|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę ****
dam ci odpowiedź za godzinę, ponieważ w tej chwili cogito mam wystawione na allegro, ale za godzinę aukcja się kończy.jeżeli nikt nie kupi, to bedę chętna na wymianę i obgadamy wszystko co i jak.
a czy chcialabys sie ewentualnie wymienic za same maskotki?
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za AVON - Dezodorant do stóp Foot Works 100ml. - użyty z 3 razy, AVON - Szczoteczka do rzęs - NOWA, AVON - Woda perfumowana Be ... Sensual 50ml. - użyta z 2 razy?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm mam parę kosmetyków na uwadze, np. wodę toaletową z Oriflame Miss O, płatki peelingujące do twarzy z Avonu, cienie do powięk ciemne brązy, jedwabie do włosów, lakiery do paznokci o ładniutkich kolorkach.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem tegoroczną maturzystką i bardzo mi na nich zależy. Daj znać co i jak po tej aukcji. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co bedziesz zdawać na maturze? bo zostało mi troszkę materiałów
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 8 i 10?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jestem z Knurowa
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
9. AVON - Mgiełka zapachowa do ciała Little Black Dress (bez pudełka) 75ml. - użyta 1 raz 1. AVON - Wygładzający balsam do prostowania włosów AT 100ml.- użyty 2 razy. 13. AVON - Odświeżający spray do higieny intymnej 25ml. - użyty 3 razy 10. AVON - Odżywczy krem do stóp z kofeiną Foot Works 100ml. - użyty 3 razy 11. AVON - Odżywczy balsam do ust - NOWY 7. AVON - Dezodorant do stóp Foot Works 100ml. - użyty z 3 razy 8. AVON - Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu Solutions 200ml. - NOWY 2. AVON - Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania Owoc Granatu i Jojoba do włosów 125ml.- użyty z 5 razy. 5. AVON - Woda perfumowana Be ... Sensual 50ml. - użyta z 2 razy 15. AVON - Planet Spa - Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml. - NOWA 16. AVON - Planet Spa - Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką 150ml. - NOWY 17. AVON - Planet Spa - Wygładzająca maseczka do twarzy Formuła Peel Off 75ml. - NOWA 18. AVON - Szczoteczka do rzęs - NOWA |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
1. AVON - Wygładzający balsam do prostowania włosów AT 100ml.- użyty 2 razy.
9. AVON - Mgiełka zapachowa do ciała Little Black Dress (bez pudełka) 75ml. - użyta 1 raz 10. AVON - Odżywczy krem do stóp z kofeiną Foot Works 100ml. - użyty 3 razy 13. AVON - Odświeżający spray do higieny intymnej 25ml. - użyty 3 razy coś u mnie ?
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
chciałaś u mnie avon preparat do demakijażu z odżywką
joko odcien 118 czekoladowy cien Ruby rose eyeshadow kit 5 – brąz, złoty, beż – raz uzyte [z drugiej strony lusterko, genialne do torebki] ja bym chciała 4. AVON - Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 175ml. NOWY 9. AVON - Mgiełka zapachowa do ciała Little Black Dress (bez pudełka) 75ml. - użyta 1 raz 10. AVON - Odżywczy krem do stóp z kofeiną Foot Works 100ml. - użyty 3 razy co Ty na to?
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co powiesz na Twoje rzeczy a z moich Mgiełkę do ciała LBD oraz krem do rąk LUB krem do stóp ? I prosiłabym jeszcze o zdjęcia tych cieni. Będzie to możliwe? Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

Pozdrawiam
kosmetycznych... ?