Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 13:11   #3031
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jakie dajesz?

a podawalas kurczaka w jasnych warzywach gerbera? w ogole patrze na sklady i gerber ma prawie w kazdym skrobie kukurydziana. hhmm..
Petitki daje. Gerbera nie daje, u nas obiadki BV ostatnio

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Mloda jojczy :/ zbieramy sie do szkoly po chlopcow.

Doszla paka z gemini. Dostalam gratis paste do zebow i szampon na wypadajace wlosy .. czad

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 13:15   #3032
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! U nas pierwsze karmienie przed 1 potem o 5 i przed 7. Pobudka 6.20.
I kufa o 5 pobudka przeze mnie! Obudził mnie płacz małej, patrzę niema jej obok, no nie wierzę, leżała na podłodze- spadła mi... A wydawała mi się taka niemobilna.. Musiała nogi do góry zadzierać zdaje mi się i tak na boki ehhh Nawet niechce myślec jak ona poleciała i to na podłogę bez dywaniku i na butelkę Żywca jakoś i chyba na brzuszek poleciala, dobrze nie pamiętam nawet. Aż tak głośno nie płakała, może tabardziej ją nie bolało ( Guzów też nie widać, chociaż bałam się że o obudowę łóżka się rąbnęła. Także od 5 prawie nie śpię, ciągali noskiem to ja już myśle może krew może coś ehh Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie...
Ojej biedulka, ja tak jak Goczek mam z 3 stron zabezpieczenie, możecie dosunac łóżko do jakiejś ściany?

Cytat:
A co do podnoszenia dupki to Ada tak śmiesznie zaczyna ją pisnosić leżąc na plecach, staje na nogi jakby i dupka w górę

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Na Grań Canarie chyba właśnie, tam mąż chyba coś wynalazł, a co nie polecasz?

Ja polecam wszystkie wyspy. A ta to moja ulubiona

Cytat:
Matki kp jadlyscie miód?? Czy lepiej nie próbować?

próbuj, czekoladę tez jesz

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363391]basenik tez chce na wies do dziadkow,ale mam nadzieję jezdzic z mala nad jeziora.juz widze oczami wyobraźni jak Hanka piach je 😀 i oczywiscie wrzeszczy jak będziemy odjeżdżac
Witaminke C szamasz?[/QUOTE]

Oj tam nie mogę się doczekać i piaskownice małemu zrobię na działce i basenik mamy mały po Mai jeszcze

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie jadlam

Ja o kanarach słyszałam ze tam zawsze wieje i to dosc mocno. Prawda to?

wieje, ale przyjemnie, ciepły wiatr, na fuercie najbardziej

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Maciusia ( Niezawsze jak tam dzisiaj? ) ... dla Bartusia -Siempre lepiej coś? ... chyba Martynka tez coś chora :-( - dobrze pamiętam? ...
Z Dużych chorowitkow to zapamiętałam Ciebie Violka - jak się dziś czujesz? Rany ale miałaś sytuacje z Adusia :-( - no spadają te nasze dzieci :-( - nawet oczy dookoła głowy nie wystarcza :-/- ale nie martw się napewno jest wszystko dobrze i Mała juz pewnie nie pamięta... :-******

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kochana Gratki dla Julka Zebulka :-* - pięknie wystrzelił z tymi zębami - a jak starszy z oczkiem? Przyzwyczaił się do badań? Jak Ty się w ogóle czujesz?
Dziękuję Mackowi ciut lepiej z oczami. Gorączka 37,5 gluty nadal do pasa

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 13:26   #3033
kamilove
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Żadne owoce mu nie podchodzą próbowałam wszelkie bezpieczne dla 6 miesięcznego dziecka.

No właśnie boje się tego ze napije się wody, poza tym tak trzymać go to bym nie dała rady bo on jest strasznie ruchliwy wyrywal by się. Ty kąpiesz na gabce? I na ta gąbkę kladziesz czy jak?

Oo to super to kiedy wstępny termin?

