|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Kocur Kanapowiec
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Nudziara! Uwielbiam tę babkę ^^ Edytowane przez ladybird1395 Czas edycji: 2015-11-06 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
A nie czasem omleta?
![]() Też mi się podoba, fajnie zrobiony, przyjemnie się ogląda. ![]()
#3814 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie dzialo sie dokladnie to samo, ale ja naiwna kupilam caly komplet za bodajze 627zl + przesylka... Na szczescie te z wlosia sztucznego sa fajne wiec chociaz 6-7 pedzli mi zostalo z kolekcji 27... Reszta powedrowala do smietnika |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Użyszkodniczka
|
Omg... Dlaczego nie reklamowałaś? Na drugi raz Hania się zastanowi jaki szit wypuszcza na rynek.
![]() |
#3816 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz na myśli filmiki urodowe i to co jest tutaj najczęściej komentowane czyli np. życie Szusz? Cytat:
![]() Cytat:
Co w takim razie wpływa na inteligencję jak nie wiedza? Edytowane przez L e n a a Czas edycji: 2015-11-06 o 11:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Raczkowanie
|
Kolejna reklama u Szusz
![]()
![]() |
#3819 | |
♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo odsylanie tego gowna do Polski kosztowaloby 3/4 ceny tych "pedzli" Teraz mam nauczke. Chociaz wydaje mi sie ze skusze sie na jakies pedzle maxi, ale na pewno nie na caly komplet na raz. Uzywam teraz zoevy, real techniques i tych ze sztucznego wlosia od Hani i daje rade. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
wańka wstańka
|
Lenaa oczywiście, że nie. Szykowałam się do egzaminu z języka i korzystałam z tematycznych kanałów w tym kierunku
![]() swoją drogą filmy RLM pomogły mi ogarnąć pewne kwestie makijażowe i w pewien sposób działały motywacyjnie; pewnie dlatego, ze ja nie mam żadnych zdolności w tym kierunku
nauczycielu, zajrzyj ![]() Edytowane przez ajah Czas edycji: 2015-11-06 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że piszesz, że Twoim zdaniem. miejmy nadzieje, że mało osób ma podobne. wydaje mi się, że nie bardzo rozumiesz, że tutaj nikt oprócz Ciebie nie ocenia czyjejś inteligencji przez pryzmat wykonywanego zawodu. może, jak sama napisałaś,nie masz styczności z ludźmi wykonującymi te "prestiżowe" zawody, tylko tak to można wytłumaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |||
niepolubiecie
|
Tak się zastanawiam, ilu lekarzy prywatnie znają ludzie traktujący ten zawód z taką estymą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wracamy do tego co bardzo mądrze napisała Mostly Cytat:
I to się mocno odnosi do olfy - jak ktoś jest pewny siebie/zamożny/atrakcyjny/ma dobrą pracę (albo wszystko na raz) i nie ma przy tym problemów ze sobą to nie musi nikomu udowadniać jaki jest fajny i trąbić o tym na wizażu. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-11-06 o 12:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście widzę różnicę między postami róznych wizażanek, więc coś stwierdzić można. Nie będę tu strzelać nickami, ale na wizażu są osoby mniej i bardziej inteligentne, jak wszędzie.
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Konto usunięte
|
Lenaa? Poważnie? Inteligencja to coś z czym się rodzimy, wiedza to coś co nabywamy w ciągu życia-to raz. Dwa-żeby dostać się na medycynę trzeba natrzaskać sobie punktów na maturze (co nie zawsze zawdzięcza się inteligencji, ambicji, wytrwałości, można np. latami uczyć się wszystkiego na pamięć i nie rozumieć czego się w ogóle uczy (jednemu nauka przychodzi łatwo, inny musi wbijać sobie do głowy dany dział z podręcznika, oboje dostaną 5 na sprawdzianie) lub mieć rodziców lekarzy. Znam osoby, które skończyły medycynę lub są w trakcie. Nie jest tajemnicą, kto ma łatwiej. To zamknięte środowiska. Wszystko wychodzi na. LEP. Trzy- kim jesteś żeby wydawać osąd, że przykładowa pani z kiosku nie jest ambitna i inteligentna jak lekarz? Znasz życie każdego? Wiesz jakie miała plany? Ręce opadają. Trollujesz czy na poważnie masz tak ograniczony tok myślenia? Czwarte i ostatnie z mojej strony-naucz się czytać ze zrozumieniem, zapoznaj z pojęciem ironii i sarkazmu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |||
Konto usunięte
|
Ale dla kogo gorzej? Niech się każdy martwi o siebie i swoje rozrywki.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pisałam też o sobie - że tracę tu czas i na filmiki, bo to dla mnie relaks. A pogrubione - Ty w ogóle nie masz pojęcia o temacie, w którym stawiasz bardzo odważne tezy. Żadnego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poważnie? ![]() Cytat:
![]() Nie traktuję lekarzy jak bogów, wręcz przeciwnie, ale potrafię docenić, że ktoś jednak skończył te trudne studia i o czymś to świadczy. Edytowane przez L e n a a Czas edycji: 2015-11-06 o 13:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Konto usunięte
|
Lenaa powtarzam, czytaj ze zrozumieniem, unikniesz kompromitacji. Nie stwierdziłam, że każdy może się dostać oraz, że ukończenie o niczym nie świadczy. To twoja nadinterpretacja. EOT z dyskusji z tobą.
Edytowane przez 201701230959 Czas edycji: 2015-11-06 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Oczywiście, że osobom z rodzin lekarskich jest łatwiej. Nie tylko dlatego, że rodzice są lekarzami, znają lekarzy itd., ale w wielu przypadkach dzieci z takich rodzin otaczane są wiedzą tematyczną. Poza tym jak zwykle rozmawiamy o jednym z aspektów inteligencji omijając i. emocjonalną czy praktyczną.
nauczycielu, zajrzyj ![]() Edytowane przez ajah Czas edycji: 2015-11-06 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pojmujesz, że wiedza, ambicja i inteligencja nie muszą iść w parze.. nie wiem gdzie Ty żyjesz, że nie trafiłaś na wykształconą acz mało inteligentną osobę. to są dwie różne rzeczy. to, że często chodzą w parze, nie znaczy, że są regułą. p.s. jak napisze, że jestem lekarzem (czy kimś równie ąę) to nie będziesz dyskutować z moją opinią i zaczniesz mnie podziwiać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
- żeby zostać lekarzem trzeba być ponadprzeciętnie inteligentnym - nie każdy, kto jest ponadprzeciętnie inteligentny i ambitny może zostać lekarzem? Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-11-06 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3839 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Dla mnie wiedza i ambicja to jest inteligencja. Jeśli ktoś jest specjalistą w jakieś dziedzinie jest dla mnie INTELIGENTNY. 3. Trafiłam na wykształconych i tak głupich ludzi, że było mi ciężko to zrozumieć jak te osoby zdały maturę, pisałam przecież, że dzisiaj każdy może mieć wyższe wykształcenie. Ale nie wyobrażam sobie tych głupich i wykształconych na medycynie. ![]() 4. Napisałam tylko, że moim zdaniem lekarz musi być bardzo inteligentny i ambitny skoro dostał się na trudne studia medyczne i je skończył. Nie napisałam, że podziwiam takie osoby bez ograniczeń i że we wszystkim się z nimi zgadzam. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i jak tu z Tobą dyskutować, gdy posługujesz się alternatywnymi definicjami? Wiedza + ambicja nie mają z inteligencją wiele wspólnego. Można nie skończyć zawodówki, a być bardzo inteligentnym specjalistą w swojej dziedzinie (mam takiego znajomego). W podstawówce już wynalazki tworzył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.