Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 12:30   #2281
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
No cóż. Chihuahua tez nie wygląda na trudnego a to bucowaty meksykanin na 4 nóżkach.
Normalnie pomy wyglądają tak:
http://www.deviantart.com/morelikethis/120367284
Albo tak
https://upload.wikimedia.org/wikiped...sable_Coco.jpg
Do pokazów tylko robią z nich kulki ale to godziny tapirowania...
I tak fajny
Chihuahua są takie wredne szczury ze masakra. Nienawidzę ich wg mnie w oczach widać ten charakterek

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:39   #2282
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
I tak fajny
Chihuahua są takie wredne szczury ze masakra. Nienawidzę ich wg mnie w oczach widać ten charakterek
Pomeraniany są gorsze, bo za maslanym wzrokiem kryje się diabeł pokroju chihuahua.
Do tego z nimi nie wychodzi się na 5min spacery. 15min to dla mojej za mało. Trzeba z nimi raz/dzień wychodzić na ok 1-2h. Co teraz u mnie jest trudne, bo większość dni albo pracuje albo czasu nie mam. Przez co meczy strasznie w domu. Skacze po człowieku bo ma za dużo energii. dobrze ze kończę pracę. Będę mieć czas na zabawę z nią i wyczesanie.......... prYnajmniej raz/tydzień inaczej dredy :/
Czesanie trwa od 1 do 2h.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Biorąc dużego psa jest się nastawionym na długie spacery. Biorąc małego myślisz "a tam, 4-5raz po ok 5-10min" dupa.... po 2h wraca z dworu, padasz, a ona skacze po tobie bo jej mało. Na początku jak chciałam ją czesać to gryzła. Parę razy pociagnelam ją za dreda szczotką to mnie ugryzła. Teraz juz z tego wyrosła. Ale serio, 5lat z tym psem to same troski, ciągłe bycie na dworze i nerwy.
Do tego gryzła jak sie chcialo jej zabrac cos co jadla bo w hodowli wszystkie psy dostawały jedzenie razem i jako najmniejsza nie miała siły przebicia wiec co zlapala to jej. Ok 3 lat uczyłam ją ze nie zbiera się śmieci, kości, mięsa na dworze. Przy mnie nie zbierała, ale przy mamie jeszcze jej się zdarzało nawet jak miała już 3-4lata.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-11-06 o 12:41
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:40   #2283
VinVinara
Zakorzenienie

Najlepsze są kundelki !
Stary 2015-11-06, 12:40   #2284
VinVinara
Zakorzenienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1446810038416.jpg (32,7 KB, 18 załadowań)
Stary 2015-11-06, 12:43   #2285
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Najlepsze są kundelki !
Co racja to racja. Następnym razem wezmę kundelka. Nie szczeniaka... takiego co ma już charakter wyrobiony. Wezmę jakąś bide ze schronu.
Ale teraz mam Aisi. Teraz mam psa którego kocham, o którego musze dbać. Z którą musze iść do behawiorysty. Przy której nie mogę mieć innego zwierzęcia....

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Czas edycji: 2015-11-06 o 12:45
Stary 2015-11-06, 12:48   #2286
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Pomeraniany są gorsze, bo za maslanym wzrokiem kryje się diabeł pokroju chihuahua.
Do tego z nimi nie wychodzi się na 5min spacery. 15min to dla mojej za mało. Trzeba z nimi raz/dzień wychodzić na ok 1-2h. Co teraz u mnie jest trudne, bo większość dni albo pracuje albo czasu nie mam. Przez co meczy strasznie w domu. Skacze po człowieku bo ma za dużo energii. dobrze ze kończę pracę. Będę mieć czas na zabawę z nią i wyczesanie.......... prYnajmniej raz/tydzień inaczej dredy :/
Czesanie trwa od 1 do 2h.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Biorąc dużego psa jest się nastawionym na długie spacery. Biorąc małego myślisz "a tam, 4-5raz po ok 5-10min" dupa.... po 2h wraca z dworu, padasz, a ona skacze po tobie bo jej mało. Na początku jak chciałam ją czesać to gryzła. Parę razy pociagnelam ją za dreda szczotką to mnie ugryzła. Teraz juz z tego wyrosła. Ale serio, 5lat z tym psem to same troski, ciągłe bycie na dworze i nerwy.
Do tego gryzła jak sie chcialo jej zabrac cos co jadla bo w hodowli wszystkie psy dostawały jedzenie razem i jako najmniejsza nie miała siły przebicia wiec co zlapala to jej. Ok 3 lat uczyłam ją ze nie zbiera się śmieci, kości, mięsa na dworze. Przy mnie nie zbierała, ale przy mamie jeszcze jej się zdarzało nawet jak miała już 3-4lata.