No co - chciała sobie jeszcze pobyć z rodzinka - taki miły wieczór a tu spać trzeba

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

KANA chyba źle napisałam - próbował pionizowac się do siadu nie do wstawania. Przynajmniej tak to wyglądało. Zobaczymy co z tych prób wyniknie
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Brawa dla wszystkich dzieciaczków za postępy

Kana-uśmiałam sie z Twojej Zosi
Tez bym skapitulowała i sie zaczela sama chichrac

Ogladam sprawę dla reportera..ale dzis tematy

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Hania-u nas tez same owoce kiepsko, z kaszka póki co przemycam
Nie bój sie kapania na brzuszku, dziecko leży na nim i tylko podtrzymujesz, ja bez gąbki kapie i spokojnie daje radę a na pleckach tez wiercipietka i kopaczka

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Kamilove-fajnie, ze chrzestny sie znalazł !
Kiedy chrzcicie?

Gdzie Pavlineczka???
I Rina sie sto lat nie odzywała
Cytat:
Cieszę się że wybraliście chrzestnego. Kto jest tym szczęśliwcem?

Lubię Twoją Zosię
Mieszkacie z Twoją mamą?

W ciągu dnia arudny ale znośnie. I o dziwo pięknie dzis jadł. Jak Ala teraz dalej tak marudna? Kolejne ząbki widac?
Może zaczniemy razem z tym glutenem? Jeszcze Cashmere może dołączy?

Kurcze. Może jednak nie uczuli.

Hanka - o jaki z Filipka spryciarz. Super!
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53361381]Na warzywach tez mozna zyc moja tez ma nadal problem z owocami,dzis ze 2 łyżeczki do kaszki przemycilam i z woda wlalam do dzioba. Gruszke williams musze sprobowac,ale zwyklej gruszki rozgniecionej nie chciala. A kwaśnych owoców próbowałas?
morele np.
Moj TZ tez nie ma cierpliwosci do karmienia małej.

Hehe, masz wizje? ja mysle ze ona czeka na sledzie i musztarde 😛 Mam nadzieje,ze Julek Cie tez zaskoczy i dobra nocke mamie zafunduje

o super, się udalo. Kciyki za chrzciny

o jaka śmieszka miala dzis zabawowy dzien, fajnie ze bez krzykow zasnela.moja dzis sobie grzechotka grzechotala przed snem [/QUOTE]

dzięki dziewczyny chrzestnym będzie mąż mojej chrzestnej, sama impreza na pewno w sierpniu bo wtedy przyjeżdżają na miesiąc z usa, cieszę się sama bym nie wpadła na ten pomysł, babcia mi podsunęła na pewno będzie ciekawie z teściami bo dlaczego nie brat męża... no ale mąż sam mówi, że nie chce go na chrzestnego Nadii także tego

Cytat:
Hej! U nas pierwsze karmienie przed 1 potem o 5 i przed 7. Pobudka 6.20.
I kufa o 5 pobudka przeze mnie! Obudził mnie płacz małej, patrzę niema jej obok, no nie wierzę, leżała na podłodze- spadła mi... A wydawała mi się taka niemobilna.. Musiała nogi do góry zadzierać zdaje mi się i tak na boki ehhh Nawet niechce myślec jak ona poleciała i to na podłogę bez dywaniku i na butelkę Żywca jakoś i chyba na brzuszek poleciala, dobrze nie pamiętam nawet. Aż tak głośno nie płakała, może tabardziej ją nie bolało ( Guzów też nie widać, chociaż bałam się że o obudowę łóżka się rąbnęła. Także od 5 prawie nie śpię, ciągali noskiem to ja już myśle może krew może coś ehh Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie...
o rany współczuję

Cytat:
Matki kp jadlyscie miód?? Czy lepiej nie próbować?
piłam do herbatki

Cytat:
Dziewczyny zamawiajace spiworki edisa. Odp.Wam na maile?

W poniedzialek zamowilismy lego dla synka. Kurierem i nie ma jeszcze a na jutro MUSI byc

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Chory jest to śpi. Nie martw się
mi odpisywali na każdego
Majka trzymaj się tam rozumiem, że nie chcesz pisać o wszystkim, ja też jestem takim typem na pewno wszystko będzie dobrze, mam nadzieję, że uda się wizytę na grudzień umówić

Cytat:
Dzień Dobry Kochane Moje :-*
Witam się już tu po takiej dość długiej nieobecności - chyba ponad tydzień...
Z ostatnich dwóch dni miałam ponad 300 postów i nadrobilam Was w końcu... Dużo naskrobalyscie Babeczki
Generalnie to nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego- chyba mi to wybaczcie... Jestem juz z Wami i mam nadzieje ze juz nic mi nie przeszkodzi w "wizazowym życiu".
Gratulacje wszystkim Dzieciaczkom i dumnym Mamusiom nowych umiejętności - widzę ze tu większość tak smignela do przodu - pięknie. Olaf pelza - trochę się stara raczkowac ale głowa za ciężka i niestety nic z tego... za to w ogóle nie widzi sensu w siedzeniu tylko wyrywa się na nogi. W szpitalu stanął sam :-/... tzn trzymał się męża za palce i się po prostu podniósł na własne nogi... cały czas jest tylko mama i mamaaaaa... No i to tyle z nowości bo ząbek jest tylko jeden nadal... ale za dużo ostatnio się dzieje wiec lepiej żeby póki co dały mu spokój....
Tesknilam za Wami. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Jesteście WIELKIE - Wasze kciuki naprawdę potrafią cuda :-*
cześć Kochana dobrze że już jesteś

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka.
Mala drzemie a ja pije kawe i sniadanie jem. Mam prasowanko ale nie wiem czy uda mi sie to ogarnac, najwyzej jak maz wroci to wieczorkiem ogarne.
Martyna chora. Wczoraj od rana goraczkowala, gil lecial jak z kranu i plakala strasznie. Pojechalam z nia do lekarza i dostala leki. Wieczorem dala koncert i pozno zasnela. Dzis juz troche lepiej jest.
Bylam wczoraj tez na szybkich zakupach lodowkowych a maz zostal z trojca i zajrzalam do Roska. Kupilam dwa lakiery Sally Hansen i wreszcie trafilam na takie co chcialam do kiedy ta promka? Bo jeszcze bym dokupila :P
Dostalam tez pierwszy okres. Bezbolesny ale leci jak z kranu :/

Ptysie kompiemy i na brzuchu i na plecach. Okrecam zeby lepiej emoliet sie wchlonal.
dużo zdrowia dla Martynki
Stary 2015-11-06, 13:56   #3034
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno odsypia chorobę, gorączkę jeszcze ma?
Nie ma już więc choć troszkę lepiej jest.

Cytat:
Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Bartusia -Siempre lepiej coś?
Hej Domi fajnie, że już wróciłaś. U nas niby lepiej ale go wyspalo :/

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53364984]Aaa to butla z woda byla! 😀 A ja myslalam ze wam kolo lozka po piwie zywcu się butle walaja :p ja mam sofe nisko no i dywan. Im lzejsze i mlodsze cialko tym lzej sie upada,dzieci przy chodzeniu pewnie co chwile beda sie przywracać, trzeba sie nauczyc nie panikowac [/QUOTE]

Też tak pomyślałam o tym Żywcu
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:00   #3035
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere jak miałaś zapalenie piersi to miałaś czerwonego cycka? Ja w miejscu w którym mnie pobolewa mam czerwone, ale mleko normalnie leci. A moze te dreszcze wczoraj od zapalenia miałam hmm
Tak, miałam. I mnie zawsze przy zastoju łamie jak na grype i mam wyższa temperaturę. Więc to bardzo prawdopodobne że to od piersi

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:00   #3036
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Petitki daje. Gerbera nie daje, u nas obiadki BV ostatnio

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Mloda jojczy :/ zbieramy sie do szkoly po chlopcow.

Doszla paka z gemini. Dostalam gratis paste do zebow i szampon na wypadajace wlosy .. czad
Coś się ostatnio stara Gemini bo mi dali próbki kremu pod oczy ; )

Zdrówka dla Martynki
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:13   #3037
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki w takim razie.
I za mnie zebym dala radę bo nie daję a skryta jestem bo boje sie głośno mówić czy pisac o moich lekach

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Madzixx - dziękuję wiem ale nie dam rady. Przynajmniej na razie
Mocno trzymam kciuki za Ciebie!!! Musi być dobrze! 😙

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

GOSIAK zdrowka dla Martyny!

VIOLKA ją pilam miód z herbata i ok wszystko U nas chyba już wszystko przeszło: nabiał, kakao, orzechy, miód.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

DOMIMA fajnie że jesteś 😙

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Straszny flak dziś że mnie. Nic się nie chce. Jeszcze rano mnie wkurzyl sloiczek z moja zupka, bo nie dalam rady nijak go odkrecic 😠 Musiałam dać kupny obiadek. Jutro mąż ma urodziny, teściowie przychodzą na obiad. Tak mi się chce to szykować wszystko....

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 14:35   #3038
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Hej
Mnie tu trochę mniej ale mąż w domu na "chorobowym" więc same rozumiecie.. ale już mu lepiej więc ja wyrodna żona wyciągnęłam go na zakupy do galerii wczoraj, zjedliśmy pizze i wróciliśmy dosyć późno jak na Małego bo o 21 i się niestety rozbudził i nie bardzo chciał spać

Idziemy dzisiaj do dentysty , ciekawe w jakiej formie są moje zeby
Idę Was nadrobić troszkę

A my wczoraj skończyliśmy 7 miesięcy
Stary 2015-11-06, 14:42   #3039
Majka232
Zakorzenienie

Bylam dzis w Rosku jest promocja na deserki BV 3+1 gratis. Wzielam te kaszkę bebilon alerlac. W sp pampki wzięłam i mam zapasu 9 opak. Moze juz 4+ trzeba kupowac hehe babeczka przy kasie mi mówi ze mam pampki za grosz. Ja zdziwiona ale jak tak to ok. Jednak nie chciały wejsc za ten grosik szkoda :P

Glowa mnie boli

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Agnieszka - gratuluję 7 m-cy!
Stary 2015-11-06, 15:02   #3040
kana158
Zakorzenienie

Siempre, Madzixx wpiszcie sobie w Google Karcher myjka do okien. Fachowo nazywa się chyba Karcher WV 😊
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 15:04   #3041
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda spala 20min. Zdazylam obrac ziemniaki i pokroic pieczarki. Teraz sie rejda w krzeselku a ja koncze obiad. Zaraz M powinien byc to odsapne chwile.

Stary 2015-11-06, 15:08   #3042
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere jak miałaś zapalenie piersi to miałaś czerwonego cycka? Ja w miejscu w którym mnie pobolewa mam czerwone, ale mleko normalnie leci. A moze te dreszcze wczoraj od zapalenia miałam hmm
Oj Biedna z ta piersią :-( - oby Ci szybko przeszło :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 15:08   #3043
madzixx88
Zakorzenienie

My na spacerku, zimno jest 4 st brr a ja wyszłam bez szalika, za to niektórzy juz w rękawiczkach chodzą
Ala zasnela, obiadek wsunęła super 210 g jarzynek z królikiem
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 15:10   #3044
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Współczuje stresu

Mam tam kumpelę, miejscówa super

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

U mnie przesyłka doszła 8 roboczego dnia.
U mnie jakoś dość szybko - ale ja zamawialam wcześniej to jeszcze chyba nie było info ze maja dużo zamówień i ze są opóźnienia....

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
plamki ok, ale mama wczoraj bez pojecia dala warzywka z jasnymi warzywami :/ a tam co
? kukurydza. i dzis plama na policzku. jakby inaczej

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

nie zgodze sie, nie wszedzie.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

zazdraszam smokow!
Oj Biedny Jaś :-( - kurde się się to musiało przyplatac :-(
Stary 2015-11-06, 15:11   #3045
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Wlasnie minęłam grupkę gimbazy, ktora sie rzucała w usypana stertę liści.. Wtf
Stary 2015-11-06, 15:30   #3046
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
GOSIAK biedna Martynka zdrówka dla niej!

DOMIMA fajnie ze wróciłas - tesknilysmy

MAJKA trzymaj się :-* :-*
Dzięki Kochana :-*
Jak tam Filipek? Byłaś z nim ostatnio na c szczepieniu? Dobrze kojarzę? Jak z jedzeniem unormowalo się troszkę?

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53366053]GOSIAK,zdrowka dla Martynki zycze,to sie wczoraj umeczyluscie,biedne,oby dzis bylo lepiej ✊
MAJKA zycze z calego serca,zeby się wszystko u Szymka powyjasnialo pozytywnie ✊

DOMIMA, welcome back i gratki dla Olafa,silacza. Widzę,że tez taki żywiołowy, w miejscu nie usiedzi a Ty jak sie czujesz, nie jestes osłabiona po tych stresach? Mam nadzieje,ze odespalas upojne noce szpitalne.
Moja zasnela bez jednego jeku przy piersi mej i dzwiekach Hurem w tv. Juz daaaawno rano nie oglafalam,a pol ciazy to mi gralo,chyba mała dobrze kojarzy za to sasiad boruje,stuka,haladuje eh[/QUOTE]
Dzięki Kochana :-* -Dziękuję ze pytasz o mnie. .. :-* ano juz mnie trochę stresy odpuscily choć powiem szczerze że jak śpi to latam co chwile do niego pomimo włączonej niani... a jak go daje do huśtawki to cały czas patrze na niego- boje się go karmić bo mam przed oczami to jak wymiotowal :-( - I te jego oczy proszące o pomoc :-(
Bałam się nocki bo w szpitalu to wiadomo ze mogę liczyć na szybka pomoc a tak to niestety musimy liczyć na siebie...
A jak Hania? Dzisiaj na dobry dzień chyba prawda? Powiem Ci ze wesoło masz z Nią - podpinam się pod to ze to i moja Ulubienica :-D

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
VIOLKA nie, mieszkam w bloku w którym nie ma centralnego ogrzewania wiec założyliśmy sobie taki pięć ala kominek z szybką palimy w nim drewnem lub węglem.
Ale masz fajowo z tym kominkiem - uwielbiam...

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ojej biedulka, ja tak jak Goczek mam z 3 stron zabezpieczenie, możecie dosunac łóżko do jakiejś ściany?

Ja polecam wszystkie wyspy. A ta to moja ulubiona

próbuj, czekoladę tez jesz

Oj tam nie mogę się doczekać i piaskownice małemu zrobię na działce i basenik mamy mały po Mai jeszcze

wieje, ale przyjemnie, ciepły wiatr, na fuercie najbardziej

Dziękuję Mackowi ciut lepiej z oczami. Gorączka 37,5 gluty nadal do pasa
Dobrze ze juz lepiej:-* - a gluty no to niestety pewnie długo się utrzymują :-( zdrówka życzę :-*

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
hej

dzięki dziewczyny chrzestnym będzie mąż mojej chrzestnej, sama impreza na pewno w sierpniu bo wtedy przyjeżdżają na miesiąc z usa, cieszę się sama bym nie wpadła na ten pomysł, babcia mi podsunęła na pewno będzie ciekawie z teściami bo dlaczego nie brat męża... no ale mąż sam mówi, że nie chce go na chrzestnego Nadii także tego

o rany współczuję

piłam do herbatki

mi odpisywali na każdego
Majka trzymaj się tam rozumiem, że nie chcesz pisać o wszystkim, ja też jestem takim typem na pewno wszystko będzie dobrze, mam nadzieję, że uda się wizytę na grudzień umówić

cześć Kochana dobrze że już jesteś

dużo zdrowia dla Martynki
:-* - ooo gratuluję umiejętności Nadii - to Ci spryciulka z niej :-D

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Nie ma już więc choć troszkę lepiej jest.

Hej Domi fajnie, że już wróciłaś. U nas niby lepiej ale go wyspalo :/

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Też tak pomyślałam o tym Żywcu
Kochana wysypalo Go tak ? A wiesz po czym?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Mocno trzymam kciuki za Ciebie!!! Musi być dobrze! 😙

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

GOSIAK zdrowka dla Martyny!

VIOLKA ją pilam miód z herbata i ok wszystko U nas chyba już wszystko przeszło: nabiał, kakao, orzechy, miód.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

DOMIMA fajnie że jesteś 😙

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Straszny flak dziś że mnie. Nic się nie chce. Jeszcze rano mnie wkurzyl sloiczek z moja zupka, bo nie dalam rady nijak go odkrecic 😠 Musiałam dać kupny obiadek. Jutro mąż ma urodziny, teściowie przychodzą na obiad. Tak mi się chce to szykować wszystko....
:-*

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Hej
Mnie tu trochę mniej ale mąż w domu na "chorobowym" więc same rozumiecie.. ale już mu lepiej więc ja wyrodna żona wyciągnęłam go na zakupy do galerii wczoraj, zjedliśmy pizze i wróciliśmy dosyć późno jak na Małego bo o 21 i się niestety rozbudził i nie bardzo chciał spać

Idziemy dzisiaj do dentysty , ciekawe w jakiej formie są moje zeby
Idę Was nadrobić troszkę

A my wczoraj skończyliśmy 7 miesięcy
Aga Gratki 7 mio-miesiecznicy

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
My na spacerku, zimno jest 4 st brr a ja wyszłam bez szalika, za to niektórzy juz w rękawiczkach chodzą
No u nas spacer odpada :-( - smog straszy :-(
Stary 2015-11-06, 15:30   #3047
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Skończyłam nadrabiać i mały wstał
Gosia- zdrówka dla Martyny ! taki okres głupi że się choróbska przyplatują

Sylwia- współczuje tej wysypki, jak to trzeb uważać, no ale mam nadzieje że szybko zniknie a Jasiek jeszcze szybciej upora się z tym uczuleniem i będzie mógł jeść wszystko ;-)

Domima- fajnie ze wróciłaś;-) nie zamartwiaj się tak Kochana, wiem że się łatwo mówi ale trzeba być dobrej myśli

Majka- Trzymam za Was kciuki oby problemy minęły !!

Apropo wakacji to ja chciałam do Grecji jakoś lipiec/sierpień do Zakhyntos ;-) aaaale Kanary kuszące bardzo ;-))

Z tym smogiem to jakaś paranoja, ciesze się że mieszkam na obrzeżach to zawsze powietrze lepsze.Ojciec mój był dzisiaj właśnie w Krakowie to ludzie niektórzy w maskach chodzą

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2015-11-06 o 15:32
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 15:35   #3048
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Jesien

Dziekuje za zyczenia dla Ptysi

Stary 2015-11-06, 15:36   #3049
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, miałam. I mnie zawsze przy zastoju łamie jak na grype i mam wyższa temperaturę. Więc to bardzo prawdopodobne że to od piersi

O to ja myśle w takim razie że to napewno to..
Stary 2015-11-06, 15:46   #3050
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
to je gimbaza, tego nie ogarniesz

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

wrocilismy ze spacerku, maly nie chcial spac w wozku i pod koniec juz poplakiwal, w domu padl do razu.
odwiedzilam tesco, kupilam ten kubek lovi 360, zobaczymy. wzielam tezmalemu wafle ryzowe, kaszke sliwkowa nestle i dwa obiadki bv

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 15:55   #3051
violka848
Zakorzenienie

Niezawsze mogę dosunąć, ale i tak szpara będzie i Adka spadła akurat z drugiej strony brrr.... Jak se przypomnę o tym widoku dziecka na podłodze to mnie skręca.

Cytat:
Oj Biedna z ta piersią :-( - oby Ci szybko przeszło :-*

Nie ma tragedii, bo tylko tak od spodu mnie bolało, nie cała pierś, tylko ta gorączka była rozkładająca, ale dziś już spoko

Cytat:

Pięknie 👏🏻 Ty chodzisz bez rękawiczek??? Ja jużbkilka dni i nawet w nich raz zmarzłam

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Dzięki za słowa otuchy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Ale Adka dzisiaj dużo soku z wodą wypiła z 80 ml już 😁 jest progres Dzisiaj spróbuje może dać tą kaszkę Bobovita Expert Ha tylko się wącham bo niby malutka dobrze przybiera i moze niema potrzeby, z drugiej strony od cycka fajnie zeby powoli się odklejała
Dziś dałam groszek, sam strasznie niesmakował, mina przekwaśna i język wywalony na pol brody ale już z delikatnymi jarzynkami pasowało wszystkie warzywa muszę jej w tym ukrywać
Stary 2015-11-06, 16:02   #3052
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

zakladacie juz maluchom rekawiczki i zimowe kurtki?

JAŚ

Stary 2015-11-06, 16:10   #3053
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:

Ja jeszcze nie zakładałam kurtki ani śpiworka ani kombi zimowego, ale rączki zasłaniam jak zaśnie, rękaw tak zachylam i rękawiczki się robią- wiesz o co chodzi Ale myśle ze na dniach trzeba wyciągać, przynajmniej ma naszym biegunie zimna Chociaż kolejny tydzień ma być cieplejszy, tylko deszczowy
Stary 2015-11-06, 16:22   #3054
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Nie.

Stary 2015-11-06, 16:22   #3055
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

Niee dzis tylko zamieniłam dresowa czapkę na ta grubsza
Od jutra i cały przyszły tydzien pokazuje mi 12-14 st wiec jeszcze zimy nie zapraszamy
Stary 2015-11-06, 16:23   #3056
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Od jutra i cały przyszły tydzien pokazuje mi 12-14 st wiec jeszcze zimy nie zapraszamy
czyli u mnie podobnie

JAŚ

Stary 2015-11-06, 16:34   #3057
blackberry89
Zakorzenienie

Sylwia ja zakladam. Ale moj nie jezdzi w spiworku. Ostatnio mu bez rekawiczek bardzo zmarzly raczki az czerwone mial. W kurtce zimowej chodzimy i kocykiem przykrywam.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Gdzie wy mieszkacie ze u was tak cieplo?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 16:38   #3058
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dziewczyny gdzie kupić przez internet ten kubek doidy 360? bo na allegro nie widzę tzn widzę ale 9+ i 12+
Stary 2015-11-06, 16:42   #3059
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Sylwia ja zakladam. Ale moj nie jezdzi w spiworku. Ostatnio mu bez rekawiczek bardzo zmarzly raczki az czerwone mial. W kurtce zimowej chodzimy i kocykiem przykrywam.
my tez noie jezdzimy w spiworku jeszcze a mieszkamy w centralnej polsce i wcale nie tak cieplo bo dzis 4 st byly

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupić przez internet ten kubek doidy 360? bo na allegro nie widzę tzn widzę ale 9+ i 12+
doidy a 360 to dwa rozne kubki

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

AGA- bo Lovi 360 jest niby 9+ ten najmniejszy a doidy to ten 'kopniety' kubek

JAŚ

Stary 2015-11-06, 16:43   #3060
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
my tez noie jezdzimy w spiworku jeszcze a mieszkamy w centralnej polsce i wcale nie tak cieplo bo dzis 4 st byly

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

doidy a 360 to dwa rozne kubki
Aha. I jasko ci nie marznie? Nie ubierasz zimowej kurtki? Serio?
Te raczki mu tak zmarzly moze od tegi ze przodem jezdzi juz w spacerowie na siedzaco? Normalnie az czerwone mial
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości