|
|
#2971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Cytat:
Możliwość mamy, tylko moje dziecko nie tak ugodowe, że aż tak strasznie mnie nie ciągnie Teraz mamy inny plan, w Polskę ale to też nic pewnego, u mojego Tż wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie ![]() Cytat:
Też slyszalam, ale chyba nie na wszystkich. Fuerteventura najbardziej wietrzna podobno. ![]() No to ryzykuje Tylko ja z mlekiem
|
|
#2972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz różnie z tym ssanie czasem tylko jakieś 5-6 min a czasem konkretnie nawet 15. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363522]Uuu, pewnie spadla na 4 lapy, nie martw sie,nic jej nie będzie. ja z moja sypiam czasem na sofie,biore ja po 4,5tej, ale ona z 3strony ma ograniczenia,sciane po boku,a na drugim boku ja leze. Ale w dzien mi spadla z sofy kiedys, tyle ze sie przekrecila tak szybciorem i na rece,brzuch poleciala jak kot. wydala okrzyk bojowy i popelzla dalej. Dzis do scianu doszla i lekko glowa stukala w nia to jej mowie, zeby uwazala co robi.i chyba zrozumiala bo zmienila trase.[/QUOTE]
Hehe świetna jest moja ulubienica![]() No mam nadzieje, najgorsze ze niewiem jak poleciała, na co zwrócić uwagę ale tak myśle może ta butelka z wodą trochę ją zamortyzowała ehh U nas z obu stron można spaść, chyba ze w poprzek będziemy się kładły.. Mąż powiedział że wróci do nas i będzie osłonka , ale i tak będę starała się ją odkładać do łóżeczka.
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363522]Uuu, pewnie spadla na 4 lapy, nie martw sie,nic jej nie będzie. ja z moja sypiam czasem na sofie,biore ja po 4,5tej, ale ona z 3strony ma ograniczenia,sciane po boku,a na drugim boku ja leze. Ale w dzien mi spadla z sofy kiedys, tyle ze sie przekrecila tak szybciorem i na rece,brzuch poleciala jak kot. wydala okrzyk bojowy i popelzla dalej. Dzis do scianu doszla i lekko glowa stukala w nia to jej mowie, zeby uwazala co robi.i chyba zrozumiala bo zmienila trase.[/QUOTE]
Uwielbiam Twoje opisy ![]() Cytat:
Julo rano jadł kaszkę. Mial taki wysmienity humor że cieszył się z rozdziawiona buzia. Raczkami i nóżkami machal. Kaszki nie dojadl of kors Zaczal lapac za miske i wczoraj wieczorem wybił tacie miske z ręki
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK ciepło na dworze czy w domu? Na dworze dziś 0 stopni było przed 7 rano a w domu mamy 22-24 stopnie zależy jak sobie napalimy w kominku.
KANA wyjdę mimo wszystko nie wyobrażam sobie siedzieć w domu całe dnie. tylko krótsze te spacery będą do godziny max. Przecież z domu i tak trzeba wyjść choćby do sklepu na zakupy czy gdzieś coś załatwić. Ja wszędzie z dzieckiem jeżdżę. Dziś do babci się wybieram mojej. VIOLKA ja ze dwa razy próbowałam do herbaty łyżeczkę miodu, większych ilości się jakoś boje.
|
#2976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja zaczela najpierw pelzanie i raczkowanie. Siadanie dopiero wczoraj, ale tez tak na chwile,bo wiercidupcie mam.w miejscu nie usiedzi niestety. Kamilove chyba pisala lub BIRD,ze jej najpierw usiadla córka.
|
|
|
|
|
#2977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja słyszałam, ze Kanary to super miejscówka na wyjazd z dzieckiem I pogoda jest przez cały rok Cytat:
A w Polskę gdzie ? Ja to na okna tarasowe zbieram hehe ale nart nie odpuszczę w tym roku mimo wszystko Z mlekiem tez piłam i z masłem możesz śmiało ryzykować
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK pojetna ta Twoja Hania! Uśmiałam się z krzyku bojowego hehehe
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry u mnie nocka średnia :/ mały całą noc od cycka nie chciał się odkleic a nad ranem o 6 jojcal że mu mleko nie leci. Po butli usnal i do tej pory śpi i też się martwię ze tak długo.
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiajace spiworki edisa. Odp.Wam na maile?
W poniedzialek zamowilismy lego dla synka. Kurierem i nie ma jeszcze a na jutro MUSI byc ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Chory jest to śpi. Nie martw się
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno odsypia chorobę, gorączkę jeszcze ma?
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
My z Małą mieliśmy na wiosnę lecieć na Kanary, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo ten nieszczęsny remont kuchni nas finansowo zapewne wykonczy. Ale tak czy tak wybieramy się po nowym roku do mojego brata do Heidelbergu, wtedy bankowo samolotem, wiec się Mała przeleci pierwszy raz 😉 zresztą na Kanary leci się parę godzin, wiec przed taką wyprawą chciałabym zrobić próbnie krótszą trasę, a do DE idealnie 😉
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane Moje :-*
Witam się już tu po takiej dość długiej nieobecności - chyba ponad tydzień... Z ostatnich dwóch dni miałam ponad 300 postów i nadrobilam Was w końcu... Dużo naskrobalyscie Babeczki ![]() Generalnie to nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego- chyba mi to wybaczcie... Jestem juz z Wami i mam nadzieje ze juz nic mi nie przeszkodzi w "wizazowym życiu". Gratulacje wszystkim Dzieciaczkom i dumnym Mamusiom nowych umiejętności - widzę ze tu większość tak smignela do przodu - pięknie. Olaf pelza - trochę się stara raczkowac ale głowa za ciężka i niestety nic z tego... za to w ogóle nie widzi sensu w siedzeniu tylko wyrywa się na nogi. W szpitalu stanął sam :-/... tzn trzymał się męża za palce i się po prostu podniósł na własne nogi... cały czas jest tylko mama i mamaaaaa... No i to tyle z nowości bo ząbek jest tylko jeden nadal... ale za dużo ostatnio się dzieje wiec lepiej żeby póki co dały mu spokój....Tesknilam za Wami. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Jesteście WIELKIE - Wasze kciuki naprawdę potrafią cuda :-* |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Domima - dobrze ze jesteś
![]() Kana - remont kuchni z wymianą szafek to duzy koszt. Dobre auto mozna kupic
|
#2985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Maciusia ( Niezawsze jak tam dzisiaj? ) ... dla Bartusia -Siempre lepiej coś? ... chyba Martynka tez coś chora :-( - dobrze pamiętam? ...
Z Dużych chorowitkow to zapamiętałam Ciebie Violka - jak się dziś czujesz? Rany ale miałaś sytuacje z Adusia :-( - no spadają te nasze dzieci :-( - nawet oczy dookoła głowy nie wystarcza :-/- ale nie martw się napewno jest wszystko dobrze i Mała juz pewnie nie pamięta... :-****** ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
- a jak starszy z oczkiem? Przyzwyczaił się do badań? Jak Ty się w ogóle czujesz?
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Mala drzemie a ja pije kawe i sniadanie jem. Mam prasowanko ale nie wiem czy uda mi sie to ogarnac, najwyzej jak maz wroci to wieczorkiem ogarne. Martyna chora. Wczoraj od rana goraczkowala, gil lecial jak z kranu i plakala strasznie. Pojechalam z nia do lekarza i dostala leki. Wieczorem dala koncert i pozno zasnela. Dzis juz troche lepiej jest. Bylam wczoraj tez na szybkich zakupach lodowkowych a maz zostal z trojca i zajrzalam do Roska. Kupilam dwa lakiery Sally Hansen i wreszcie trafilam na takie co chcialam do kiedy ta promka? Bo jeszcze bym dokupila :PDostalam tez pierwszy okres. Bezbolesny ale leci jak z kranu :/ Ptysie kompiemy i na brzuchu i na plecach. Okrecam zeby lepiej emoliet sie wchlonal.
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha i jaki chodzi o badanie ( oczywiście ;-)) to tez wybieram anal niż oral ;-P |
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiepsko. Różne rzeczy wychodzą przy okazji badań. Mam wrażenie że to zły sen i chce sie obudzić. Nie chce pisac szczegółów ale dobija mnie to. Prywatna wizyta u dobrej prof.na luty :/ ale mam dzwonić w poniedziałek moze uda sie na grudzień-styczen a do tego czasu nie wiem co robić. Tz byl z malym na nfz nic nie zbadali. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
@ współczuję ale zaraz wszystkie bedziemy miały. Promka do dzis. Uzywalas juz tych lakierow? Ja miałam 2 rodzaje i nie bylam zadowolona
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera jasna czy nie może być normalnie qrwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Oby się udało coś szybciej załatwić.. terminy to istny dramat... ten cały je.b.a.ny NFZ... |
|
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() he he no ja tez anal. Cytat:
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz prywatnie chce i to taki termin. Myślałam ze w tym tyg.sie więcej wyjasni a jest wrecz przeciwnie.
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem o czym mówisz..a u nas cały dom od a do z trzeba zrobic, przeraża mnie to Domima-super, ze wróciłaś i do z pozytywnym nastawieniem Majka-trzymaj sie wiesz, ze zawsze możesz sie wygadać i bedzie łatwiej Ala wstała z drzemki 1,5h a ja nic nie zrobiłam:P
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I za mnie zebym dala radę bo nie daję a skryta jestem bo boje sie głośno mówić czy pisac o moich lekach ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Madzixx - dziękuję wiem ale nie dam rady. Przynajmniej na razie
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA wlasnie pomalowalam jedna reke i ladnie pokryly. Ostatnio jakies kiepskie trafialam bo nie kryly rowno :/ chcialam maxfactora ale nie bylo tych kolorow co chcialam :/ Martyna przeziebiona ale z potrojna sila :/ goraczka bardzo sie trzyma i ja meczy :/
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie płacz Kochana juz:-* - juz tyle łez wyplakalas :-( |
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze. A ty dasz rade napewno! Do jakiego lekarza potrzebujecie? Moze poszukaj w innym miescie?
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak-zdrówka dla Martynki !
A lakiery kupiłaś te extreme czy salon manicure? Te drugie maja dobre opinie i mnie jeden kolorek kusił, moze skorzystam jeszcze tego ostatniego dnia
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce do tej prof bo ona jest dobra i u nas na miejscu
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- jadlam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

a to podnoszenie to do siadania prowadzi czy raczkowania ?
Teraz mamy inny plan, w Polskę ale to też nic pewnego, u mojego Tż wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie 

zresztą na Kanary leci się parę godzin, wiec przed taką wyprawą chciałabym zrobić próbnie krótszą trasę, a do DE idealnie