Dlatego wolę koty są leniwe i nie spieszno im na dwór

Stary 2015-11-06, 12:59   #2287
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA
Zaliczka na DJ wpłacona Jest rezerwejszyn
Jeszcze tylko te tanie dekoratorki w styczniu

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Ciekawe czym je przewioze
Super!!!
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
O tak oni mają fajne.
A dziewczyny,które mają poprawiny-chcecie białą też sukienkę na poprawiny?
Chce biała, lub jasna po prostu żebym mogła jeszcze kiedys ja wykorzystać na jakieś tance
Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Zdjęcie pt.: "Miałam poduszkę i spokojnego psa".
Hahaha my naszego labradora zamykaliśmy w klatce takiej dużej, potem sie nauczył juz nie niszczyć chociaz laczki straciłam w to miejsce położyliśmy mu jego legowisko ktore zjadł wiec kupiliśmy mu takie plastikowe legowiska z wielka poducha. Chyba to mu sie lepiej podoba
A jak przegryzł nam kabel od tv wystarczy wysmarować pieprzem juz nigdy więcej tego nie zrobił
Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
tak w ogóle to nawet sobie nie wyobrażacie jaki mam kryzys... Denerwuje mnie to, że widuję się z TŻ raz na dwa tygodnie... Mam ochote, żeby mnie przytulił i po prostu był przy mnie. A tu jeszcze ponad tydzień muszę czekać
Strasznie Ci współczuje, zajmij sie czymś to Ci szybko zleci
Cytat:
Też myślałam o granacie :P
Okej to biere
Dobry wybór
Cytat:

Ja niestety nic nie kupuję takiego, źle się czuje w swoim ciele i nie pokazałabym się
Chyba przesadzasz
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53363851]Dziękuję!!

W sumie trzy: Misislipy, ja i moja siostra [/QUOTE]
Wszystkiego najlepszego laseczki
Cytat:
A w ogóle miałam dzisiaj tak chore sny że masakra w sumie to sen.

Sniło mi się że byłam w ciąży, zaszłam bo zapomniałam tabletki ale byliśmy już z tż po slubie. Później jak już urodziłam to we śnie było że zostawiliśmy dziecko (noworodka) na 4 dni w domu, BEZ NIKOGO Mi się po 2 dniach o nim przypomniało jak wrócilismy do domu - SAMOLOTEM nawet nie wiem gdzie bylismy (wracałam z myślą ze to dziecko nie żyje)... to dziecka nie było w domu i okazało się że moja ciocia z wujkiem je wzięli do siebie do domu po tych 2 dniach (nie wiem skąd wiedzieli że jest samo w domu)?! i pokazali nam filmik jak dziecko wyglądało po 2 dniach bycia samemu w domu
A jak wzięliśmy już to dziecko do domu w końcu, to przy wkładaniu do samochodu wypadło mi to dziecko na chodnik

WTF skąd mi się takie chore sny biorą? Jak się obudziłam to mi tak serce waliło i byłam tak zestresowana że masakra
Masakra nie wiem skąd takie rzeczy sie w głowie biorą.
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Agnieszka co za sen! tak nie dbać o dziecko

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Dostałam stypendium! nie wiem ile, ale na pewno mam. Uf będzie czym za szkołę płacić
Super

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Najlepsze są kundelki !
Dokładnie moj maluszek w Pl w styczniu skończy 15 lat. Tak bardz go kocham, ze nie wiem jak poradzę sobie z jego odejściem

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 13:05   #2288
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze są kundelki !
racja!

Dziewczyny będzie któraś z Was miała drink bar?
Rezerwujecie już ?
Pytam bo zaczęłam przeglądać oferty i większość oferuje usługę wraz z ich alkoholem i tak się zastanawiam co lepsze i czy już rezerwować

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 13:10   #2289
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
racja!

Rezerwujecie już ?
Pytam bo zaczęłam przeglądać oferty i większość oferuje usługę wraz z ich alkoholem i tak się zastanawiam co lepsze i czy już rezerwować
Chodzi ci o barmana?
Bo ja drink bar chciałam bez barmana. Taki do samorobki ale chyba rezygnujemy. Ta na 70% chyba ze będzie na to kasa.

Pisz do nich i pytaj jakie drinki podaj, jaki alkohol mają. Bo jesli sama wódka +2 smaki soków jak ma a bierze za to tyle ze moglibyście sami kupić to i wiecej to się nie opłaca. Ale trzeba pytać.
Spytać trzeba co będzie jak się coś skończy... czy macie dopłacać i on wyciąga więcej niż było umówione czy nie ważne jaka ilość, wszystko w cenie.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Czas edycji: 2015-11-06 o 13:11
Stary 2015-11-06, 13:11   #2290
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
racja!

Rezerwujecie już ?
My chcemy i w sumie musze pogonić TZ prawdopodobnie w styczniu będąc w Pl z tym ruszymy

Stary 2015-11-06, 13:22   #2291
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi ci o barmana?
Bo ja drink bar chciałam bez barmana. Taki do samorobki ale chyba rezygnujemy. Ta na 70% chyba ze będzie na to kasa.

Pisz do nich i pytaj jakie drinki podaj, jaki alkohol mają. Bo jesli sama wódka +2 smaki soków jak ma a bierze za to tyle ze moglibyście sami kupić to i wiecej to się nie opłaca. Ale trzeba pytać.
Spytać trzeba co będzie jak się coś skończy... czy macie dopłacać i on wyciąga więcej niż było umówione czy nie ważne jaka ilość, wszystko w cenie.
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
My chcemy i w sumie musze pogonić TZ prawdopodobnie w styczniu będąc w Pl z tym ruszymy
napisałam do kliku i z tych co mi odpowiedzieli to przedział cenowy 3700-5000 na 160 osób i dwa dni wesela.

Przysłali mi listy kilkunastu alkholi, soków i likierów które wykorzystują. Każdy z nich przysłał listę minimum 10 drinków.
Wszystkie, słomki,lód, owoce i akcesoria do shotów i drinków w cenie.

5000 nie mam zamiaru dawać bo to za duzo
zresztą te 3700 to też dużo - ale pamiętam że koleżanka miała dwa lata temu na weselu barmana za ktróego płaciła osobno i alkohole sama kupowała i kosztowało ich to ponad 4000.

Jeden który oferuje 3700 napisał że od stycznia cena idzie w górę - może chwyt marketingowy

Stary 2015-11-06, 13:29   #2292
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam do kliku i z tych co mi odpowiedzieli to przedział cenowy 3700-5000 na 160 osób i dwa dni wesela.

Przysłali mi listy kilkunastu alkholi, soków i likierów które wykorzystują. Każdy z nich przysłał listę minimum 10 drinków.

zresztą te 3700 to też dużo - ale pamiętam że koleżanka miała dwa lata temu na weselu barmana za ktróego płaciła osobno i alkohole sama kupowała i kosztowało ich to ponad 4000.

Jeden który oferuje 3700 napisał że od stycznia cena idzie w górę - może chwyt marketingowy
Może tak być
Inna sprawa że te 3700 ok, ale co jeśli się skończą rzeczy a ludzie dalej podchodzą. Czy dodatkowy alkohol i soki tez są w cenie?
Chyba trzeba gdzieś znaleźć listę pytań do barmana.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Czas edycji: 2015-11-06 o 13:30
Stary 2015-11-06, 13:39   #2293
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Większy z niej cudak jak "puka" do drzwi znajomych jak wie gdzie mieszkają to zawsze skacze na drzwi po dobiegnięciu pod nie
Albo po powrocie z dworu na klatce schodowej zapszasza do zabawy, warczy, skacze w miejscu z 4lap, biega w miejscu to jest dopiero widok i ten jej uśmiechnięty pyszczek
Szkoda że jest taka niedobra
Ale fajnie że ciągle chce się bawić chociaż musi być to dla Ciebie uciążliwe

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
a patrz to:

Ty mnie nie łap za słówka!
Krowy są głupie, nie zmądrzeją i nigdy niczego się nie nauczą

Cytat:
Super!!!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:03   #2294
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda że jest taka niedobra
Ale fajnie że ciągle chce się bawić chociaż musi być to dla Ciebie uciążliwe

Ty mnie nie łap za słówka!
Krowy są głupie, nie zmądrzeją i nigdy niczego się nie nauczą

Pomysł za 12h siedzisz w pracy. Chcesz tylko usiąść na chwile i olać wszystko a tu wskakuje pies z piłką w pysku i gniecie ci brzuch.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-06, 14:22   #2295
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt tego nie powiedział
Po prostu szczeniaka, kociaka czy każde inne zwierzę trzeba nauczyć co może a co nie. I żaden nie od razu wszystko pojmie.
Tak samo z dzieckiem - też się musi nauczyć co wolno co nie.
Tak samo jak idziesz na prawko - jedna od razu wie wszystko a ktoś inny musi uczyć się dłużej.
Ale KAŻDY musi się wszystkiego nauczyć.
I wydaje mi się że żadna z nas nie pochwala takiego zachowania np psa że wszystko zjada. Ale dopóki się nie nauczy to trzeba wybaczać bo co zrobisz? Zbijesz go? Też nie dotrze. Musi się powoli wszystkiego nauczyć.
Nie wiem po co tak się tu nakręcasz. Bo z mojej strony było to stwierdzenie. Ja tak uważam. Po prostu moim zdaniem komuś kogo się kocha bardzo wybacza się nieco więcej. Dlatego pewnie dziewczyny przymykają oko,a ja bym była wściekła,bo po prostu nie jestem aż takim miłośnikiem zwierząt.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
A w ogóle miałam dzisiaj tak chore sny że masakra w sumie to sen.

Sniło mi się że byłam w ciąży, zaszłam bo zapomniałam tabletki ale byliśmy już z tż po slubie. Później jak już urodziłam to we śnie było że zostawiliśmy dziecko (noworodka) na 4 dni w domu, BEZ NIKOGO Mi się po 2 dniach o nim przypomniało jak wrócilismy do domu - SAMOLOTEM nawet nie wiem gdzie bylismy (wracałam z myślą ze to dziecko nie żyje)... to dziecka nie było w domu i okazało się że moja ciocia z wujkiem je wzięli do siebie do domu po tych 2 dniach (nie wiem skąd wiedzieli że jest samo w domu)?! i pokazali nam filmik jak dziecko wyglądało po 2 dniach bycia samemu w domu
A jak wzięliśmy już to dziecko do domu w końcu, to przy wkładaniu do samochodu wypadło mi to dziecko na chodnik

WTF skąd mi się takie chore sny biorą? Jak się obudziłam to mi tak serce waliło i byłam tak zestresowana że masakra
Sny zazwyczaj są głupie
Ja miałam bezsenną noc. Miałam jakieś schizy, było mi niedobrze, śnił mi się jakiś wypadek, później obudziłam się z uczuciem duszności, kolejny raz jak się przebudziłam to czułam zapach spalenizny.. A dzisiaj jechałam z tatą na komisję lekarską i nawet się bałam,że to może jakiś proroczy sen i będziemy mieć jakiś wypadek...
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:23   #2296
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm troche drogo mi sie wydaje. Widziałam ofertę ze do 100 osob wychodzi 2500 zł ze wszystkim. Jesli bedzie tak drogo to zrezygnujemy

Stary 2015-11-06, 14:23   #2297
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Zimno mi
Mi też Czekam aż tata napali.
Chcę lato
Stary 2015-11-06, 14:25   #2298
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ja własnie napaliłam w piecu musiałam jeszcze wyjąć popiół, masakra. Ale już grzejniczki cieplusie

też chcę lato Nie lubię jesieni i zimy Jesień jest tylko ładna

Stary 2015-11-06, 14:26   #2299
motylek825
Zakorzenienie

http://swiat-drinkow.pl/oferta

Stary 2015-11-06, 14:30   #2300
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze są kundelki !
Piona Raz w życiu mieliśmy tylko dobermana. A tak to kundelki, które albo się przypałętały,albo nie mieliśmy psa,bo zdechł i chcieliśmy nowego. Zawsze bierzemy jakie są,bo chcemy zapewnić dom psu,który potrzebuje. Szkoda by mi było kupić specjalnie jakiegoś rasowego,jak wiem,że gdzieś z boku czeka kundelek ze smutnymi oczami

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Ja własnie napaliłam w piecu musiałam jeszcze wyjąć popiół, masakra. Ale już grzejniczki cieplusie

też chcę lato Nie lubię jesieni i zimy Jesień jest tylko ładna

Jesień nawet nie jest ładna. Nie znoszę jej. Wiosna i lato to jest to co kocham. Nie powiem lubię zimę,ale jedynie w okresie przedświątecznym, później mam jej serdecznie dość.
Stary 2015-11-06, 14:34   #2301
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Może tak być
Inna sprawa że te 3700 ok, ale co jeśli się skończą rzeczy a ludzie dalej podchodzą. Czy dodatkowy alkohol i soki tez są w cenie?
Chyba trzeba gdzieś znaleźć listę pytań do barmana.
o widzisz! nawet nie pomyślałam żeby o to zapytać

Cytat:
Hmmm troche drogo mi sie wydaje. Widziałam ofertę ze do 100 osob wychodzi 2500 zł ze wszystkim. Jesli bedzie tak drogo to zrezygnujemy
Cytat:
powyżej 130 cena ustalana indywidualnie - ehh

napiszę zobaczę co ciekawego zaproponują
z drugiej strony to określanie liczby gości jest trochę dziwne bo przecież nie wszyscy rzucą się na barmana

Stary 2015-11-06, 14:35   #2302
Caree678
Rozeznanie

Ja lubię jesień w górach albo w parku w innych momentach średnio. Choć lubię szaliki czapki, kurtki więc fajnie XD
Właśnie siedzę przed gabinetem gine ech nie lubię go :/ muszę kogoś innego znaleźć
Caree678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:37   #2303
butcher_girl
Zadomowienie

Jak po ślubie zaczniemy budować dom, to pierwsze co zrobimy, jak ten dom stanie, to bierzemy 2 psiaki ze schroniska. Jakieś starsze, może bez łapki, może niewidome... żeby wiedziały, że coś dobrego może je jeszcze spotkać w życiu

chociaż ciężko będzie "wybrać" te 2 z tylu tysięcy psiaków, z takimi smutnymi oczami, proszącymi o nowy dom...

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:44   #2304
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Piona Raz w życiu mieliśmy tylko dobermana. A tak to kundelki, które albo się przypałętały,albo nie mieliśmy psa,bo zdechł i chcieliśmy nowego. Zawsze bierzemy jakie są,bo chcemy zapewnić dom psu,który potrzebuje. Szkoda by mi było kupić specjalnie jakiegoś rasowego,jak wiem,że gdzieś z boku czeka kundelek ze smutnymi oczami

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Jesień nawet nie jest ładna. Nie znoszę jej. Wiosna i lato to jest to co kocham. Nie powiem lubię zimę,ale jedynie w okresie przedświątecznym, później mam jej serdecznie dość.
Mi się jesień podoba jak jest prawdziwa jesień - złote, czerwone, brązowe liście, słonko i tak 10-15 stopni a tak to nienawidzę jak jest tak jak dzisiaj: Szaro buro i ponuro, do tego zimno i mgliście.

