostatnio jakies kiepskie trafialam bo nie kryly rowno :/ chcialam maxfactora ale nie bylo tych kolorow co chcialam :/ Martyna przeziebiona ale z potrojna sila :/ goraczka bardzo sie trzyma i ja meczy :/

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:05   #2996
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tez lzy lecą. Ty nie placz.
Ja juz prywatnie chce i to taki termin.
Myślałam ze w tym tyg.sie więcej wyjasni a jest wrecz przeciwnie.
:-***** no wiem ze łatwo się mówi ale musisz uzbroić się w cierpliwość :-( - eh i ja to napisałam :-(- wiem wiem to nie jest łatwe i wręcz nie do zrobienia ale skądś musisz wziąć siły :-( Szlag mnie trafia ze na wszystko w tej pieprzonej Pl trzeba czekać... :-(
Nie płacz Kochana juz:-* - juz tyle łez wyplakalas :-(
Stary 2015-11-06, 10:07   #2997
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki w takim razie.
I za mnie zebym dala radę bo nie daję a skryta jestem bo boje sie głośno mówić czy pisac o moich lekach

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Madzixx - dziękuję wiem ale nie dam rady. Przynajmniej na razie
Dobrze kochana. Sa kciuki
Bedzie dobrze. A ty dasz rade napewno!
Do jakiego lekarza potrzebujecie? Moze poszukaj w innym miescie?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-06, 10:07   #2998
madzixx88
Zakorzenienie

Gosiak-zdrówka dla Martynki !

A lakiery kupiłaś te extreme czy salon manicure? Te drugie maja dobre opinie i mnie jeden kolorek kusił, moze skorzystam jeszcze tego ostatniego dnia
Stary 2015-11-06, 10:09   #2999
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze kochana. Sa kciuki
Bedzie dobrze. A ty dasz rade napewno!
Do jakiego lekarza potrzebujecie? Moze poszukaj w innym miescie?
Ja chce do tej prof bo ona jest dobra i u nas na miejscu
Stary 2015-11-06, 10:10   #3000
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! U nas pierwsze karmienie przed 1 potem o 5 i przed 7. Pobudka 6.20.
I kufa o 5 pobudka przeze mnie! Obudził mnie płacz małej, patrzę niema jej obok, no nie wierzę, leżała na podłodze- spadła mi... A wydawała mi się taka niemobilna.. Musiała nogi do góry zadzierać zdaje mi się i tak na boki ehhh Nawet niechce myślec jak ona poleciała i to na podłogę bez dywaniku i na butelkę Żywca jakoś i chyba na brzuszek poleciala, dobrze nie pamiętam nawet. Aż tak głośno nie płakała, może tabardziej ją nie bolało ( Guzów też nie widać, chociaż bałam się że o obudowę łóżka się rąbnęła. Także od 5 prawie nie śpię, ciągali noskiem to ja już myśle może krew może coś ehh Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie...
bidulka mala. napewno bedzie wszystko ok

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Matki kp jadlyscie miód?? Czy lepiej nie próbować?
jadlam

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości