|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Makeup challenge winner
|
Nie można łączyć mailingu z ulotką na krem.
#2255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czyli jak podam kod oferty 511390 w stacjo, to zostanę spytana, jaki prezent mam w mailingu (owieczka/kredka) i będę mogła tak jakby 'wybrać'?
a smsa dostajecie z owieczką czy kredką? ja swojego smsa jeszcze nie dostałam i zastanawiam się czy dostanę z owieczką, czyli zgodnie z moją ulotką |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
Trzy żele pod prysznic
TRZY ŻELE POD PRYSZNIC KOD: I0246 SZCZEGÓŁY Âť 16.90 zł zamiast 26.90 zł oszczędzasz 10.00 zł sztuk: 1 16.90 zł Żel do kąpieli i pod prysznic Jabłko w karmelu 400 ml ŻEL DO KĄPIELI I POD PRYSZNIC JABŁKO W KARMELU 400 ML KOD: 06952 SZCZEGÓŁY Âť 16.90 zł sztuk: 1 16.90 zł Świeca Jabłko w karmelu ŚWIECA JABŁKO W KARMELU KOD: 40387 SZCZEGÓŁY Âť 22.90 zł sztuk: 1 22.90 zł Balsam do ciała Jabłko w karmelu BALSAM DO CIAŁA JABŁKO W KARMELU KOD: 40673 SZCZEGÓŁY Âť 29.90 zł sztuk: 1 29.90 zł Peelingujący płyn do kąpieli Kandyzowana Pomarańcza & Migdał PEELINGUJĄCY PŁYN DO KĄPIELI KANDYZOWANA POMARAŃCZA & MIGDAŁ KOD: 14565 SZCZEGÓŁY Âť 16.90 zł sztuk: 1 16.90 zł Żel pod prysznic Aromatyczna Wanilia ŻEL POD PRYSZNIC AROMATYCZNA WANILIA KOD: 15367 SZCZEGÓŁY Âť 12.90 zł sztuk: 1 12.90 zł Żel pod prysznic Kandyzowana Pomarańcza & Cynamon ŻEL POD PRYSZNIC KANDYZOWANA POMARAŃCZA & CYNAMON KOD: 17520 SZCZEGÓŁY Âť 12.90 zł sztuk: 1 12.90 zł Żel pod prysznic Czerwone owoce ŻEL POD PRYSZNIC CZERWONE OWOCE KOD: 18147 SZCZEGÓŁY Âť 11.90 zł sztuk: 1 11.90 zł Żel pod prysznic Magnolia Chin ŻEL POD PRYSZNIC MAGNOLIA CHIN KOD: 44289 SZCZEGÓŁY Âť 8.90 zł sztuk: 1 8.90 zł Żel pod prysznic Gardenia z Polinezji ŻEL POD PRYSZNIC GARDENIA Z POLINEZJI KOD: 87592 SZCZEGÓŁY Âť 8.90 zł sztuk: 1 8.90 zł Żel pod prysznic Kwiat lotosu ŻEL POD PRYSZNIC KWIAT LOTOSU KOD: 87959 SZCZEGÓŁY Âť 8.90 zł sztuk: 1 8.90 zł Żel pod prysznic Bawełna z Indii ŻEL POD PRYSZNIC BAWEŁNA Z INDII KOD: 15384 SZCZEGÓŁY Âť 8.90 zł sztuk: 1 8.90 zł Woda perfumowana So Elixir 30 ml WODA PERFUMOWANA SO ELIXIR 30 ML SZCZEGÓŁY Âť prezent sztuk: 1 gratis Kajal KAJAL SZCZEGÓŁY Âť prezent sztuk: 1 gratis Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej BALSAM ODBUDOWUJĄCY DO SKÓRY BARDZO SUCHEJ SZCZEGÓŁY Âť prezent sztuk: 1 gratis WARTOŚĆ PRODUKTÓW W KOSZYKU176.80 zł Kod promocyjny: Usuń Kod promocyjny uprawnia do odebrania wody perfumowanej So Elixir przy zamówieniu powyżej 99 zł. Do wartości zamówienia od której przyznawany jest prezent nie wliczają sie Zestawy dla Ciebie oraz produkty z Oferty specjalnej. Twoje zamówienie przekroczyło 109.00 zł. Nie płacisz za koszty przesyłki. Podaj numer PAYBACK, aby otrzymać punkty za zamówienie: [Wpisz] RAZEM DO ZAPŁATY: 176.80 zł Powrót do zakupów POTWIERDZAM ZAKUP POLECAMY RÓWNIEŻ... Rozświetlające mleczko do ciała Jabłko w karmelu Rozświetlające mleczko do ciała Jabłko w karmelu 20.90 zł SZCZEGÓŁY Âť dodaj do koszyka i moje ![]()
#2258 |
Raczkowanie
|
Dostałam dziś swoją małą, skromną paczuszkę...
Krem do rąk 'Kandyzowana pomarańcza i cynamon' pachnie obłędnie - niestety tylko przez chwilę. Ale i tak warto było ![]() ![]()
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Z swojej strony polecam podklad rozswietlajacy z yr- mam cere mieszana a o dziwo podklad daje rade-nie ciemnieje, nie robi tapety a cera wyglada na wypoczeta i rozswietlona.
#2260 |
Konto usunięte
|
Mówisz o tym:
http://www.yves-rocher.pl/podklad_ro...acy_pure_light ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2015-11-06 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
BTW dostałam mailing z darmową evidence 50ml, ale niestety nijak nie da się go skopiować na forum. Wycfanili się Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2015-11-06 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Konto usunięte
|
Jak wejdziesz w wiadomość, kliknij prawy przycisk myszki i wybierz "Kopiuj adres odnośnika" i wklej to w nowe okno. Pokazuje, że Evidence się dodało? Ale pewnie najpierw trzeba będzie mieć coś w koszyku, bo znów kod "zje" część prezentów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Dawno tu nic nie pisałam ![]() ![]() Zastanawia mnie, czy seria Kandyzowana Pomarańcza i Migdał pachnie jak seria z 2010 r. (kosmetyki po prawej stronie)?
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio zakupiłam podkład zero niedoskonałości i też jestem zadowolona. Na początku ciężko było mi się z nim dogadać, ale po kilku próbach już wiem, co i jak. Jest wydajny, ładnie wygląda na twarzy, nie tworzy maski. Efekt jest lekko pudrowy, buzia się nie świeci. Trwałość też w porządku. Jedyne co mi nie pasuje to odrobinę za jasny odcień, ale to już moja wina.
Poleciłam podkład siostrze i jej też odpowiada. Chwaliła się, że jak go używa to słyszy komplementy odnośnie swojej cery, że niby tak zdrowo i ładnie wygląda. Także ja od siebie i siostry polecam ![]() Zdziwiła mnie też trwałość wody jabłkowej. Psiknęłam jedną pompkę na nadgarstek około 12 i wciąż czuję delikatny zapach jabłek. Myślę że w pakiecie z żelem i mleczkiem będzie naprawdę dobrze ![]() Edytowane przez athm Czas edycji: 2015-11-06 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Aaa.. nie mogę się zdecydować, a czasu na wykorzystanie kodu JABKAR coraz mniej
![]() Nie wiem, może powinnam zaczekać na ten "czarny piątek"... Zależy mi na tych dwóch kremach w gratisach. Z drugiej zaś strony chciałabym mojemu lubemu kupić kolejną kurację przeciw wypadaniu włosów. Obawiam się jednak cichych dni, jak zamówię kolejne perfumy do mojej niemałej już kolekcji (tak, mogłabym się bez nich obyć). Zamówienie mam tak skomponowane, że idealnie wychodzi 110zł. Echhh... Dodam jeszcze, że w tym miesiącu będę pewnie zamawiała dla mamy podkład i puder wygładzająco-rozświetlający, a dla siebie (przed Świętami) te mleczka rozświetlające z limitek (jabłko i wanilię). Co robić?! Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się wstrzymałam z drugim JABKARem... Czekam na lepszy kod - bo chciałabym jednak dla mamy ten krem Anti-Age z drugiego progu. I parę pojedynczych produktów... Dopiero minęło parę dni od wejścia nowej oferty - może rzucą coś sensownego ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Echh... ale w takiej sytuacji, dopóki nie zapłacę nie dostanę kuracji...
Żałuję, że nie skorzystałam z oferty Zestaw dla Ciebie ze zniżką -53% dla balsamu jabłko w karmelu z limitek wraz z kuracją, też by wyszło idealnie z kasą... Jest jakaś zasada wyklikiwania specjalnych ofert "zestaw dla Ciebie"? ![]() To by było moje pierwsze zamówienie z kodem JABKAR, aż żal nie skorzystać. Edytowane przez joasiaa89 Czas edycji: 2015-11-06 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiałam się nad tą kuracją... ale pogrzebałam troche w necie http://gapowo.blogspot.com/2013/04/k...osow-yves.html i zrezygnowałam. Testuje wcierkę Jantar. Przynajmniej tańsza... Te kule http://www.yves-rocher.pl/peelinguja...tyczna_wanilia mają jakieś błyskotki w środku? Zostaje 'to' później na skórze? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
JABKAR warto wykorzystać... Już coś na prezenty będzie ![]() I0244 Zestaw Hoggar dla mężczyzny 1 44.50 zł I0251 Woda perfumowana Voile d\'Ambre 50 ml + Quelques Notes d\'Amour do torebki 15 ml 1 59.50 zł I0240 Zestaw Kandyzowana Pomarańcza & Cynamon: pielęgnacja rąk i ust 1 12.45 zł F26964 Woda toaletowa Un Matin au Jardin Bez 1 PREZENT F14803 Krem do twarzy na dzień 1 PREZENT
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tę reckę czytałam. A na kurację poluję, bo wiem, że w tym przypadku działa ![]() Edytowane przez joasiaa89 Czas edycji: 2015-11-06 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki, ja też smsa dziś dostałam, fajnie też, że i maile macie to wykorzystam jutro wszystkie 3 mailingi na 1 paragon (wtedy lepiej można ułożyć zakupy by dobić do pieczątek a i + 15 ![]()
![]() |
#2276 |
Wtajemniczenie
|
Ma ktoś mailing z kredka i mógłby go tu udostępnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj pierwszy raz popsikałam się moim SEBS który zamówiłam z kodem JABKAR i dla mnie jest cudowny, tak jak przypuszczałam. Pięknie się rozwija, jest trwały, dla mnie cudeńko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam na myśli jedno z poniższych zamówień: Zestaw Kandyzowana Pomarańcza & Cynamon: pielęgnacja ciała Kuracja przeciw wypadaniu włosów Woda perfumowana So Elixir Purple 50 ml + Woda perfumowana Quelques Notes d'Amour 15 ml albo Zestaw Kandyzowana Pomarańcza & Cynamon: pielęgnacja ciała Rozświetlające mleczko do ciała Jabłko w karmelu Puder wygładzająco-rozświetlający Zestaw dla Ciebie: Kuracja przeciw wypadaniu włosów + Szampon stymulujący przeciw wypadaniu włosów ze zniżką 38% Do obu zamówień prezenty: niespodzianka + AAG. A, dodam jeszcze, że do końca 3 poziomu w stacjonarce brakuje mi 6 pieczątek, które wymienię pewnie na puder bądź podkład wygładzająco-rozświetlający. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie się pierwsza opcja podoba. Decyduj szybko... Minuty uciekają... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam w wersji papierowej, więc nie pomogę. Czy może ktoś podać raz jeszcze kod mailingu na owieczkę?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.