Zima mi się podoba jak jest śnieg i delikatny mróz A tak to
jak jest śnieg to tż mnie bierze na sanki ale od 2 lat u nas nie było śniegu. Tyle co popruszyło albo popadał i zaraz się roztopił.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Jak po ślubie zaczniemy budować dom, to pierwsze co zrobimy, jak ten dom stanie, to bierzemy 2 psiaki ze schroniska. Jakieś starsze, może bez łapki, może niewidome... żeby wiedziały, że coś dobrego może je jeszcze spotkać w życiu

chociaż ciężko będzie "wybrać" te 2 z tylu tysięcy psiaków, z takimi smutnymi oczami, proszącymi o nowy dom...
Ja chciałam zaadoptować kota. Ale nie pojadę do schroniska bo się rozpłaczę jak widzę na fb jak mi się zwierzaki wyświetlają ze schroniska to mi się płakać chce, a gdzie jak tam pojadę.

Stary 2015-11-06, 14:58   #2305
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz! nawet nie pomyślałam żeby o to zapytać
powyżej 130 cena ustalana indywidualnie - ehh

napiszę zobaczę co ciekawego zaproponują
z drugiej strony to określanie liczby gości jest trochę dziwne bo przecież nie wszyscy rzucą się na barmana
Jedninie pójdą ale inni będą chodzić 10x po drinki
Cytat:

W wielu schroniskach potrafią dobrać psa do ludzi w wielu przypadkach nie chodzi się po schronisku. Chyba że to jest jakieś małe schronisko przy jakimś domku jednorodzinnym, jak u mnie w krzesimowie.
Cytat:
Mi się jesień podoba jak jest prawdziwa jesień - złote, czerwone, brązowe liście, słonko i tak 10-15 stopni a tak to nienawidzę jak jest tak jak dzisiaj: Szaro buro i ponuro, do tego zimno i mgliście.

Zima mi się podoba jak jest śnieg i delikatny mróz A tak to
jak jest śnieg to tż mnie bierze na sanki ale od 2 lat u nas nie było śniegu. Tyle co popruszyło albo popadał i zaraz się roztopił.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Ja chciałam zaadoptować kota. Ale nie pojadę do schroniska bo się rozpłaczę jak widzę na fb jak mi się zwierzaki wyświetlają ze schroniska to mi się płakać chce, a gdzie jak tam pojadę.
Nie musisz iść do schorniskasą fundacje kocie które oddają koty do adopcji. Są weterynarze którzy szukają domów. U mnie w mieście jest nawet strona "koty do adopcji Świdnik" gdzie jeden wet wrzuca zdjęcia kotów które do niego trafiają. Mój wet też zawsze na fb wystawia ogłoszenia o kotach.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-06, 15:00   #2306
paulinunia
Zakorzenienie

to szukam dalej w takim razie

ja mam trzy koty jak ktoś chce to chętnie oddam

Stary 2015-11-06, 15:03   #2307
aankaa092
Zakorzenienie

Co do sukni.. podobają mi się "rękawy" w tym stylu.
https://www.pinterest.com/pin/325244404318896204/
Nie pasuje mi tylko kształt ramiączek, bo mam dość szerokie ramiona i by mi nie pasowało. Ale dość mocno myślę o podczepieniu paru łańcuszków pod ramiączka.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Czas edycji: 2015-11-06 o 15:13
Stary 2015-11-06, 15:07   #2308
malgosiaw123
Zakorzenienie

Nie widzę zdjęcia..
Stary 2015-11-06, 15:08   #2309
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widzę zdjęcia..
Ja też nie

Stary 2015-11-06, 15:16   #2310
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie
Cytat:
Nie widzę zdjęcia..
Już powinno działać.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Ale zobacz... niby wszystko w cenie niby cena fajna, ale wódka w cenie nie jest.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości